#igshop hashtag via instagram | #igshop images

#igshop | See the top and most browsed pictures and videos about the #igshop

- 🌷Klubna (Green cofee) ✅Minum pagi sebelum sarapan ✅Fungsi 👇🏻👇🏻 ✔️Kawal selera makan ✔️Rasa kenyang lebih lama ✔️Buang lebihan air dalam badan (lemak air) ✔️Membantu membuang lemak tepu ✔️Membantu betulkan hormon & tingkatkan metabolisme badan - - 📲 017 885 2236 . #testimoni #klubnalalehkl #kopikurusviral #igshop #viral #klubnalalehselangor #stokisklubnalalehkl #fitnessmalaysiai #supplementkurus #kuruscepat #instafamousmalaysia #jomkurus #jomsihat #detox #ramping #onlineseller #kurus #kuruslangsing #wanita #lelaki #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumba #diet #produkmalaysia #produkselamat #freegift #loketemas

- BAHAYA MINUM KLUBNA LALEH. JANGAN SESEKALI CUBA !!! Betul klubna dan laleh sangat bahaya sebab bila dah cuba sekali rase ketagih macam orang hidu gam ibaratnye. Rase dia ya ampun tak terkata sedap nye,klubna rase latte tapi lebih sedap dari latte sebab tu ade customer mintak 2 kali minum. Laleh rase asam boi tapi 2x ganda sedap lagi. Fuhhh gabungan yang mantop rase yang hebat - - #testimoni #klubnalalehkl #kopikurusviral #igshop #viral #klubnalalehselangor #stokisklubnalalehkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #kuruscepat #instafamousmalaysia #jomkurus #jomsihat #detox #ramping #onlineseller #kurus #kuruslangsing #wanita #lelaki #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumba #diet #produkmalaysia #produkselamat #freegift #loketemas

- BAHAYA MINUM KLUBNA LALEH. JANGAN SESEKALI CUBA !!! Betul klubna dan laleh sangat bahaya sebab bila dah cuba sekali rase ketagih macam orang hidu gam ibaratnye. Rase dia ya ampun tak terkata sedap nye,klubna rase latte tapi lebih sedap dari latte sebab tu ade customer mintak 2 kali minum. Laleh rase asam boi tapi 2x ganda sedap lagi. Fuhhh gabungan yang mantop rase yang hebat - - #testimoni #klubnalalehkl #kopikurusviral #igshop #viral #klubnalalehselangor #stokisklubnalalehkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #kuruscepat #instafamousmalaysia #jomkurus #jomsihat #detox #ramping #onlineseller #kurus #kuruslangsing #wanita #lelaki #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumba #diet #produkmalaysia #produkselamat #freegift #loketemas

🍭🍭 HERV NATURAL 🍭🍭 ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ HERV natural tu adalah produk KHAS untuk DOUBLE CLENSING METHOD & DEEP CLEANSING bagi anda yang mementingkan kesihatan & kebersihan kulit.😍😍 . 🌸HERV BRIGHTENING OIL CLEANSER🌸 👉Menanggalkan sisa kotoran dan sebum (minyak) pada kulit. membersih jauh ke dalam pori² 👉jerawat,jeragat terhasil bila pori² kita tersumbat. 👉oil cleanser juga boleh dijadikan makeup remover.. 🌸DEEP N GLOW EXFOLIATOR🌸 👉Membuang sel kulit mati untuk penghasilan sel kulit baru. 👉walaupun dah cuci muka guna double cleansing sel kulit mati still ada. thats why kena guna deep n glow exfoliator ni supaya sel kulit baru dpt dihasilkan 👉guna maksima 3x seminggu. Tak disarankan tiap hari kerana ia akan mengganggu pembentukan sel kulit baru. . 🌸HERV LUXE ESSENCE🌸 👉ESSENCE adalah jantungkepada KOREAN BEAUTY ROUTINE. Ia merupakan ransangan utama dalam pelembapan 👉BRIGHTENING EFFECT MEMBANTU 🌹 untuk yang ada Masalah KULIT KUSAM dan tak bermaya. 👉SKIN ACTIVATING TREATMENT 🌹 Sangat sesuai untuk kulit sensitive dan berjerawat😊 📲0177875306 #ori #ready #terlajaklaris #trustedseller #stocklimited #igshop #exclusive #SayaJual #BazaarPakNil #mascaraviral #sobella #sobellalipmatte #awakbeli #perempuan #style #meletop #awesome #gempak #herv #limitededition #igshop #murah #shopping

ruffle斯文上衣 😍 勁岩番工要著得斯文嘅你 👀 除左黑白色仲有多3色俾你揀 Color: Black / Pink / Ivory / Red / Mustard All from KOREA Item No.:K8087046 歡迎inbox/WhatsApp查詢價錢⠀ 📱WhatApp: 97357510 📱WeChat: highlight27 ✈️預訂7-14天到貨⠀ 📦兩件或以上包順豐站自取

Vintage 1993 Steelers Taz T-Shirt - xl - $32.. DM or email mysidiavintage@gmail.com to purchase ! (return buyers can just say.. me !)

Rambut anak dah lebat/panjang dari sebelum ni. Kulit kepala dah tak gatal, Mama tak worry dah 🤭 . Pakai setiap hari untuk hasil yang positif. Minyak ni 100% organik dari biji betik dan biji buah keras. . Dijamin HALAL Boleh dibawa solat . Untuk order / sebarang pertanyaan : Bolek klik link biru di bio 💙❤️ Whatsapp 013-759 8450

- BAHAYA MINUM KLUBNA LALEH. JANGAN SESEKALI CUBA !!! Betul klubna dan laleh sangat bahaya sebab bila dah cuba sekali rase ketagih macam orang hidu gam ibaratnye. Rase dia ya ampun tak terkata sedap nye,klubna rase latte tapi lebih sedap dari latte sebab tu ade customer mintak 2 kali minum. Laleh rase asam boi tapi 2x ganda sedap lagi. Fuhhh gabungan yang mantop rase yang hebat - - . 📞 0 1 7 2 6 6 3 4 4 6 . #testimoni #klubnalalehkl #kopikurusviral #igshop #viral #klubnalalehselangor #stokisklubnalalehkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #kuruscepat #instafamousmalaysia #jomkurus #jomsihat #detox #ramping #onlineseller #kurus #kuruslangsing #wanita #lelaki #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumba #diet #produkmalaysia #produkselamat #freegift #loketemas

