#bisnes hashtag via instagram | #bisnes images

#bisnes | See the top and most browsed pictures and videos about the #bisnes

Lambat update testimoni ahli yang lepas, maklumlah busy dengan keje lain 😌😀 . Alhamdulillah, testimoni ahli2 Japp yang bergaji 2/11 dan 6/11. Semuanya ikut step guideline admin bagi 🤩😍 yang penting usaha dan tindakan yang konsisten tanpa rasa jemu. Hari ini gaji Japps lagi di hari Jumaat ini 💪🏻🔥 . 🔰Fast Action Fast Result🔰 Nak tahu cara2nya dan teknik dapatkan aktif income setiap minggu 💪🔥 . Tekan link bawah berminat terus daftar 👇 💃http://j.mp/2RS42d7 💃http://j.mp/2RS42d7 💃http://j.mp/2RS42d7 Fast Respon Whatsapp 👉📲 +60134242871/SyanakkomisenRm200 MANFAAT HP ANDA BERMULA SEKARANG!.. . #dontgiveup #buatduit #Projek1kSeminggu #jutawanapps #duitextra #gajimasuk #komisen #agent #partime #fulltime #bisnesonline# #pasifincome #aktifincome #janapendapatan #pelaburan #investment #kerjasambilan #programonline #usahawan #bisnes #jutawanonline #Kata2AdalahSatuDoa #CakapBaik2 #SangkaBaik2 #RezekiAllahituPasti

Selfie Bersama Coach Faiz Borong Barang China Kelas Taobao/1688 🇨🇳 . Kelas Advance ni lagi best 👍 . #assalamualaikum #selamatpagi #goodmorning #happysaturday #coach #kelasborongchina #taobao #1688 #kelastaobao #kelas1688 #semangat #bisnes #bussiness #bestmoments #2018 #johor #larkin #malaysia #china

🌹 TESTIMONI GAJI AHLI JAPPS JUMAAT LEPAS 🌹 . Alhamdullillah, semalam ada yg dapat RM200, Rm400 dan RM1000 👏🏻💰 memang hebat lah, rezeki takkan salah alamat ☝🏻 yg penting kita mencuba dan ini hasil berkat mencuba beliau 😍 Tahniah ahli2 Japp walaupun ada yang busy keje dan belajar tapi boleh buat income setiap minggu 😚 bukan sebulan tau, tp dalam masa 3 hari je. Modal sekali tapi income tiap minggu dapat. BEST NYA!!!!!! Siapa lagi nak macamni? bukti dah ada, testimoni beribu org dh berjaya. awak bila lagi? sampai bila nak tengok je 😋😋 . 🔰Fast Action Fast Result🔰 . Nak tahu cara2nya dan teknik dapatkan aktif income setiap minggu 💪🔥 Tekan link bawah berminat terus tempah👇 🔛http://j.mp/2RS42d7 🔛http://j.mp/2RS42d7 🔛http://j.mp/2RS42d7 Fast Respon Whatsapp 👉📲 +60134242871/SyanakkomisenRm200 MANFAAT HP ANDA BERMULA SEKARANG!.. . #dontgiveup #buatduit #Projek1kSeminggu #jutawanapps #duitextra #gajimasuk #komisen #agent #partime #fulltime #bisnesonline #pasifincome #aktifincome #janapendapatan #pelaburan #investment #kerjasambilan #programonline #usahawan #bisnes #jutawanonline #Kata2AdalahSatuDoa #CakapBaik2 #SangkaBaik2 #RezekiAllahituPasti

. 🤑 Platform genuine dan satu-satunya syarikat yang memiliki software crypto trade tersendiri di Malaysia 🤑 INVESTORS diberi keuntungan setiap hari diantara 0.5%- 1.5% sehingga mencapai maksima 180% ( max) dlm tempoh masa 180-360 hari . =========================================== 📝*Pilih Pakej Anda Mampu* =========================================== *PAKEJ 1⃣* Modal $100 : *RM480* *PAKEJ 2⃣* Modal $500 : *RM2,400* *PAKEJ 3⃣* Modal $1000 : *RM4,800 *PAKEJ 4⃣* Modal $2000 : *RM9,600* *PAKEJ 5⃣* Modal $5,000 : *RM24,000* *PAKEJ 6⃣* Modal $10,000 : *RM48,000* . ========================================= *Ini baru betul-betul genuine duit bekerja utk duit!Bayangkan setiap hari dalam tempoh 180-360 hari diberi keuntungan.. Ok tak?* . . ✔ Registered company ✔ Strong Associate Company berstatus Corporate ✔ Totally bukan money Game ✔ Syarikat mempunyai software sendiri untuk generate income...Can see for real! ✔ Transparent dengan para investors , boleh lihat jelas report. . Jika kurang faham, saya jelaskan Bagaimana agihan keuntungan ini dibayar. . ======================================== Contoh: ======================================== Mark zackerbug join pakej $5,000 Katakan hari ini profit sharing daripada syarikat ialah 0.80% , maka $5,000 x 0.80% = $40 . . 🏆 Agihan % profit sharing berbeza setiap hari 🏆 Best kan hari-hari dapat duit! Kalau mcm ni hari2 lepak mamak pun xda hal ☕☕☕ . ======================================== . 1. WD boleh dibuat setiap hari dengan minima 50usd 2. WD dibuat terus ke BTC Wallet atau boleh transfer ke Register Wallet. . Untuk keterangan lanjut, hubungi saya 👉🏻www.whatsapp.my/+60174567391 . ======================================== Official Website : https://roitradeglobal.com . Account Login Page : https://roitradeglobal.com/login . Trading History Page : https://roitradeglobal.com/trading-history . Coin Market Cap : https://coinmarketcap.com . #bitcoin #bitcoinmining #cryptocurrency #cryptomining #matawangdigital #duit #buatduit #mesinbuatduit #jutawan #jutawanmuda #bisnes #cryptomalaysia #peluangbuatduit #shawl #bawal #kurung #dress #tudung #kosmetik #produk #bajukurungraya #buatduitraya #blouselabuh #kickoftheday

