#eyelinerbrush hashtag via instagram | #eyelinerbrush images

#eyelinerbrush | See the top and most browsed pictures and videos about the #eyelinerbrush

Hai semua!! Combo ni pun jimat. Akak akak beli Double Design Mascara dgn Acne Fighting Foundation dengan harga RM93 sahaja!!! . Normal price RM161 tau. Nampak tak dekat situ da jimat berapa ringgit? Lepas tu dapat FREE gift lagi. Akak semua akan dapat Eyeliner dgn Blending Sponge secara PERCUMAAA!!! Cepat cepat grab tauu! . Sekarang tengah promo ni. Cepat grab sebelum kehabisan stok. Nanti menangis tepi bucu katil kang . Get yours now. Esok last Promo sampai 23hb July sahaja. Wasap 0199987941 segera😍😍

Friendly reminder! . HQ FEVERGLAM dah extendkan SALE tauu sampai 23 July nih! . So sempat lagi uols nak grab sebelum promosi berakhir 💋

Hey everyone. Nak tahu tak. Sales promo ni di extend kan tau. Nak tahu tak sampai bila? Sampai 23/7/2018 ni Walaawehhh. Promo still on la. Haaa cepat grab tau. Semua shades ada dekat sis tau. Lipmatte FeverGlam memang best tau So get yours now. Click link on my bio hokeh😘

Friendly reminder! . HQ FEVERGLAM dah extendkan SALE tauu sampai 23 July nih! . So sempat lagi uols nak grab sebelum promosi berakhir 💋

PROMO BAKAL BERAKHIR 23 JULY NI!! . Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! - 1pcs : RM36 2pcs : RM66 3pcs : RM90 - Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER! - Tag bff korang dan share order beramai ramai! - Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam! - 1) Smash Collections 2) Kebaya Gang (Limited Edition) - Tekan link on our bio! We do open for dropship and agents too!

Friendly reminder! . HQ FEVERGLAM dah extendkan SALE tauu sampai 23 July nih! . So sempat lagi uols nak grab sebelum promosi berakhir 💋

Awak tercari cari mascara yang mampu melentikkan bulu mata, tahan lama dannnn mudah nak dibersihkan?? - Awak wajib cuba Fever Glam Double Design Mascara! - Ada dua jenis berus berbeza pada sebatang mascara yang sama. Jimat? Jimat teruksss gais! Konfem tak susut duit dalam tabung ayam. - Yelahh, tak payah uolls susah susah mencari berus berbeza untuk dapatkan hasil bulu mata melentiks sehingga ke atap rumah! - Lagi lagi yang jenis bulu mata tak berapa nak meriah. Dari nampak tak nampak bulu, terus nampak seperti telah di gam dengan bulu mata palsu! - 1) Berus tebal : Menaikkan volume bulu mata 2) Berus bersikat : Menambahkan kepanjangan bulu mata! - Dengan adanya fibre Mascara korang akan kekal lentik dan mudah gila nak di bersihkan! - Sekarang ada promo taw! Harga asal RM46.00 sebatang. Sekarang, uolls cuma perlu bayar RM43 sahaja. Nak lagi jimat, beli terus 2 batang pada harga RM80 sahaja. - Kakak bagi awak percuma sahaja Fever Glam Peel Off Eyeliner berharga RM36.00! Jimattttt tahap kenoy brain dah ni! - Awak dapatkan cepat selagi stok masih ada! Takut mascara licin, free gift pun licin! Tekan link kat bio

SALES FEVER GLAM SETAHUN SEKALI DAH KEMBALI!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Awakkkk..sales Fever Glam ni ekslusipppp gila taw. Bukannya hari ni sales, bulan depan sales lagi, birthday pun ada sales, 10 kali raya pun sales.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tak mungkin! Maka, sambar lah promosi yang ada selagi stok masih ada. Yelahhh ada set yang awak jimat sehingga RM68.00 taw. Boleh beli skirt kembang sehelai!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🦄 3pcs Lipmatte : RM90 (Jimat RM18.00)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🦄 Set Eyeliner : RM46 (Jimat RM26.00)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🦄 Acne Fighting Foundation : RM50 + FREE Unicorn Blending Sponge (Jimat RM29.00)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🦄 Double Design Mascara : RM80 + FREE Pell Off Eyeliner (Jimat RM48.00)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🦄 COMBO 1 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🦄 COMBO 2⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🦄 COMBO 3⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Pilih jelahh nak yang mana sebab semuanyaa konfemm berbaloi gila! Tekan link kat bio sepantas mungkin tawww 😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Awak tercari cari mascara yang mampu melentikkan bulu mata, tahan lama dannnn mudah nak dibersihkan?? - Awak wajib cuba Fever Glam Double Design Mascara! - Ada dua jenis berus berbeza pada sebatang mascara yang sama. Jimat? Jimat teruksss gais! Konfem tak susut duit dalam tabung ayam. - Yelahh, tak payah uolls susah susah mencari berus berbeza untuk dapatkan hasil bulu mata melentiks sehingga ke atap rumah! - Lagi lagi yang jenis bulu mata tak berapa nak meriah. Dari nampak tak nampak bulu, terus nampak seperti telah di gam dengan bulu mata palsu! - 1) Berus tebal : Menaikkan volume bulu mata 2) Berus bersikat : Menambahkan kepanjangan bulu mata! - Dengan adanya fibre Mascara korang akan kekal lentik dan mudah gila nak di bersihkan! - Sekarang ada promo taw! Harga asal RM46.00 sebatang. Sekarang, uolls cuma perlu bayar RM43 sahaja. Nak lagi jimat, beli terus 2 batang pada harga RM80 sahaja. - Kakak bagi awak percuma sahaja Fever Glam Peel Off Eyeliner berharga RM36.00! Jimattttt tahap kenoy brain dah ni! - Awak dapatkan cepat selagi stok masih ada! Takut mascara licin, free gift pun licin! Tekan link kat bio

