#brocade hashtag via instagram | #brocade images

#brocade | See the top and most browsed pictures and videos about the #brocade

New arrival at JOYCE Boutique Pasar Atom Surabaya. For detail information : WA : +6281-22345-8938 or Direct Message (DM) #joycenewarrivals #joyceboutiqueatom #autumnwintercollection #autumnwinter2018 #partydress #brocade #pinkmetalic #gold

SONGKET BUNGA PENUH BY METER . Songket tenun asli.. bukn cop/printed.. boleh beli min 1m.. Boleh buat baju pengantin.. boleh buat baju sanding.. boleh juga buat sampin.. mmg cntik.. benang tenun pun kemas so kdg u xlining pun ok.. . ..Nak Order?? . Screenshot & whatsapp je terus ke +60136553687 . atau boleh terus click link di bio 👆🏻 utk whatsapp kami sekarang . #songketbyshafikamaslan #brocade #songket #batikpastel #songketasli #songketdress #lace #bajudulanggirl #lacepengantin #busanapengantin #sampin #bridesmaid #pernikahan #perkahwinan #persandingan #malaywedding #inspirasiperkahwinan #bridaltailoring #malayweddingguide #beadedlace #bajusanding #onlinetailor #malayweddings #perkahwinanmelayu #weddingdress #butikpengantinkualalumpur #personapengantin #sweetsweetkahwin #bajupengantin #butikpengantin

🔊🔊PRE ORDER IS OPEN NOW 😉😉😉 . ☝️☝️Sila baca description sebelum DM atau whatssap☝️ . ❌Klik link whatsapp di atas untuk SERIOUS BUYER. ❌Harga adalah seperti yang ditetapkan dan TIDAK termasuk POSTAGE. ❌Harga TIDAK termasuk VEIL. Hanya baju sahaja. ❌Penghantaran mengambil masa 4-5 hari ke SM dan 1 minggu ke SS bergantung kepada kawasan penghantaran. ❌Penghantaran melalui POS sahaja. NO COD. NO SELF-COLLECTION / SELF-PICK UP. ❌Sila semak ukuran berdasarkan size guide yang diberi. ❌Barang tidak boleh DIPULANGKAN atau DITUKAR sebaik sahaja pembayaran dibuat. ❌NO CUSTOM MADE request. ❌Hanya 6 warna Carla: Dusty Pink / Navy Blue / French Lilac (Grey) / Nude / Black. ❌Strictly NO FUSSY and CRANKY BUYERS. . 💗💗Semua koleksi Carla hanya RM175 sahaja💗💗 ❎❎❎POSTAGE : RM 10 SM / RM 15 SS❎❎❎ . 🐦🐦Item: CARLA LUXE KURUNG (NAVY BLUE)🐦🐦 🌻🌻 S / M / L / XL🌻🌻 ❣❣ETA 25th NOV 2018❣❣ . ⏩Full lace with lining / Mermaid cutting shape / Half rubber skirt / Zip: Back / Wrist / Skirt. . #sayajualonline #sayapeniagaonline #onlinemalaysia #onlinemarketing #koleksiraya #bajutunang #bajunikah #brocade #bajudinner #hijabistamalaysia #bajutunang #bajunikah #kebayapeplum #kebaya #peplumkebaya #kebayamodern #HijabistaHub #HHAuthorisedAgent #kurungmoden #hijabistalebaran #HijabistaHub1111 #hijabistahubcarlaluxekurung #blackdress #bajuconvo #bajudinner

