#luxpro_oem hashtag via instagram | #luxpro_oem images

#luxpro_oem | See the top and most browsed pictures and videos about the #luxpro_oem

. Aishh.. Cantik plak customer ni request pink mcm ni.. Aduhaii. Matchingkan dgn serum pink. Wow.. Siap. . Jom jd founder. Wasap kat biolink ye. Atau save no sis 01160758669 . #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #lipmatte #goldpowder #goldserum #rosewater #cleanser #facesoap #facemist #facespray #liptint #kkmservice #luxpro_oem

. Offer! Grab it fast. 10pcs RM100 100pcs RM550 Tidak termasuk caj postage. . Save no whatsapp sis 011.6075.8669 Atau klik link kat bio. . #10pcsRM100sahaja #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #lipmatte #goldpowder #goldserum #rosewater #facemist #facespray #liptint #kkmservice #luxpro_oem

. Offer! Grab it fast. 10pcs RM100 100pcs RM550 Tidak termasuk caj postage. . Save no whatsapp sis 011.6075.8669 Atau klik link kat bio. . #10pcsRM100sahaja #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #lipmatte #goldpowder #goldserum #rosewater #facemist #facespray #liptint #kkmservice #luxpro_oem

. Offer! Grab it fast. 10pcs RM100 100pcs RM550 Tidak termasuk caj postage. . Save no whatsapp sis 011.6075.8669 Atau klik link kat bio. . #10pcsRM100sahaja #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #lipmatte #goldpowder #goldserum #rosewater #facemist #facespray #liptint #kkmservice #luxpro_oem

. 2 in 1 set: Honey Bee Moisturiser + Sabun Madu 10 set hanya rm250 Postage rm20 New founder dialu²kan.. #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #lipmatte #goldpowder #goldserum #rosewater #facemist #facespray #liptint #kkmservice #luxpro_oem

#sabunmadu #sabunmuka #luxpro_oem

#beevenommoisturiser #luxpro_oem

. Comeikan kalau rs nak buat rose face spray dlm bekas ni? . Cari inspirasi anda.. Start journey anda.. . #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #lipmatte #facemist #luxpro_oem

. Gold powder. Ready stock. Sesuai campur dlm toner, serum, face mist, foundation. . Klik biolink sis. . #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #lipmatte #goldleaf #goldpowder #luxpro_oem

. Minyak argan kini semakin trending menjadi pilihan makeup artis di Malaysia di jadikan sebagai asas makeup dan di campurkan dengan pelbagai brand foundation disebabkan faktor khasiatnya yang sangat istimewa membuatkan makeup tahan lama dan merawat kulit secara semula jadi. . Tidak hairanlah mengapa syarikat-syarikat kosmetik antarabangsa seperti Loreal, Josie Maran, Dr Scheller dan syarikat-syarikat kosmetik tempatan seperti SimplySiti berlumba-lumba menghasilkan produk kosmetik berasaskan minyak argan. . ASK ME ARGAN OIL PROMO. CLICK BIOLINK AND WHATSAPP US! . #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #arganoil #scrub #loosepowder #lipmatte #luxpro_oem

. Warna lipmatte plg popular. Cpt habis. Warna begini buat pemakai nmpk muda belia 😍 . Wasap sis je terus klik kat biolink. Or save 01160758669 and wasap. . #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #lipmatte #luxpro_oem

. Comei comei belaka. Cpt dptkan moq terendah 10pcs shj! Boleh start jenama anda sendiri dah. Mudah. . #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #lipmatte #blushercream #luxpro_oem

. Sape nak ni? Stock x byk. 15biji/botol pakai utk sebulan x 10pcs moq. Boleh jadi putih lepak. [slide left] . Wasap biolink ok. . #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #gluta #lipmatte #luxpro_oem

. PROMO! PROMO! SERUM BOTOX GOLD. Moq 50pcs. Wasap dgn klik link bio. . #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #serumgold #scrub #loosepowder #lipmatte #luxpro_oem

