#freshfriut hashtag via instagram | #freshfriut images

#freshfriut | See the top and most browsed pictures and videos about the #freshfriut

Meriahhhhh nye berries atas tu koranggg...MeNgIuRkan😋😋DFCC NO CHEESE BERRIES😍 Terbaikkkk dari kami👍rasa Premium😋korang yg tak suke cheese tapi berAntu dgn choc..ini PiLiHaN yg PALING tepat😉 . . saiz 7 RM 60 berkenan wsap oder laju²👇 📲www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakeryagent #sabrinabakery #devilcake #nocheese #freshfriut #berries #cakelover #cakehunter #cookieshunter #cookiessedap #sedapkawkaw #hargamampumilik #weddingcake #anniversarycake #birthdaycake #eventparty #dessertterbaik #desserttable #sedaplainmachiammm #kekno1malaysia #kekviral #chocindulgence #chocfudge #selangorkl #subang #shahalamdessert

Mari dekat Mari rapat kita kasi Zoom sama DFCC GANACHE CHEESE BERRIES MALTESERS😉😉rasa MeMiKAt pasti MeLeKaT perot TeRpIKAt😋😋😋seKALI cust try kompem repeat oder👻 . . saiz 7 rm 75 berkenan nk oder jom wsap laju²👇 📲www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakeryagent #sabrinabakery #ganachecheesecake #devilcake #freshberries #freshfriut #maltesers #cakelover #cakehunter #sedapkawkaw #hargamampumilik #weddingcake #birthdaycake #anniversarycake #eventparty #dessertterbaik #kekviral #kekno1malaysia #selangorkl #shahalamdessert #subang

Have you tried our range of fruity marshmallows yet? Our lime, passion fruit and orange marshamllows are made of fresh fruit pulp.... DM to order now... #fruitymarshmallows #marshmallows #marshmallow #handmademarshmallows #handmadegourmetmarshmallows #freshfriut #flufflk

KEK BUAH BUAH CINTA♥️♥️tetap pilihan NO 1 my beloved cust😉buah² segar dari kitchen kami😋😋LeMbUT gitu..tgk gambar pon dah jatoh CINTA kan..seKALI rasa TAK CARI LAIN DAH NI🤭 saiz 7 RM 40 minipack RM 15 berkenan wsap utk oder ye👇 📲www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakeryagent #sabrinabakery #kekmurah #freshfriut #cakelover #cakehunter #cookiessedap #sedapkawkaw #weddingcake #anniversarycake #birthdaycake #kekviral #kekno1malaysia #produkhalal #produkmuslim #chocsedap #choclover #combodahsyat #combotsunami #comboabgsado #selangorkl #subang #shahalamcity

Beautifully Handcrafted Fresh Fruit Tarts by our talented pastry team @bakerandcooksg #freshfriut #tarts #deanbrettschneider #bestbakeryinsingapore #pastrychef #foodpornsg

Beautifully Handcrafted Fresh Fruit Tarts by our talented pastry team @bakerandcooksg #freshfriut #tarts #deanbrettschneider #bestbakeryinsingapore #pastrychef #foodpornsg

Boldly decorated semi-naked wedding cake #seminakedcake #4tierweddingcake #vanillasponge #freshflowers #freshfriut #4tierseminakedweddingcake 💞

Notice anything special in this pic?🍎 —————————————— My family stayed at @airbnb in Portland and wanted to at least make breakfast every morning to dine out less and to eat more local and healthy! 🍴☕️🍳And while grocery shopping at @wholefoodspdx , I found stacks of brown paper bags next to fresh produce!! ——————————————— 💚ECO-SWAP ALERT💚 Use paper bags or reusable produce bags to avoid using plastic bags! Your conscious decisions at grocery stores will make #noplastic #zerowaste possible♻️ . . #wholefoods #brownpaperbag #apple #produce #freshfriut #reusablebags #producebags #paperbag #fruit #wfm #sustainableinfluencers #environment #sustainability #nowaste #reuse #grocery #shopping #ecofriendly