瘦才是王道👸🏻 芙瑞塔SOSO 檸檬海鹽按摩霜 學生都可以兼顧的價錢👧🏻 用一次就有效果🤭😆 自帶滾輪 吾洗再包保鮮紙 方便瘦🤙🏻 瘦邊到都得 吾洗再著L碼褲🤦🏼‍♀️ - 👇🏻核心成分👇🏻 檸檬果皮油🍋-由新鮮檸檬萃取而得,含有大約8%的檸檬酸,具有緊致收斂作用。其成份中的果酸,具促进細胞再生、抗老化、美白皮肤等功能,常用于面膜、沐浴露、化妝水及各種護膚及護髮產品品中。 姜根油-它的功效是消除水腫,緩解濕氣。同時它具有姜辣素, 可以促進發汗,汗液是帶走熱量的載體之一。姜根油還具有舒緩功效,能夠吸除過多剩油脂,皮膚吸收後仍然能保持舒爽清新。 茴香油- 改善肌膚鬆弛和毛孔粗大,有結實肌膚、除细紋的作用; 保濕效果很好,對防止皺紋及橘皮組織等也很有助益。 日本進口扁柏水-扁柏提取物富含芬多精,能顯著改善異位性皮炎等皮膚問题。同時扁柏作為藥用,能起到活化關節、祛風濕、散腫毒的作用。 大豆异黄酮-從大豆提取出來的成分,與人體雌激素非常相似,起平衡體内雌激素作用,稱為植物雌激素,有雙重調節作用,能延緩衰老,保持皮膚嫩滑年輕。 沉香提取物-沉香能夠有效的放鬆安神、同時還有不為人知的養颜美容效果。沉香提取物是芙瑞塔SOSO滚輪的主要作用成分,它能消腫脹,渗透进肌膚皮下層后能夠燃燒皮下油脂,沉香提取物有着科學論證的瘦身效果 - 💲245一枝 一個月份量❤️ Wts 62926428📱 #瘦身 #瘦腿 #美女 #美甲 #瘦手臂 #瘦大腿 #減肥 #減肥藥 #減肥方法 #減肥產品 #健康減肥 #減肥膏 #美女 #減肥日記 #gel甲 #美甲 #like #招代理 #招代po #極速瘦身 #減脂 #去水腫 #消腫 #igshop #852shop #微整 #芙瑞塔 #檸檬海鹽按摩霜 #減肥糖果

瘦才是王道👸🏻 芙瑞塔SOSO 檸檬海鹽按摩霜 學生都可以兼顧的價錢👧🏻 用一次就有效果🤭😆 自帶滾輪 吾洗再包保鮮紙 方便瘦🤙🏻 瘦邊到都得 吾洗再著L碼褲🤦🏼‍♀️ - 👇🏻核心成分👇🏻 檸檬果皮油🍋-由新鮮檸檬萃取而得,含有大約8%的檸檬酸,具有緊致收斂作用。其成份中的果酸,具促进細胞再生、抗老化、美白皮肤等功能,常用于面膜、沐浴露、化妝水及各種護膚及護髮產品品中。 姜根油-它的功效是消除水腫,緩解濕氣。同時它具有姜辣素, 可以促進發汗,汗液是帶走熱量的載體之一。姜根油還具有舒緩功效,能夠吸除過多剩油脂,皮膚吸收後仍然能保持舒爽清新。 茴香油- 改善肌膚鬆弛和毛孔粗大,有結實肌膚、除细紋的作用; 保濕效果很好,對防止皺紋及橘皮組織等也很有助益。 日本進口扁柏水-扁柏提取物富含芬多精,能顯著改善異位性皮炎等皮膚問题。同時扁柏作為藥用,能起到活化關節、祛風濕、散腫毒的作用。 大豆异黄酮-從大豆提取出來的成分,與人體雌激素非常相似,起平衡體内雌激素作用,稱為植物雌激素,有雙重調節作用,能延緩衰老,保持皮膚嫩滑年輕。 沉香提取物-沉香能夠有效的放鬆安神、同時還有不為人知的養颜美容效果。沉香提取物是芙瑞塔SOSO滚輪的主要作用成分,它能消腫脹,渗透进肌膚皮下層后能夠燃燒皮下油脂,沉香提取物有着科學論證的瘦身效果 - 💲245一枝 一個月份量❤️ Wts 62926428📱 #瘦身 #瘦腿 #美女 #美甲 #瘦手臂 #瘦大腿 #減肥 #減肥藥 #減肥方法 #減肥產品 #健康減肥 #減肥膏 #美女 #減肥日記 #gel甲 #美甲 #like #招代理 #招代po #極速瘦身 #減脂 #去水腫 #消腫 #igshop #852shop #微整 #芙瑞塔 #檸檬海鹽按摩霜 #減肥糖果

What Christmas story makes you feel nostalgic? . . . A children’s illustrated hardcover Bunny Brown and His Sister Sue at Christmas Tree Cove. . . . Overall condition good, smudges on some of the pages. I’ve priced it accordingly. . . . Published in 1920 by Grosset & Dunlap. . . . $7 . . . #bunny #brownbunny #bookphotography #photo #igers #insta #instagrammers #igshop #igseller #bookstore #bookshop #booksale #forsale #shop #shopper #shopping #shoppingonline #onlineshopping #onlineshop