Awak tercari cari mascara yang mampu melentikkan bulu mata, tahan lama dannnn mudah nak dibersihkan?? - Awak wajib cuba Fever Glam Double Design Mascara! - Ada dua jenis berus berbeza pada sebatang mascara yang sama. Jimat? Jimat teruksss gais! Konfem tak susut duit dalam tabung ayam. - Yelahh, tak payah uolls susah susah mencari berus berbeza untuk dapatkan hasil bulu mata melentiks sehingga ke atap rumah! - Lagi lagi yang jenis bulu mata tak berapa nak meriah. Dari nampak tak nampak bulu, terus nampak seperti telah di gam dengan bulu mata palsu! - 1) Berus tebal : Menaikkan volume bulu mata 2) Berus bersikat : Menambahkan kepanjangan bulu mata! - Dengan adanya fibre Mascara korang akan kekal lentik dan mudah gila nak di bersihkan! - Sekarang ada promo taw! Harga asal RM46.00 sebatang. Sekarang, uolls cuma perlu bayar RM43 sahaja. Nak lagi jimat, beli terus 2 batang pada harga RM80 sahaja. - Kakak bagi awak percuma sahaja Fever Glam Peel Off Eyeliner berharga RM36.00! Jimattttt tahap kenoy brain dah ni! - Awak dapatkan cepat selagi stok masih ada! Takut mascara licin, free gift pun licin! Tekan link kat bio

Penting ke Mascara ni?? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mascara ni sangat membantu untuk korang yang tak berapa ada bulu mata dan tak reti nak pakai bulu mata palsu berjam jam depan cermin!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Fever Glam Mascara ada fibre dan sangat waterproof. Jadi, bila korang guna memang sangat tahan lama. Nak bersihkan hanya tarik jeee dan keluarkan fibre tadi dari mata. .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sekarang ada promo 2pcs RM80 sahaja. Jimat RM12.00! Nak order? Klik link on our bio! 🦄🦄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Awak tercari cari mascara yang mampu melentikkan bulu mata, tahan lama dannnn mudah nak dibersihkan?? - Awak wajib cuba Fever Glam Double Design Mascara! - Ada dua jenis berus berbeza pada sebatang mascara yang sama. Jimat? Jimat teruksss gais! Konfem tak susut duit dalam tabung ayam. - Yelahh, tak payah uolls susah susah mencari berus berbeza untuk dapatkan hasil bulu mata melentiks sehingga ke atap rumah! - Lagi lagi yang jenis bulu mata tak berapa nak meriah. Dari nampak tak nampak bulu, terus nampak seperti telah di gam dengan bulu mata palsu! - 1) Berus tebal : Menaikkan volume bulu mata 2) Berus bersikat : Menambahkan kepanjangan bulu mata! - Dengan adanya fibre Mascara korang akan kekal lentik dan mudah gila nak di bersihkan! - Sekarang ada promo taw! Harga asal RM46.00 sebatang. Sekarang, uolls cuma perlu bayar RM43 sahaja. Nak lagi jimat, beli terus 2 batang pada harga RM80 sahaja. - Kakak bagi awak percuma sahaja Fever Glam Peel Off Eyeliner berharga RM36.00! Jimattttt tahap kenoy brain dah ni! - Awak dapatkan cepat selagi stok masih ada! Takut mascara licin, free gift pun licin! Tekan link kat bio

Awak tercari cari mascara yang mampu melentikkan bulu mata, tahan lama dannnn mudah nak dibersihkan?? - Awak wajib cuba Fever Glam Double Design Mascara! - Ada dua jenis berus berbeza pada sebatang mascara yang sama. Jimat? Jimat teruksss gais! Konfem tak susut duit dalam tabung ayam. - Yelahh, tak payah uolls susah susah mencari berus berbeza untuk dapatkan hasil bulu mata melentiks sehingga ke atap rumah! - Lagi lagi yang jenis bulu mata tak berapa nak meriah. Dari nampak tak nampak bulu, terus nampak seperti telah di gam dengan bulu mata palsu! - Raya nanti, tak lah berjam uolls nak kena bersiap semata mata nak melekat bulu mata pelesu. Sapukan sahaja Fever Glam Double Design Mascara..nahhhhh uolls lahh retis paling vogue di kampung nanti! - Boleh kelip mata lima belas kali seminit depan tetamu! Hikss! - 1) Berus tebal : Menaikkan volume bulu mata 2) Berus bersikat : Menambahkan kepanjangan bulu mata! - Dengan adanya fibre Mascara korang akan kekal lentik dan mudah gila nak di bersihkan! - Sekarang ada promo taw! Harga asal RM46.00 sebatang. Sekarang, uolls cuma perlu bayar RM43 sahaja. Nak lagi jimat, beli terus 2 batang pada harga RM80 sahaja. - Kakak bagi awak percuma sahaja Fever Glam Peel Off Eyeliner berharga RM36.00! Jimattttt tahap kenoy brain dah ni! - Awak dapatkan cepat selagi stok masih ada! Takut mascara licin, free gift pun licin! Tekan link di bio!

SALES FEVER GLAM SETAHUN SEKALI DAH KEMBALI!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Awakkkk..sales Fever Glam ni ekslusipppp gila taw. Bukannya hari ni sales, bulan depan sales lagi, birthday pun ada sales, 10 kali raya pun sales.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tak mungkin! Maka, sambar lah promosi yang ada selagi stok masih ada. Yelahhh ada set yang awak jimat sehingga RM68.00 taw. Boleh beli skirt kembang sehelai!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🦄 3pcs Lipmatte : RM90 (Jimat RM18.00)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🦄 Set Eyeliner : RM46 (Jimat RM26.00)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🦄 Acne Fighting Foundation : RM50 + FREE Unicorn Blending Sponge (Jimat RM29.00)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🦄 Double Design Mascara : RM80 + FREE Pell Off Eyeliner (Jimat RM48.00)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🦄 COMBO 1 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🦄 COMBO 2⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🦄 COMBO 3⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Pilih jelahh nak yang mana sebab semuanyaa konfemm berbaloi gila! Tekan link kat bio sepantas mungkin tawww 😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Awak tercari cari mascara yang mampu melentikkan bulu mata, tahan lama dannnn mudah nak dibersihkan?? - Awak wajib cuba Fever Glam Double Design Mascara! - Ada dua jenis berus berbeza pada sebatang mascara yang sama. Jimat? Jimat teruksss gais! Konfem tak susut duit dalam tabung ayam. - Yelahh, tak payah uolls susah susah mencari berus berbeza untuk dapatkan hasil bulu mata melentiks sehingga ke atap rumah! - Lagi lagi yang jenis bulu mata tak berapa nak meriah. Dari nampak tak nampak bulu, terus nampak seperti telah di gam dengan bulu mata palsu! - Raya nanti, tak lah berjam uolls nak kena bersiap semata mata nak melekat bulu mata pelesu. Sapukan sahaja Fever Glam Double Design Mascara..nahhhhh uolls lahh retis paling vogue di kampung nanti! - Boleh kelip mata lima belas kali seminit depan tetamu! Hikss! - 1) Berus tebal : Menaikkan volume bulu mata 2) Berus bersikat : Menambahkan kepanjangan bulu mata! - Dengan adanya fibre Mascara korang akan kekal lentik dan mudah gila nak di bersihkan! - Sekarang ada promo taw! Harga asal RM46.00 sebatang. Sekarang, uolls cuma perlu bayar RM43 sahaja. Nak lagi jimat, beli terus 2 batang pada harga RM80 sahaja. - Kakak bagi awak percuma sahaja Fever Glam Peel Off Eyeliner berharga RM36.00! Jimattttt tahap kenoy brain dah ni! - Awak dapatkan cepat selagi stok masih ada! Takut mascara licin, free gift pun licin! Tekan link di bio!

