#makeupjunkie hashtag via instagram | #makeupjunkie images

#makeupjunkie | See the top and most browsed pictures and videos about the #makeupjunkie

Siz sevdiklerinize yeni yıl hediyesi düşünürken biz de sizi düşündük! Yaptığınız her 50 TL’lik alışverişin yanında Mat Ruj, Nymphe Parfüm, Optimal Style Maskara’dan oluşan yeni yıl setini satın alın, makyaj çantanızı biz tamamlayalım. Sipariş vermek için bize dm den ulaşabilirsiniz 🎀 #makeuplover #makeupaddict #makeupjunkie #makeuptalk #makeuptutorial #makeupgeek #makeupmafia #makeupbyme #makeupforever #makeupartist #makeupdolls #girlfriends #girlsweekend #makyajblogu #eyelashes #eyeliner #lip #instalike #blogger #bloggerstyle #bloggers #like #like4like #likeforlike #beautyandthebeast #beauty #parfume #yeniyıl #hediye #kampanya

¡A pocos días de Navidad!💫 Luce espléndida en todas las celebraciones y lleva tu mejor look con nuestra colección más vendida, #SparklePearl! ✨ Encuéntralas en Lima (Ate, San Borja, Surco y Miraflores) y Cusco! ***Para pedidos con recargo adicional, enviarnos un DM o escribir a shop@charrystudio.com.pe 💗 . #charrystudiobrushes #makeupbrushes #makeupjunkie #makeuplovers

Blow a kiss 💋 #londonconfidential #BTS

✨ yellow and brown with a little shimmer ✨ Dm for products used x ========================================================================== #makeuptutorial #makeup #make #makeupvideos #makeupartist #makeuptransformation #makeupslaves #makeupartistsworldwide #makeupgoals #makeupaddict #makeupdolls #makeupvideo #makeuptransformation #makeupideas #makeupjunkie #makeupgeek #makeuplife #makeupmafia #makeupbrushes #makeupbyme #makeuptime

shades-of-pink-kind-of-smokey-eye-look to match my daughters room color 😂🤗😊 swipe to see more selfies 😂😂 played around with the palette I got during our Kris Kringle and I love em colors 💕 natural light may not be of big help with pic quality but its all I got 😁😅 gandang-ganda sa sarili si Momsh. 😂😂 eyeshadow: @natashastylecoach/@natasha_business lipstick: @marykayus + @maybelline lipgloss: @carelineph #KissAndMakeUpByPrily #instabeauty #makeup #makeupjunkie #makeupenthusiast #makeupcommunity #makeupcommunityph #makeupph #makeuplover #makeuplooks #pinks #igmakeup #instamakeup #glam

Drip too hard, don’t stand too close, you gone eff around and drown of this wave 🌊🤟🏾 •For more makeup looks follow @carmenbloggerlife •Use code “carmen18” for 💲off with @glistening_beauty_ 🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊 Brows : @anastasiabeverlyhills dip brow in granite Base : @plouise_makeup_academy rumor 05 Eyes : @mannymua733 : Life’s a drag palette Lashes : @glistening_beauty_ style CoCo Foundation : @hudabeauty 440G Cinnamon mixed with 500G Mocha Concealer: @hudabeauty Carmel corn Highlighter: @ofracosmetics glazed donut mixed with @maccosmetics show gold Blush : @maccosmetics fever Face set with : @maccosmetics mineralized skin finish in darkest deep Lips : @kyliecosmetics Wicked mixed with Mink __________________________________________ #makeupoftheday #wakeupandmakeup #makeuptutorial #makeupgoals #hudabeauty #lifesadragpalette #ofraxnikkietutorials #maccosmetics #muasfeaturing #inspiringmua #undiscoveredmuas #makeuplover #melaninmagic #underratedmua #undiscovered_muas #ogdiversebeautylovers #makeupenthusiast #makeupjunkie #blackmuasunite #lashgamestrong #makeupaddict #colorfuleyeshadow #browsonfleek #makeupobsessed #makeupofinsta #makeupartistworldwide #muasfeaturing #undergroundhustlemua @muas_slay #muas_slay @underdogmuas