瘦才是王道👸🏻 芙瑞塔SOSO 檸檬海鹽按摩霜 學生都可以兼顧的價錢👧🏻 用一次就有效果🤭😆 自帶滾輪 吾洗再包保鮮紙 方便瘦🤙🏻 瘦邊到都得 吾洗再著L碼褲🤦🏼‍♀️ - 👇🏻核心成分👇🏻 檸檬果皮油🍋-由新鮮檸檬萃取而得,含有大約8%的檸檬酸,具有緊致收斂作用。其成份中的果酸,具促进細胞再生、抗老化、美白皮肤等功能,常用于面膜、沐浴露、化妝水及各種護膚及護髮產品品中。 姜根油-它的功效是消除水腫,緩解濕氣。同時它具有姜辣素, 可以促進發汗,汗液是帶走熱量的載體之一。姜根油還具有舒緩功效,能夠吸除過多剩油脂,皮膚吸收後仍然能保持舒爽清新。 茴香油- 改善肌膚鬆弛和毛孔粗大,有結實肌膚、除细紋的作用; 保濕效果很好,對防止皺紋及橘皮組織等也很有助益。 日本進口扁柏水-扁柏提取物富含芬多精,能顯著改善異位性皮炎等皮膚問题。同時扁柏作為藥用,能起到活化關節、祛風濕、散腫毒的作用。 大豆异黄酮-從大豆提取出來的成分,與人體雌激素非常相似,起平衡體内雌激素作用,稱為植物雌激素,有雙重調節作用,能延緩衰老,保持皮膚嫩滑年輕。 沉香提取物-沉香能夠有效的放鬆安神、同時還有不為人知的養颜美容效果。沉香提取物是芙瑞塔SOSO滚輪的主要作用成分,它能消腫脹,渗透进肌膚皮下層后能夠燃燒皮下油脂,沉香提取物有着科學論證的瘦身效果 - 💲245一枝 一個月份量❤️ Wts 62926428📱 #瘦身 #瘦腿 #美女 #美甲 #瘦手臂 #瘦大腿 #減肥 #減肥藥 #減肥方法 #減肥產品 #健康減肥 #減肥膏 #美女 #減肥日記 #gel甲 #美甲 #like #招代理 #招代po #極速瘦身 #減脂 #去水腫 #消腫 #igshop #852shop #微整 #芙瑞塔 #檸檬海鹽按摩霜 #減肥糖果

Newer forest green velvet mock neck, long sleeve mini dress. Tagged size 16, but please refer to measurements for accurate fit. Perfect condition, no damage. Swipe for more photos. Comes from pet friendly, non-smoking home.  Measurements lying flat are as follows: shoulder to shoulder 15, arm pit to arm pit 17.5, waist 16, hips 19, shoulder to bottom hem 33, sleeves are 22 long. $20 plus shipping from PA (17028). Shipping done on Saturdays.  PayPal only please.  Comment me or mine. Questions do not claim item.  #vintagefinder #vintagestyle  #isnmember #isnmemberitem #vintage  #vintagekitsch #vintagekitchy #vintagekitchylife #vintagecollection #instashop #instasale  #igsale #igshop #vintagelifestyle #vintageshop #vintageaccessories #vintageclothingforsale #vintageclothing #vintagedressesforsale #vintagewomenswear

Vintage Dinosaur T-Shirt - medium - $28.. DM or email mysidiavintage@gmail.com to purchase ! (return buyers can just say.. me !)

瘦才是王道👸🏻 芙瑞塔SOSO 檸檬海鹽按摩霜 學生都可以兼顧的價錢👧🏻 用一次就有效果🤭😆 自帶滾輪 吾洗再包保鮮紙 方便瘦🤙🏻 瘦邊到都得 吾洗再著L碼褲🤦🏼‍♀️ - 👇🏻核心成分👇🏻 檸檬果皮油🍋-由新鮮檸檬萃取而得,含有大約8%的檸檬酸,具有緊致收斂作用。其成份中的果酸,具促进細胞再生、抗老化、美白皮肤等功能,常用于面膜、沐浴露、化妝水及各種護膚及護髮產品品中。 姜根油-它的功效是消除水腫,緩解濕氣。同時它具有姜辣素, 可以促進發汗,汗液是帶走熱量的載體之一。姜根油還具有舒緩功效,能夠吸除過多剩油脂,皮膚吸收後仍然能保持舒爽清新。 茴香油- 改善肌膚鬆弛和毛孔粗大,有結實肌膚、除细紋的作用; 保濕效果很好,對防止皺紋及橘皮組織等也很有助益。 日本進口扁柏水-扁柏提取物富含芬多精,能顯著改善異位性皮炎等皮膚問题。同時扁柏作為藥用,能起到活化關節、祛風濕、散腫毒的作用。 大豆异黄酮-從大豆提取出來的成分,與人體雌激素非常相似,起平衡體内雌激素作用,稱為植物雌激素,有雙重調節作用,能延緩衰老,保持皮膚嫩滑年輕。 沉香提取物-沉香能夠有效的放鬆安神、同時還有不為人知的養颜美容效果。沉香提取物是芙瑞塔SOSO滚輪的主要作用成分,它能消腫脹,渗透进肌膚皮下層后能夠燃燒皮下油脂,沉香提取物有着科學論證的瘦身效果 - 💲245一枝 一個月份量❤️ Wts 62926428📱 #瘦身 #瘦腿 #美女 #美甲 #瘦手臂 #瘦大腿 #減肥 #減肥藥 #減肥方法 #減肥產品 #健康減肥 #減肥膏 #美女 #減肥日記 #gel甲 #美甲 #like #招代理 #招代po #極速瘦身 #減脂 #去水腫 #消腫 #igshop #852shop #微整 #芙瑞塔 #檸檬海鹽按摩霜 #減肥糖果