Kızarmış ekmek dilimlerinin üzerine taze kaşar loru sürüldü, lorun da üzerine dilimlenmiş yaş incir serildi ve cennetlik gövdelere şifâ oldu 🙂 . . . #istanbul #cuma #ekmek #lor #peynir #taze #incir #freshfriut #freshfig #kadrajmutfak #mutfakcennettir #cennetmutfaktır #hadiafiyetle #afiyetolsun #instafood #instalike #instago #food #foodporn #gurme #gourmet #foodphotography #delicious #turkishdelicious #gününlezzeti #gününkaresi #objektifimden #anıyakala #anıyaşa #friday

Mini Cheese Tart Berry...cute miut nie haa..senang nak Ngap😋😋terletak helokk fresh berry atas cheese yg montok tu🤗sekali makan tu tak sedar dah habis..SHEDAPP SANGAT😋PADU u olls..LAGI² time hujan² nie😉 berkenan jom wsap oder👇 📲www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakery #sabrinabakeryagent #mininutellacheesetart #freshfriut #nutellacheesetarts #cheesetartcake #macammacamada #hargamampumilik #sedapkawkaw #combotsunami #combodahsyat #comboabgsado #cakesedap #cakelover #weddingcake #anniversarycake #birthdayparty #birthdaycake #kekno1malaysia #kekviral #subang #shahalamcity #selangorkl

Jednoduchý rychlý recept na svačinku která vám zažene chuť na sladké a má pouze 187 kcal. 50 g bílého jogurtu Hollandia + 200 g čerstvého ananasu + 10 g tyčinky margot. Ananas je bohatý na vitaminy skupiny B, vitamin C a betakaroten. Je silně močopudný, a proto se doporučuje jako prevence a podpůrná léčba nemocí močového ústrojí. Ananas se velmi hodí pro všechny typy čistících a redukčních diet. Jelikož obsahuje dost ovocného cukru, pomáhá organismu překonat pocit únavy a hladu. Vyzkoušíte? #freshfriut #healthyfood #kcal #hubnuti #inspirace #vyzva #diet #dieta #dzus #ananas #pomeranc #jogurt #stava #bezlepku #jidlo #piti #vitaminy #patek #margot #pineapple #yummy #dezert #inspirace #fit #kaloricketabulky #foodporn @hollandiacz @orion_cokolada

Sok pomarańczowy 100% nie z soku zageszczonego. Naturalnie metny👏🧐🤭🤓 #orangejuice #sokpomarańczowy #pomarancze #wiemcopije #wiemcojem #healthylifestyle #healthyjuice #samozdrowie #bezcukru #bezdodatkow #naturaljuice #swiezeowoce #freshfriut #iloveit #lubieto #yummy #pycha 💋😋🤗

Dnes jsem si k snídani (celozrný toust se sýrem a vejce) koupila tenhle nápoj. 250 ml stojí cca 30 Kč. Na 100 ml má 47 kcal. Na můj vkus byl až moc kyselý a řídký. 🙂 Takže zůstanu u svých smoothie. Co vám měli jste? Chutná? 🙂 Složení: jablečné pyré (25%), ananasová šťáva (20%), pomerančová šťáva (17%), jablečná šťáva (17%), mangové pyré (15%), pyré z marakuji (6%). #smoothie #ovoce #freshfriut #healthyfood #kcal #hubnuti #inspirace #vyzva #diet #dieta #dzus #mango #apple #pomeranc #jablko #stava #bezlepku #jidlo #piti #vitaminy #patek #drink

Haaa RESTOCK LAGI,!!!of cos la dear..😘demi permintaan cust² semua..beRaTUS keluar dari oven kami hari² tau..KEK BUAH BUAH CINTA ready utk delivery guys😉 berkenan jom wsap laju²👇 📱www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakeryagent #sabrinabakery #freshfriut #freshcake #hargamurmur #sedapkawkaw #anniversarycake #eventparty #birthdaycake #dessertterbaik #desserttable #produkhalal #produkmuslim #shahalamcity #subang #shahalamcity

Kasi LAGI dekat gambar Mini Cheese Tart Berry😉biarkan perot LAGI bergendang🤭cheese gebu gebas & fresh fruit tula yg buatkan ia dessert No 1 dihati cust²😍rasa Padu babe😋😋 bkenan jom wsap laju²👇 📱www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakeryagent #sabrinabakery #cheesetart #minicheesetart #freshfriut #cheesegebu #cheesehunter #cakelover #cakesedap #chochunter #chocsedap #chocindulgence #birthdaycake #anniversarycake #desserttable #eventparty #produkhalal #produkmuslim #subang #shahalamcity #selangorkl