Brochas favoritas !! Súper suavecitas, son las únicas que estoy usando en este momento para el rostro. ✨ La 133 es de pelo natural, la utilizo para sellar el área de la ojera y también para iluminar. ✨ La 135S es de pelo sintético pero nada que envidiar al natural, esta es de la nueva línea de brochas de @maccosmeticspe , ahora todas serán así 🙌🏻🐰 (las de pelo sintético terminan en S), con ella sello el rostro, aplico rubor y contorno. . . . . . . . #makeup #makeupartist #mua #makeupjunkie #makeuplife #makeuplover #brushes #macbrushes #maquillaje #maquillajelima #maquilladoraprofesional #brochasdemaquillaje

#makeup #makeupjunkie #makeupartist #mua

✨ Wild and Radiant ✨ Paleta de iluminadores BH Cosmetics super linda, potente e versátil R$80 a pronta entrega . Aproveite a nossa promoção e compre com 15% de desconto OU com frete fixo de R$15 só ATÉ AMANHÃ! . #FinaldeAnoDBS15

All I want is love and to be loved this holiday season ✨ ——————————————————— Camera: #Canon80D 📷——————————————————— Face: @tartecosmetics Drink of H20 Hydrating Boost Moisturizer @fentybeauty Soft Matte Foundation @narsissist Soft Matte Concealer ‘Custard’ @tartecosmetics Shape Tape Concealer ‘Light Medium’ @toofaced Born This Way Setting Powder @lagirlcosmetics HD Pro Conceal ‘Toast’ @katvondbeauty Shade and Light Contour Kit @benefitcosmeticssg Hoola Bronzer @milanicosmetics Baked Blush ‘Luminoso’ @hourglasscosmetics Ambient Lighting Powder ‘Luminous Light’ Eyes: @morphebrushes 35B Eyeshadow Palette, @sugarpill Single Eyeshadow ‘Love+’, @stilacosmetics Glitter & Glow Liquid Eyeshadow ‘Gold Goddess’, @fentybeauty Killawatt Highlighter ‘Trophy Wife’ Brows: @anastasiabeverlyhills Dip Brow Definer ‘Medium Brown’ Lashes: @tatti_lashes x @mmmmitchell Lips: @katvondbeauty Lip Liner ‘Rosary’ & Studded Kiss Lipstick ‘Underage Red’ ——————————————————— #malemua #malemuas #makeupartist #makeupart #fakeupfix #universomakeup #wakeupandmakeup #bretmansvanity #hypnaughtypower #makeupforbarbies #allmodernmakeup #makeupartistsworldwide #peachyqueenblog #undiscovered_muas #muasfeaturing #makeupjunkie #makeupaddict #makeuplife #makeupcommunity #eyelook #eyelooks #makeupblogger #makeupart #fakeupfix #4truthinmakeup #christmas #christmasmakeup #mistletoe

Coming to you straight from my p.j’s!!!!!!!!!!!!🏃🏾‍♀️🏃🏾‍♀️ 1: durag off. 2: face on. 3: take selfies. 4: change. 5: start my car. 6: sign my sons journal. 7: cut his fruit for his lunch. 8: get my coffee. 9: hit the road. 10: Morning!

❄️❄️W I N T E R is C O M I N G❄️❄️ I had so much fun creating this look....not so much taking it off though! Those face gems were not going anywhere! 😬 All LimeLife by Alcone products can be purchased at link in bio 🙌🏻 Products used: @ardellbeauty Demi whispies #ccbeauty face paint @hardcandylife glitter palette @glitter_joy_cl face gems @limelifebyalcone : Perfect foundation - Gena Beige Complete concealer - #00 Glow Perfect highlighter palette Perfect eyeshadow - Jessies Girl Perfect metallic eyeshadow palette by @danessa_myricks . . . . #winterglam #holidayglam #sparkle #highlighttothegods #icequeen #wingedeyeliner #glammom #beautymom #makeupvideos #makeuptutorial #makeupideas #makeupjunkie #blondeambition #iceblonde #glittermakeup #bossmom