28天內見效 無效退款 甘有底氣 冇效退款應該只我地公司😏😏 證明産品嘅效果係幾勁?💁🏼 黑皮膚 黃皮膚 通通都可以變白 咩美白針都吾洗打😏🤭 想要白 黎搵我💁🏼 桑椹🌿 強效抗氧化,抗氧化等於抗老,桑椹具有多種活性成分,具有調整機體免疫功能,促進造血細胞生長,降糖,降脂,降血壓,護肝,抗AIDS作用,桑果汁可以通過改善免疫機能而起到抗氧化,延緩衰老及潤膚美容的功效。 橄欖💚 橄欖營養豐富,含有17種人體我需要氨基酸,果肉富含鈣質與維生素C,是補鈣,補維生素,美白的能量果。 針葉櫻桃果🍒 美白,提供免疫力,預防心腦血管疾病,美容養顏,保護牙齒 百合🌸 美白祛斑,清心安神之效,促使代謝協調,減少皺紋,使皮膚更有彈性。 枸杞子❤️ 滋潤肌膚,美容養顏,抗衰老,同時降血脂降血糖降血壓。 藍苺💙 被譽為抗氧化聖果,富含維生素A維生素C,能很好保護眼睛,能減緩衰老,是人類健康五大食品之一。 番茄汁🍅 眾所周知,番茄素美白效果顯注,含有多種維生素,具有可調整腸胃,減緩皮膚衰老等功能。 水蜜桃汁🍑 素有*果中王后*美譽,營養價值豐富,有健美皮膚,養血美顏,清胃潤肺去痰等功效。 💲425 十天份量 ❤️ 三盒一個療程💁🏼‍♀️ 💲1050 30天份量 Wts:62926428📱 #瘦身 #瘦腿 #美女 #美甲 #瘦手臂 #瘦大腿 #減肥 #減肥藥 #減肥方法 #減肥產品 #健康減肥 #減肥膏 #美女 #減肥日記 #gel甲 #美甲 #like #招代理 #招代po #極速瘦身 #減脂 #去水腫 #消腫 #igshop #852shop #微整 #芙瑞塔 #檸檬海鹽按摩霜 #減肥糖果

瘦身不瘦胸的糖果😈 抹茶口味🍵 食住糖減肥 吃貨的必須品🤭😏😏 溶脂糖果一款溶脂加瞬間補充能量的産品 ‼️‼️一盒瘦5-20斤 ‼️‼️ 原理是靠阻隔糖分和脂肪的吸收 避免身體合成過多的脂肪 同時最大限度吸收營養 使脂肪溶化排出體外 🚾🤭 服用後脂肪排泄和腸道蠕動是平時的10倍🏃🏻‍♀️ ✅健康减脂 而不是减水分 💦 🚫❌不會有任何不適/副作用 🚫❌ 💲405 半個月份量❤️ 三盒一個療程 Wts:62926428📱 #瘦身 #瘦腿 #美女 #美甲 #瘦手臂 #瘦大腿 #減肥 #減肥藥 #減肥方法 #減肥產品 #健康減肥 #減肥膏 #美女 #減肥日記 #gel甲 #美甲 #like #招代理 #招代po #極速瘦身 #減脂 #去水腫 #消腫 #igshop #852shop #微整 #芙瑞塔 #檸檬海鹽按摩霜 #減肥糖果

. . 😍😍情趣誘惑蕾絲透視睡裙 . 💟 充滿甜美少女味道的內衣 . ♡ 均碼 衣長 29cm 胸下圍 60-108cm 內褲腰圍: 綁帶可調節 腿環 40-70cm . ♡ 包含 頸環 吊帶裙 綁帶內褲 腿環 . HK$189 . . #成人性用品 #性玩具 #性感內衣 #情趣用品 #性商店 #sextoys  #sextoyshk #igshop #自慰 #自慰棒 #自慰器 #自慰杯 #飛機杯 #高潮 #震蛋 #震動棒 #跳蛋 #按摩棒 #女優 #名器 #潤滑劑 #潤滑油 #潤滑液 #乳房 #陰蒂 #g點 #房事 #夫妻 #私處 #陽具

: SOLAT DHUHA YUKKK . NAK RASA NIKMAT TAHAP MAKSIMUM PUNYA?? . ADUHHHH.. TANAK KE? . Susah nak TAHAN LAMA bila BERSAMA ? . Tak payah risau dah lepas ni... . SPRAY . TUNGGU KEJAP . ON . Perlukan bantuan? Tahan lama hampir satu jam. FREE CHEMICAL, FREE DELIVERY . . . Atau boleh terus KLIK LINK di profile untuk terus ke whatsapp anda : . ☎️60172500942 ☎️60172500942 ☎️60172500942 . . #barangkesihatan #kamamax #spray #layu #pancutawal #suamiistribahagia #igshopmalaysia #igshop #lawat #pisang

期間限定‼‼ 銀飾全線直減!低至588,宜家新張仲免運。 快d趕係聖誕前拎走,送俾心儀既佢💝💝 ✨925銀南瓜車吊嘴頸鏈✨ 顏色:銀色 ---------------- 頸鏈尺寸:16-20吋可調節 ---------------- 材質:925銀+隨機幸運珠🐷 . ---------------- 💪保證香港出貨 🎉新張期間包順豐站自取. ---------------- 🌐更多款式請進:www.ilmondohk.com 💳歡迎visa//master//paypal//cash 👉fb:ilmondo 👉ig:ilmondo.hk #首飾 #禮物 #聖誕禮物 #聖誕節  #ilmondohk #925 #sliver #吊墜 #銀 #頸繩 #頸鍊 #gift #hkigshop #handmade #手工 #本地品牌 #fashion #手作 #創意 #人手製作 #手工藝 #禮物首選 #情侶禮物 #hkonlineshopping #香港網購 #hkig #igshop #hkgirl #hkgirlstyle

Cute pink nightie, button seem to be of two different kind can be switched if you decide to. Size small, bust up to 36 $8 plus ship 💕💕💕 #corazonvintage #retro #nightie #recyclefashion #chic #bella #sexy #flirty #model #pinup #luv #bombshell #cute #fashion #style #hip #igshop #instashop #love #vintageshop #retrostyle #retrogirl #pinupgirl #cute #pink #80s #romantic #ootd #vivalasvegas #viva

- BAHAYA MINUM KLUBNA LALEH. JANGAN SESEKALI CUBA !!! Betul klubna dan laleh sangat bahaya sebab bila dah cuba sekali rase ketagih macam orang hidu gam ibaratnye. Rase dia ya ampun tak terkata sedap nye,klubna rase latte tapi lebih sedap dari latte sebab tu ade customer mintak 2 kali minum. Laleh rase asam boi tapi 2x ganda sedap lagi. Fuhhh gabungan yang mantop rase yang hebat - - . 📞 0 1 7 2 6 6 3 4 4 6 . #testimoni #klubnalalehkl #kopikurusviral #igshop #viral #klubnalalehselangor #stokisklubnalalehkl #fitnessmalaysia #supplementkurus #kuruscepat #instafamousmalaysia #jomkurus #jomsihat #detox #ramping #onlineseller #kurus #kuruslangsing #wanita #lelaki #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumba #diet #produkmalaysia #produkselamat #freegift #loketemas