🔊🔊PRE ORDER IS OPEN NOW 😉😉😉 . ☝️☝️Sila baca description sebelum DM atau whatssap☝️ . ❌Klik link whatsapp di atas untuk SERIOUS BUYER. ❌Harga adalah seperti yang ditetapkan dan TIDAK termasuk POSTAGE. ❌Harga TIDAK termasuk VEIL. Hanya baju sahaja. ❌Penghantaran mengambil masa 4-5 hari ke SM dan 1 minggu ke SS bergantung kepada kawasan penghantaran. ❌Penghantaran melalui POS sahaja. NO COD. NO SELF-COLLECTION / SELF-PICK UP. ❌Sila semak ukuran berdasarkan size guide yang diberi. ❌Barang tidak boleh DIPULANGKAN atau DITUKAR sebaik sahaja pembayaran dibuat. ❌NO CUSTOM MADE request. ❌Hanya 6 warna Carla: Dusty Pink / Navy Blue / French Lilac (Grey) / Nude / Black. ❌Strictly NO FUSSY and CRANKY BUYERS. . 💗💗Semua koleksi Carla hanya RM175 sahaja💗💗 ❎❎❎POSTAGE : RM 10 SM / RM 15 SS❎❎❎ . ⏩Full lace with lining / Mermaid cutting shape / Half rubber skirt / Zip: Back / Wrist / Skirt. . #sayajualonline #sayapeniagaonline #onlinemalaysia #onlinemarketing #koleksiraya #bajutunang #bajunikah #brocade #bajudinner #hijabistamalaysia #bajutunang #bajunikah #kebayapeplum #kebaya #peplumkebaya #kebayamodern #HijabistaHub #HHAuthorisedAgent #kurungmoden #hijabistalebaran #HijabistaHub1111 #hijabistahubcarlaluxekurung #blackdress #bajuconvo #bajudinner

🔊🔊PRE ORDER IS OPEN NOW 😉😉😉 . ☝️☝️Sila baca description sebelum DM atau whatssap☝️ . ❌Klik link whatsapp di atas untuk SERIOUS BUYER. ❌Harga adalah seperti yang ditetapkan dan TIDAK termasuk POSTAGE. ❌Harga TIDAK termasuk VEIL. Hanya baju sahaja. ❌Penghantaran mengambil masa 4-5 hari ke SM dan 1 minggu ke SS bergantung kepada kawasan penghantaran. ❌Penghantaran melalui POS sahaja. NO COD. NO SELF-COLLECTION / SELF-PICK UP. ❌Sila semak ukuran berdasarkan size guide yang diberi. ❌Barang tidak boleh DIPULANGKAN atau DITUKAR sebaik sahaja pembayaran dibuat. ❌NO CUSTOM MADE request. ❌Hanya 6 warna Carla: Dusty Pink / Navy Blue / French Lilac (Grey) / Nude / Black. ❌Strictly NO FUSSY and CRANKY BUYERS. . 💗💗Semua koleksi Carla hanya RM175 sahaja💗💗 ❎❎❎POSTAGE : RM 10 SM / RM 15 SS❎❎❎ . 🐦🐦Item: CARLA LUXE KURUNG (DUSTY PINK)🐦🐦 🌻🌻 S / M / L / XL🌻🌻 ❣❣ETA 25th NOV 2018❣❣ . ⏩Full lace with lining / Mermaid cutting shape / Half rubber skirt / Zip: Back / Wrist / Skirt. . #sayajualonline #sayapeniagaonline #onlinemalaysia #onlinemarketing #koleksiraya #bajutunang #bajunikah #brocade #bajudinner #hijabistamalaysia #bajutunang #bajunikah #kebayapeplum #kebaya #peplumkebaya #kebayamodern #HijabistaHub #HHAuthorisedAgent #kurungmoden #hijabistalebaran #HijabistaHub1111 #hijabistahubcarlaluxekurung #blackdress #bajuconvo #bajudinner