. 🤑 Platform genuine dan satu-satunya syarikat yang memiliki software crypto trade tersendiri di Malaysia 🤑 INVESTORS diberi keuntungan setiap hari diantara 0.5%- 1.5% sehingga mencapai maksima 180% ( max) dlm tempoh masa 180-360 hari . =========================================== 📝*Pilih Pakej Anda Mampu* =========================================== *PAKEJ 1⃣* Modal $100 : *RM480* *PAKEJ 2⃣* Modal $500 : *RM2,400* *PAKEJ 3⃣* Modal $1000 : *RM4,800 *PAKEJ 4⃣* Modal $2000 : *RM9,600* *PAKEJ 5⃣* Modal $5,000 : *RM24,000* *PAKEJ 6⃣* Modal $10,000 : *RM48,000* . ========================================= *Ini baru betul-betul genuine duit bekerja utk duit!Bayangkan setiap hari dalam tempoh 180-360 hari diberi keuntungan.. Ok tak?* . . ✔ Registered company ✔ Strong Associate Company berstatus Corporate ✔ Totally bukan money Game ✔ Syarikat mempunyai software sendiri untuk generate income...Can see for real! ✔ Transparent dengan para investors , boleh lihat jelas report. . Jika kurang faham, saya jelaskan Bagaimana agihan keuntungan ini dibayar. . ======================================== Contoh: ======================================== Mark zackerbug join pakej $5,000 Katakan hari ini profit sharing daripada syarikat ialah 0.80% , maka $5,000 x 0.80% = $40 . . 🏆 Agihan % profit sharing berbeza setiap hari 🏆 Best kan hari-hari dapat duit! Kalau mcm ni hari2 lepak mamak pun xda hal ☕☕☕ . ======================================== . 1. WD boleh dibuat setiap hari dengan minima 50usd 2. WD dibuat terus ke BTC Wallet atau boleh transfer ke Register Wallet. . Untuk keterangan lanjut, hubungi saya 👉🏻www.whatsapp.my/+60174567391 . ======================================== Official Website : https://roitradeglobal.com . Account Login Page : https://roitradeglobal.com/login . Trading History Page : https://roitradeglobal.com/trading-history . Coin Market Cap : https://coinmarketcap.com . #bitcoin #bitcoinmining #cryptocurrency #cryptomining #matawangdigital #duit #buatduit #mesinbuatduit #jutawan #jutawanmuda #bisnes #cryptomalaysia #peluangbuatduit #shawl #bawal #kurung #dress #tudung #kosmetik #produk #bajukurungraya #buatduitraya #blouselabuh #kickoftheday

. 🤑 Platform genuine dan satu-satunya syarikat yang memiliki software crypto trade tersendiri di Malaysia 🤑 INVESTORS diberi keuntungan setiap hari diantara 0.5%- 1.5% sehingga mencapai maksima 180% ( max) dlm tempoh masa 180-360 hari . =========================================== 📝*Pilih Pakej Anda Mampu* =========================================== *PAKEJ 1⃣* Modal $100 : *RM480* *PAKEJ 2⃣* Modal $500 : *RM2,400* *PAKEJ 3⃣* Modal $1000 : *RM4,800 *PAKEJ 4⃣* Modal $2000 : *RM9,600* *PAKEJ 5⃣* Modal $5,000 : *RM24,000* *PAKEJ 6⃣* Modal $10,000 : *RM48,000* . ========================================= *Ini baru betul-betul genuine duit bekerja utk duit!Bayangkan setiap hari dalam tempoh 180-360 hari diberi keuntungan.. Ok tak?* . . ✔ Registered company ✔ Strong Associate Company berstatus Corporate ✔ Totally bukan money Game ✔ Syarikat mempunyai software sendiri untuk generate income...Can see for real! ✔ Transparent dengan para investors , boleh lihat jelas report. . Jika kurang faham, saya jelaskan Bagaimana agihan keuntungan ini dibayar. . ======================================== Contoh: ======================================== Mark zackerbug join pakej $5,000 Katakan hari ini profit sharing daripada syarikat ialah 0.80% , maka $5,000 x 0.80% = $40 . . 🏆 Agihan % profit sharing berbeza setiap hari 🏆 Best kan hari-hari dapat duit! Kalau mcm ni hari2 lepak mamak pun xda hal ☕☕☕ . ======================================== . 1. WD boleh dibuat setiap hari dengan minima 50usd 2. WD dibuat terus ke BTC Wallet atau boleh transfer ke Register Wallet. . Untuk keterangan lanjut, hubungi saya 👉🏻www.whatsapp.my/+60174567391 . ======================================== Official Website : https://roitradeglobal.com . Account Login Page : https://roitradeglobal.com/login . Trading History Page : https://roitradeglobal.com/trading-history . Coin Market Cap : https://coinmarketcap.com . #bitcoin #bitcoinmining #cryptocurrency #cryptomining #matawangdigital #duit #buatduit #mesinbuatduit #jutawan #jutawanmuda #bisnes #cryptomalaysia #peluangbuatduit #shawl #bawal #kurung #dress #tudung #kosmetik #produk #bajukurungraya #buatduitraya #blouselabuh #kickoftheday

*SAPE RASA GAJI RM3500 TAK CUKUP?* #BISNES Hebat untuk menjana pendapatan. Saya akan guide anda! [+]Boleh part time [+]Tak menggangu kerja seharian [+]Syrkt kami dah lahirkan ribuan ahli 4-5angka income [+]Terima income *RM20,000* dalam masa setahun *Fast respond wassap klik* www.wasap.my/60187652997/PENCERAHAN