Damn... so bummed this doesnt fit me. My loss, your gain. Elegant/rock star pendleton wool dress jacket with satin accents. Fully lined, shoulder pads and 2 functional pockets. Absolutely perfect condition, this baby is pristine!!! Swipe for more photos. Comes from pet friendly, non-smoking home.  Measurements lying flat are as follows: shoulder to shoulder 16.5, arm pit to arm pit 19, shoulder seam to bottom hem 26, sleeves are 22 long. $28 plus shipping from PA (17028). Shipping done on Saturdays.  PayPal only please.  Comment me or mine. Questions do not claim item.  #vintagefinder #vintagestyle  #isnmember #isnmemberitem #vintage  #vintagekitsch #vintagekitchy #vintagekitchylife #vintagecollection #instashop #instasale  #igsale #igshop #vintagelifestyle #vintageshop #vintageaccessories #vintageclothingforsale #vintageclothing #vintagewomenswear #vintageclothingsales #vintageclothingboutique #vintagewomensjacket

Kahfi. . Fungsi & Kelebihan Radio : . 1. Berfungsi mendengarkan Bacaan Al-Quran dan semua isian di atas. 2. Berfungsi juga sebagai Radio FM. Boleh dengar Ikim FM, Sinar FM dan sebagainya mengikut negeri masing2. 3. Menggunakan bateri yang boleh dicaj seperti bateri telefon bimbit. Bateri tahan sehingga 6-8jam sebelum dicaj semula. Jimat tanpa perlu beli bateri baru. 4. Bersaiz kecil, ringkas & mudah digunakan oleh semua peringkat umur, harga yg sangat berpatutan dengan nilai dan manfaatnya. 5. Terdapat 10 warna yang menarik untuk dipilih Sparkling Gold, Pearl Pink, Royal Green, Royal Blue, Diamond Yellow, Red Rose, Emerald Green, Royal Blue dan Candy Red. . Boleh klik kat bio 👆 atau klik sini utk order kat wasap kami 👇 . www.wasap.my/+601117970692/RadioQuranFb . #radioquranalmuqminun #radioalmuqminun #radioquran #radioqurandigital #radioalquran #1RadioQuran1Keluarga #PelaburanDuniaAkhirat #IslamIsFirstClass #AllahMahaKuasaMakhlukTiadaKuasa #sayajual #sayajualradio #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #radioalquran #malaysiaonlineshop #onlineshopping #igshop #bazaarpaknilmurah #jombeli #kualaterengganu #sayajualsayaguna

➡️KOREAN LINE SLINGBAG 🎉 MATERIAL : SYNTHENTIC LEATHER . SIZE : 17.5CM x 17.5CM x 6CM - VARIATIONS : PINK RABBIT , LIGHT BLUE RABBIT , BLACK RABBIT , BLACK BEAR , GREY BEAR - RM 35 free postage . Click @fiyfaz.co_hq untuk wassap ye 😘 . . #slingbag #slingbagmalaysia #slingbagcomelmurah #slingbagcomel #roundslingbag #igersmalaya #sayajualbag #likemalaysia #bagmalaysia #bagmurah #bagbulatmurah #begbulatmurah #bagviralmurah #365malaysia #malaysiagags #igshop #bagmurahselangor #bagmurahkelantan #bagmurahpahang #bagmurahterengganu #bagmurahjohor

Vintage 1996 Brain T-Shirt - xl - $36.. DM or email mysidiavintage@gmail.com to purchase ! (return buyers can just say.. me !)

. . 😍😍情趣誘惑蕾絲透視睡裙 . 💟 充滿甜美少女味道的內衣 . ♡ 均碼 衣長 29cm 胸下圍 60-108cm 內褲腰圍: 綁帶可調節 腿環 40-70cm . ♡ 包含 頸環 吊帶裙 綁帶內褲 腿環 . HK$189 . . #成人性用品 #性玩具 #性感內衣 #情趣用品 #性商店 #sextoys  #sextoyshk #igshop #自慰 #自慰棒 #自慰器 #自慰杯 #飛機杯 #高潮 #震蛋 #震動棒 #跳蛋 #按摩棒 #女優 #名器 #潤滑劑 #潤滑油 #潤滑液 #乳房 #陰蒂 #g點 #房事 #夫妻 #私處 #陽具

Christmas is just around the corner, who else is super excited?!✨ I love the holiday season and this plaid scrunchie is perfect for it🌲❤️

#nanatsfeedback Its frustrating yes, when it oftens sold out in #SEPHORA that the #hudabeauty #Lipstick is #mostwanted #thankyou for #shopping with our humble #igshop Enjoy ur #onlineshopping with us. #onlinestore #onlineshop #feedback #customer #customerfocus

Pretty camel lightweight wool blend swing coat. Has great night buttons down front. Collar can be flipped up for easier look. Great big cuffs and pockets. Has a few pen point or smaller holes. Should be an easy fix for a seamstress. Model is 56, length will vary depending on height. Best for a modern S/M. Swipe for more photos. Comes from pet friendly, non-smoking home. $38 plus shipping from PA (17028). Shipping done on Saturdays. PayPal only please. Comment me or mine to claim. #vintagefinder #vintagestyle  #isnmemberitem #isnmember #vintage  #vintagekitsch #vintagekitchy #vintagekitchylife #vintagecollection #instashop #instasale  #igsale #igshop #vintagelifestyle #vintageshop #vintageaccessories #vintageclothingforsale #vintageclothing #vintagecamelcoat #vintagecoat