My last moment of bachelorhood #weddingdiaries #cyanblue #brocade #designerwife

🔊🔊PRE ORDER IS OPEN NOW 😉😉😉 . ☝️☝️Sila baca description sebelum DM atau whatssap☝️ . ❌Klik link whatsapp di atas untuk SERIOUS BUYER. ❌Harga adalah seperti yang ditetapkan dan TIDAK termasuk POSTAGE. ❌Harga TIDAK termasuk VEIL. Hanya baju sahaja. ❌Penghantaran mengambil masa 4-5 hari ke SM dan 1 minggu ke SS bergantung kepada kawasan penghantaran. ❌Penghantaran melalui POS sahaja. NO COD. NO SELF-COLLECTION / SELF-PICK UP. ❌Sila semak ukuran berdasarkan size guide yang diberi. ❌Barang tidak boleh DIPULANGKAN atau DITUKAR sebaik sahaja pembayaran dibuat. ❌NO CUSTOM MADE request. ❌Hanya 6 warna Carla: Dusty Pink / Navy Blue / French Lilac (Grey) / Nude / Black. ❌Strictly NO FUSSY and CRANKY BUYERS. . 💗💗Semua koleksi Carla hanya RM175 sahaja💗💗 ❎❎❎POSTAGE : RM 10 SM / RM 15 SS❎❎❎ . 🐦🐦Item: CARLA LUXE KURUNG (NUDE)🐦🐦 🌻🌻 S / M / L / XL🌻🌻 ❣❣ETA 19th NOV 2018❣❣ . ⏩Full lace with lining / Mermaid cutting shape / Half rubber skirt / Zip: Back / Wrist / Skirt. . #sayajualonline #sayapeniagaonline #onlinemalaysia #onlinemarketing #koleksiraya #bajutunang #bajunikah #brocade #bajudinner #hijabistamalaysia #bajutunang #bajunikah #kebayapeplum #kebaya #peplumkebaya #kebayamodern #HijabistaHub #HHAuthorisedAgent #kurungmoden #hijabistalebaran #HijabistaHub1111 #hijabistahubcarlaluxekurung #blackdress #bajuconvo #bajudinner

🔊🔊PRE ORDER IS OPEN NOW 😉😉😉 . ☝️☝️Sila baca description sebelum DM atau whatssap☝️ . ❌Klik link whatsapp di atas untuk SERIOUS BUYER. ❌Harga adalah seperti yang ditetapkan dan TIDAK termasuk POSTAGE. ❌Harga TIDAK termasuk VEIL. Hanya baju sahaja. ❌Penghantaran mengambil masa 4-5 hari ke SM dan 1 minggu ke SS bergantung kepada kawasan penghantaran. ❌Penghantaran melalui POS sahaja. NO COD. NO SELF-COLLECTION / SELF-PICK UP. ❌Sila semak ukuran berdasarkan size guide yang diberi. ❌Barang tidak boleh DIPULANGKAN atau DITUKAR sebaik sahaja pembayaran dibuat. ❌NO CUSTOM MADE request. ❌Hanya 6 warna Carla: Dusty Pink / Navy Blue / French Lilac (Grey) / Nude / Black. ❌Strictly NO FUSSY and CRANKY BUYERS. . 💗💗Semua koleksi Carla hanya RM175 sahaja💗💗 ❎❎❎POSTAGE : RM 10 SM / RM 15 SS❎❎❎ . 🐦🐦Item: CARLA LUXE KURUNG (FRENCH LILAC / GREY)🐦🐦 🌻🌻 S / M / L / XL🌻🌻 ❣❣ETA 19th NOV 2018❣❣ . ⏩Full lace with lining / Mermaid cutting shape / Half rubber skirt / Zip: Back / Wrist / Skirt. . #sayajualonline #sayapeniagaonline #onlinemalaysia #onlinemarketing #koleksiraya #bajutunang #bajunikah #brocade #bajudinner #hijabistamalaysia #bajutunang #bajunikah #kebayapeplum #kebaya #peplumkebaya #kebayamodern #HijabistaHub #HHAuthorisedAgent #kurungmoden #hijabistalebaran #HijabistaHub1111 #hijabistahubcarlaluxekurung #blackdress #bajuconvo #bajudinner