PROMO FEVER GLAM SETAHUN SEKALI! Nahhh ada 15 warna untuk awak pilih! 7 kaler Kebaya Gang (Limited Edition) + 8 kaler Smash Collection! Limited Edition takkan di keluarkan dah taww lepas raya! Semua cun cun berdarah hidung dan warna yang jarang korang senang nak jumpa! Harga Asal : RM36.00 Ada promo, beli 2 hanya pada harga RM66 sahaja. Nak lagi jimat berbelanja? Beli terussss 3! Hanya pada harga RM90 sahaja! . Dah boleh risik risik dengan mila. Jangan malu jangan segan. . Kalau dah rasa tak sabar meronta jiwa, terussss serang di wasep! 0199987941 . Rugi ke kalau tak sambar? Jawapannya, memang rugi sebabbbb promo Fever Glam hanya setahun sekali! 🔥🔥 . Lagi satu, ada free gift istimewa menanti awak-awak❤

BAHAN KANDUNGAN LIPMATTE Bahan utama yg terdapat di dalam FEVER GLAM Lipmatte ini ialah ia diperkaya dengan Vitamin E dan mengandungi Argan Oil dan Shea Butter.⠀ ⠀ Setiap bahan-bahan ni mempunyai kelebihan mereka tersendiri.⠀ ⠀ VITAMIN E - Bertindak sebagai antioksidan yang mencegah bibir rosak disebabkan radikal bebas.⠀ - Radikal bebas ni dtg dr sinaran UV yang memang tak bagus untuk kulit termasuk⠀ bibir.⠀ - Vitamin E melindungi bibir sepanjang hari dan dlm masa yang sama merawat⠀ kerosakan bibir.⠀ - Selain itu, lama kelamaan bibir boleh merah semula jadi!⠀ ⠀ ARGAN OIL - Membantu rawat bibir yang rosak! Minyak Argan mudah meresap dalam bibir.⠀ - Sebab tu bibir tak akan kering lagi.⠀ Bye bibir kering dan merekah!⠀ ⠀ SHEA BUTTER - Melindungi serta merawat bibir anda dari kekeringan atau merekah.⠀ Ia dipenuhi oleh Vitamin F utk pastikan bibir anda terhidrat dgn baik serta⠀ melembutkannnya.⠀ - Jadi, jangan risau dah kastemer2 yg ada masalah bibir kering tapi teringin sgt nak pakai lipstick matte! Fever Glam Liquid Matte mencantikkan serta merawat bibir!⠀ - Apa yg best nye, dah tak perlu nak apply lip balm atau vaselin bg melembabkan bibir sebelum apply lipstick matte ni! . Nak order? Whatsapp 0199987941 keh

PROMO FEVER GLAM SETAHUN SEKALI! Nahhh ada 15 warna untuk awak pilih! 7 kaler Kebaya Gang (Limited Edition) + 8 kaler Smash Collection! Limited Edition takkan di keluarkan dah taww lepas raya! Semua cun cun berdarah hidung dan warna yang jarang korang senang nak jumpa! Harga Asal : RM36.00 Ada promo, beli 2 hanya pada harga RM66 sahaja. Nak lagi jimat berbelanja? Beli terussss 3! Hanya pada harga RM90 sahaja! . Dah boleh risik risik dengan ciksue. Jangan malu jangan segan. . Kalau dah rasa tak sabar meronta jiwa, terussss serang di wasep! 0199987941 . Rugi ke kalau tak sambar? Jawapannya, memang rugi sebabbbb promo Fever Glam hanya setahun sekali! 🔥🔥 . Lagi satu, ada free gift istimewa menanti awak-awak❤

😍 Giordani Gold Supreme Gel Eye Liner & GG Dual Eyeliner Brush 😍 . Eyeliner bertekstur mewah dan lembut dalam kemasan kaca, untuk menciptakan berbagai gaya, mulai garis halus mulus hingga bingkai tegas lugas di mata kamu😁 Pigmen Jetblack memberikan intensitas dengan formulasi tahan air yg tidak mudah luntur dan lembut dikulit. 4,5 gr. 💃 . Kelebihan: ✔ Hasil yang tebal namun cenderung terlihat natural karena hasilnya yang matte tidak seperti eyeliner cair yang cenderung glossy. ✔ Tidak mudah tumpah karena teksturnya cenderung padat. Sangat dianjurkan bagi pemula karena kemudahan dalam penggunaannya. ✔ Eyeliner jenis ini sangat praktis, karena jika tangan bergetar saat pemakaian tidak akan ada cairan yang tumpah dari kuasnya sebagaimana eyeliner cair. ✔ Dapat digunakan untuk kelopak mata bagian atas ataupun bawah. ✔ Tahan air. . Kekurangan: Eyeliner gel lebih cepet kering dibanding dengan eyeliner cair, sebab isinya sering terkena udara secara langsung ketika dibuka. . Bulan ini lagi diskon harga plus ada GRATIS nya, yaitu GG Dual Eyeliner Brush. Kuas untuk mengaplikasikan eyeliner nya. Terbuat dari bambu, alumunium, bulu nilon yg halus. Panjang 165 mm x lebar 6.4 mm. 😊 Ini wajib buat yg suka sama yg waterproof dan tahan seharian...😍 . Harga promonya Rp 159.000 udah dapet eyeliner + GRATIS kuasnya 😍💃 . Bulan depan udah gak gratis brushnya loh, yuk segera diorder sebelum kehabisan.. 😘😘😘 . #gg #giordanigold #giordanigoldsupremegeleyeliner #ggsupremegeleyeliner #ggdualeyelinerbrush #giordanigolddualeyelinerbrush #eyeliner #eyelinergel #eyelinerbrush #brusheyeliner #eyelineroriflame #eyelineroriflamepromo #eyelinergratisbrush #oriflame #oriflamemakeup #oriflamekosmetik #oriflamekatalogjuli2018 #oriflameindonesia