Assalamualaikum semua. Happy Tuesday. Bulan Disember bulan untuk wanita. Untuk wanita shopping hihi 😜 Jom grab #AralynPlainInstantShawl ✨ Promo price still on. RM39 sehelai 😉 . . STOCK UPDATE | ARALYN PLAIN INSTANT SHAWL | Mint green Autumn Grey Lavender Pink Dusty Pink Baby Blue Milky Cream . . 💥 3PCS @ RM100 (exclude postage) 💥 4PCS @ RM140 (free postage) . . 📫 Postage: RM7 SM // RM11 SS 📲 +60 11 1446 9139 _ #sayajualmurah #shawl #shawlmurah #tudungmurah #hijabmurah #plainshawl #squarescarf #chiffon #chiffonshawl #bubleshawl #hijab #instantshawl #travelshawl #ironless #ironlessinstantshawl #sekalisarung #pinless #coveraurah #igshop #instaseller #trustedseller #onlineshopping #bazaarpaknil #AralynPlainInstantShawl #ShawlTakpayahGosok #TudungMei #TeamSaifash #assalamualaikum #selamatpagi #happytuesday

🎉🎉全新正品外國代購📪📦💝 🛎100%真貨連編碼🛎 🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 LE Pliage Club長柄大Tote Bag 31x30x19cm $750 LE Pliage Club長柄中Tote Bag 28x25x14cm $690 LE Pliage Club短柄中Tote Bag 30x28x20cm $ 690 LE Pliage Club短柄小Tote Bag 23x22x14cm $ 650 LE Pliage Club backpack 26x28x10cm $690 LE Pliage 旅行袋 $690 Nylon系列長柄大Tote Bag 31x30x19cm $620 Nylon系列長柄中Tote Bag 28x25x14cm $570 Nylon系列短柄中HandBag 30x28x20cm $590 Nylon系列短柄小HandBag 23x22x14cm $540 Nylon系列Backpack 26x28x10cm $540 書包形Backpack 大 $1480 書包形Backpack 小 $1250 Neo加厚同色長柄 大tote bag 31*30*19cm $870 Neo加厚同色長柄 小tote bag 28*25*14cm $820 Neo加厚同色短柄 中tote bag 24*25*17cm $800 Neo加厚同色短柄 小tote bag 20*20*14cm $740 Neo同色短柄中tote bag(有長孭帶) 31*26*17cm $890 Neo同色短柄小tote bag(有長孭帶) 25*23*15cm $810 Le Pliage Leder小羊皮mini郵差包 22x15x6cm $1250 小羊皮系列短柄中Handbag(有長孭帶) 32x28x17cm $2380 小羊皮系列短柄小Handbag(有長孭帶) 25x23x16cm $2150 小羊皮背囊 22x25x10.5cm $ 2050 星際系列中Handbag(有長孭帶) 32x28x17cm $ 2850 星際系列小Handbag(有長孭帶) 25x23x16cm $ 2380 天使款長柄大Tote Bag 31x30x19cm $870 天使款長柄中Tote Bag 28x28x14cm $810 天使款 短柄中Tote Bag 30x28x20cm $800 天使款 短柄小Tote Bag 23x22x14cm $740 天使款 backpack 26x28x10cm $740 Longchamp 化妝袋 手抽款 $199 Longchamp 化妝袋 牛角款 $199 *Longchamp 系列不設交收,只限順豐到付* ‼️ ⚠️詳情請DM⚠️ 訂貨至運送過程大約一星期,之後會即日順豐寄出,大概多一天就會收到📦 📲whatsapp:68994872或者 📥direct message 查詢或問價 #美國代購 #英國代購 #longchamp代購 #平 #正品 #hkig #igshop #onlineshopping #袋 #澳洲代購 #英國直送 #英國代訂 #美國直送

- 🐞ladybug閃令令髮夾 小甲蟲大概5x6cm 好可愛啊❣️ 價錢: $15 一隻

期間限定‼‼ 銀飾全線直減!低至588,宜家新張仲免運。 快d趕係聖誕前拎走,送俾心儀既佢💝💝 ✨925銀皇冠吊嘴頸鏈✨ -------------------- 顏色:銀白色 -------------------- 頸鏈尺寸:16-20吋可調節 -------------------- 材質:925銀+隨機幸運珠🐷 --------------------- 💪保證香港出貨 --------------------- 🎉新張期間包順豐站自取 --------------------- 🌐更多款式請進:www.ilmondohk.com 💳歡迎visa//master//paypal//cash 👉fb:ilmondo 👉ig:ilmondo.hk #首飾 #禮物 #聖誕禮物 #聖誕節  #ilmondohk #925 #sliver #吊墜 #銀  #頸鍊 #自家設計 #gift  #hk#hkigshop #handmade #手工 #本地品牌 #fashion #手作 #創意 #人手製作 #手工藝 #禮物首選 #情侶禮物 #本地品牌 #instagood #hkig #igshop #hkgirl #hkgirlstyle

Tak percaya muka dah makin flawless. Dah nak give up. Mujur ada kawan kolej recommend DEWYGLOW. Bonus satu badan cerah. Dan yang best tak mahal pun. Saya cuma spend RM 65 je sebulan. Berbanding dulu dengan cleanser, krim jerawat bagai. Fuhhh.. Memang save budget betul untuk student macam saya ni . . Ladies..Uols yang berminat nak dapatkan DEWYGLOW boleh whtsap Sis ya 😘 . . . 📲013.403.7899 . 📲013.403.7899 . 📲013.403.7899

➕Vintage Wood Bowl Set➕ 🌲$25 🌲Trio of wood bowls {4”x 6”} Some signs of wear. 🌲DM to purchase or local Spokane pickup available. . . . . #woodbowls #woodenbowl #vintageshopspokane #vintagewood #igshop #igsale #vintagesellersofinstagram #woodtones #bohovibes #bohohome #eucalyptus

Do you have a true friend? . Someone who doesn’t care about your status or wealth, what car you drive, the kind of house you live in, who you socialise with, the one who will always defend you in your absence. If you do, you’re blessed. Hang on tight to that friend! 😘 . PRE ORDER ISTIGHFAR APPAREL | 1 DECEMBER - 16 DECEMBER | WHATSAPP US NOW AT 012 9615637 . #Tshirtislamic #IstighfarApparel #IsbirOutfit #FirstDesign HQ : @isbiroutfit