🔊🔊PRE ORDER IS OPEN NOW 😉😉😉 . ☝️☝️Sila baca description sebelum DM atau whatssap☝️ . ❌Klik link whatsapp di atas untuk SERIOUS BUYER. ❌Harga adalah seperti yang ditetapkan dan TIDAK termasuk POSTAGE. ❌Harga TIDAK termasuk VEIL. Hanya baju sahaja. ❌Penghantaran mengambil masa 4-5 hari ke SM dan 1 minggu ke SS bergantung kepada kawasan penghantaran. ❌Penghantaran melalui POS sahaja. NO COD. NO SELF-COLLECTION / SELF-PICK UP. ❌Sila semak ukuran berdasarkan size guide yang diberi. ❌Barang tidak boleh DIPULANGKAN atau DITUKAR sebaik sahaja pembayaran dibuat. ❌NO CUSTOM MADE request. ❌Hanya 6 warna Carla: Dusty Pink / Navy Blue / French Lilac (Grey) / Nude / Black. ❌Strictly NO FUSSY and CRANKY BUYERS. . 💗💗Semua koleksi Carla hanya RM175 sahaja💗💗 ❎❎❎POSTAGE : RM 10 SM / RM 15 SS❎❎❎ . 🐦🐦Item: CARLA LUXE KURUNG (BLACK)🐦🐦 🌻🌻 S / M / L / XL🌻🌻 ❣❣ETA 19th NOV 2018❣❣ . ⏩Full lace with lining / Mermaid cutting shape / Half rubber skirt / Zip: Back / Wrist / Skirt. . #sayajualonline #sayapeniagaonline #onlinemalaysia #onlinemarketing #koleksiraya #bajutunang #bajunikah #brocade #bajudinner #hijabistamalaysia #bajutunang #bajunikah #kebayapeplum #kebaya #peplumkebaya #kebayamodern #HijabistaHub #HHAuthorisedAgent #kurungmoden #hijabistalebaran #HijabistaHub1111 #hijabistahubcarlaluxekurung #blackdress #bajuconvo #bajudinner

#Uppada multi checks #soft silk sarees with #leaf jari motifall over the saree n pallu. #SemiUppada #Soft silk sarees for perfect for any special or festival occasions to make u more gorgeous saree with multi checks running blouse @1599+$ #Brocade blouse free with every Saree booking.... Blouse design may vary

🎋Brocade is beautiful not because of its color, but it’s unique. You are also gorgeous when you know you are special. Let theMay show you how! ----------- 🎋Thổ cẩm đẹp không chỉ vì có nhiều màu sắc, mà vì nó độc nhất. Bạn cũng đẹp khi bạn biết mình rất đặc biệt. Hãy để theMay giúp bạn nhận thấy điều đặc biệt ấy #theMay #themaybrand #AriyaBilan #vietnam #vietnamdesigner #madeinvietnam #handmade #ethnic #brocade #thocam #trendy #fashion #accessories #souvenir #cham #champa #designedbyCamel

#brocade Fast respon info dan pemesanan DM or WA 08-995-537-995

New blog post | Different ways of styling our Brocade obi belts We are loving the response on these brocade obi belts, and hence we have come up with a post on different ways that you can style these magnificent belts of ours. Direct link in bio. Shop 👉 www.beuntouched.com . . . . . . . . . . . . #belt #waistbelt #obibelt #broadbelt #obibelts #howtotieobibelt #howtostyleobibelt #fabricbelt #fabricbelts #fabricwaistbelt #fabricwaistbelts #accessories #beltaccessories #orangebelt #orangefabricbelt #orangebrocadebelt #brocadebelt #brocadebelts #jacquardbelt #jacquardbelts #brocadeobibelt #brocadeobibelts #brocadeaccessories #brocadefashion #brocadeclothing #brocade #untouched #beuntouched #kolkatafashionbrand #kolkatafashion

🌺🌺🌺🌺 Self #brocade hand block #printed #golden #banaras #silk running #saree #fabric paired with contrast #blouse ₹ 1800+$ 🌺🌺🌺🌺 Mhm