😍 Giordani Gold Supreme Gel Eye Liner & GG Dual Eyeliner Brush 😍 . Eyeliner bertekstur mewah dan lembut dalam kemasan kaca, untuk menciptakan berbagai gaya, mulai garis halus mulus hingga bingkai tegas lugas di mata kamu😁 Pigmen Jetblack memberikan intensitas dengan formulasi tahan air yg tidak mudah luntur dan lembut dikulit. 4,5 gr. 💃 . Kelebihan: ✔ Hasil yang tebal namun cenderung terlihat natural karena hasilnya yang matte tidak seperti eyeliner cair yang cenderung glossy. ✔ Tidak mudah tumpah karena teksturnya cenderung padat. Sangat dianjurkan bagi pemula karena kemudahan dalam penggunaannya. ✔ Eyeliner jenis ini sangat praktis, karena jika tangan bergetar saat pemakaian tidak akan ada cairan yang tumpah dari kuasnya sebagaimana eyeliner cair. ✔ Dapat digunakan untuk kelopak mata bagian atas ataupun bawah. ✔ Tahan air. . Kekurangan: Eyeliner gel lebih cepet kering dibanding dengan eyeliner cair, sebab isinya sering terkena udara secara langsung ketika dibuka. . Bulan ini lagi diskon harga plus ada GRATIS nya, yaitu GG Dual Eyeliner Brush. Kuas untuk mengaplikasikan eyeliner nya. Terbuat dari bambu, alumunium, bulu nilon yg halus. Panjang 165 mm x lebar 6.4 mm. 😊 Ini wajib buat yg suka sama yg waterproof dan tahan seharian...😍 . Harga promonya Rp 159.000 udah dapet eyeliner + GRATIS kuasnya 😍💃 Bulan depan udah gak gratis brushnya loh, yuk segera diorder sebelum kehabisan.. 😘😘😘 . #gg #giordanigold #giordanigoldsupremegeleyeliner #ggsupremegeleyeliner #ggdualeyelinerbrush #giordanigolddualeyelinerbrush #eyeliner #eyelinergel #eyelinerbrush #brusheyeliner #eyelineroriflame #eyelineroriflamepromo #eyelinergratisbrush #oriflame #oriflamemakeup #oriflamekosmetik #oriflamekatalogjuli2018 #oriflameindonesia

🌸Giordani gold supreme Gel EyeLiner- Rich Black *tahan air *tidak mudah luntur *tekstur lembut *kemasan kaca Harga PROMO 159.000 Harga normal 199.000 🌸Giordani Gold dual Eyeliner brush Kuas dua sisi membuat garis tipis pada mata Satu sisi berujung halus dan meruncing untuk garis yg tepat Sisi lain berujung tipis, panjang, miring membuat garis bersayap Harga 79.900 Beli Giordani Gold Supreme Gel Eyeliner GRATIS Giordani Gold dual Eyeliner Brush Pemesanan WA 085271428235 #eyeliner #eyelinergel #eyelinerbrush #eyelinermurah #makeuptutorial #makeupartist #matacantik #jualoriflame #oriflameid #oriflameindonesia #oriflamemurah #promooriflame #oriflamechangeslives

Okay apa yang best FEVER GLAM LIPMATTE ni? . FEVER GLAM LIPMATTE ini LIPMATTE yang PALING RINGAN DAN TAK AKAN BUAT BIBIR KORANG KERING tau. FEVER GLAM LIPMATTE ⤵ 💄 Long lasting walaupun lepas makan 💄 Tak keringkan bibir 💄 Tidak melekit 💄 Tak ada bau kimia 💄 Bau vanilla 💄 Tidak tinggalkan kesan lepas makan dan minum 💄 SESUAI UNTUK SEMUA WARNA KULIT 💄 Melembapkan dan melindungi bibir 💄 Tidak buat bibir hitam Come and get yours now. Dan dpt free gift lg tau 😘 . Soo apa lagi korang tunggu. Meh meh whatsapp sis 👉 0132318809

I packed a bunch of makeup brushes for my trip, but Ive realized these very random 7 are actually my favorites I cant live without. Do you stick to one brand you trust for brushes, or do you use a wide variety like I do? . Real Techniques Powder Brush (all-over powder; blending/softening edges) Sephora Small Highlighting (setting powder under-eyes) Real Techniques Setting Brush (face highlight) Elizabeth Mott All Over Shadow (eyeshadow) Glamour Dolls 10 (crease) Luxie 215 Small Angle Brush (for faux shadow eyeliner or under-eye precision) MAC 140SES (adding color: bronzing/blush) .

Tasarımıyla kalitesiyle eşsizzz😎 Tabi ki kalitesine eşit bir fiyatla değil büyük indirimiyle sizlerleee💃🔊🥁📣📯🎤 . . . #fircaseti #makyajseti #eyelinerbrush #makyajfircasi #makeupbrush #brush #browbrush #makeup #allikfircasi #konturfircasi #firça #fırçam #farfircasi #akdenizüniversitesi #mahmutlar #alanya #istanbul #makyajfircalari #ankara #izmir #antalya #fircasetleri #set #makyajmalzemesi #makyaj #konya #adana #makyajfırcasetleri #makyajfircasi

023 📌7 ADET ÇOK SEVILEN MAKYAJ SET 🤹‍♂️ 📌yumuşak doku şık ve yüksek kalite Fotoğraflar kendi cekimimizdir📷🎬 . . #fircaseti #makyajseti #eyelinerbrush #makyajfircasi #makeupbrush #brush #browbrush #makeup #allikfircasi #konturfircasi #firça #fırçam #farfircasi #akdenizüniversitesi #mahmutlar #alanya #istanbul #makyajfircalari #ankara #izmir #antalya #fircasetleri #set #makyajmalzemesi #makyaj #konya #adana #makyajfırcasetleri #makyajfircasi