Dfcc No Cheese with Berry..Terbaik dari kami utk beloved cust😘kek yg PaliNG moist & LaGi mengancam dgn Berry bersepah ats kek tu😋😋 U olls yg belom try..Tunggu apa LaGI😉 bkenan jom wsap laju²👇 📱www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakeryagent #sabrinabakery #cakesedap #devilcake #chochunter #foodlovers #moistcake #hargamurmur #sedapkawkaw #freshfriut #freshcake #anniversarycake #birthdayparty #birthdaycake #dessertterbaik #desserttable #eventparty #chocindulgence #cheesemeleleh #cheesetart #nutellameleleh #nutellacake #produkmuslim #produkhalal

Penangan Kek Paling Sedapp..KEK BUAH BUAH CINTA..😍belom sempat cikmya tanya..cust dah bagi feedback dulu..LEMBUT..SEDAP..😋😋itu yang kek kami No 1 dihati sayang2 cikmya..senyum lebar birthday boy dpt makan kek letops nie🤗Terima kasih daun keladi lain kali oder lagi😘nice cust senang berurusan smoga dimurahkan rezeki ye😊😊 bkenan wsap laju² ok👇 📱www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakeryagent #sabrinabakery #sayajualkekmurahdansedap #kekviral #cakesedap #cakelover #cakehunter #foodhunter #foodlovers #macammacamada #hargamurmur #chocsedap #eventparty #dessertterbaik #desserttable #birthdayparty #anniversarycake #choclover #chochunter #cheesetart #cheesehunter #chocindulgence #redvelvetcake #produkmuslim #shahalamcity #subang #produkhalal #manggocheesecake #freshfriut #shahalamdessert

Nutella Cheese Cakewith berry...besawww naw nie haa😉 sedap lain machammmm😋😋 cust makan kompem Padu rasa cheese gebu fresh fruit gitew..yummy.. bkenan jom wasap laju²👇 📱www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakeryagent #sabrinabakery #nutellacheesecake #freshfriut #nutellameleleh #cakelover #cakesedap #foodlovers #foodhunter #anniversarycake #birthdaycake #eventparty #dessertterbaik #desertsedap #hargamurmur #sedapkawkaw #produkhalal #produkmuslim #subang #shahalamcity #selangorkl

Fresh lanzones for breakfast #freshfriut #lanzones #tartandsweet #delicious #hymiesfruitstand

🍇 PIRING BUAH 3 SUSUN . . 💰Rp 74.000 WARNA : PUTIH Piring buah unik, 1 set terdiri dari 3 susun, tiap susun ukuran berbeda, dari small, medium hingga large. Design berbentuk pohon, muat buah ukuran kecil hingga sedang. Juga bisa untuk tempat kue dan permen Dengan design yg unik cocok dipakai untuk acara seperti arisan, hari raya atau party. Dengan piring buah unik ini, tampilan buah, kue atau permen jadi kelihatan menarik dan unik. Cara pasang : Piring ukuran paling besar posisinya dibawah, pasang baut ke bagian bawah piring, lalu putar dengan stick sambungan piring. Putar hingga kencang. Lalu sambung ke atas, hasil seperti di gambar Material : Food Grade Plastic Size : Ada di gambar #uci #ucimoci #perabotandapur #perabotanrumahtangga #stainlesssteel #termosmurah #piring #piringbuah #ibu #istri #istrimuda #buah #jeruk #apel #anggur #freshfriut

They say an apple a day keeps the _______ away? #juiced808 #applejuice #apples #freshfriut #cleaneating #opentothepublic

My trunk is a cornucopia... 😂🤣😂 . #deserthillsfarm #fall #autumn #freshveggies #freshfriut #stockingupforwinter #canning

Ananas 🍍 źródło witamin, minerałów, kwasów owocowych oraz bromelainy - grupy enzymów o wielu właściwości leczniczych 🍍🍍🍍 Smak soku z świeżo wyciskanego owoca jest tak pyszny i zdrowy uwielbiam a Wy z czego najbardziej lubicie soki? #ananas #soki #hurom #juice #freshfriut #behealthy #vitamin #australia #instafruit #nofilter #photography #photooftheday