NAK YANG MANA ??? 1. BELAJAR FACIAL 2. JADI PROTEGE 3. JADI MODEL PILIH, PILIH, PILIH,PILIIIIIIIHHHH 💃💃💃💃💃 #MBFEMPIRE #Alianiebeautyhouse #spaowner #mobilespa #kualalumpur #selangor #malaysia #cantik #kurus #putih #sideincome #bisnes #tambahpendapatan

Mcm mna kerja jual simkad nie sebenarnya, ada org bertanya Baik, Sebenarnya mcm ni.. Kerja kita hanya buat iklan dan jual simkad ni, setiap kali terjual simkad ni awak akn dpt duit komisen daripada jumlah topup mereka setiap bulan dan orang yg guna,mereka topup di mana saja, awak akan dapat duit. Katakanlah dia topup di 7e, awak duduk rumah sdg tidur, duit masuk dlm akaun bank awak. Best kan? Tiap2 bulan dia mesti topup punya. Jadi tiap2 bulan lah awak dapat duit tak pasal2. Awak hanya jual skali je simkad pd dia, tp untung awak akan dpt berkali-kali. Mereka topup di mana saja tak perlu topup dgn awak. Mereka topup di mana, sebab apa, brapa nilai mereka topup, smua itu awak tak perlu tahu, kerja awak hanya terima duit sahaja.. itulah pasif income.. Duduk diam dapat duit.. serious sangat best. 😊 ✔ingin memulakan bisnes online tetapi tak tahu platform mana yang nak di ambil? I can give free consultation for bussines starting pack (only trough dm) ✔ataupun inginkan satu peluang berbisnes yang menjanjikan pasif income yang berterusan? Come whatsapp me guys klik the link on the bio. #bisnesonline #bisnes #kerjakosong #kerjakosongkedah #kerjakosongkl #menjanapendapatan #incomepasif #pasifincome #dropshipmalaysia #dropshipwanted #peluangbisnes #peluangbisnisonline #bisnestips #bisnescoaching #businesscoaching #uum #uumisthebest #uumers

1. Apabila tak dapat sesuatu yang kita hendak, usah susah hati dan murung. 2. Usah marah-marah. 3. Ada kala Allah tak bagi sekarang kerana Allah swt nak beri rezeki yang lebih besar. 4. Ada masa Allah tak bagi sekarang disebabkan Allah swt nak lindungi kita dari mudarat yang kita tak nampak. 5. Allah swt beri rezeki kepada kita pada masa yang betul. #bisnes #usahawan #sftea

#бізнес #Bisnes

HEALTHY RICE ~Makanan Kesihatan Anda! Healthy Rice adalah meal replacement iaitu sebagai penganti kepada makanan seperti nasi, tidak perlu makan nasi lagi sebab dengan meminum HEALTHY RICE, kita akan kenyang seperti makan nasi juga. HEALTHY RICE merupakan Instant Brown Rice Drink atau Minuman Beras Perang Segera. Kandungan utama HEALTHY RICE adalah Beras Perang dan diperkayakan dengan Arabic Gum, Oat Extract dan Beta Glucan. HEALTHY RICE juga sesuai diminum untuk mengawal Gastrik, Tekanan Darah Tinggi, Gout, Diabetes (Gula Dalam Darah Tinggi) dan Kencing Manis serta untuk Diet jugak. HEALTHY RICE cukup sesuai untuk dibawa semasa menunaikan Haji dan Umrah serta untuk Melancong atau pun Business trip dalam negara atau ke luar negara terutama kenegara yang sukar mendapat makanan halal. Pada masa yang sama juga, HEALTHY RICE sesuai untuk diberikan kepada ibu bapa kita yang telah tua serta uzur dan tidak berselera untuk makan nasi atau makanan berat lagi. HEALTHY RICE juga boleh dibekalkan kepada anak-anak kita yang berada di Asrama Penuh dan Universiti agar mereka mendapat makanan berkhasiat tanpa bergantung kepada makanan segera yang tidak menyihatkan. Kita juga boleh menyimpan bekalan HEALTHY RICE dirumah agar kita ada minuman segera yang mengenyangkan bila tiba masa yang memerlukan. Mohon layari Online shop kami 👇👇 http://www.healthyrice.com.my/ Jom WhatsApp kami KLIK LINK ⬇⬇ >>www.wasap.my/+60124565636/HR<< Untuk Maklumat lanjut www.facebook.com/healthyrice.my HEALTHY RICE~ Makanan Kesihatan Kita Mudah, Sihat & Berkhasiat! #HealthyRiceMy #MealReplacement #PengantiNasi #InstantBrownRiceDrink #MinumanBerasPerangSegera #BerasPerang #BrownRice #ArabicGum #GumArab #OatExtract #EkstrakOat #BetaGlucan #Gastrik #Gastric #TekananDarahTinggi #HighBloodPressure #Gout #Diabetes #GulaDalamDarah #KencingManis #Diet #Haji #Umrah #Melancong #Sightseeing #Business #Bisnes #Oversea #AsramaPenuh #BoardingSchool

Suunto core. . 👉🏼 Free postage 👉🏼 Jual Dengan Harga Rm60 👉🏼 Include box 👉🏼 Basic function 👉🏼 1 month warranty. . Wassap Now.. ☎️ 019-2042127 🙋‍♂ AWEY SHOPE #aweyshope #bisnes #sayajualmurah #onlinebusinessmalaysia #kahwin #bazarmalaysia #sayapakaisayajual #bazaronline #malaysia #malaysian #kualalumpur #malaysiashop #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiafashion #johor #selangor #melaka #negerisembilan #kelantan #kedah #putrajaya #terengganu #pahang #perak #perlis #sarawak #sabah #pulaupinang #tunang