Argan oil pun ada dalam Lipmatte Feverglam ni. Minyak argan ni boleh membantu merawat bibir yang rosak. . Say babai untuk bibir kering dan rosak lepas ni😍😍

Mary Kay® Eye Smudger Brush dense, tapered tip is designed to help you create detailed accents. It allows you to smudge at the lashline to achieve a covetable smoky look, and it helps add detail in hard-to-reach places. Use it with either eyeshadow or eyeliner and smudge it away! Just remember to clean it well before each application to not dirty your eye makeup! ☺️ Get them in Mary Kay® Essential Brush Collection at $75 or purchase it separately. PM or WhatsApp 98579442 to grab yours now 🤗 www.marykay.com.sg/rachellee #iuhismk #iuhiskm #marykaysingapore #MaryKay #marykaysg #makeupbrushes #beautytools #eyesmudgerbrush #eyeshadowbrush #eyelinerbrush

Awak tercari cari mascara yang mampu melentikkan bulu mata, tahan lama dannnn mudah nak dibersihkan?? - Awak wajib cuba Fever Glam Double Design Mascara! - Ada dua jenis berus berbeza pada sebatang mascara yang sama. Jimat? Jimat teruksss gais! Konfem tak susut duit dalam tabung ayam. - Yelahh, tak payah uolls susah susah mencari berus berbeza untuk dapatkan hasil bulu mata melentiks sehingga ke atap rumah! - Lagi lagi yang jenis bulu mata tak berapa nak meriah. Dari nampak tak nampak bulu, terus nampak seperti telah di gam dengan bulu mata palsu! - Raya nanti, tak lah berjam uolls nak kena bersiap semata mata nak melekat bulu mata pelesu. Sapukan sahaja Fever Glam Double Design Mascara..nahhhhh uolls lahh retis paling vogue di kampung nanti! - Boleh kelip mata lima belas kali seminit depan tetamu! Hikss! - 1) Berus tebal : Menaikkan volume bulu mata 2) Berus bersikat : Menambahkan kepanjangan bulu mata! - Dengan adanya fibre Mascara korang akan kekal lentik dan mudah gila nak di bersihkan! - Sekarang ada promo taw! Harga asal RM46.00 sebatang. Sekarang, uolls cuma perlu bayar RM43 sahaja. Nak lagi jimat, beli terus 2 batang pada harga RM80 sahaja. - Kakak bagi awak percuma sahaja Fever Glam Peel Off Eyeliner berharga RM36.00! Jimattttt tahap kenoy brain dah ni! - Awak dapatkan cepat selagi stok masih ada! Takut mascara licin, free gift pun licin! Tekan link di bio!

SALES FEVER GLAM SETAHUN SEKALI DAH KEMBALI!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Awakkkk..sales Fever Glam ni ekslusipppp gila taw. Bukannya hari ni sales, bulan depan sales lagi, birthday pun ada sales, 10 kali raya pun sales.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tak mungkin! Maka, sambar lah promosi yang ada selagi stok masih ada. Yelahhh ada set yang awak jimat sehingga RM68.00 taw. Boleh beli skirt kembang sehelai!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🦄 3pcs Lipmatte : RM90 (Jimat RM18.00)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🦄 Set Eyeliner : RM46 (Jimat RM26.00)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🦄 Acne Fighting Foundation : RM50 + FREE Unicorn Blending Sponge (Jimat RM29.00)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🦄 Double Design Mascara : RM80 + FREE Pell Off Eyeliner (Jimat RM48.00)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🦄 COMBO 1 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🦄 COMBO 2⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🦄 COMBO 3⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Pilih jelahh nak yang mana sebab semuanyaa konfemm berbaloi gila! Tekan link kat bio sepantas mungkin tawww 😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Mary Kay® Eye Smudger Brush dense, tapered tip is designed to help you create detailed accents. It allows you to smudge at the lashline to achieve a covetable smoky look, and it helps add detail in hard-to-reach places. Use it with either eyeshadow or eyeliner and smudge it away! Just remember to clean it well before each application to not dirty your eye makeup! ☺️ Get them in Mary Kay® Essential Brush Collection at $75 or purchase it separately. PM or WhatsApp 87687780 to grab yours now 🤗 www.marykay.com.sg/Iryani #iryanzmk #marykaysingapore #MaryKay #marykaysg #makeupbrushes #beautytools #eyesmudgerbrush #eyeshadowbrush #eyelinerbrush

Which lipstick colours is your favours? Vote vote!

Lipmatte dari Feverglam ni mengandungi Shea Butter yang membantu melembapkan bibir jadi tak perlu takut bibir jadi kering dan merekah bila guna lipmatte lepas ni . Kalau taknak guna lipbalm pun boleh, nak guna pun boleh ikut keselesaan masing-masing

I washed a few of my make-up brushes this evening. The eyeliner brushes were the toughest ones to clean. I used @dial Antibacterial Cranberry bar soap and @garnierusa #skinactivemicellarcleansingwater 💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟 Do you spot your favorite brand??? What is your fav brand??? 💄💄💄💄💄💄💄💄💄 Which type of make-up brush can you not live without????? 🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 (No, the #luxie514blushbrush does not come crooked😞 It was my first makeup brush and I left in a hot car last summer and it melted) #dontleaveyourmakeupinahotcar @luxiebeauty @ecotools @thevintagecosco @aestheticacosmetics @crownbrush #makeupgeek #beautyjunkie #cleanbrushes #blushbrush #highlighterbrush #foundationbrush #eyelinerbrush #creasebrush #manymakeupbrushes

. PROMO NOW ON!! . Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! - 1pcs : RM36 2pcs : RM66 3pcs : RM90 - Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER! - Tag bff korang dan share order beramai ramai! - Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam! - 1) Smash Collections 2) Kebaya Gang (Limited Edition) - Tekan link on Kak Kiss bio ya! .