. Nak putih, cantik berseri? Meh amik serum botox whitening. Kesan menawan. . #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #lipmatte #luxpro_oem

. UPDATE STOCK TINGGAL 150PCS SAHAJA! Dr 800pcs tggl ni je. Kemain laju.. Sabun ni mmg best. Penuh kebaikan madu.. . Cpt order... . Wasap sis. Klik link kat bio ye. . #sabunmuka #sabunmadu #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #lipmatte #luxpro_oem

. Pearl Cream yg sgt popular tinggi permintaan. Ada tabir suria dan base mekap dah.. . Serumkosmetik.wasap.my terus kat link. Atau 01160758659. . #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #lipmatte #pearlcream #luxpro_oem

. Foundation baru. MUA FD. Tester ada. Tp terhad. Klik link at bio. . #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #foundation #dyxy #lipmatte #luxpro_oem

#makeupquote #luxpro_oem

. FD Glam. Mcm² fd ada. Details, klik biolink. Or Serumkosmetik.wasap.my . #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #lipmatte #fdglam #foundationmuka #luxpro_oem

. Foam cleanser. Comment DM or click biolink. Serumkosmetik.wasap.my . #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #lipmatte #foamcleanser #luxpro_oem

. SCAR SERUM pun ada. Comment DM atau click biolink. Serumkosmetik.wasap.my . #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scarserum #scrub #loosepowder #lipmatte #luxpro_oem

. Wax mudah pakai. Dptkan kulit yg licin bersih. . 01160758669 or klik biolink. Serumkosmetik.wasap.my . #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #wax #waxbulu #lipmatte #luxpro_oem

Gold leaf. Sesuai buh kat serum, sabun.. pakai kat muka buat facial dll.. Wasap terus ke 01160758669 atau klik kat biolink serumkosmetik.wasap.my #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #goldleaf #lipmatte #luxpro_oem

Mcm² FD ada. Bgtau nak mcm mana, kami recommend. 10pcs, 50pcs and more. Klik kat biolink. #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #lipmatte #luxpro_oem

. BC cream fd. Jom jd founder kpd produk laris spjg ms. Foundation mudah pakai dan x bercapuk.. . Klik biolink utk info. . #bccream #bccreamdyxy #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #lipmatte #luxpro_oem

. Pitera essence. Ready formula. Sama dgn jenama terkenal. Harga premium. . Tp, founder baru yg bijak, tahu utk marketkan produk.. Buat research sikit, dan go all out.. . Klik biolink for info. . #pitera #piteraessence #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #lipmatte #luxpro_oem

. Be different. Founder kena creative. Order dr founder meningkat naik. Tahniah. . Berminat, comment DM. Atau klik link kat bio. . #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #lipmatte #luxpro_oem

. Produk tgh viral ni. 😅 Kami buat apa yg ampa order. Nak gitu nak gini kami buat. Takde istilah fake. Kami kilang oem, kami mampu buat produk impian ampa.. . Siapa nak, mai wasap ye. Komen DM kat bwh, atau terus klik link kat bio atas tu. Ok? . #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #lipmatte #shimmerspray #flawlessspray #luxpro_oem

. Produk tgh viral ni. 😅 Kami buat apa yg ampa order. Nak gitu nak gini kami buat. Takde istilah fake. Kami kilang oem, kami mampu buat produk impian ampa.. . Siapa nak, mai wasap ye. Komen DM kat bwh, atau terus klik link kat bio atas tu. Ok? . #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #lipmatte #shimmerspray #flawlessspray #luxpro_oem

. Produk tgh viral ni. 😅 Kami buat apa yg ampa order. Nak gitu nak gini kami buat. Takde istilah fake. Kami kilang oem, kami mampu buat produk impian ampa.. . Siapa nak, mai wasap ye. Komen DM kat bwh, atau terus klik link kat bio atas tu. Ok? . #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #lipmatte #shimmerspray #flawlessspray #luxpro_oem

