#bodyfitness hashtag via instagram | #bodyfitness images

#bodyfitness | See the top and most browsed pictures and videos about the #bodyfitness

🔥ZOFEA BEAUTY SECRET🔥 🌹KEISTIMEWAAN🌹🍀 Menaikkan, menegang, menganjal dan memadatkan semula payudara yang kendur dan jatuh 🍀 Mengatasi masalah payudara besar sebelah agar dua2 jadi seimbang🍀 Mencantikkan payudara leper supaya lebih kencang dan montok🍀 Membesarkan saiz payudara yang kecil, dari CUP A ke CUP D🍀 Menaikkan punggung yang jatuh dan leper . BERMINAT: 📬 | Whatsapp (ZOFEA) ke 011 - 1164 7715 💝Harga RM169 Semenanjung RM175 Sabah Sarawak💝 . #bodybuilding #bodyfitness #jomkurus1malaysia #malaysiafitness #gym #fitness #fitmalaysia #gymfitness #mensbody #mesotropin #6tropin #binabadan #sado #slim #fit #kurus #bodyslim #abangsado #malaysiamuscle #produkkecantikan #zofeabeautysecret

🌷 PERKONGSIAN 1 HARI 1 HADIS 🌹 02 RABIUL AKHIR 1440H 🌙 عَنْ أَبِي سَعِيدٍ الْخُدْرِيِّ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُ قَالَ قَالَ النَّبِيُّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ لِأَصْحَابِهِ أَيَعْجِزُ أَحَدُكُمْ أَنْ يَقْرَأَ ثُلُثَ الْقُرْآنِ فِي لَيْلَةٍ فَشَقَّ ذَلِكَ عَلَيْهِمْ وَقَالُوا أَيُّنَا يُطِيقُ ذَلِكَ يَا رَسُولَ اللَّهِ فَقَالَ اللَّهُ الْوَاحِدُ الصَّمَدُ ثُلُثُ الْقُرْآنِ 📜Daripada Abu Said Al Khudri r.a, beliau berkata, Nabi s.a.w bersabda kepada para sahabatnya: Apakah salah seorang daripada kalian tidak mampu untuk membaca sepertiga (1/3) daripada Al-Quran pada satu malam? Dan ternyata para sahabat merasa kesulitan dengannya seraya berkata: Siapakah di antara kami yang mampu melakukan hal itu wahai Rasulullah? Maka baginda s.a.w pun bersabda: Allah Al-Waahid As-Shamad (iaitu surah Al-Ikhlas), nilainya adalah sepertiga Al-Quran. -HR BUKHARI- 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 #perkongsian1hari1hadis #indahnyaislam #BiroDakwah Ikatan Muslimin Malaysia Like page: http://bit.ly/fbindahnyaislam Join channel : telegram.me/indahnyaislam #bodybuilding #bodyfitness #malaysiafitness #gym #fitness #fitmalaysia #gymfitness #mensbody #mesotropin #6tropin #binabadan #sado #fit #abangsado #malaysiamuscle #eplcafe #produkkecantikan

Осталось 3 месяца и лишних 10 см в талии 😅 Легко👌 Девочки кто хочет талию - перестаньте долбить пресс ! Это абсолютно не связано! Особенно стоять в планках, долбить косые скручивания, наклоны и т.д. #спорт #спортмояжизнь #фитнес #тренер #тренернск #спортивноетело #fitnesposing #booty #motivation #женственность #девушка #красота #похудение #зож #пп #допосле #ноги #мышцы #хочубытьхудой #тренервновосибирске #похудение #тренировки #программапохудения #наташкинасушка #талия #bodyfitness

Slim thick 30 min leg circuit 💦 This workout is great for women that are trying to burn off some body fat and build a great physique at the same time🍑! The rep scheme is 15,12,10,8 for the weighted exercises and 20,15,12,10 for the non waited exercises. In between sets is a 15 sec rest and when switching the exercise their is no rest. 1 min rest in between sets! The focus on this workout is making sure you are hitting those short rest times and only then increase the weight when it becomes to easy. You should be out of breathe or close to it by the end of the circuit! You can apply this rep scheme to any body part you want or you can swap some of the exercises and put your own depending on what you want to focus on! The workout 🏋🏽‍♀️ Trap bar dead lift (or regular deadlift if you don’t have that bar) 15,12,10,8 Sumo goblet squat 15,12,10,8 Jump squats 20,15,12,10 Rest 1 min repeat 2-3 sets Bulgarian split squat (no rest because it’s single leg, and a lower rep scheme) 12,10,8,6 Hip thrusts 15,12,10,8 Jumping lunges (16 to make the lunges even) 20,16,12,10 Rest 1 min repeat 2-3 sets Big shoutout to my client maria who works 2 jobs, is a full time student and still makes the time to train with me! It’s all about staying committed and following the proper guidance. EVERYBODY has time for the gym a few times! You just need to know how to budget your time better. TAG a friend that is trying to lose some body fat ‼️ COMMENT below what workout program you want next⬇️ DIRECT MESSAGE for a personal training , fitness advice and custom workout plans✅ TAG #TRAINNOLIMITS for shoutouts 📢 @nolimit_humblebeast

Hi girlss 💕 Lynn ada open kutu pinklady. Haa sesuai utk yg tak mampu nak beli terus bayar terus. Dapat kurangkan beban awk semua tau. Jadi kita boleh dah cantik sama sama. Batch 2 masih ada kekosongan. Siapa yg nak join nak cantik sama komen Saya Nak ‼ Haa mehh mehh pm cepat !!!! Saya guide awk sampai awk dpt apa yg awk impikan ❣ #pinkladyhqofficial #pinkladysupporter #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladypromosi #pinkladymurah #ansuranpinklady #testimonipinklady #dyxy #bodyfitness #kulitcerah #produkviral2018 #kulitgebu #flawless #jeragathilang #auraseri #jamusweetdara #produksuamiisteri #feedbackpinklady #cantik #MeleTop #instagood #pastikanOri #cantiklawa #putihgebu #badamslim #sihatdalaman #sihatluaran #cantikseluruhbadan #jomsupportpinklady