Cantik kan color red kebaya? Bibir mungil jer lepas satu sapuan lipmatte anti merekah fever glam ni 😍 Jejoooom dapatkan harga promosi sebelum berakhir tak lame lagi😭😭 Klik link di bio profile ya😘

LEMBUT DAN RINGAN🌸 . . 💄Tekstur Lipmatte FEVER GLAM yang RINGAN dan TAK MELEKIT 💄Bibir hitam dan berkerak boleh dirawat. 💕 99% akan repeat order. RM36 Tahan sehingga 3 bulan. Postage RM8 sm/RM12 ss klik link di bio untuk order ya😍

PROMO NOW ON!! . Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! - 1pcs : RM36 2pcs : RM66 3pcs : RM90 - Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER! - Tag bff korang dan share order beramai ramai! - Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam! - 1) Smash Collections 2) Kebaya Gang (Limited Edition) - Lekaih wasap 01 24999358 tau!!

Pink Sequin Free Flow Glitter Makeup Brushes!! Cutest thing ever! 💕 Beautiful to use or show off in your glam room. #beautybyper #luxurymakeup #makeupbrushes #makeup #brushes #synthetic #syntheticbrushes #foundationbrush #foundation #brush #powderbrush #eyelinerbrush #blushbrush #glittercrystal #glitter #pink #purple #bristles #prettypink #stunning #beauty

Eye liner bertekstur lembut yang dikemas dalam botol kaca yang mungil sehingga mudah untuk dibawa ke mana saja. Pigmen Jetblack memberikan intensitas garis halus hingga tegas di mata anda, dengan formulasi tahan air sehingga tidak mudah luntur dan lembut di kulit. ---- Setiap pembelian Giordani Gold Supreme Gel Eye Liner @ 159k, FREE Giordani Gold Dual Eye Liner Brush seharga Rp. 79.900,-!!!! Kalau mau beli eye liner brush nya aja juga bisaaa 😉 ---- Order : 📱(WA) - 0818327151 #satisfashion #satisfaction #fashion #fashiondiaries #fashionblogger #beautyblogger #jualeyelinersurabaya #jualeyelinermurah #jualeyelinergel #jualeyelinergelmurah #jualeyeliner #eyeliner #eyelinersurabaya #eyelinersurabayamurah #eyelinerbrush #eyelinergelsurabaya #eyelinermurah #eyelinergelmurah #eyelinergelsurabayamurah #eyelineroriflame #eyelinergel #eyelinerbrushmurah #eyelinerbrushsurabaya #fashionista #brusheyeliner #brusheyelinergel

Okay apa yang best FEVER GLAM LIPMATTE ni? . FEVER GLAM LIPMATTE ini LIPMATTE yang PALING RINGAN DAN TAK AKAN BUAT BIBIR KORANG KERING tau. . FEVER GLAM LIPMATTE ⤵ . 💄 Long lasting walaupun lepas makan 💄 Tak keringkan bibir 💄 Tidak melekit 💄 Tak ada bau kimia 💄 Bau vanilla 💄 Tidak tinggalkan kesan lepas makan dan minum 💄 SESUAI UNTUK SEMUA WARNA KULIT 💄 Melembapkan dan melindungi bibir 💄 Tidak buat bibir hitam Come and get yours now. Dan dpt free gift lg tau 😘 Soo apa lagi korang tunggu. . Meh meh whatsapp sis 👉 0168437852

. Shantiknyeee dik non! . Hanya RM36 je tau! . Murah tapi kualiti cenggini 👍👍👍 . Nak order? Jom wasap 📲 017 6521220 .

🇺🇸Maybelline Gel Eyeliner 🖌️ This is my favorite ever, I buy it since at least 8 years💖 It lasts for a full year, probably even more, always being creamy and not drying inside the pot. The application is easy, using the brush they give you it with, and very precise although very easy. Its not runny, its a dense cream that once applied it dries very fast and lasts for a full day without hesitatation. Even during summer, having my eyes oily, it stands so good. I even use it without a primer and its outstanding 💖 Have you ever tried this one? Which one is your favorite one?🎉 . . . 🇮🇹Eyeliner in gel della Maybelline 🖌️ È davvero il mio preferito di sempre. Lo compro e lo ricomprerei da almeno 8 anni senza pentirmene💖 Lo amo perché ha una durata pazzesca: non si asciuga nel contenitore per almeno un anno. La sua consistenza è di un gel denso e cremoso e questo aiuta molto nella stesura perché non cola. Permette infatti una stesura di precisione anche grazie al pennellino che danno insieme alleyeliner, che io amo follemente. Pure il pennellino è eccellente perché anche il primo che ho avuto, 8 anni fa, è ancora intatto e lo lavo a ogni singolo uso senza tanti crismi😂 Comunque l Eyeliner dura una intera giornata anche in estate quando ho le palpebre olete senza problemi 💖 Certamente lo comprerò ancora💗 Qual è il vostro preferito? Questo lo avete mai provato?😘 . . . #eyelinertattoo #geleyeliner #maybellineeyeliner #eyelinerbrush #intenseblack #eyelineronpoint #perfecteyeliner #easytoapply

. Big Bang in da house!!! . 💄Tahan lama 💄Tak keringkan bibir 💄Tak melekit 💄Mengandungi shea butter, argan oil dan Vitamin E untuk merawat bibir sensitip . Minat kaler ni boleh wasap Kak Kiss terus 📲 017 6521220 .

BH Cosmetics - Eye Essential - 7 Piece Brush Set AVAILABILITY : IN STOCK PRICE : ৳ 1200 Shop: http://bit.ly/2O1UN9c Line, define, shade, and blend shadow with our versatile seven-piece Eye Essential Makeup Brush Set. A complete wardrobe of professional-quality synthetic and natural-hair cosmetic brushes, it offers endless options for creating any eye look that suits your mood, from soft and subtle to bold and bright. Youll be the belle of the ball in the blink of an eye. #eye #brushset #makeupbrush #makeup #bhcosmatics #blendingeye #eyelinerbrush #shaderbrush

Nak pakai lipmatte tp tak sesuai dgn bibir. Asyik merekah je! Melekit plak tu. 😣 . Uols jgn risau, kita ada lipmatte Feverglam yg xmerekah di bibir. Apply senang. Rasa ringan di bibir. Xmelekit. Tak bercapuk. Dan jgn risau tak keringkan bibir dan hitam kan bibir. . 1pcs RM36 + FREE GIFT 2pcs RM66 + 2 FREE GIFT 3pcs RM90 + 3 FREE GIFT . Nak order? . WHATASPP 0175631130

. Okay apa yang best FEVER GLAM LIPMATTE ni? . FEVER GLAM LIPMATTE ini LIPMATTE yang PALING RINGAN DAN TAK AKAN BUAT BIBIR KORANG KERING tau. . FEVER GLAM LIPMATTE ⤵ 💄 Long lasting walaupun lepas makan 💄 Tak keringkan bibir 💄 Tidak melekit 💄 Tak ada bau kimia 💄 Bau vanilla 💄 Tidak tinggalkan kesan lepas makan dan minum 💄 SESUAI UNTUK SEMUA WARNA KULIT 💄 Melembapkan dan melindungi bibir 💄 Tidak buat bibir hitam Come and get yours now. Dan dpt free gift lg tau 😘 Soo apa lagi korang tunggu. Meh meh whatsapp sis 👉 017 6521220 .