🌺🌺🌺🌺 Self #brocade hand block #printed #golden #banaras #silk running #saree #fabric paired with contrast #blouse ₹ 1800+$ 🌺🌺🌺🌺 Mhm

🍁🏵️🍂🌹🌸 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #photooftheday #selfie #fashion #style #mands #mirrorselfie #instaselfie #fashiondesign #designer #lace #brocade

Lawa2nya warnaa baruu 😍 Bertambah lawa klu dah jadi baju. Biru fazura dah semakin susut. Klu sape nak, kena cepat ok. Klu tak tunggu next batch restock 💃🏻 . Cotton Silk 🛍 1 Meter RM35 Bidang 60 . . Whatsapp untuk order +6010-9113330 - #kain #kainsepasang #kainsepasangmurah #kaincotton #songket #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #songkettenun #songketbungatabur #songketbungatona #songketbungapenuh #songketbungaraya #songketcactus #brocade #kainbrocade #dullsatin #kaindullsatin #lacemurah #kainlace #kainsilk #washablesilk #kashmircottonsilkbylollysta #purecottonlollysta #cottonprinted #purecotton #kaincottonprinted #cottonsilk #thaisilk #kainthaisilk

Suci dlm gebu.. bukan dalam debu tauu. Lawa kan ? With #jennabyjizanlykl all white real sequins skrg tgh discount siapa nak gosok2 admin kaklales kita bg hrga special kat awak 💋 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ TO ORDER: ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ 🤳🏻 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 🤳🏻 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 🤳🏻 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450 Semua Readystock. Yeay. ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ Contest komen kreatif, like gamba dan tag kekawan di ig @jizanlykl masih berlangsung. Anda bakal menang lace percuma tau yuhuuu bestnya. Jomla join 😻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀

Ada sape2 cari warna pink sweet ni? 💗 . 🛍 1 Meter RM85 Bidang 60 . . 🌸 Set 1.5 Meter brocade + 2 Meter dull satin RM155 🌸 Set 2 Meter brocade + 2 Meter dull satin RM190 . . Whatsapp untuk order +6010-9113330 - #kain #kainsepasang #kainsepasangmurah #kaincotton #kaincottonmurah #songket #kainsongket #kainsongketmurah #songketmurah #songkettenun #songketbungatabur #songketbungatona #songketbungapenuh #songketbungaraya #songketcactus #brocade #kainbrocade #dullsatin #kaindullsatin #lacemurah #kainlace #kainsilk #washablesilk

Pilih2 nak yg mana. Ada mcm2 jenis design dan warna 💃🏻 Klu ada ape2 pertanyaan boleh Whatsapp sis ok. Im happy to assist kesayangan semua 💋 +6010-9113330 - #teamlollysta #kainbrocade #qualitybrocade #brocademalaysia #brocade

Harga 145rb Keterangan bahan dan ukuran ada pada gambar Real pict & original brand Barang cepat habis tanyakan stok dulu sebelum order Happy shopping Order WA : 089612488813 LINE : fenyyshop #brukat #bajubrukat #dressbrukat #brocade #setelanbrukat #bajukondangan #grosirmurah #grosirbajuonline #bajuatasan

Kelebihan kain ROYAL MATTE CREPE PRINTED Exclusive dr HERS FABRICA ni, tak mudah kedut, mmg sesuai utk siapa yg nak cepat atau tgh rushing ke, sarung terus! Jimat masa kan? 😍 #hersfabrica #gorgeousfabric #kainbrocade #brocade #bajubrocade #jualkainmurah #jualkainbrocade #jualkain #jualkainmurah #fabric #digitalprinted #digitalprintedfabric #kainwholesale #wholesale #retail #kainjimat

Kelebihan kain ROYAL MATTE CREPE PRINTED Exclusive dr HERS FABRICA ni, tak mudah kedut, mmg sesuai utk siapa yg nak cepat atau tgh rushing ke, sarung terus! Jimat masa kan? 😍 #hersfabrica #gorgeousfabric #kainbrocade #brocade #bajubrocade #jualkainmurah #jualkainbrocade #jualkain #jualkainmurah #fabric #digitalprinted #digitalprintedfabric #kainwholesale #wholesale #retail #kainjimat