DW couple . . 👉🏼 Free postage 👉🏼 Jual Dengan Harga Rm70 👉🏼 AAA punya include box dw 👉🏼 1 month warranty. . Wassap Now.. ☎️ 019-2042127 🙋‍♂ AWEY SHOPE #aweyshope #bisnes #sayajualmurah #onlinebusinessmalaysia #kahwin #bazarmalaysia #sayapakaisayajual #bazaronline #malaysia #malaysian #kualalumpur #malaysiashop #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiafashion #johor #selangor #melaka #negerisembilan #kelantan #kedah #putrajaya #terengganu #pahang #perak #perlis #sarawak #sabah #pulaupinang #remaja

DW couple . . 👉🏼 Free postage 👉🏼 Jual Dengan Harga Rm70 👉🏼 AAA punya include box dw 👉🏼 1 month warranty. . Wassap Now.. ☎️ 019-2042127 🙋‍♂ AWEY SHOPE #aweyshope #bisnes #sayajualmurah #onlinebusinessmalaysia #kahwin #bazarmalaysia #sayapakaisayajual #bazaronline #malaysia #malaysian #kualalumpur #malaysiashop #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiafashion #johor #selangor #melaka #negerisembilan #kelantan #kedah #putrajaya #terengganu #pahang #perak #perlis #sarawak #sabah #pulaupinang #remaja

DW couple . . 👉🏼 Free postage 👉🏼 Jual Dengan Harga Rm70 👉🏼 AAA punya include box dw 👉🏼 1 month warranty. . Wassap Now.. ☎️ 019-2042127 🙋‍♂ AWEY SHOPE #aweyshope #bisnes #sayajualmurah #onlinebusinessmalaysia #kahwin #bazarmalaysia #sayapakaisayajual #bazaronline #malaysia #malaysian #kualalumpur #malaysiashop #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiafashion #johor #selangor #melaka #negerisembilan #kelantan #kedah #putrajaya #terengganu #pahang #perak #perlis #sarawak #sabah #pulaupinang #tunang

BISNES DENGAN RM10🔥 PART TIME/FULL TIME Lokasi Rumah Sendiri Syarikat kukuh dan yang penting patuh syariah Gaji dibayar 3 kali sebulan Tak ganggu urusan kerja hakiki Income dijamin pasif setiap bulan!!!! Terhad kepada 30 orang sahaja! Bisnes guna internet dan henfon sahaja. 🌐📱Berminat boleh pm saya , 📲 tekan link di bio. 🤗 #buatduit #buatduitonline #agenttopup #onlinemurah #jualtopup #dropshipmalaysia #bisnes #bisnesonline #partimejob #bisnesmudah #bisnesmodalrendah #modalrendah #bizmodalrendah #bizonline #bizmalaysia #bisnestopup #bisnestopupmurah #tonewow #toneexcel #gegarvaganza #fattzura #topup #RealPasifIncome #ToneWow #Gelombangkuning #2STEP #BisnesRM10 #4kto12k #kedaitopup #igersmalaysia

. Morning semua. You all deserve the best!❤️ . From your best laundry in town, Strawberry Laundry Malaysia. . Waktu Perniagaan . SETIAP HARI 8.00pagi - 11.00malam . Sebarang pertanyaan boleh hubungi/sms/ws kami di talian 014-529 7785 atau 012-948 9390 . #itstimetoclean #lovelaundry #strawberrylaundrymalaysia#dobi #kedaidobi #kedaidobikuantan#dobikuantan‬ ‪ #dobimalaysia#laundry #laundryroom #laundrykuantan‬ ‪ #laundrymalaysia‬ ‪#produk#barangmurah#produkmurah‬ ‪ #produkmurahmalaysia‬ ‪#bisnes#franchise‬ ‪#sayajual #followforfollow#tagsforlike‬ ‪ #like4like‬‬ ‪ #bestoftheday#instafollow#photo‬ ‪#sale

Loket kucing bentuk tapak kaki termasuk ukiran nama dan no tel RM20.00. Dm kami untuk di tempahan di sini atau di FB page kami ❤️ boleh digunakan untuk semua jenis haiwan #loketkucing #kucingMalaysia #kucingparsi #smecorp #malaysia #malaysian #zulariffin #bisnes #igmalaysia #ig_malaysia #malaysiaboleh #klcc #klia #kualalumpur #selangor #putrajaya #cyberjaya #amaxmall

Loket kucing bentuk tulang 31mm termasuk ukiran nama dan no tel RM18.00. Dm kami untuk di tempahan di sini atau di FB page kami ❤️ boleh digunakan untuk semua jenis haiwan #loketkucing #kucingMalaysia #kucingparsi #smecorp #malaysia #malaysian #zulariffin #bisnes #igmalaysia #ig_malaysia #malaysiaboleh #klcc #klia #kualalumpur #selangor #putrajaya #cyberjaya #amaxmall

Loket kucing bentuk bulat 25mm dan 30mm termasuk ukiran nama dan no tel RM18.00 dan RM22.00. Dm kami untuk di tempahan di sini atau di FB page kami ❤️ boleh digunakan untuk semua jenis haiwan #loketkucing #kucingMalaysia #kucingparsi #smecorp #malaysia #malaysian #zulariffin #bisnes #igmalaysia #ig_malaysia #malaysiaboleh #klcc #klia #kualalumpur #selangor #putrajaya #cyberjaya #amaxmall

Loket kucing bentuk love termasuk ukiran nama dan no tel RM18.00. Dm kami untuk di tempahan di sini atau di FB page kami ❤️ boleh digunakan untuk semua jenis haiwan #loketkucing #kucingMalaysia #kucingparsi #smecorp #malaysia #malaysian #zulariffin #bisnes #igmalaysia #ig_malaysia #malaysiaboleh #klcc #klia #kualalumpur #selangor #putrajaya #cyberjaya #amaxmall