Now I am planning to make more frequent makeup deets while I move ahead in honing my skills. Primer- @maybelline.india Foundation- @nykaabeauty Skingenious in Warm sand Concealer- @lorealmakeup True Match in Medium Eyelash- From Bangkok shopping Lips- @maybelline Color Drama Lip Contour Pallette in Blushed Bombshell . . . . 📸@steveanish . . . . . #bblogger #beautybasics #beautyblogger #chic #cosmetics #dressyourface #eyes #eyeshadow #fashion #glam #lashes #lips #lipstick #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #motd #mua #lashextensions #loreal #nykaabeauty #maybellineindia #MUMBAIBLOGGER #delhibeautyblogger #bangaloreblogger #chennaiblogger #nammachennai #chennaidiaries #plixxoblogger #thebnbmag

Life is not easy for any of us. But what of that? We must have perseverance and above all confidence in ourselves. We must believe that we are gifted for something, and that this thing, at whatever cost, must be attained. - Marie Curie . . . . . #makeuplook #makeuplove #makeupbyme #makeupart #makeuplovers #makeuplife #makeupoftheday #makeuplooks #makeuplover #makeuptalk #makeupgeek #makeupobsessed #eyes #cosmetics #makeupaddict #lipstick #skincare #makeupmess #makeupblogger #instabeauty #lips #instamakeup #lashes #makeupjunkie #focalmarked

Heute mal wieder ein kurzes Video für einen Weihnachtslook.Es sind ein paar neue Produkte dazu gekommen,die mich total überzeugt haben. Kennt ihr schon den neuen Revolution jelly Highlighter , der ist wirklich der Hammer 😍😍 • • Produkte - @nyxcosmetics HD Studio Prime Base, Highlight & contour Palette - @lorealmakeup Perfect Match Foundation in der Farbe *1.5N Linen , Perfect Match concealer in der Farbe *1N ivory - @beyu_cosmetics Banana Baking Powder - @essence_cosmetics All about matt! Fixing Compact powder - @manhattancosmetics Endless stay waterproof gel Eyeliner in der Farbe *005 Emeral Sparkle ,Wonder swipe 2 in 1 liner to shadow in der Farbe *007 instafamous - @katvondbeauty Tattoo liner in der Farbe *tropper Black - @maybelline Super stay Matte ink in der Farbe *20 pioneer - @makeuprevolution Jelly Highlighter in der Farbe *Monumental • • #bblogger #beautybasics #beautyblogger #chic #cosmetics #dressyourface #eyes #eyeliner #fashion #glam #gorgeous #makeuptutorial #instabeauty #instamakeup #lashes #lips #lipstick #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #motd #mua #christmasmakeup #christmas #styles #stylish #wakeupandmakeup

Always grateful for students who find happiness in our classes. ❤️

My count down to Christmas sales have officially begun! 🎁🎄🎉 • DAY 2 SALE: —————— Purchase my Limited Edition Holiday Palettes Frost Bite & Gold Rush for only $24.99 including 2 DAY SHIPPING! ✈️ • THIS SALE ENDS IN 24 HOURS! NEW SALE EVERYDAY UNTIL CHRISTMAS! ————————————————————————— #alluringcosmetics #crueltyfree #crueltyfreemakeup #crueltyfreecosmetics #vegan #veganmakeup #vegancosmetics #indie #indiecosmetics #indiemakeup #cosmetics #makeup #beauty #makeupartist #makeuplover #makeuptutorial #makeupjunkie #motd #eotd #potd #lotd #picoftheday #photooftheday #insiderbeauty #glitter #igdaily #igers #smallbusiness #pride #pridemakeup

This tan was actually so bad. 🤭😩 This shot isn’t great either but I can’t find the picture I WANTED to post and this is the only other image I can find from that set. Ugh. Sorry for this garbage. 🤷🏼‍♀️ . . . . . . . . . . . . . . #girlswithtattoos #girlswithpiercings #sghopeful #suicidegirls #alternative #wig #inkedmodel #modifiedgirls #girlswhovape #vapelife #vapefam #vape #vaping #dripclub #girlswhovape #notblowingsmoke #gamer #pcgamer #girlswhogame #gamergirl #candyman #candyangel #goddess #tanning #makeupjunkie #photography #selfportrait #persiangirl #cipher #cryptography