Kelebihan kain ROYAL MATTE CREPE PRINTED Exclusive dr HERS FABRICA ni, tak mudah kedut, mmg sesuai utk siapa yg nak cepat atau tgh rushing ke, sarung terus! Jimat masa kan? 😍 #hersfabrica #gorgeousfabric #kainbrocade #brocade #bajubrocade #jualkainmurah #jualkainbrocade #jualkain #jualkainmurah #fabric #digitalprinted #digitalprintedfabric #kainwholesale #wholesale #retail #kainjimat

This month for @cosmoindia Featuring @mansisii Styled by @samar.rajput05 Hair and makeup by @rivieralynn represented by @animacreatives Vintage brocade and headgear by @prashantverma84 #newwork #editorial #brocade #vintagebrocade #headgear #novemberissue #fashionph #india #indiandesigner #fashioninindia #indianfashion

Tradition with a touch of modernity. A green brocade lehenga paired with our intricately embroidered blue velvet blouse, detailed with bell sleeves and dull-gold dabka work.

Happy girls are the prettiest. With a hint of glamour and a burst of tradition, @deepica gleams in our yellow printed lehenga. #AnitaDongre #AnitaDongreCouture #AnitaDongreBridal #Banarasi #Brocade #festivaloflights #newbeginnings #girlpower #livetinted #deepicamutyala #youtuber #womenempowerment

🥰🥰❤️❤️ For those who want to make it simple yet significant, here’s the perfect outfit for you❤️❤️ For further query/order DM📩 Whatsapp📱:9910625138 ❤️💖💚💙🧡💜 #parihita #aw18 #womenswear #occasionwear #luxury #handcrafted #festivewear #traditionalindian #madeinindia #brocade #silk #chanderi #bandej #textile #makeinindia #bestseller #instagood #instashop #weddingday #fashionstyle #musthaves #designer #fashiongram

Brand Ambassador of @wewear4072 in a short brocade Kurta and Divider Palazzo!💖 #festive #brocade #pretty #trending #manishmalhotra #beauty! 🌟

Im sorry if I dont post much about works in progress at the moment, but Im very busy with my moving-in-progress, I must say. So, here is a TBT pic, one taken years ago with the black and gold corset I posted about a few days ago. Photographer: MoriGena Model: Lexie. #tbt #photoshoot #memories #model #corset #overbust #gold #patternmatching #brocade #cage #blonde #morigena #lexie #baroque #jewels #corsetmaking #corsetry #serinde #serindecorsets

If you are one to experiment with new shades, try this charming and shiny orange color lehenga for your wedding!

The 🌸BROCADE JACKET🌸 BY 🍋FOR LOVE & LEMONS🍋 is just 👌🏼 Shop online or at our Pop Up this Sunday💗 (see prev posts for details) ▫️www.loveallura.com▫️ #fashion #fashions #fashionista #fashionistastyle #fashionlover #fashionblogger #blogger #style #styling #stylegram #ootd #aw18 #autumn #winter #wedding #races #holiday #vacation #vacay #festival #festivals #forloveandlemons #brocade #love #allurastudio #loveallura

Our #organza #brocade #kurta with #banarasi #brocade #trims and #brocade #dupatta is one of the most loved pcs this year... buy now from below link to get yours! . . . https://www.jaypore.com/shop-collection/for-dramatic-evenings-sufia-color-kissed-separates-in-silk-organza-and-maheshwari-with-embroidered-details-10320 . . #slowclothing #sustainablefashion #pure #authentic #womensfashion #ethnic #textiles #craft #handcrafted