Когда продажник называет клиента козлом, что он (продажник)в этот момент чувствует???💪Несколько лет назад, во время отработки навыка, разбираем с менеджером N (план выполняет, чувствую, что может больше и с большим удовольствием 😁) встречу с клиентом (главный инженер крупного производства, дядька грамотный и с👑). N говорит нехотя, каждое слово клещами вытягиваю...В общем, задолбал этот козел....приезжаю на встречу, обсудить детали поставки (накануне всё обсудили, договорились), а он пригласил ещё двух представителей от конкурентов и начал лбами сталкивать...Впрочем, речь не о клиенте и ситуации, а о состоянии менеджера - подавленной злости😸 ( назовем так)😀. Спрашиваю (как то само пришло): слушай, а ты дрался в детстве?, Нет, я боксом занимался😊 - отвечает N... Я: И как, когда получал/пропускал удар? N: Нормально. Устоять и ударить самому. Разговор с продаж перешёл на бокс (хоть N и занимался всего несколько лет и на строил из себя Боксера), воспоминания о ринге стали источником энергии. И вот, что мы придумали 🙃- виртуальные перчатки для переговоров - надевать, когда чувствуешь, что бессильная злость😸 накатывает... Результат - N стал больше улыбаться и реже называть клиентов козлами😉... А какие способы работы с гневом/злостью используете вы?PS Описанный прием подходит не всем и не для всех😉 #тренингипродаж #бизнесиспорт #бокс #обучениекавказ #тренерпанксеева #людикаклюди #людидела #тренингруководителей #образование #деловойнальчик #bisnes #bisneslife #couch

💓THE BEST SUPPLEMENT IN THE WORLD💓 . Update skrip 17 Nov 2018 🆗️ . 💏Husben : ayang 😍 cuti minggu ni , kite pergi jogging & bersenam sikit nak kat taman💞. . 💏Wife : boleh je abg😗. Tapi dgn satu syarat ⬆️. . 💏Husben : apa syaratnye ayang? . 💏Wife : abg jgn la lari laju-laju ye. Janji tau. Tunggu ayang. . 💏Husben : iye ayang..abg akan tunggu sayang. Sbb takkan abg nak tinggalkan ayang. Dah la ayang makin lama makin cantik. Ini semua penangan dari Pink Lady💞 . 💏Wife : tq abg hadiahkan ayang PL hari tu. . 💏Husben : same-same aayang. i love u so much💞. . 💏Wife : i love you too abg😗. . 🔒 . DM now🤗 untuk dapatkan harga kasih sayang😘 dan free gift yang lain dari alya. Tq support me🤗. . #malamjumaat #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #payudara #faraj #farajketat #farajsegar #mengandung #pregnant  #hubungansuamiisteri #fitmalaysia #gadismuslimah #gadislitar #jomkurus #fitnessfirstclass #rahsiabodymantap

💓THE BEST SUPPLEMENT IN THE WORLD💓 . Update skrip 17 Nov 2018 🆗️ . 💏Husben : ayang 😍 cuti minggu ni , kite pergi jogging & bersenam sikit nak kat taman💞. . 💏Wife : boleh je abg😗. Tapi dgn satu syarat ⬆️. . 💏Husben : apa syaratnye ayang? . 💏Wife : abg jgn la lari laju-laju ye. Janji tau. Tunggu ayang. . 💏Husben : iye ayang..abg akan tunggu sayang. Sbb takkan abg nak tinggalkan ayang. Dah la ayang makin lama makin cantik. Ini semua penangan dari Pink Lady💞 . 💏Wife : tq abg hadiahkan ayang PL hari tu. . 💏Husben : same-same aayang. i love u so much💞. . 💏Wife : i love you too abg😗. . 🔒 . DM now🤗 untuk dapatkan harga kasih sayang😘 dan free gift yang lain dari alya. Tq support me🤗. . #malamjumaat #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #payudara #faraj #farajketat #farajsegar #mengandung #pregnant  #hubungansuamiisteri #fitmalaysia #gadismuslimah #gadislitar #jomkurus #fitnessfirstclass #rahsiabodymantap

💓THE BEST SUPPLEMENT IN THE WORLD💓 . Update skrip 17 Nov 2018 🆗️ . 💏Husben : ayang 😍 cuti minggu ni , kite pergi jogging & bersenam sikit nak kat taman💞. . 💏Wife : boleh je abg😗. Tapi dgn satu syarat ⬆️. . 💏Husben : apa syaratnye ayang? . 💏Wife : abg jgn la lari laju-laju ye. Janji tau. Tunggu ayang. . 💏Husben : iye ayang..abg akan tunggu sayang. Sbb takkan abg nak tinggalkan ayang. Dah la ayang makin lama makin cantik. Ini semua penangan dari Pink Lady💞 . 💏Wife : tq abg hadiahkan ayang PL hari tu. . 💏Husben : same-same aayang. i love u so much💞. . 💏Wife : i love you too abg😗. . 🔒 . DM now🤗 untuk dapatkan harga kasih sayang😘 dan free gift yang lain dari alya. Tq support me🤗. . #malamjumaat #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #payudara #faraj #farajketat #farajsegar #mengandung #pregnant  #hubungansuamiisteri #fitmalaysia #gadismuslimah #gadislitar #jomkurus #fitnessfirstclass #rahsiabodymantap