Took some #grapes #apples and #pears from #ourgarden and made them into a #freshjuice or a #smootie #sotasty #freshfriut from #westsussexgarden #foodblogger #freefood #lesstobuy #greatfood ☺☺☺☺☺😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😀

Dfcc Ganache Cheese Berry Maltesers bakal menjerat korang dengan rasa yg uummppp😋😋sekali terjebak selamanya setia bersama😘 bkenan jom oder laju²👇 📱www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakeryagent #sabrinabakery #kekviral #kekno1malaysia #foodhunter #chochunter #maltesers #cheesepenuh #freshfriut #freshcake #sedapkawkaw #hargamampumilik #produkhalal #produkmuslim #anniversarycake #eventparty #birthdayparty #dessertterbaik #desserttable #subang #selangorkl #shahalamdessert

SOUTHSIDEDRINKS #ATL #SOUTHSIDE #BLUENOTHERFUCKERS #DMMEASAP!! #FROZENDRINKS #FRESHFRIUT #MADEBYSUNNYB #SPECAILS🍹🍍🍒🍓🍹

Plum #freshfriut #ready

What does your snack look like? Yum!! #acaibowl #juiced808 #fresh #cleaneating #freshfriut #hawaiisbestkitchens

Stock Durian Crepe penoh tu haa u olllss..cust cikmya kalau oder mesti berbekas²...🤗tak cukup 1 bekas katenye😉Psttt kita guna durian terbaikkkkk tau..😋😋itu yg tak berenti restock😘 bkenan jom selit oder👇 📱www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakeryagent #sabrinabakery #kekno1malaysia #kekviral #duriancrepe #durianterbaik #hargamurmur #foodhunter #cakehunter #cakelover #produkhalal #produkmuslim #desserttable #dessertterbaik #sedaplainmachiammm #birthdayparty #selangorkl #subang #shahalamdessert #shahalamcity #sayajualkeksedap #desserts #freshfriut

Drizzle time u ollsss.,.yg ni team drizzle Pannacotta blueberry flavour😋😋ada 4 flavour..strawberry blueberry kiwi & manggo😉psstt yg tu ready dipinang cust kejap lagi😘 bkenan jom selit oder laju²👇 📱www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakeryagent #sabrinabakery #kekno1malaysia #kekviral #cakelover #cakehunter #foodhunter #chochunter #pannacotta #freshfriut #sedapkawkaw #produkhalal #produkmuslim #eventparty #birthdayparty #anniversarycake #shahalamcity #subang #selangorkl

Mana 1 pujaan hatimu😍😍 Dfcc Double Deck Berry kah? @ Dfcc Double Deck?😋😋cikmya penasaran nk pilih😉korang lah pilih nak yg mana lepas tu wsap cikmya laju² ok😃👇 📱www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakeryagent #sabrinabakery #kekno1malaysia #kekviral #foodhunter #chochunter #freshfriut #freshcake #devilcake #cakelover #cakehunter #eventparty #birthdaycake #anniversarycake #nutellacake #cheesetart #cheesecake #macammacamada #cairdimulut #subang #shahalamcity #selangorkl

Cookiecake!!! Macarrones #merengues #freshfriut

Hott Desserts ni😍😍KEK BUAH BUAH CINTA😋😋pagi² lagi da busy team kitchen siapkan oder cust² semua..sabar tau lunch ni cust da bole Ngap dengan yg tersayang hokey😉 yang nak selit oder bole wsap ye👉📱www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakeryagent #sabrinabakery #kekviral #kekno1malaysia #macammacamada #freshfriut #freshcake #sedapkawkaw #foodhunter #chochunter #kekmurahnampakmahal #bigstage2018 #dominasibbnu #munafik2 #comelpipimerah😍 #predator #produkhalal #produkmuslim #shahalamcity #subang #selangorkl

#cakedazzlenola SWIPE LEFT 👈🏽👈🏽👈🏽 How cute are these #14caratgold #handpainted #berries? @vickytw88 is the truth #vickythegoat🐐. The packaging is all me though 🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♀️😂 #cakedazzlenola #allowustowowyou #nolatreats #nola #gold #strawberries #freshfriut thanks as always my Dari 😘 @deee.solid

Im always asked how I dont look my age and how I am so fit after having 4 kids including twins. This is always my answer. Eat healthy. Eat organic. I am in the process of not only going vegan myself, but also ushering my kids into it. #freshveggies #freshfriut #raw #organic #foodporn #nutrients #nutrition #eatyourcolors #goingvegan #veganlife #healtyliving #healthylife #healthymom #healthykids #healthyfamily