Available in my Etsy shop, link in my profile. Vintage Girl Scouts Sash With Badges Badges for Outdoor Cook, Needlecraft, Hospitality, Water Fun, Health Aid, Collector, Pets, and Troop Camper. Good vintage condition. 24 long, 5 wide. #vintage #vintageforsale #forsale #igshop #igsale #etsy #etsyshop #girlscouts #sash #camping #scouting #scouts #girlscout #brownies #badges #patches

Super cute cotton blend black skirt. Has interesting detail at waist line, side zip with button closur. Perfect condition. Swipe for more photos. Comes from pet friendly, non-smoking home. Model is 5 6, length will vary with height. Measurements lying flat are as follows: waist 13.5, hips 18.5, length 26. $22 plus shipping from PA (17028). Shipping done on Saturdays.  PayPal only please.  Comment me or mine. Questions do not claim item.  #vintagefinder #vintagestyle  #isnmember #isnmemberitem #vintage  #vintagekitsch #vintagekitchy #vintagekitchylife #vintagecollection #instashop #instasale  #igsale #igshop #vintagelifestyle #vintageshop #vintageaccessories #vintageclothingforsale #vintageclothing #vintagewomenswear #vintageclothingsales #vintageclothingboutique #vintageskirt

🛒接單中 19/12到港🇭🇰 喺時候買聖誕禮物! 💍CHANEL 頸鏈😍 - 💯原裝正貨 有單 💰50%訂 到貨再找尾數 缺貨會退全數訂金 🐰查詢可DM店主 🚨歡迎來圖問價 - #chanel代購 #英國代購 #名牌代購 #chanel手袋 #hkig #hkigshop #igshop #chanelhk #chaneluk #hkseller #代購 #dior代購 #gucci代購 #ysl代購 #celine代購 #valentino代購 #saintlaurent代購 #hkgirl

Jom kerja lebih kuat dr semalam 💪

Bawal daun Dusty grey Purchase online dm or whatsapp http://wasap.my/60199137868 Also available at our fanpage Alfa Ria Fashion For offline customer visit our physical boutique next to SPRM Kota Bharu Kelantan #bawaldaun #bawaltabur #bawal #bawaltutorial #tutorialmudah #tutorialbawal #sayajualmurah #hijabista #muslimahfashion #shawlmuslimah #shawlmurah #igshop #instashop #onlineshopping #trustedvendor #shawllabuh #tudung #tudungmuslimah #sayajual #bazaarpaknil #jilbablabuh #hijabfashion #tudungcantik #tudunglabuh #hijab #shawl #silk #onlineshopping #assamualaikum

RM10 KECIL x1. Jom ajak kawan kawan untuk mencuba Massage Gel daripada Herba Magic ini! Jom dapatkan SEKARANG SEMENTARA STOK MASIH ADA!! Whatsapp 0196979351 or DM tepi ya :) #stokisdiperlukan #herbamagic #n9 #negerisembilan #ns #herba #magic #pengedardiperlukan #ejendiperlukan #herbamagicviral #malaysia #cod #murah #igshop #instashop #followforfollow #likeforlike #shareforshare #testimoni #feedback #gel #massagegel

Bawal daun Dusty grey Purchase online dm or whatsapp http://wasap.my/60199137868 Also available at our fanpage Alfa Ria Fashion For offline customer visit our physical boutique next to SPRM Kota Bharu Kelantan #bawaldaun #bawaltabur #bawal #bawaltutorial #tutorialmudah #tutorialbawal #sayajualmurah #hijabista #muslimahfashion #shawlmuslimah #shawlmurah #igshop #instashop #onlineshopping #trustedvendor #shawllabuh #tudung #tudungmuslimah #sayajual #bazaarpaknil #jilbablabuh #hijabfashion #tudungcantik #tudunglabuh #hijab #shawl #silk #onlineshopping #assamualaikum

Ramai tanya #SPD nie betol ke boleh pulih dara? #SPD nie more pada cantik luar dan cantik dalam. Of course bila tanya orang pempuan nak luar dalam cantik! Kalau kite tanya orang lelaki diaorang akan cakap baik punya! 🌹 Kalau tanya kite orang pempuan nie cantik dalam tu macamana? Haaa meh hakak cite meh! 🔥 Keputihan makin kurang 🔥 Sengugut makin pulih 🔥 Kentut virgins boleh diatasi 🔥 Tenaga makin bertambah 🔥 Rahim sentiasa hangat 🔥 Suburkan rahim / potensi hamil 🔥 Ketat, sendat dan padat See banyak kan? Yess! Just amalkan #SPD korang boleh dapat banyak kebaikan. Bila dalaman cantik automatically luaran pun akan cantik. Haa ce tengok hakak tu cantik ke edokk? Hihi 😉 Nak oder tapi nak harge gile murah? Meh klik di bio hakak bagi harge ketat, sendat dapat! SERIKAN AURA ANDA BERSAMA #SPD ❤️ #SetPulihDara #igshopmalaysia #igshop #sayajualonline #malaysiaku #kuchingspd #kuchingsarawak #agentwanted #like4likes #likeforlikes #likeforlikeback

Sticker Doorgift kahwin 5sen sekeping (Kami tak buat sticker product/business) #PakarStickerDoorgiftKahwin #CetakLegasiMalaysia PALING MURAH &  BERKUALITI TINGGI. Serendah 5sen sekeping 1000pcs size 3cm cuma rm50 sahaja. Design cantik2 ada design sedia ada. Free je jika guna design-design ni, ayat boleh ubah. Design kahwin ada 200 design Design Aqiqah ada 40 design Design Birthday ada 35 design Okey ni senarai harga untuk setiap size [3CM x 3CM] 1000pcs RM50 [4CM x 4CM] 1000PCS RM70 [5CM x 5CM] 1000PCS RM90 Kalau kurang 1000pcs macam mana ya? Boleh je, Boleh order 100 300 500 700 atau 1000pcs Kos postage mcm mana? Rm10 sebarang kuantiti (semenanjung) Rm15 sebarang kuantiti (sabah sarawak) Nak order klik link di bio kami http://contact.cetaklegasi.com #stickerdoorgiftmurah #stickermurah #stickerdoorgift #stickerkahwin #kahwin #sayajual #Malaysia #Doorgift #igshop #sayajualmurah #motifviral #igseller #jualmurah #comel #stickerkawenmurah #stickerkahwin #stickerkahwinmurah #sticker #PersiapanKahwin #kerjaKahwin #weddingaccessories #malaywedding