💓THE BEST SUPPLEMENT IN THE WORLD💓 . Update skrip 17 Nov 2018 🆗️ . 💏Husben : ayang 😍 cuti minggu ni , kite pergi jogging & bersenam sikit nak kat taman💞. . 💏Wife : boleh je abg😗. Tapi dgn satu syarat ⬆️. . 💏Husben : apa syaratnye ayang? . 💏Wife : abg jgn la lari laju-laju ye. Janji tau. Tunggu ayang. . 💏Husben : iye ayang..abg akan tunggu sayang. Sbb takkan abg nak tinggalkan ayang. Dah la ayang makin lama makin cantik. Ini semua penangan dari Pink Lady💞 . 💏Wife : tq abg hadiahkan ayang PL hari tu. . 💏Husben : same-same aayang. i love u so much💞. . 💏Wife : i love you too abg😗. . 🔒 . DM now🤗 untuk dapatkan harga kasih sayang😘 dan free gift yang lain dari alya. Tq support me🤗. . #malamjumaat #pinklady #besarkanbreast #ketatkanmissv #tambahsusuibu #putihgebu #perapat #nakcantik #nakkurus #ramping #supplement #vitamin #viral #bisnes #malaysia #follow #wanita #payudara #faraj #farajketat #farajsegar #mengandung #pregnant  #hubungansuamiisteri #fitmalaysia #gadismuslimah #gadislitar #jomkurus #fitnessfirstclass #rahsiabodymantap

ПРО ОБЯЗАТЕЛЬСТВА . Сегодня, я напишу тебе правду !!!😨 Как ты мог заметить, что здесь, в основном, я описываю свою жизнь🤘 и какие-то запоминающиеся моменты.😻 Сегодня хочу поговорить с тобой об обязательствах. Они есть у каждого человека, в той или иной мере. У кого-то обязательства перед партнёрами крупной фирмы,🏤 а кто-то должен зайти купить хлеб🍞 после школы 😃 И есть одно общее у всех обязательств, их нужно выполнять !!!☝ Если ты что-то пообещал, то будь добр сделать это ! . На твоём месте, у меня возник бы вопрос:Выполняешь ли ты за обязательство ?🙄 И вот она правда, Я ОЧЕНЬ ЧАСТО ПР*ЯБЫВАЮ ОБЯЗАТЕЛЬСТВА ! Ну вот сказал. Честно, легче стало.✈ . И что делать-то ? Как бороться с этим ? Слушай друг, ты точно знаешь как это сделать, ПОДСКАЖИ !!! 🙏 Я серьёзно, нужно бороться с этим !!! Маленькими шагами,🚶 постепенно, иначе у меня не получится сделать то, что я планирую .😢 И еще, с помощью этого блога, я стараюсь научиться чему-то новому, познакомиться с новыми людьми. И если ты, читая это, понимаешь, что сталкивался с подобным или знаешь как можешь помочь, напиши мне в комментарии или директ📩. Это очень важно !!! Спасибо ! . Photo by @papaskazalebash1 . #maksimovofficial #moscow #izh_photo #izhevsk #followforfollow #followme #likeforlikes #like #udrussia #russia #europe #saintpetersburg #man #models #photo #instagramm #instagram #photographer #bisnes #успех #пятница #china #usa #america #asian

Мне старый человек сказал, И я навек запомню эту фразу: Не могут быть красивыми глаза, Которые не плакали ни разу. Не может быть красивою душа, Которая ни разу не страдала, И человек красив только тогда, Когда есть сердце, а не кусок металла! . . . . #love #bikini #photooftheday #tbt #beautiful#cute #spartak #fashion #followme #night #like4like #friends# #city #save#bisnes #watermelon #moscow #russia #sea #food #lovestory #moments #side #b #end #stories #streetstyle #likeforfollow #football

Elämä on sikäli kiinnostava jatkokertomus, että sen loppua ei voi spoilata edes tarinan kertoja itse. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kuluneen vuoden aikana elämässäni on tapahtunut paljon ja olen kokenut asioita, joita lähes jokainen kokee jossain vaiheessa elämää, mutta selviytynyt niistä tavoilla, joita moni ei ole edes keksinyt harkita. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Vaikean vuoteni aikana elämä on ollut aktiivista vuoropuhelua itseni kanssa, ja olen päättänyt jakaa merkittävimmät oivallukseni taustoineen kanssasi. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ensimmäinen luku on luettavissa osoitteessa www.himanen.info.

Nak berbusiness mmg susah... ❤ Tapi ianya bukan sesuatu yg mustahil utk dijayakan... ❤ #mobilespa #mobilespaku #nuachiever #bisnes #nupreneurs #susahdahulusenangkemudian #pinkviolet_mobilespa

In-styles Cool Ladies Plains Color Pattern Designs Bomber Jacket . RM75.00 Free postage . 🏪 Semenanjung free postage🏪 🌎Sabah Sarawak +RM5🌎 🚛Poslaju postage🚚 All Ready Stok👇🏼 💙SSM 👉🏼JM0809009-V 💙order sila whatsapp❗️011-37243498 Product Code: WCLSQ 26112 Product Weight: 0.41KG Size M to 2XL #sweater #jacket #bisnes #kasutmurah #kapcaimalaya #poslaju #sneakers #bajupanas #likeforfollow #likeforlikes #likers #liker #like4follow #insta #instafollowers #murah #tiktokmalaysia #musicallymalaysia #malaysia #baazarpaknil #jualbaju #nike #adidas #supreme #raver #hipsterfashion #hipsterfashionmalaysia #copyorimalaysia #couplemalaysia

Fashion Split Design Ring Zipper Solid Color Hooded Sweater RM 99.90 Free pos laju. 🏪 Semenanjung free postage🏪 🌎Sabah Sarawak +RM5🌎 🚛Poslaju postage🚚 All Ready Stok👇🏼 💙SSM 👉🏼JM0809009-V 💙order sila whatsapp❗️011-37243498 Product Code: MFCJL 6802 Product Weight: 0.42KG Saiz S to 3XL #sweater #jacket #bisnes #kasutmurah #kapcaimalaya #poslaju #sneakers #bajupanas #likeforfollow #likeforlikes #likers #liker #like4follow #insta #instafollowers #murah #tiktokmalaysia #musicallymalaysia #malaysia #baazarpaknil #jualbaju #nike #adidas #supreme #raver #hipsterfashion #hipsterfashionmalaysia #copyorimalaysia #couplemalaysia