Hi girlss 💕 Lynn ada open kutu pinklady. Haa sesuai utk yg tak mampu nak beli terus bayar terus. Dapat kurangkan beban awk semua tau. Jadi kita boleh dah cantik sama sama. Batch 2 masih ada kekosongan. Siapa yg nak join nak cantik sama komen Saya Nak ‼ Haa mehh mehh pm cepat !!!! Saya guide awk sampai awk dpt apa yg awk impikan ❣ #pinkladyhqofficial #pinkladysupporter #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladypromosi #pinkladymurah #ansuranpinklady #testimonipinklady #dyxy #bodyfitness #kulitcerah #produkviral2018 #kulitgebu #flawless #jeragathilang #auraseri #jamusweetdara #produksuamiisteri #feedbackpinklady #cantik #MeleTop #instagood #pastikanOri #cantiklawa #putihgebu #badamslim #sihatdalaman #sihatluaran #cantikseluruhbadan #jomsupportpinklady

Hai awak! Nak tak kulit putih gebu licin macam kite2...? Awak nak tak rambut lebat cantek sihat macam kite...? Payudara bulat montok, punggung mantap, body shape langsing kerengga...? Awet muda nampak sentiasa bertenaga muda remaja ketat bak dara! Best kan...? Senang jer tak payah gi spa mahal2. Tak perlu cucuk vitamin C. Tak perlu dah sapu2 krim2 or makeup tebal2. Tak perlu telab macam2 pil hormon or kologen atau yg ade bahan kimia berbahya. Hanya perlu telan 2 biji tiap2 hari kapsul 100% herba semulajadi. Tup tup tengok dah cantek! Mudah kan...? Jom Pink Lady... www.wasap.my/601119412458 #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #ansuranpinklady #kutupinklady #trustedseller #dramasangat  #bustup #bazarpaknil #astrowarna #tv3 #kulitcerah #keputihan #mekapmurah #montok #sexylady #viral #viral2018 #produkviral2018 #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladymurah #igers #igbiz #swag #ootd #instagood

Hi girlss 💕 Lynn ada open kutu pinklady. Haa sesuai utk yg tak mampu nak beli terus bayar terus. Dapat kurangkan beban awk semua tau. Jadi kita boleh dah cantik sama sama. Batch 2 masih ada kekosongan. Siapa yg nak join nak cantik sama komen Saya Nak ‼ Haa mehh mehh pm cepat !!!! Saya guide awk sampai awk dpt apa yg awk impikan ❣ #pinkladyhqofficial #pinkladysupporter #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladypromosi #pinkladymurah #ansuranpinklady #testimonipinklady #dyxy #bodyfitness #kulitcerah #produkviral2018 #kulitgebu #flawless #jeragathilang #auraseri #jamusweetdara #produksuamiisteri #feedbackpinklady #cantik #MeleTop #instagood #pastikanOri #cantiklawa #putihgebu #badamslim #sihatdalaman #sihatluaran #cantikseluruhbadan #jomsupportpinklady

Hi girlss 💕 Lynn ada open kutu pinklady. Haa sesuai utk yg tak mampu nak beli terus bayar terus. Dapat kurangkan beban awk semua tau. Jadi kita boleh dah cantik sama sama. Batch 2 masih ada kekosongan. Siapa yg nak join nak cantik sama komen Saya Nak ‼ Haa mehh mehh pm cepat !!!! Saya guide awk sampai awk dpt apa yg awk impikan ❣ #pinkladyhqofficial #pinkladysupporter #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladypromosi #pinkladymurah #ansuranpinklady #testimonipinklady #dyxy #bodyfitness #kulitcerah #produkviral2018 #kulitgebu #flawless #jeragathilang #auraseri #jamusweetdara #produksuamiisteri #feedbackpinklady #cantik #MeleTop #instagood #pastikanOri #cantiklawa #putihgebu #badamslim #sihatdalaman #sihatluaran #cantikseluruhbadan #jomsupportpinklady

Hi girlss 💕 Lynn ada open kutu pinklady. Haa sesuai utk yg tak mampu nak beli terus bayar terus. Dapat kurangkan beban awk semua tau. Jadi kita boleh dah cantik sama sama. Batch 2 masih ada kekosongan. Siapa yg nak join nak cantik sama komen Saya Nak ‼ Haa mehh mehh pm cepat !!!! Saya guide awk sampai awk dpt apa yg awk impikan ❣ #pinkladyhqofficial #pinkladysupporter #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladypromosi #pinkladymurah #ansuranpinklady #testimonipinklady #dyxy #bodyfitness #kulitcerah #produkviral2018 #kulitgebu #flawless #jeragathilang #auraseri #jamusweetdara #produksuamiisteri #feedbackpinklady #cantik #MeleTop #instagood #pastikanOri #cantiklawa #putihgebu #badamslim #sihatdalaman #sihatluaran #cantikseluruhbadan #jomsupportpinklady