. Tester available. Comment DM dibawah, atau click terus link at bio 👆. . #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #lipmatte #luxpro_oem

. Tester available. Comment DM dibawah, atau click terus link at bio 👆. . #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #lipmatte #luxpro_oem

. Serum Baru. Serum Sakura. Promo Jun - RM500 utk 100pcs. 10ml. Tak termasuk postage. Boleh pilih warna bunga.. . Normal price rm600 utk 100pcs. . Siapa nak comment DM. Atau klik biolink utk link wasap. Tq. . #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #sakura #scrub #loosepowder #lipmatte #luxpro_oem

. Serum Baru. Serum Sakura. Promo Jun - RM500 utk 100pcs. 10ml. Tak termasuk postage. Boleh pilih warna bunga.. . Normal price rm600 utk 100pcs. . Siapa nak comment DM. Atau klik biolink utk link wasap. Tq. . #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #sakura #scrub #loosepowder #lipmatte #luxpro_oem

. Serum Baru. Serum Sakura. Promo Jun - RM500 utk 100pcs. 10ml. Tak termasuk postage. Boleh pilih warna bunga.. . Normal price rm600 utk 100pcs. . Siapa nak comment DM. Atau klik biolink utk link wasap. Tq. . #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #sakura #scrub #loosepowder #lipmatte #luxpro_oem

. Serum Vit.e Pearl. 10pcs ada. 50pcs ada. 100pcs pun boleh. . Beri daya saing industri kecantikan dgn produk syantikk mcm ni.. . Comment DM atau klik terus wasap link sis kat bio 👆 ok? #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #vitebeads #scrub #loosepowder #lipmatte #luxpro_oem

. Serum Vit.e Pearl. 10pcs ada. 50pcs ada. 100pcs pun boleh. . Beri daya saing industri kecantikan dgn produk syantikk mcm ni.. . Comment DM atau klik terus wasap link sis kat bio 👆 ok? #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #vitebeads #scrub #loosepowder #lipmatte #luxpro_oem

. Serum Vit.e Pearl. 10pcs ada. 50pcs ada. 100pcs pun boleh. . Beri daya saing industri kecantikan dgn produk syantikk mcm ni.. . Comment DM atau klik terus wasap link sis kat bio 👆 ok? #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #vitebeads #scrub #loosepowder #lipmatte #luxpro_oem

. Serum Vit.e Pearl. 10pcs ada. 50pcs ada. 100pcs pun boleh. . Beri daya saing industri kecantikan dgn produk syantikk mcm ni.. . Comment DM atau klik terus wasap link sis kat bio 👆 ok? #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #vitebeads #scrub #loosepowder #lipmatte #luxpro_oem

. Serum Vit.e Pearl. 10pcs ada. 50pcs ada. 100pcs pun boleh. . Beri daya saing industri kecantikan dgn produk syantikk mcm ni.. . Comment DM atau klik terus wasap link sis kat bio 👆 ok? #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #vitebeads #scrub #loosepowder #lipmatte #luxpro_oem

. Serum Vit.e Pearl. 10pcs ada. 50pcs ada. 100pcs pun boleh. . Beri daya saing industri kecantikan dgn produk syantikk mcm ni.. . Comment DM atau klik terus wasap link sis kat bio 👆 ok? #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #vitebeads #scrub #loosepowder #lipmatte #luxpro_oem

. Follow #luxpro_oem

NEW! Rose Highlighter! Check youtube utk penggunaan. 3 warna utk dipilih. Moq 10pcs rm150 only! X tmasuk postage. #rosehighlighter #blusher #serum #antiagingserum #serumarbutin #patiarbutin #serumvitc #serumpitera #serumbotox #serumargan #scrub #loosepowder #lipmatte #luxpro_oem

Follow us social media accounts


This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.