Bukan je kulit kena dilindungi tapi bibir juga perlukan perlindungan dari sinaran uv yang boleh merosakkan bibir. . Bibir akan dirawat dan dilindungi sepanjang hari dengan Lipmatte Feverglam sebab ada Vitamin E.

Lipmatte dari Feverglam ni mengandungi Shea Butter yang membantu melembapkan bibir jadi tak perlu takut bibir jadi kering dan merekah bila guna lipmatte lepas ni . Kalau taknak guna lipbalm pun boleh, nak guna pun boleh ikut keselesaan masing-masing

. KEBAYA GANG LIPMATTE OPEN ORDER NOW! . Hi gaiss! Kakak now open order for Fever Glam Lipmatte in Kebaya Gang! . Kenapa korang kena order sekarang? - 1. Ada 7 warna Limited Edition yang semua cun gila untuk korang gayakan di hari raya! - 2. Packaging veryyyy the international yang buatkan korang proud namatey guna produk local! - 3. Texture Fever Glam Lipmatte best yakmat dan longlasting! - 4. Ada promo! Promo Fever Glam hanya setahun sekali! Sooo korang wajibbb grab! - 1pcs : RM36 2pcs : RM66 3pcs : RM90 - Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER! - Tag bff korang dan share order beramai ramai! - Boleh mixed dengan steady lipmatte collections Fever Glam yang lain! - Whatsapp 0199200700

*BAHAN KANDUNGAN LIPMATTE* Bahan utama yg terdapat di dalam FEVER GLAM Lipmatte ini ialah ia diperkaya dengan Vitamin E dan mengandungi Argan Oil dan Shea Butter.⠀ ⠀ Setiap bahan-bahan ni mempunyai kelebihan mereka tersendiri.⠀ ⠀ ❤ *VITAMIN E* ❤ - Bertindak sebagai antioksidan yang mencegah bibir rosak disebabkan radikal bebas.⠀ - Radikal bebas ni dtg dr sinaran UV yang memang tak bagus untuk kulit termasuk⠀ bibir.⠀ - Vitamin E melindungi bibir sepanjang hari dan dlm masa yang sama merawat⠀ kerosakan bibir.⠀ - Selain itu, lama kelamaan bibir boleh merah semula jadi!⠀ ⠀ ❤ *ARGAN OIL* ❤ - Membantu rawat bibir yang rosak! Minyak Argan mudah meresap dalam bibir.⠀ - Sebab tu bibir tak akan kering lagi.⠀ Bye bibir kering dan merekah!⠀ ⠀ ❤ *SHEA BUTTER* ❤ - Melindungi serta merawat bibir anda dari kekeringan atau merekah.⠀ Ia dipenuhi oleh Vitamin F utk pastikan bibir anda terhidrat dgn baik serta⠀ melembutkannnya.⠀ - Jadi, jangan risau dah kastemer2 yg ada masalah bibir kering tapi teringin sgt nak pakai lipstick matte! Fever Glam Liquid Matte mencantikkan serta merawat bibir!⠀ - Apa yg best nye, dah tak perlu nak apply lip balm atau vaselin bagi melembabkan bibir sebelum apply lipstick matte ni! 😍

Okay apa yang best FEVER GLAM LIPMATTE ni? . FEVER GLAM LIPMATTE ini LIPMATTE yang PALING RINGAN DAN TAK AKAN BUAT BIBIR KORANG KERING tau. FEVER GLAM LIPMATTE ⤵ 💄 Long lasting walaupun lepas makan 💄 Tak keringkan bibir 💄 Tidak melekit 💄 Tak ada bau kimia 💄 Bau vanilla 💄 Tidak tinggalkan kesan lepas makan dan minum 💄 SESUAI UNTUK SEMUA WARNA KULIT 💄 Melembapkan dan melindungi bibir 💄 Tidak buat bibir hitam Come and get yours now. Dan dpt free gift lg tau 😘 . Soo apa lagi korang tunggu. Meh meh whatsapp sis 👉 0168437852

ВЫБИРАЕМ КИСТИ ДЛЯ МАКИЯЖА. Все кисточки порадовали качеством, ничего не болтается, все надежно закреплено, ворс не торчит, не лохматится, при мытье не лезет. Дизайн выдержан в концепции бренда, экологичные деревянные ручки, искусственный ворс-стильно и красиво.. А дальше начинаются нюансы. 🖌️Yves Rocher 09 Angled Eyeliner Brush Скошенная кисть для теней. кисть мне толстовата. Это субъективное мнение, я люблю более плоские кисти, которые рисуют тонкую, четкую линию, а эта кисть делает линию толстой и размывает границы. Если вы предпочитаете естественный вид бровей, с растушеванными границами-это ваш вариант, а если любите, как я, дорисовать волосинки и четкие контуры, то нет, эта кисть не подходит. 🖌️Yves Rocher 01 Concealer Brush Кисть для консилера. А вот тут размер отличный. Маленькая, очень удобная, легко проникает в самые уголочки и складочки, я наношу ею не только консилер, но и кремовые тени. Ворс упругий, кожу не царапает, но при нанесении жидкого консилера может полосить, мягкости ей чуть не хватает. А вот для растушевки жидких и кремовых теней она отлично подходит. 🖌️Yves Rocher Retractable Lip Brush Я влюблена в этот дизайн! Посмотрите, какой стильный аксессуар! Механизм у кисточки необычный, тут нет крышечки, кисть просто прячется внутри ручки с помощью раздвижного механизма. Это очень удобно. Размер и качество ворса просто идеальные! Кисть прекрасно наносит помаду, делает ровный контур