Fashion Casual Color Stitching Crown Figure Print Long Sleeve Hooded Sweater Jacket RM100.00 sepasang Free poslaju . 🏪 Semenanjung free postage🏪 🌎Sabah Sarawak +RM5🌎 🚛Poslaju postage🚚 All Ready Stok👇🏼 💙SSM 👉🏼JM0809009-V 💙order sila whatsapp❗️011-37243498 Product Code: MFCJL 6826 Product Weight: 0.4KG Size S to 3XL #sweater #jacket #bisnes #kasutmurah #kapcaimalaya #poslaju #sneakers #bajupanas #likeforfollow #likeforlikes #likers #liker #like4follow #insta #instafollowers #murah #tiktokmalaysia #musicallymalaysia #malaysia #baazarpaknil #jualbaju #nike #adidas #supreme #raver #hipsterfashion #hipsterfashionmalaysia #copyorimalaysia #couplemalaysia

⠀ Все , во что мы верим, сбывается! ⠀ Когда-то я придумала для себя, чем бы я хотела заниматься, кем быть, какой быть. Мне хотелось быть разной, в чем-то идеальной, жить интересной жизнью! ⠀ Спустя немного времени, все , что я задумала год, два назад, постепенно начало приходить в мою жизнь! ⠀ Все, чем я сейчас занимаюсь, когда-то было создано в моем воображении! Все, что человек воплощает в жизни, сначала рождается в его голове. ⠀ И здесь самое главное поверить! Поверить в то, что это воображаемое здесь и сейчас, по-настоящему!!! ⠀ Я убеждена, что любой человек может достичь того, что смогло родиться в его голове! ⠀ И успех в этом зависит от образа мышления. Поэтому мы должны наполнить наш образ мышления верой!

Ikan ni akan jadi customer kita. Nak ikan x? Dm #business #bisnes #database

Penghantaran mesin vending ke Masjid IPK Kepayan Offer terhad #1: Pakej Mesin 20 Slot CAN/Bottle (RM9,999.00) - Waranty 1 tahun - Service & Maintenance 6 bulan. - Pemasangan PERCUMA - Consultation PERCUMA . . #vendmatech #vendingmachinesabah #vendingmachinesarawak #vendingmachinebrunei #usahawanvending #sabahanseller #trustedseller #promosi #sayajual #penjualvendingmachine #kotakinabalu #sabah #sarawak #brunei #labuan #sabahanseller #vendingmachinesabah #vendingmachineseverywhere #vendingmachines #vendingmachine #bisnes #bisnesorangbrunei #igbisnes #pasifincome

Jom pancing ikan 🎣 #business #bisnes #database

Top Up RM10 percuma ! Macam mana nak menang ? . - teka apekah gadget di dalam gambar kedua dan ketiga - tag 10 kawan anda (bukan page) - like gambar ni Clue: - Tengok semua post kami Jawapan yang paling tepat dan pantas akan dipilih utk menjadi pemenang Pemenang akan diumumkan di story kami pada pukul 10 malam ahad Cepat sebelum terlambat ! Qubikom : Connecting Dimensions #freetopup #topupgiveaway #business #onlinebusiness #bisnesonline #kedaionline #malaysia #kualalumpur #qubikom #kedaionline #kedaiiphonemurah #kedaigadget #iphone #gadgets #gadgetmurah #bisnesonline #bisnesgadget #bisnes #topup #giveaway #free

Desde 1.9 en lo mejor de villa mella Buena vista primero #moderno #hermosos #economicos #bienconstruit #realestateagent #realtor #bisnes #tutechopropio #ICLHASRL

NAK TAK KAMI TOLONG ANDA MENJADI SEPERTI KAMI ? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Kami tak janjikan bulan dan bintang , kami hanya ingin membantu anda menjadi seperti kami , kami tak kaya , saya hanya nak kongsikan sahaja peluang yang masih ada😉 Anda berpeluang menikmati gaji mingguan , tak perlu bersusah payah , semua terletak di hujung jari anda. Juga usaha anda😊 Izinkan kami membantu anda keluar dari masalah kewangan. Kita sedia maklum kan , sekarang semua barangan mahal , ianya memang membeban kita , lagi-lagi keluarga yang ramai.😔 Oklah saya kongsikan warna-warni kemeriahan group kami , yang bergaji hari ni , bukan riak , bukan niat nak menunjuk-nunjuk , tapi untuk memberi anda semangat untuk bersama kami.😊 Jom saksikan testimoni yang saya akan kongsikan sebentar lagi ya , Alhamdulillah rezeki tak pernah salah alamat , jika kita rajin berusaha.😘 Nak join team kami , sila klik link saya ya..terima kasih. 💪http://JariEmas.wasap.my 💪http://JariEmas.wasap.my 0197904655 0197904655 Pm inbox pon boleh 😁 #bisnes #jutawanonline #Kata2AdalahSatuDoa #CakapBaik2 #SangkaBaik2 #jutawanapps #jutawanapp #businessmudah #cepatkaya #japps #sideincomemalaysia #duitlamamalaysia

Rugi..Rugi.. #database #bisnes #business

Next class bersama Guru Teddy untuk kembangkan bisnes u all. Jom cepat book..limited kepada 30 orang sahaja pada 25/11/18 ini. Wassap segera : https://bit.ly/2QL1lK9 https://bit.ly/2QL1lK9 https://bit.ly/2QL1lK9 #youreventinventor #mnsexcellent #automasi #perniagaan #bisnes #seriburindu #shahalam #klang #saujanautama #onlinebusiness #onlineshopping #usahawan #usahawanmuda #usahawanonline #merve #datoaliffsyukri #noradanish #remyishak #zulariffin #