Haa nampak tak penoh meja dengan Kek Buah Buah Cinta u olls..🤗tak berenti team kitchen siapkan oder syg²😘tengah hot sekarang ni rugi tak try tau😍utk keselamatan sejagat bole bt preoder dlu tau😉sb asyik sold out je nie🤭 Jom selit oder dgn cikmya👇 📱www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakeryagent #kekviral #kekno1malaysia #freshcake #freshfriut #freshberries #sedapkawkaw #hargamurmur #foodhunter #chochunter #dessertterbaik #desserttable #produkhalal #produkmuslim #munafik2 #bigstage2018 #cintabukankristal🎬🎥 #subang #shahalamdessert #selangorkl #eventparty #anniversarycake #birthdayparty

Meleleh tengok video nie..topping Manggo Cheese Cake u olls..😍melimpah2 cheese die dalam tu ada sekali potongan buah manggo tau😋😋mana tak sedap kan kite bagi curahan kasih sayang tu...😘😘 Jom wsap cikmya laju²👇 📱www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakeryagent #kekno1malaysia #kekviral #sayajualkeksedapmurah #manggafresh #manggafresh #cheesepenuh #toppingpenuh #freshfriut #produkhalal #produkmuslim #sedapkawkaw #eventparty #desserttable #dessertterbaik #birthdayparty #anniversarycake #kekletops #predator #munafik2 #bigstage2018 #comelpipimerah😍 #shahalamcity #subang #selangorkl

Macam macam jenis Dfcc ada korang tinggal pilih je nak yg mana..🤗yang ada buah yang de kitkat terabut yang double deck..semuaa ada..😉😉jangan tunggu lama² wsap cikmya ok👇 📱www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakeryagent #kekviral #kekno1malaysia #macammacamada #devilcake #choccake #varietycakes #chochunter #foodhunter #freshfriut #chocolatecakes #produkhalal #produkmuslim #anniversarycake #eventparty #birthdayparty #bigstage2018 #dominasibbnu #munafik2 #comelpipimerah😍 #subang #shahalamcity #desserttable #selangorkl

Moning Moning Moning guyss🤗 Mini Nutella Cheese Tart Berry menggoda perot di pagi hari😆sekali ngap tak boleh stop dah😉Paduuu rasa buah fresh drizzle pulak dgn nutella.mantapp😋 bkenan jom wasap laju²👇 📱www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakeryagent #kekno1malaysia #kekviral #foodhunter #chochunter #nutellacheesetarts #freshfriut #sedapkawkaw #minicheesetart #produkhalal #produkmuslim #macammacamada #eventparty #anniversarycake #birthdayparty #bigstage2018 #munafik2 #comelpipimerah😍 #comboletops #combodahsyat #shahalamdessert #subang #selangorkl

Whatever the midday snack is, ensure @elanfoods is always a part of it, it’s always more fantastic. 😁 . . A 240ml cup- - -N500 2litres keg - - - -N2,500 500ml Greek - - N1,500 Parfait - - - - - - N1,500 . . Give us a call or chat us up on WhatsApp from bio. Thanks 😘 . . . #èlleandorchid #wholenesswithelan #mealinspo #elanfoods #yoghurt #greekyoghurt #yoghurtinabj #elaninabuja #healthysnacks #alldaysnack #freshfriut #watermelon #dessertstagram

Tudia tak berenti baking Kek Buah Buah Cinta u olls..😍laris terlajak nie haa..rasa superb😋nak selamat buat preoder dulu ye sebab asyik sold out je nie..😉 bkenan jom selit oder sekarang👇 📱www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakeryagent #kekmurah #kekviral #kekno1malaysia #freshfriut #buahbuahcinta #sedapkawkaw #sedaplainmachiammm #hargamurmur #produkhalal #produkmuslim #eventparty #birthdayparty #bigstage2018 #dominasibbnu #munafik2 #skopproduction #shahalamcity #subang #selangorkl