It is here!!! It’s time to widen your eyeliner horizons 🌅 with the NEW Eyeliner Brush!!! The possibilities are endless with this brush, you don’t have to stick to the basic black eyeliners, you can now match your eyeshadows exactly by using them as your eyeliner!!! #endlesspossibilities #eyelinerbrush #younique

Rownyeon BEST LIQUID EYELINER MAKEUP BRUSH - Angled Professional Gel Brushes - skinny wing brush ʚ😍ɞʚ😍ɞʚ😍ɞ Order it here👉🏻👉🏻👉🏻https://www.amazon.com/dp/B07DLS1ZRL #makeup #makeupbrush #makeupbrushes #eye #eyeliner #eyelinerbrush #makeupartist

Mineral botanica brush kit set Idr 165.000 satu set terdiri dari 10 brush Terbuat dari bulu sintetik dan lembut sehingga nyaman untuk digunakan Isi paket: 1. Eyebrow brush 2. Mascara brush 3. Eyeliner brush 4. Lipstick brush 5. Pointed eyeshadow brush 6. Blending brush 7. Nose shading (bisa buat blending juga sih) 8. Eyeshadow corner brush 9. Shading brush 10. Powder Brush #brushmineralbotanica #brushsetmurah #brushkitset #eyebrowtutorial #eyebrowbrush #mascarabrush #eyelinerbrush #lipstickbrush #muasemarang #muasolo #muayogyakarta #muasurabaya #muaindonesia #muajakarta #muakendari #muademak

. *BAHAN KANDUNGAN LIPMATTE* Bahan utama yg terdapat di dalam FEVER GLAM Lipmatte ini ialah ia diperkaya dengan Vitamin E dan mengandungi Argan Oil dan Shea Butter.⠀ ⠀ Setiap bahan-bahan ni mempunyai kelebihan mereka tersendiri.⠀ ⠀ ❤ *VITAMIN E* ❤ - Bertindak sebagai antioksidan yang mencegah bibir rosak disebabkan radikal bebas.⠀ - Radikal bebas ni dtg dr sinaran UV yang memang tak bagus untuk kulit termasuk⠀ bibir.⠀ - Vitamin E melindungi bibir sepanjang hari dan dlm masa yang sama merawat⠀ kerosakan bibir.⠀ - Selain itu, lama kelamaan bibir boleh merah semula jadi!⠀ ⠀ ❤ *ARGAN OIL* ❤ - Membantu rawat bibir yang rosak! Minyak Argan mudah meresap dalam bibir.⠀ - Sebab tu bibir tak akan kering lagi.⠀ Bye bibir kering dan merekah!⠀ ⠀ ❤ *SHEA BUTTER* ❤ - Melindungi serta merawat bibir anda dari kekeringan atau merekah.⠀ Ia dipenuhi oleh Vitamin F utk pastikan bibir anda terhidrat dgn baik serta⠀ melembutkannnya.⠀ - Jadi, jangan risau dah kastemer2 yg ada masalah bibir kering tapi teringin sgt nak pakai lipstick matte! Fever Glam Liquid Matte mencantikkan serta merawat bibir!⠀ - Apa yg best nye, dah tak perlu nak apply lip balm atau vaselin bg melembabkan bibir sebelum apply lipstick matte ni! .

Cantik kan color berry kebarung ni? Bibir mungil jer lepas satu sapuan lipmatte anti merekah fever glam ni 😍 Jejoooom dapatkan harga promosi sebelum berakhir tak lame lagi😭😭 Klik link di bio profile ya😘

Shantiknyeee dik non! . Hanya RM36 je tau! . Murah tapi kualiti cenggini 👍👍👍 . Nak order? Jom wasap 0194440077

Untuk peminat kaler nude. Warna yang patut ada dalam koleksi korang sebab dia ada banyak kebaikkan seperti : . 🌟KEBAIKAN🌟 ✅Merawat bibir kering dan merekah ✅Tahan sehingga 8 jam ✅Warna tidak melekat pada permukaan cawan ketika minum ✅Halal & Diluluskan oleh KKM ✅Buatan Malaysia ✅ Mengandungi Shea Butter, Vitamin E dan Minyak Argan

PROMO NOW ON!! . Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! - 1pcs : RM36 2pcs : RM66 3pcs : RM90 - Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER! - Tag bff korang dan share order beramai ramai! - Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam! - 1) Smash Collections 2) Kebaya Gang (Limited Edition)

PROMO NOW ON!! . Fever Glam buat promo hanya setahun sekali!! And nowwwww promo dah kembali! Maka wajib lah korang grab kesemua warna Fever Glam ni! - 1pcs : RM36 2pcs : RM66 3pcs : RM90 - Kalau beli dengan Double Design Mascara Fever Glam, korang boleh dapat FREE PEEL OFF EYELINER! - Tag bff korang dan share order beramai ramai! - Boleh mixed dengan kedua dua colletions lipmatte Fever Glam! - 1) Smash Collections 2) Kebaya Gang (Limited Edition)

- supreme gel eyeliner Tekstur lembut, pigmented, tahan air / tidak mudah luntur - dual eyeliner brush Kuas dua sisi untuk membuat garis tipis dan bersayap pada garis mata #oriflamebanjarmasin #eyeliner #eyelinergel #brush #eyelinerbrush #eyelinerbagus #kuaseyeliner #banjarmasinolshop #banjarmasinbungas

Auch! Thanks for feedback❤❤ . Promosi harga RM50 sampai 23 july je tauu . . WhatsApp 0194735223

Nak pakai lipmatte tp tak sesuai dgn bibir. Asyik merekah je! Melekit plak tu. 😣 . Uols jgn risau, kita ada lipmatte Feverglam yg xmerekah di bibir. Apply senang. Rasa ringan di bibir. Xmelekit. Tak bercapuk. Dan jgn risau tak keringkan bibir dan hitam kan bibir. . 1pcs RM36 + FREE GIFT 2pcs RM66 + 2 FREE GIFT 3pcs RM90 + 3 FREE GIFT . Nak order? . WHATASPP 0126897002

Follow us social media accounts


This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.