Foram meses 6 pegando firme. Lutando todos os dias. Pra tentar chegar bem no Champion última campeonato do ano pela @braff.br ( Brasil fisiculturismo e fitness ) foram dias , meses, horas lutando contra mim mesmo. Mais como sempre falo pra mim mesmo a luta é diária todos os dias contra a mim mesmo. VMS que VMs. 2019 está por vir a minha melhor versão... . . . #bodybuildings #13memo #fikamonstro #contest #arnoldclassic #npccompetitor #back #chestworkout #leg #armsworkout #physicalfitness #bodyfitness #mensfashion #mensmodel #suplementacao #dietaflexivel #lifestyle #mensphysique #fitlife #lutarpravencer #fitnesstransformation #offseason #rumoaos90 #vargempequena #riodejaneiro #competition #antesdepois #parceriasviadirect #feemdeus #fisiculturismo

No motivational speech this time sorry, but if you have any questions about working out dm me I’ll be happy to answer just don’t be a horn dog ❤️

Hi girlss 💕 Lynn ada open kutu pinklady. Haa sesuai utk yg tak mampu nak beli terus bayar terus. Dapat kurangkan beban awk semua tau. Jadi kita boleh dah cantik sama sama. Batch 2 masih ada kekosongan. Siapa yg nak join nak cantik sama komen Saya Nak ‼ Haa mehh mehh pm cepat !!!! Saya guide awk sampai awk dpt apa yg awk impikan ❣ #pinkladyhqofficial #pinkladysupporter #pinkladybodyperfection #pinkladyoriginal #pinkladypromosi #pinkladymurah #ansuranpinklady #testimonipinklady #dyxy #bodyfitness #kulitcerah #produkviral2018 #kulitgebu #flawless #jeragathilang #auraseri #jamusweetdara #produksuamiisteri #feedbackpinklady #cantik #MeleTop #instagood #pastikanOri #cantiklawa #putihgebu #badamslim #sihatdalaman #sihatluaran #cantikseluruhbadan #jomsupportpinklady

😊 #тяжелаяатлетика #тренировка #weightlifting #sport #sportlife #insta #instaspotr #bodyfitness #atletic #body #motivations #follow #спорт #здоровье #Брянск #smile #summertime #freebreathe

Winter weather ☃️

Buscas bajar de peso? Reforzar tu nivel de testosterona O dar soporte a tu ciclo para mantener ganancias y tener protección? Direct!! 📩📩📩 Pregunta dónde y como comprar Suplementos Premium 😎 Atletas - Fisiculturistas - Bodybuilders Elite #gym #fitnesscolombia #supps #gymmotivation #fitnessmolecular #gymgirl #Venezuela #gymmemes #fitness #fit #fitnessmotivation #instafitness #fitnessgirl #Bodyfitness #bodybuilder #bodybuilding #bodybuildermotivation #femalebodybuilder #motivation #Ecuador #fitnessmodels #workout #preworkout #crossfit #colombia #motivación #colombiafitness #entrenamiento #mexico #suplementos

Worked so hard that I started to feel it in my muscles but the hard work was worth it. 🥇🥊🏊🏼‍♂️🧗🏽‍♂️🏆 #champion #bodybuilding #nutrition #superiorhydration #bodyarmour #addme #like4like #followme #followers #instagram #muscles #protein #teamsofit #explore #bodyfitness

Domingo de chuva e como ficamos? #treinoemcasa Bora mexer o corpitho!🔥 💪🏻❤️ Eu goxxxto é de intensidade. 💥💣💦 Tem mais no stories!😉 . Quase na reta final do desafio 😲🙏🏻💪🏻 #veraofitclub 💦. @academia.fitclub 👊🏼💪🏻 #sovem . . . #domingo #fitness #fitnessmotivation #boraficarfortinha #bodyfitness #musculacao #dietaetreino #musculacaofeminina #saudavel #funcional #fitesaudavel #treinamentofuncional #crossfit #crossfitgirls #crosstraining #nopainnogain #domingou #boanoite #fit #fitgirls #foco #modelfitnes #treinofuncional #treinoedieta

Sumo Squats Nunca falta en mis rutinas personalizadas para tener piernas de acero, por ser un ejercicio muy completo. Los músculos solicitados son: Pectíneo, Conjunto se Aductores, Glúteo Mayor, Cuadriceps, Esquiotibiales y Sacrolumbares. #fitnessmodel : @karlazappador #fitness #body #bodybuilding #men #fitnesslife #workout #gym #gymtime #healthy #love #selfie #picture #instafit #insta #instagood #lovefitness #bodyfitness #menpshysique #physiques #nothingbutresultz #embassador #resultznutrition #vinzfit7

🔥💋 #bodygoals #bodyfitness

❓Gostou❓ ✅Curta e Compartilhe❗ ✅Ative As Notificações❗ ✅Marque Seus Amigos❗ 🔆Faça do seu dia um ÓTIMO dia❗❗❗

Buscas bajar de peso? Reforzar tu nivel de testosterona O dar soporte a tu ciclo para mantener ganancias y tener protección? Direct!! 📩📩📩 Pregunta dónde y como comprar Suplementos Premium 😎 Atletas - Fisiculturistas - Bodybuilders Elite #gym #fitnesscolombia #supps #gymmotivation #fitnessmolecular #gymgirl #Venezuela #gymmemes #fitness #fit #fitnessmotivation #instafitness #fitnessgirl #Bodyfitness #bodybuilder #bodybuilding #bodybuildermotivation #femalebodybuilder #motivation #Ecuador #fitnessmodels #workout #preworkout #crossfit #colombia #motivación #colombiafitness #entrenamiento #mexico #suplementos