玩具, 玩具同玩具😳😳😳 買啦你地買啦。。。。 ********** 查詢、報價 ,其他代領/代付票券,買儲值卡服務,印相等 Whatsapp: 9432-5771 Line: strangejpcat WeChat: strangejpcat *********** #日本代購 #日本代拍 #日本拍賣 #日本網購 #日本代買 #日本樂天 #otamart代購 #mercari代購 #otamart #mercari #fril #animate代購 #amiami #中古 #hkig #zozotown #公仔 #演唱會票 #日本代付 #igshop #虎穴 #toranoana #玩具 #jump #超人 #光之美少女 #麵包超人 #任天堂 #龍珠 #tsumtsum

⚠ HIGH QUALITY GRAPHICS ⚠ @PinkieLovelyArts • I specialize in Custom Logos 🌟, E-flyers 😍, Business Cards💖, T-shirts & MORE!!! •••••••••••••• Check out my client reviews 🔥 pinkielovelyarts.wixsite.com/pinkielovelyarts

🛒接單中 19/12到港🇭🇰 💍CHANEL 水泡手鏈😍超可愛 有白色藍色 - 💯原裝正貨 有單 💰50%訂 到貨再找尾數 缺貨會退全數訂金 🐰查詢可DM店主 🚨歡迎來圖問價 - #chanel代購 #英國代購 #名牌代購 #chanel手袋 #hkig #hkigshop #igshop #chanelhk #chaneluk #hkseller #代購 #dior代購 #gucci代購 #ysl代購 #celine代購 #valentino代購 #saintlaurent代購 #hkgirl

Testimoni #2 ☺Alhamdulillah customer kita puas hati guna Massage Gel! Anda bila lagi?? Jom dapatkan Massage Gel dengan HARGA YANG MURAH dan penghantaran PERCUMA INI!! Whatsapp sekarang di 0196979351 atau DM Kami.. Link di bio! ❤ #stokisdiperlukan #herbamagic #n9 #negerisembilan #ns #herba #magic #pengedardiperlukan #ejendiperlukan #herbamagicviral #malaysia #cod #murah #igshop #instashop #followforfollow #likeforlike #shareforshare #testimoni #feedback #gel #massagegel

🇯🇵12月東京代購(16/12貨到) ROYCE’聖誕限定版 生朱古力Mild Milk 💰$85 ⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯ 📲訂購whatsapp:6278 2611 ✅交收:將軍澳/觀塘/太子/長沙灣 📦郵寄+$/順豐到付 💰提供中銀/HSBC/Payme/轉數快 ⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯ #Japan #日本 #日本直送 #日本代購 #代購 #日本限定 #日本食品 #日本零食 #零食代購 #日本零食代購 #零食控 #igshop #hkig #hkigshop #japanbuy #onlineshop #852shop #Royce #Royce朱古力 #roycexmas #royce生朱古力 #聖誕禮物

Buzz Ricksons N-1. . Condition: 80% new. Size: Small. Price: $1550. . 📬歡迎查詢.

🛒接單中 19/12到港🇭🇰 喺時候買聖誕禮物! 💍CHANEL 手鏈😍 - 💯原裝正貨 有單 💰50%訂 到貨再找尾數 缺貨會退全數訂金 🐰查詢可DM店主 🚨歡迎來圖問價 - #chanel代購 #英國代購 #名牌代購 #chanel手袋 #hkig #hkigshop #igshop #chanelhk #chaneluk #hkseller #代購 #dior代購 #gucci代購 #ysl代購 #celine代購 #valentino代購 #saintlaurent代購 #hkgirl

🍓Mini Flash SALE🍓 Happening TONIGHT, as soon as I get photos! Comment below for a tag ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ #everydaycollective #rebelalliancevintage #toyseller #toysforsale #igshop #igseller #kentuckygirl #kentuckyvintage #vintagelover #buymyvintage #80skid #90skid #christmasshopping

Kepada sesiapa yang ada beli atau pernah mencubanya, boleh baca post di atas☝ atau screenshot okay..InsyaAllah berkesan. 😊 Jom GRAB Massage Gel sekarang!! STOK MASIH ADA!! Whatsapp 0196979351 atau DM kami ya! #stokisdiperlukan #herbamagic #n9 #negerisembilan #ns #herba #magic #pengedardiperlukan #ejendiperlukan #herbamagicviral #malaysia #cod #murah #igshop #instashop #followforfollow #likeforlike #shareforshare #testimoni #feedback

Silver embossed Christmas cards 😍 . . . #washitape #mt #sample #mtsample #art #crafts #紙膠帶 #紙膠帶分裝 #分裝 #文具 #手工 #stationery  #sticker #貼紙 #scrapbooking #scrapbook #相紙 #手帳 #notebook #christmas #christmascard #card #cards #聖誕 #聖誕卡 #卡 #diy #diycards #igshop

Beautiful order 👌🏻🤩! 🌸lelaspropshop.bigcartel.com🌸 ————————————————- #lelasprops #newbornposing #picoftheday #creative #idea #igshop #igfashion #ottd #handmade #floral #babyheadband #babyclothes #newbornphotography #naturallightphotography #newbornprops #photoprops #igbabies #newborngirl #etsy #handmade #bloggerstyle #otdfashion #babyheadbands

🇯🇵12月東京代購(16/12貨到) ROYCE’聖誕限定版 Baton Cookies 25件💰$85 ⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯ 📲訂購whatsapp:6278 2611 ✅交收:將軍澳/觀塘/太子/長沙灣 📦郵寄+$/順豐到付 💰提供中銀/HSBC/Payme/轉數快 ⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯ #Japan #日本 #日本直送 #日本代購 #代購 #日本限定 #日本食品 #日本零食 #零食代購 #日本零食代購 #零食控 #igshop #hkig #hkigshop #japanbuy #onlineshop #852shop #Royce #Royce朱古力 #roycexmas #roycebatoncookies #聖誕禮物

Follow us social media accounts


This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.