Jamu mata dulu seblom tdow tu dengan Tart Nenas Premium 😉😉gebu gebas u olls cair di mulut😋😋best cuti² nie dok depan tv mengunyah tart nie🤗tak cukup sebekas nie😆jom selit oder sekarang👇 📱www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakeryagent #cookiessedap #tartnenas #tartnenassedap #tartnenaspremium #gebugebas #cairdimulut #freshfriut #produkhalal #produkmuslim #kekviral #kekno1malaysia #desserttable #dessertsedap #eventparty #anniversarycake #birthdayparty #comelpipimerah😍 #cintabukankristal🎬🎥 #munafik2 #skopproduction #selangorkl #subang #shahalamresident

Fuullamakk Dfcc with Berries jumbo saiz gitu..fresh fruits terbaikk dr ladang😋😋yg mana malam² mood kelaut tu jamu mata tengok kek ni ye kompem mood anda menyinar kembali😉mata pon kompem seeeggarr gitu😍😍 😍 Anda berpeluang menangi Toyota CHR & hadiah misteri lain dgn pembelian RM 100 ke ats @keretauntukabah bkenan sini wsap cikmya👇 ,,,,, ,, 📱www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakeryagent #kekno1malaysia #kekviral #foodhunter #chochunter #chockek #hargamampumilik #hargamurmur #produkhalal #produkmuslim #freshfriut #sedaplainmachiammm #eventparty #anniversarycake #desserttable #dessertsedap #munafik2 #bigstage2018 #cintabukankristal🎬🎥 #selangorkl #shahalamresident #subang

Healthy Breakfast & Delicious food make your body easier to absorb 💪. Whats your favorite fruit? #MorningFuel #Healthy #Fruit #Food #FruitSalad #Cleaneating #Detox #HealthyLifeStyle #EatClean #FreshFriut #BreakFast #WeightLossGoals #wellness

Weekend ni ada event kompem meriah kalau Brownies Berry Maltesers jd dessert table nye🤗penoh buah segar kita letak dekat ats tu😋😋😋 bkenan wasap sini ye👇 📱www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakeryagent #kekmurah #keksedap #kekno1malaysia #kekviral #browniessedap #freshfriut #foodhunter #chochunter #sedaplainmachiammm #produkmuslim #produkhalal #eventparty #anniversarycake #birthdayparty #desserttable #dessertterbaik #bigstage2018 #dominasibbnu #munafik2 #skopproduction #terlajaksedap #shahalamdessert #subang #selangorkl

New Product guys🤗KEK BUAH BUAH CINTA😋😋😋kek tengah hot tengah viral ni😍😍ditaburi buah² fresh gitu😉 jom cepat² selit oder👇 📱www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakeryagent #sayajualkek #kekviral #kekno1malaysia #keksedapmurah #newproduct #newtaste #foodhunter #freshfriut #eventparty #anniversarycake #munafik2 #bigstage2018 #comelpipimerah😍 #skopproduction #dominasibbnu #shahalamcity #selangorkl #deserttable #desertsedap

Wow makan tengah² panas nie masyuk sangat nie..Panna Cotta Manggo..ditaburi buah mangga yg fresh korang..😋😋makan sejuk² lagi ngam rasa die...😉 1 set ada 10 bekas... jom oder sekarang 👇 📱www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakeryagent #sayajualkeksedapmurah #kekviral #kekno1malaysia #manggafresh #freshfriut #hargamurmur #produkhalal #produkmuslim #comelpipimerah😍 #munafik2 #skopproduction #shahalamdessert #shahalamcity #subang #selangorkl

#thefoodmarket this place an the other side of the river is soooooooo #clean #organized #nice #amazing there are #bars and #restaurant #stalls on o e side and the other side there are #freshfriut #juicers and dessert #stalls and there are #toilets at both ends of it both clean and well stocked with #soap and#toiletpaper #WoW #😍

Lunch hour perot bkeriukk sakan tu jemput jamu mata ye Nutella Cheese Tart Berry & Malts keliling🤭super sedappp😋😋 bkenan wsap cikmya sini ye👇 📱www.wasap.my/60145447845 #sabrinabakeryagent #cheesegebu #cheesetart #nuttelacheesetart #freshfriut #dessertsedap #no1 #comelpipimerah😍 #cintabukankristal🎬🎥 #bigstage2018 #dominasibbnu #munafik2 #skopproduction #foodhunter #chochunter #chocmeleleh #shahalamresident #subang #selangorkl #sedapbakhang

Follow us social media accounts


This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.