Apa sih JAFRA Long Wear Creme Blush? Alias blush on dalam bentuk krim. Kalo kamu biasanya pake blush on dalam bentuk powder. Kamu harus tau kalo make up kece skrg itu pakainya creme blush lho.. Jadi jgn sampe KUDET ya (kurang update)😁✌ Jadi kalo skrg kamu masih pake blush on yg powder segera hijrah ke creme blush JAFRA. HIGHLY RECOMMENDED ❤ . KELEBIHAN: 💛 3 IN 1 😍 1 barang 3 fungsi: blush on, lipstik & eyeshadow. HOLLY GRAIL MAKE UP aku banget ini mah😍 wajib dibawa kapanpun kemanapun. Jadi ga harus bawa banyak makeup kalo pas bepergian. Secara aku ibu 2 anak, setiap pergi udah ky mau piknik😂 sumpaaah! nolong bgt deh benda kesayangan ini. RINGKES💃 💛 warnanya intens bgt 💛 ga lengket 💛 nyerap minyak (jadi jenis kulit berminyak dont worry. u can use it) 💛 pas nge blend nya enak bgt (ga harus build up berkali2) 💛 tampilan satinnya bikin wajah GLOWING😍 💛 ringan diwajah (kaya ga pake apa2) 💛 staying power nya ok bgt (tahan lama, ga hrs retouch berkali2) 💛 ga bikin jerawatan, komedoan 💛 bisa dibikin natural & menor 😜 💛 awet (sampe skrg udah 4 bulan pake belum habis2. Padahal sering bgt dipake) 💛 cocok bgt bagi si simple 💛 kemasannya JUARA (ada kaca nya, handable, ergonomis, simpel, elegant & ringan banget) 💛 hasil semi matte di bibir 💛 ga bikin kering bibir 💛 MURRAAHH untuk produk & hasil sekece ini💞 . Cara pakai: 🍭 cuci tangan/jari dengan bersih 🍭 tap (sentuh) creme blush nya 🍭 apply ke tulang pipi/bibir/kelopak mata dengan gerakan di tap tap/baurkan/menepuk2 . Utk hasil maksimal pakai sebelum bedak (setelah foundie). . 💡DONE ! Siap2 kamu tampil dengan kulit segar & terlihat bercahaya sepanjang hari dengan warna senada (pipi, bibir & kelopak mata)❤ . Terdapat 3 shade: 🍒 Mauve 🍒 Peony 🍒 Peach . Wajib punyaaa💃 . #blushonjafra #blushoncreamjafra #blushoncremejafra #blushonpanasdingin #cremeblushjafra #creamblushjafra #makeupjafra #makeupbranded #muajakarta #muabandung #makeupartistjakarta #makeupartistbandung #muatangerang #makeupartisttangerang #makeupartistbanjarbaru #makeupartistbalikpapan #makeupjunkie #makeupenthusiast #beautyvloggerindo #beautybloggerindo #beautyinfluencerindo #reviewjafra #blushondalam #blushondalamjafra