DM TO ORDER OR WHATSAPP +919998155554 COD AVAILABLE Fabric :cotton silk Saree 6.30 mtr with running blouse Rate :- 1099/- with extra blouse + ship extra 100% Orignal quality Single pc available Full set available Stock ready to ship..... Book fast ALL COLOURS ARE READY TO SHIP No any less.... #silk #fashion #style #saree #cotton #waves #indianwear #ethnic #ethnicwear #fabrics #wedding #ootd #handloom #instafashion #london #tesaturi #sareelove #india #linen #newyork #beauty #designer #luxury #lifestyle #indian #pune #brocade #instagood #hair #bhfyp

Kelebihan kain Royal Matte Crepe ni, tak mudah kedut, mmg sesuai utk siapa yg nak cepat atau tgh rushing ke, sarung terus! Jimat masa kan? 😍 Royal Matte Crepe 🌸 sangat lembut, sejuk & selesa 🌸 tidak mudah kedut 🌸 senang di iron 🌸 stretchable 🌸 tidak jarang 🌸 tidak lekat di badan 🌸 tidak panas #hersfabrica #gorgeousfabric #kainbrocade #brocade #bajubrocade #jualkainmurah #jualkainbrocade #jualkain #jualkainmurah #fabric #digitalprinted #digitalprintedfabric #kainwholesale #wholesale #retail #kainjimat

Kelebihan kain Royal Matte Crepe ni, tak mudah kedut, mmg sesuai utk siapa yg nak cepat atau tgh rushing ke, sarung terus! Jimat masa kan? 😍 Royal Matte Crepe 🌸 sangat lembut, sejuk & selesa 🌸 tidak mudah kedut 🌸 senang di iron 🌸 stretchable 🌸 tidak jarang 🌸 tidak lekat di badan 🌸 tidak panas #hersfabrica #gorgeousfabric #kainbrocade #brocade #bajubrocade #jualkainmurah #jualkainbrocade #jualkain #jualkainmurah #fabric #digitalprinted #digitalprintedfabric #kainwholesale #wholesale #retail #kainjimat

Kelebihan kain Royal Matte Crepe ni, tak mudah kedut, mmg sesuai utk siapa yg nak cepat atau tgh rushing ke, sarung terus! Jimat masa kan? 😍 Royal Matte Crepe 🌸 sangat lembut, sejuk & selesa 🌸 tidak mudah kedut 🌸 senang di iron 🌸 stretchable 🌸 tidak jarang 🌸 tidak lekat di badan 🌸 tidak panas #hersfabrica #gorgeousfabric #kainbrocade #brocade #bajubrocade #jualkainmurah #jualkainbrocade #jualkain #jualkainmurah #fabric #digitalprinted #digitalprintedfabric #kainwholesale #wholesale #retail #kainjimat

Wearing the correct dress for any occasion is a matter of good manners. Jui makes this outfit look #traditionallygorgeous This festive season #dontlightpatakabeapataka #traditional #samarthfestivecollection #saree #festive #dress #turquoise #bridalwear #bridalcouture #bridalwear #brocade #fashion #instafashion #instagood . Fabric: Brocade . Detailing: Sequined lace

Wearing the correct dress for any occasion is a matter of good manners. Jui makes this outfit look #traditionallygorgeous This festive season #dontlightpatakabeapataka #traditional #samarthfestivecollection #saree #festive #dress #turquoise #bridalwear #bridalcouture #bridalwear #brocade #fashion #instafashion #instagood . Fabric: Brocade . Detailing: Sequined lace

Wearing the correct dress for any occasion is a matter of good manners. Jui makes this outfit look #traditionallygorgeous This festive season #dontlightpatakabeapataka #traditional #samarthfestivecollection #saree #festive #dress #turquoise #bridalwear #bridalcouture #bridalwear #brocade #fashion #instafashion #instagood . Fabric: Brocade . Detailing: Sequined lace

Vintage Heavy Double Bedspread in Very Good to Excellent condition in beautiful Blue and Gold $45 #blueandgold #vintagedecor #vintahebedding #vintagebedroom #boudoir #palace #oppulance #bedspread #interiordecor #brocade #brocadebedcover

Follow us social media accounts


This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.