Здравствуйте, я Натали.😊 У меня семья и любимая работа🌷, но дополнительный заработок - всегда приятно💫💫💫 хошь быть успешным!? Достигнуть высот! Тогда тебе к нам! У нас замечательный проект! важное, что он честный!🍇 Хотите зарабатывать каждый день? 🌸 Вам нужен дополнительный заработок? 💵 Вам к нам! 💞 Зарплата начисляется на ваш электронный кошелек или персональную карту каждый день! 💳 Пока Вы думаете - ничего не меняется! Когда Вы ДЕЙСТВУЕТЕ - меняется ВСЁ! 🙌✨ Мы уже работаем и ЗАРАБАТЫВАЕМ! Хороший доход!🌹 🌹🌹 Для работа потребуется только ✔1-3 часа в день и ✔выход в интернет с любого устройства. 🌐 Я Вам предоставлю : ✔новую 🔱 VIP 🔱БАЗУ поставщиков, ✔обучение, ✔видео уроки, ✔программы для рассылки, ✔ поддержку 24/7 🎁🎁🎁 #instagram #instashop #showroom #bisnes #instagi #instagood

SOPHIESTICATED! Gaya Paling kekinian kelihatan banget di tas ATTIVA, Sista suka? Rekomen tas ini ke temen yuk.. Tag mereka di sini. 👇... WA 089674313291 . . #sophieparis #iamsophieiamparis #inmyfeelings #iamsophieiamparis #inmysophiebag #iamdigital #inmyfeelingschallenge #iamsophieiamfashion #likeforlikes #sophieparisindonesia #sophiepariskatalohnovember #katalogpromosi #katalogsophieparis #katalognovember2018 #comen #bisnisonline #bisnes #bisnisonlineshop

CAP SELLING FAST!!!🔥 . Cap Stoned🍁 Rm45 🚚Penghantaran percuma dan jangan segan nak order kita akan pos ,esok korang dah boleh pakai. . #readystock #bisnes #bisnesonline #hipster #padubeb #lawakkeder #kakishopping #kakibisnes

#COKLAT VIRAL #BORONG KILO . . Nak #berniaga boleh, nak #makan sendiri pun boleh. #Sedap baqqq hang! ~ . Makan ralit. Tak sedar. Kunyah-kunyah sekejap je habis setengah kilo. . Nak buat #bisnes pun bagus. Packing-packing, letak sticker, juallll 😁 . Market memang besar. Budak ke mak ayah budak ke semua boleh. Dari kanak-kanak sampai ke warga emas suka coklat ni tau. Tak manis sangat. . Coklat pun tak cair, mudah simpan. Tahan lama. Lebih setahun. . Nak jual #offline boleh, #online pun boleh. Makanan, cepat je jalan. Senang jual. Laju macam goreng pisang cheese. . Buat #doorgift dan #goodies untuk majlis kahwin, aqiqah pun menarik kan? . Deco dan #topping cake dan ice cream pun cantik dan sedap. Memang banyak la kelebihan Coklat Viral ni. Macam-macam boleh buat. . 7 jenis Coklat Viral by LuQfaR .� 🔸Coklat Kuaci 🔸Coklat Batu 🔸Coklat Crispy 7 Colours 🔸Coklat Crispy Black 🔸Coklat Crispy Mix 🔸Coklat Peanut 🔸Coklat M&Ms LookAlike . Ok. Minat nak borong #kilo? Klik link kat bawah ye. Kakak Maneh sedia mereply pertanyaan uols. Lekaih-lekaih wasap hokkey. . http://www.wasap.my/60179862681 - arifah . P/S: Persaingan belum ramai. Amik peluang sekarang. Modal #rendah, untung #lumayan, jual #senang. Orang yg berjaya ialah orang yg #cepat bertindak merebut peluang. Nak jadi orang #berjaya? Cepat #wasap skrg! ~ . . .

Years of sales 2018 . **klik LINK di profile kami** . Offer terhad #1: Pakej Mesin 20 Slot CAN/Bottle (RM9,999.00) - Waranty 1 tahun - Service & Maintenance 6 bulan. - Pemasangan PERCUMA - Consultation PERCUMA . . #vendmatech #vendingmachinesabah #vendingmachinesarawak #vendingmachinebrunei #usahawanvending #sabahanseller #trustedseller #promosi #sayajual #penjualvendingmachine #kotakinabalu #sabah #sarawak #brunei #labuan #sabahanseller #vendingmachinesabah #vendingmachineseverywhere #vendingmachines #vendingmachine #bisnes #bisnesorangbrunei #igbisnes #pasifincome

Naw eveyone can have a Vending Machine!!..😍😍 Wow..RM9,999 hotest price of the years.. Promosi Vending Machine 20 slot..dapatkan package 1. Jaminan 1 tahun 2. Service& Maintenance 6 bulan 3. Consultasi seumur hidup Ketika anda sedang baca massage ini suda ramai yang pm kami.. Jom pm kami skrg.. 👏👏Klik LINK DI PROFILE KAMI . . #vendmatech #vendingmachinesabah #vendingmachinesarawak #vendingmachinebrunei #usahawanvending #sabahanseller #trustedseller #promosi #sayajual #penjualvendingmachine #kotakinabalu #sabah #sarawak #brunei #labuan #sabahanseller #vendingmachinesabah #vendingmachineseverywhere #vendingmachines #vendingmachine #bisnes #bisnesorangbrunei #igbisnes #pasifincome

Пишем Отзывы на любых порталах: Наш сайт: http://reviews.prbooming.com Пишите или звоните! #интернетмагазин #магазин #отзывы #отзывыклиентов #бизнес #бизнесмолодость #бизнесидеи #бизнесподключ #bisnes #промюа

Follow us social media accounts


This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.