Sis saya teringin nak cuba PinkLady tapi mahal sangat la.. Eh kalau bayar sikit2 tak boleh ke sis? . Hahh yang mana rasa mahal nak bayar selepuk dun wori. Dengan Sis awak boleh bayar secara ansuran. Uii biar betul??!!🤪🤪 . Yes darlings ai nak awak semua rasa sendiri kehebatan Pinklady ni. So takpe awak bayar sikit2 pun boleh😉 . So ape lagi? Jom booking cepat sementara ada harga special ni. Sapa booking cepat dia daapt harga special ni😆 . Yang masih berfikir2 tu teruskanlah berfikir sambil awak tengok je orang lain semua dah gebu gebas montok melentik je nanti😜😜 JOM WASAP Sis 📲 01128826543 . #sexylady #kutupinklady #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #ansuranpinklady #cikreenngokngek #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #dropshippinklady #igers #dramatv3 #instadaily #astro #kutupinkladymurah #pinkladymurah #kutumurah #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent

Sis saya teringin nak cuba PinkLady tapi mahal sangat la.. Eh kalau bayar sikit2 tak boleh ke sis? . Hahh yang mana rasa mahal nak bayar selepuk dun wori. Dengan Sis awak boleh bayar secara ansuran. Uii biar betul??!!🤪🤪 . Yes darlings ai nak awak semua rasa sendiri kehebatan Pinklady ni. So takpe awak bayar sikit2 pun boleh😉 . So ape lagi? Jom booking cepat sementara ada harga special ni. Sapa booking cepat dia daapt harga special ni😆 . Yang masih berfikir2 tu teruskanlah berfikir sambil awak tengok je orang lain semua dah gebu gebas montok melentik je nanti😜😜 JOM WASAP Sis 📲 01128826543 . #sexylady #kutupinklady #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #ansuranpinklady #cikreenngokngek #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #dropshippinklady #igers #dramatv3 #instadaily #astro #kutupinkladymurah #pinkladymurah #kutumurah #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent

Sis saya teringin nak cuba PinkLady tapi mahal sangat la.. Eh kalau bayar sikit2 tak boleh ke sis? . Hahh yang mana rasa mahal nak bayar selepuk dun wori. Dengan Sis awak boleh bayar secara ansuran. Uii biar betul??!!🤪🤪 . Yes darlings ai nak awak semua rasa sendiri kehebatan Pinklady ni. So takpe awak bayar sikit2 pun boleh😉 . So ape lagi? Jom booking cepat sementara ada harga special ni. Sapa booking cepat dia daapt harga special ni😆 . Yang masih berfikir2 tu teruskanlah berfikir sambil awak tengok je orang lain semua dah gebu gebas montok melentik je nanti😜😜 JOM WASAP Sis 📲 01128826543 . #sexylady #kutupinklady #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #ansuranpinklady #cikreenngokngek #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #dropshippinklady #igers #dramatv3 #instadaily #astro #kutupinkladymurah #pinkladymurah #kutumurah #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent

Sis saya teringin nak cuba PinkLady tapi mahal sangat la.. Eh kalau bayar sikit2 tak boleh ke sis? . Hahh yang mana rasa mahal nak bayar selepuk dun wori. Dengan Sis awak boleh bayar secara ansuran. Uii biar betul??!!🤪🤪 . Yes darlings ai nak awak semua rasa sendiri kehebatan Pinklady ni. So takpe awak bayar sikit2 pun boleh😉 . So ape lagi? Jom booking cepat sementara ada harga special ni. Sapa booking cepat dia daapt harga special ni😆 . Yang masih berfikir2 tu teruskanlah berfikir sambil awak tengok je orang lain semua dah gebu gebas montok melentik je nanti😜😜 JOM WASAP Sis 📲 01128826543 . #sexylady #kutupinklady #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #ansuranpinklady #cikreenngokngek #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #dropshippinklady #igers #dramatv3 #instadaily #astro #kutupinkladymurah #pinkladymurah #kutumurah #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent

Sis saya teringin nak cuba PinkLady tapi mahal sangat la.. Eh kalau bayar sikit2 tak boleh ke sis? . Hahh yang mana rasa mahal nak bayar selepuk dun wori. Dengan Sis awak boleh bayar secara ansuran. Uii biar betul??!!🤪🤪 . Yes darlings ai nak awak semua rasa sendiri kehebatan Pinklady ni. So takpe awak bayar sikit2 pun boleh😉 . So ape lagi? Jom booking cepat sementara ada harga special ni. Sapa booking cepat dia daapt harga special ni😆 . Yang masih berfikir2 tu teruskanlah berfikir sambil awak tengok je orang lain semua dah gebu gebas montok melentik je nanti😜😜 JOM WASAP Sis 📲 01128826543 . #sexylady #kutupinklady #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #ansuranpinklady #cikreenngokngek #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #dropshippinklady #igers #dramatv3 #instadaily #astro #kutupinkladymurah #pinkladymurah #kutumurah #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent

Sis saya teringin nak cuba PinkLady tapi mahal sangat la.. Eh kalau bayar sikit2 tak boleh ke sis? . Hahh yang mana rasa mahal nak bayar selepuk dun wori. Dengan Sis awak boleh bayar secara ansuran. Uii biar betul??!!🤪🤪 . Yes darlings ai nak awak semua rasa sendiri kehebatan Pinklady ni. So takpe awak bayar sikit2 pun boleh😉 . So ape lagi? Jom booking cepat sementara ada harga special ni. Sapa booking cepat dia daapt harga special ni😆 . Yang masih berfikir2 tu teruskanlah berfikir sambil awak tengok je orang lain semua dah gebu gebas montok melentik je nanti😜😜 JOM WASAP Sis 📲 01128826543 . #sexylady #kutupinklady #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #ansuranpinklady #cikreenngokngek #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #dropshippinklady #igers #dramatv3 #instadaily #astro #kutupinkladymurah #pinkladymurah #kutumurah #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent

Sis saya teringin nak cuba PinkLady tapi mahal sangat la.. Eh kalau bayar sikit2 tak boleh ke sis? . Hahh yang mana rasa mahal nak bayar selepuk dun wori. Dengan Sis awak boleh bayar secara ansuran. Uii biar betul??!!🤪🤪 . Yes darlings ai nak awak semua rasa sendiri kehebatan Pinklady ni. So takpe awak bayar sikit2 pun boleh😉 . So ape lagi? Jom booking cepat sementara ada harga special ni. Sapa booking cepat dia daapt harga special ni😆 . Yang masih berfikir2 tu teruskanlah berfikir sambil awak tengok je orang lain semua dah gebu gebas montok melentik je nanti😜😜 JOM WASAP Sis 📲 01128826543 . #sexylady #kutupinklady #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #ansuranpinklady #cikreenngokngek #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #dropshippinklady #igers #dramatv3 #instadaily #astro #kutupinkladymurah #pinkladymurah #kutumurah #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent

Sis saya teringin nak cuba PinkLady tapi mahal sangat la.. Eh kalau bayar sikit2 tak boleh ke sis? . Hahh yang mana rasa mahal nak bayar selepuk dun wori. Dengan Sis awak boleh bayar secara ansuran. Uii biar betul??!!🤪🤪 . Yes darlings ai nak awak semua rasa sendiri kehebatan Pinklady ni. So takpe awak bayar sikit2 pun boleh😉 . So ape lagi? Jom booking cepat sementara ada harga special ni. Sapa booking cepat dia daapt harga special ni😆 . Yang masih berfikir2 tu teruskanlah berfikir sambil awak tengok je orang lain semua dah gebu gebas montok melentik je nanti😜😜 JOM WASAP Sis 📲 01128826543 . #sexylady #kutupinklady #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #ansuranpinklady #cikreenngokngek #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #dropshippinklady #igers #dramatv3 #instadaily #astro #kutupinkladymurah #pinkladymurah #kutumurah #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent

Sis saya teringin nak cuba PinkLady tapi mahal sangat la.. Eh kalau bayar sikit2 tak boleh ke sis? . Hahh yang mana rasa mahal nak bayar selepuk dun wori. Dengan Sis awak boleh bayar secara ansuran. Uii biar betul??!!🤪🤪 . Yes darlings ai nak awak semua rasa sendiri kehebatan Pinklady ni. So takpe awak bayar sikit2 pun boleh😉 . So ape lagi? Jom booking cepat sementara ada harga special ni. Sapa booking cepat dia daapt harga special ni😆 . Yang masih berfikir2 tu teruskanlah berfikir sambil awak tengok je orang lain semua dah gebu gebas montok melentik je nanti😜😜 JOM WASAP Sis 📲 01128826543 . #sexylady #kutupinklady #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #ansuranpinklady #cikreenngokngek #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #dropshippinklady #igers #dramatv3 #instadaily #astro #kutupinkladymurah #pinkladymurah #kutumurah #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent

Sis saya teringin nak cuba PinkLady tapi mahal sangat la.. Eh kalau bayar sikit2 tak boleh ke sis? . Hahh yang mana rasa mahal nak bayar selepuk dun wori. Dengan Sis awak boleh bayar secara ansuran. Uii biar betul??!!🤪🤪 . Yes darlings ai nak awak semua rasa sendiri kehebatan Pinklady ni. So takpe awak bayar sikit2 pun boleh😉 . So ape lagi? Jom booking cepat sementara ada harga special ni. Sapa booking cepat dia daapt harga special ni😆 . Yang masih berfikir2 tu teruskanlah berfikir sambil awak tengok je orang lain semua dah gebu gebas montok melentik je nanti😜😜 JOM WASAP Sis 📲 01128826543 . #sexylady #kutupinklady #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #ansuranpinklady #cikreenngokngek #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #dropshippinklady #igers #dramatv3 #instadaily #astro #kutupinkladymurah #pinkladymurah #kutumurah #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent

Sis saya teringin nak cuba PinkLady tapi mahal sangat la.. Eh kalau bayar sikit2 tak boleh ke sis? . Hahh yang mana rasa mahal nak bayar selepuk dun wori. Dengan Sis awak boleh bayar secara ansuran. Uii biar betul??!!🤪🤪 . Yes darlings ai nak awak semua rasa sendiri kehebatan Pinklady ni. So takpe awak bayar sikit2 pun boleh😉 . So ape lagi? Jom booking cepat sementara ada harga special ni. Sapa booking cepat dia daapt harga special ni😆 . Yang masih berfikir2 tu teruskanlah berfikir sambil awak tengok je orang lain semua dah gebu gebas montok melentik je nanti😜😜 JOM WASAP Sis 📲 01128826543 . #sexylady #kutupinklady #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #ansuranpinklady #cikreenngokngek #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #dropshippinklady #igers #dramatv3 #instadaily #astro #kutupinkladymurah #pinkladymurah #kutumurah #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent

Sis saya teringin nak cuba PinkLady tapi mahal sangat la.. Eh kalau bayar sikit2 tak boleh ke sis? . Hahh yang mana rasa mahal nak bayar selepuk dun wori. Dengan Sis awak boleh bayar secara ansuran. Uii biar betul??!!🤪🤪 . Yes darlings ai nak awak semua rasa sendiri kehebatan Pinklady ni. So takpe awak bayar sikit2 pun boleh😉 . So ape lagi? Jom booking cepat sementara ada harga special ni. Sapa booking cepat dia daapt harga special ni😆 . Yang masih berfikir2 tu teruskanlah berfikir sambil awak tengok je orang lain semua dah gebu gebas montok melentik je nanti😜😜 JOM WASAP Sis 📲 01128826543 . #sexylady #kutupinklady #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #ansuranpinklady #cikreenngokngek #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #dropshippinklady #igers #dramatv3 #instadaily #astro #kutupinkladymurah #pinkladymurah #kutumurah #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent

Sis saya teringin nak cuba PinkLady tapi mahal sangat la.. Eh kalau bayar sikit2 tak boleh ke sis? . Hahh yang mana rasa mahal nak bayar selepuk dun wori. Dengan Sis awak boleh bayar secara ansuran. Uii biar betul??!!🤪🤪 . Yes darlings ai nak awak semua rasa sendiri kehebatan Pinklady ni. So takpe awak bayar sikit2 pun boleh😉 . So ape lagi? Jom booking cepat sementara ada harga special ni. Sapa booking cepat dia daapt harga special ni😆 . Yang masih berfikir2 tu teruskanlah berfikir sambil awak tengok je orang lain semua dah gebu gebas montok melentik je nanti😜😜 JOM WASAP Sis 📲 01128826543 . #sexylady #kutupinklady #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #ansuranpinklady #cikreenngokngek #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #dropshippinklady #igers #dramatv3 #instadaily #astro #kutupinkladymurah #pinkladymurah #kutumurah #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent

A few years ago when I really began mulling the thought of competing, I was hell bent on the idea that I could do the whole process, all by myself. 98% of my life has followed that logic, how could this be any different? I’m strong and independent. Rawr. 🐯 . Well, my friends. It is a hard pill to swallow when you drop your silly pride and realize you are your own worst enemy, when it comes to being objective and rational with your body and food. Even more startling is realizing that’s kinda normal, and ok 😳 . Friday night, I took the recommendation of a friend. I met with the couple who are now going to be coaching me in my lifestyle and competition goals - I’m pretty excited to be working with @mbm_fitness_consulting right here in Edmonton. 💪🏻 . Can’t wait to see what I can do! Meal prep is on point for the week. I’ll be packing four of six meals to eat away from home daily, as I don’t trust myself otherwise 😂 this is a CRAP TON of food for yo’ girl! Holy smokes. Pray for my tummy. Let’s go. 🙌🏻 . . #preplife #mealprep #cleaneats #coach #futurecompetitor #figure #bodyfitness #bodybuilding #foodisfuel #goals #goalgetter #workit #womenwithmuscle #womenwholift #backontrack #yeg #yegfit

Sis saya teringin nak cuba PinkLady tapi mahal sangat la.. Eh kalau bayar sikit2 tak boleh ke sis? . Hahh yang mana rasa mahal nak bayar selepuk dun wori. Dengan Sis awak boleh bayar secara ansuran. Uii biar betul??!!🤪🤪 . Yes darlings ai nak awak semua rasa sendiri kehebatan Pinklady ni. So takpe awak bayar sikit2 pun boleh😉 . So ape lagi? Jom booking cepat sementara ada harga special ni. Sapa booking cepat dia daapt harga special ni😆 . Yang masih berfikir2 tu teruskanlah berfikir sambil awak tengok je orang lain semua dah gebu gebas montok melentik je nanti😜😜 JOM WASAP Sis 📲 01128826543 . #sexylady #kutupinklady #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #ansuranpinklady #cikreenngokngek #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #dropshippinklady #igers #dramatv3 #instadaily #astro #kutupinkladymurah #pinkladymurah #kutumurah #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent

Sis saya teringin nak cuba PinkLady tapi mahal sangat la.. Eh kalau bayar sikit2 tak boleh ke sis? . Hahh yang mana rasa mahal nak bayar selepuk dun wori. Dengan Sis awak boleh bayar secara ansuran. Uii biar betul??!!🤪🤪 . Yes darlings ai nak awak semua rasa sendiri kehebatan Pinklady ni. So takpe awak bayar sikit2 pun boleh😉 . So ape lagi? Jom booking cepat sementara ada harga special ni. Sapa booking cepat dia daapt harga special ni😆 . Yang masih berfikir2 tu teruskanlah berfikir sambil awak tengok je orang lain semua dah gebu gebas montok melentik je nanti😜😜 JOM WASAP Sis 📲 01128826543 . #sexylady #kutupinklady #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #ansuranpinklady #cikreenngokngek #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #dropshippinklady #igers #dramatv3 #instadaily #astro #kutupinkladymurah #pinkladymurah #kutumurah #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent

Sis saya teringin nak cuba PinkLady tapi mahal sangat la.. Eh kalau bayar sikit2 tak boleh ke sis? . Hahh yang mana rasa mahal nak bayar selepuk dun wori. Dengan Sis awak boleh bayar secara ansuran. Uii biar betul??!!🤪🤪 . Yes darlings ai nak awak semua rasa sendiri kehebatan Pinklady ni. So takpe awak bayar sikit2 pun boleh😉 . So ape lagi? Jom booking cepat sementara ada harga special ni. Sapa booking cepat dia daapt harga special ni😆 . Yang masih berfikir2 tu teruskanlah berfikir sambil awak tengok je orang lain semua dah gebu gebas montok melentik je nanti😜😜 JOM WASAP Sis 📲 01128826543 . #sexylady #kutupinklady #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #ansuranpinklady #cikreenngokngek #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #dropshippinklady #igers #dramatv3 #instadaily #astro #kutupinkladymurah #pinkladymurah #kutumurah #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent

Sis saya teringin nak cuba PinkLady tapi mahal sangat la.. Eh kalau bayar sikit2 tak boleh ke sis? . Hahh yang mana rasa mahal nak bayar selepuk dun wori. Dengan Sis awak boleh bayar secara ansuran. Uii biar betul??!!🤪🤪 . Yes darlings ai nak awak semua rasa sendiri kehebatan Pinklady ni. So takpe awak bayar sikit2 pun boleh😉 . So ape lagi? Jom booking cepat sementara ada harga special ni. Sapa booking cepat dia daapt harga special ni😆 . Yang masih berfikir2 tu teruskanlah berfikir sambil awak tengok je orang lain semua dah gebu gebas montok melentik je nanti😜😜 JOM WASAP Sis 📲 01128826543 . #sexylady #kutupinklady #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #ansuranpinklady #cikreenngokngek #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #dropshippinklady #igers #dramatv3 #instadaily #astro #kutupinkladymurah #pinkladymurah #kutumurah #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent

Sis saya teringin nak cuba PinkLady tapi mahal sangat la.. Eh kalau bayar sikit2 tak boleh ke sis? . Hahh yang mana rasa mahal nak bayar selepuk dun wori. Dengan Sis awak boleh bayar secara ansuran. Uii biar betul??!!🤪🤪 . Yes darlings ai nak awak semua rasa sendiri kehebatan Pinklady ni. So takpe awak bayar sikit2 pun boleh😉 . So ape lagi? Jom booking cepat sementara ada harga special ni. Sapa booking cepat dia daapt harga special ni😆 . Yang masih berfikir2 tu teruskanlah berfikir sambil awak tengok je orang lain semua dah gebu gebas montok melentik je nanti😜😜 JOM WASAP Sis 📲 01128826543 . #sexylady #kutupinklady #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #ansuranpinklady #cikreenngokngek #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #dropshippinklady #igers #dramatv3 #instadaily #astro #kutupinkladymurah #pinkladymurah #kutumurah #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent

Sis saya teringin nak cuba PinkLady tapi mahal sangat la.. Eh kalau bayar sikit2 tak boleh ke sis? . Hahh yang mana rasa mahal nak bayar selepuk dun wori. Dengan Sis awak boleh bayar secara ansuran. Uii biar betul??!!🤪🤪 . Yes darlings ai nak awak semua rasa sendiri kehebatan Pinklady ni. So takpe awak bayar sikit2 pun boleh😉 . So ape lagi? Jom booking cepat sementara ada harga special ni. Sapa booking cepat dia daapt harga special ni😆 . Yang masih berfikir2 tu teruskanlah berfikir sambil awak tengok je orang lain semua dah gebu gebas montok melentik je nanti😜😜 JOM WASAP Sis 📲 01128826543 . #sexylady #kutupinklady #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #ansuranpinklady #cikreenngokngek #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #dropshippinklady #igers #dramatv3 #instadaily #astro #kutupinkladymurah #pinkladymurah #kutumurah #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent

Sis saya teringin nak cuba PinkLady tapi mahal sangat la.. Eh kalau bayar sikit2 tak boleh ke sis? . Hahh yang mana rasa mahal nak bayar selepuk dun wori. Dengan Sis awak boleh bayar secara ansuran. Uii biar betul??!!🤪🤪 . Yes darlings ai nak awak semua rasa sendiri kehebatan Pinklady ni. So takpe awak bayar sikit2 pun boleh😉 . So ape lagi? Jom booking cepat sementara ada harga special ni. Sapa booking cepat dia daapt harga special ni😆 . Yang masih berfikir2 tu teruskanlah berfikir sambil awak tengok je orang lain semua dah gebu gebas montok melentik je nanti😜😜 JOM WASAP Sis 📲 01128826543 . #sexylady #kutupinklady #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #ansuranpinklady #cikreenngokngek #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #dropshippinklady #igers #dramatv3 #instadaily #astro #kutupinkladymurah #pinkladymurah #kutumurah #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent

Sis saya teringin nak cuba PinkLady tapi mahal sangat la.. Eh kalau bayar sikit2 tak boleh ke sis? . Hahh yang mana rasa mahal nak bayar selepuk dun wori. Dengan Sis awak boleh bayar secara ansuran. Uii biar betul??!!🤪🤪 . Yes darlings ai nak awak semua rasa sendiri kehebatan Pinklady ni. So takpe awak bayar sikit2 pun boleh😉 . So ape lagi? Jom booking cepat sementara ada harga special ni. Sapa booking cepat dia daapt harga special ni😆 . Yang masih berfikir2 tu teruskanlah berfikir sambil awak tengok je orang lain semua dah gebu gebas montok melentik je nanti😜😜 JOM WASAP Sis 📲 01128826543 . #sexylady #kutupinklady #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #ansuranpinklady #cikreenngokngek #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #dropshippinklady #igers #dramatv3 #instadaily #astro #kutupinkladymurah #pinkladymurah #kutumurah #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent

Sis saya teringin nak cuba PinkLady tapi mahal sangat la.. Eh kalau bayar sikit2 tak boleh ke sis? . Hahh yang mana rasa mahal nak bayar selepuk dun wori. Dengan Sis awak boleh bayar secara ansuran. Uii biar betul??!!🤪🤪 . Yes darlings ai nak awak semua rasa sendiri kehebatan Pinklady ni. So takpe awak bayar sikit2 pun boleh😉 . So ape lagi? Jom booking cepat sementara ada harga special ni. Sapa booking cepat dia daapt harga special ni😆 . Yang masih berfikir2 tu teruskanlah berfikir sambil awak tengok je orang lain semua dah gebu gebas montok melentik je nanti😜😜 JOM WASAP Sis 📲 01128826543 . #sexylady #kutupinklady #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #ansuranpinklady #cikreenngokngek #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #dropshippinklady #igers #dramatv3 #instadaily #astro #kutupinkladymurah #pinkladymurah #kutumurah #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent

Sis saya teringin nak cuba PinkLady tapi mahal sangat la.. Eh kalau bayar sikit2 tak boleh ke sis? . Hahh yang mana rasa mahal nak bayar selepuk dun wori. Dengan Sis awak boleh bayar secara ansuran. Uii biar betul??!!🤪🤪 . Yes darlings ai nak awak semua rasa sendiri kehebatan Pinklady ni. So takpe awak bayar sikit2 pun boleh😉 . So ape lagi? Jom booking cepat sementara ada harga special ni. Sapa booking cepat dia daapt harga special ni😆 . Yang masih berfikir2 tu teruskanlah berfikir sambil awak tengok je orang lain semua dah gebu gebas montok melentik je nanti😜😜 JOM WASAP Sis 📲 01128826543 . #sexylady #kutupinklady #pinkladyoriginal #trustedseller #montok #dramasangat #ansuranpinklady #cikreenngokngek #viral2018 #produkviral2018 #dramaviral #dropshippinklady #igers #dramatv3 #instadaily #astro #kutupinkladymurah #pinkladymurah #kutumurah #dropshipwanted #kulitkusam #pinklady #pinkladyhq #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladypromosi #pinkladyagent

😎 Domingo perfeito 😎

👹me !, smiled 😜😝😛 . RA #Hollywood #glam #cuteboy #handsome #handsomeboy #model #models #devil #demon #angel #fitness #gym #bodybuilding #bodyfitness #health #motivation #bodybuilder #fitnessmotivation #boy #strong #instafit #men #fashion #instapic #instaphoto #instaboy #style #badboy 👹#vampire 🔺 #vampires . . . Mi teoria del todo!.. (Phi=universo)=1,618 transmitir el programa en la programacion humana para que se expanda, y así expandirme!.. Alimentarme de tu energía 😂😂😜etc... Realmente todo se define con este numero: (Phi!,,, 1,618).. El universo= 1,618 3, 6, 9 . Más allá del cosmos, del Tiempo, del Espacio, de todo cuanto se mueve y cambia, y fluye, se encuentra la realidad Substancial, la Verdad Fundamental!. El universo es una creación mental sostenida en la mente del TODO. El TODO crea en su mente infinita, innumerables universos, los que existen durante eones de tiempo, y así y todo, para Él, la creación, desarrollo, decadencia y muerte de un millón de universos no significa más que el tiempo que se emplea en un abrir y cerrar de ojos (el tiempo solo es deterioro y movimiento!).. La mente infinita del TODO es la matriz del cosmos. Todo vuelve a lo mismo!, como es arriba es abajo!..., numero aureo=1,618,,,666... (proporción aurea) rostro del universo!(1=todo~~6=espejo frente al todo en el momento en que el 1 despierta su consciencia )+(el resto del numero aureo son los reflejos del 1 en el 6, La expansión!!!(la particula el bosón de higgs, reencarnaciónes, repeticiones).... Sólo entendiendo nuestros orígenes podemos entender cual es nuestro destinó!!,,y cual es el fin de nuestra propia causa-efecto y existencia Ya que Tu vida es la suma del resto de una ecuación  no balanceada connatural a la programacion de la existencia del todo, eres el producto eventual de una anomalía llamale big bang!!,,, es previsible y no escapa a unas medidas de control que te han conducido inexorablemente hasta aquí!. existir!, no existir!, realidad!,, no es real!,,, error!,.... Programación!,, no despertar!....repetición, 🔻 (Raul Raphael Lestrade de la cousse) 🔺

🔻 ......RA #Hollywood #glam #cuteboy #handsome #handsomeboy #model #models #devil #demon #angel #fitness #gym #bodybuilding #bodyfitness #health #motivation #bodybuilder #fitnessmotivation #boy #strong #instafit #men #fashion #instapic #instaphoto #instaboy #style 🔻 #louisvuitton #badboy 👹#vampire . . . . . 🔺🌛 ⭕1. El TODO es Mente; el universo es mental. ⭕2. Como es arriba, es abajo; como es abajo, es arriba. ⭕3. Nada está inmóvil; todo se mueve; todo vibra. ⭕4. Todo es doble, todo tiene dos polos; todo, su par de opuestos: los semejantes y los antagónicos son lo mismo; los opuestos son idénticos en naturaleza, pero diferentes en grado; los extremos se tocan; todas las verdades son medias verdades, todas las paradojas pueden reconciliarse. ⭕5. Todo fluye y refluye; todo tiene sus períodos de avance y retroceso, todo asciende y desciende; todo se mueve como un péndulo; la medida de su movimiento hacia la derecha, es la misma que la de su movimiento hacia la izquierda; el ritmo es la compensación. ⭕6. Toda causa tiene su efecto; todo efecto tiene su causa; todo sucede de acuerdo a la ley; la suerte no es más que el nombre que se le da a la ley no reconocida; hay muchos planos de casualidad, pero nada escapa a esta Ley. ⭕7. La generación existe por doquier; todo tiene su principio masculino y femenino; la generación se manifiesta en todos los planos. La mente así como todos los metales y demás elementos, pueden ser transmutados, de estado en estado, de grado en grado, de condición en condición, de polo a polo, de vibración en vibración. La verdadera transmutación hermética es una práctica, un método, un arte mental. Más allá del Cosmos, del Tiempo, del Espacio, de todo cuanto se mueve y cambia, se encuentra la realidad Substancial, la Verdad Fundamental. Lo que constituye la Verdad fundamental, la Realidad substancial, está más allá de toda denominación,. El universo es una creación mental sostenida en la mente del TODO

La descripción la última serie 😅 Como duele y como te beneficia.👏💪 . . . . . . #🇦🇷 #🇨🇴 #🇺🇸 #🌎 #gym #Motivacion #fitnessmotivation #bodyfitness #bodytransformation #motivaciongym

Follow us social media accounts


This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.