Apa sih JAFRA Long Wear Creme Blush? Alias blush on dalam bentuk krim. Kalo kamu biasanya pake blush on dalam bentuk powder. Kamu harus tau kalo make up kece skrg itu pakainya creme blush lho.. Jadi jgn sampe KUDET ya (kurang update)😁✌ Jadi kalo skrg kamu masih pake blush on yg powder segera hijrah ke creme blush JAFRA. HIGHLY RECOMMENDED ❤ . KELEBIHAN: 💛 3 IN 1 😍 1 barang 3 fungsi: blush on, lipstik & eyeshadow. HOLLY GRAIL MAKE UP aku banget ini mah😍 wajib dibawa kapanpun kemanapun. Jadi ga harus bawa banyak makeup kalo pas bepergian. Secara aku ibu 2 anak, setiap pergi udah ky mau piknik😂 sumpaaah! nolong bgt deh benda kesayangan ini. RINGKES💃 💛 warnanya intens bgt 💛 ga lengket 💛 nyerap minyak (jadi jenis kulit berminyak dont worry. u can use it) 💛 pas nge blend nya enak bgt (ga harus build up berkali2) 💛 tampilan satinnya bikin wajah GLOWING😍 💛 ringan diwajah (kaya ga pake apa2) 💛 staying power nya ok bgt (tahan lama, ga hrs retouch berkali2) 💛 ga bikin jerawatan, komedoan 💛 bisa dibikin natural & menor 😜 💛 awet (sampe skrg udah 4 bulan pake belum habis2. Padahal sering bgt dipake) 💛 cocok bgt bagi si simple 💛 kemasannya JUARA (ada kaca nya, handable, ergonomis, simpel, elegant & ringan banget) 💛 hasil semi matte di bibir 💛 ga bikin kering bibir 💛 MURRAAHH untuk produk & hasil sekece ini💞 . Cara pakai: 🍭 cuci tangan/jari dengan bersih 🍭 tap (sentuh) creme blush nya 🍭 apply ke tulang pipi/bibir/kelopak mata dengan gerakan di tap tap/baurkan/menepuk2 . Utk hasil maksimal pakai sebelum bedak (setelah foundie). . 💡DONE ! Siap2 kamu tampil dengan kulit segar & terlihat bercahaya sepanjang hari dengan warna senada (pipi, bibir & kelopak mata)❤ . Terdapat 3 shade: 🍒 Mauve 🍒 Peony 🍒 Peach . Wajib punyaaa💃 . #blushonjafra #blushoncreamjafra #blushoncremejafra #blushonpanasdingin #cremeblushjafra #creamblushjafra #makeupjafra #makeupbranded #muajakarta #muabandung #makeupartistjakarta #makeupartistbandung #muatangerang #makeupartisttangerang #makeupartistbanjarbaru #makeupartistbalikpapan #makeupjunkie #makeupenthusiast #beautyvloggerindo #beautybloggerindo #beautyinfluencerindo #reviewjafra #blushondalam #blushondalamjafra

Uma ideia bem fácil para o Natal 💕 Usei um Duo da @kolossmakeup paleta Be Fabulous @rubyrose_oficial e glitter 3Dpink da @maccosmeticsbrasil

Apa sih JAFRA Long Wear Creme Blush? Alias blush on dalam bentuk krim. Kalo kamu biasanya pake blush on dalam bentuk powder. Kamu harus tau kalo make up kece skrg itu pakainya creme blush lho.. Jadi jgn sampe KUDET ya (kurang update)😁✌ Jadi kalo skrg kamu masih pake blush on yg powder segera hijrah ke creme blush JAFRA. HIGHLY RECOMMENDED ❤ . KELEBIHAN: 💛 3 IN 1 😍 1 barang 3 fungsi: blush on, lipstik & eyeshadow. HOLLY GRAIL MAKE UP aku banget ini mah😍 wajib dibawa kapanpun kemanapun. Jadi ga harus bawa banyak makeup kalo pas bepergian. Secara aku ibu 2 anak, setiap pergi udah ky mau piknik😂 sumpaaah! nolong bgt deh benda kesayangan ini. RINGKES💃 💛 warnanya intens bgt 💛 ga lengket 💛 nyerap minyak (jadi jenis kulit berminyak dont worry. u can use it) 💛 pas nge blend nya enak bgt (ga harus build up berkali2) 💛 tampilan satinnya bikin wajah GLOWING😍 💛 ringan diwajah (kaya ga pake apa2) 💛 staying power nya ok bgt (tahan lama, ga hrs retouch berkali2) 💛 ga bikin jerawatan, komedoan 💛 bisa dibikin natural & menor 😜 💛 awet (sampe skrg udah 4 bulan pake belum habis2. Padahal sering bgt dipake) 💛 cocok bgt bagi si simple 💛 kemasannya JUARA (ada kaca nya, handable, ergonomis, simpel, elegant & ringan banget) 💛 hasil semi matte di bibir 💛 ga bikin kering bibir 💛 MURRAAHH untuk produk & hasil sekece ini💞 . Cara pakai: 🍭 cuci tangan/jari dengan bersih 🍭 tap (sentuh) creme blush nya 🍭 apply ke tulang pipi/bibir/kelopak mata dengan gerakan di tap tap/baurkan/menepuk2 . Utk hasil maksimal pakai sebelum bedak (setelah foundie). . 💡DONE ! Siap2 kamu tampil dengan kulit segar & terlihat bercahaya sepanjang hari dengan warna senada (pipi, bibir & kelopak mata)❤ . Terdapat 3 shade: 🍒 Mauve 🍒 Peony 🍒 Peach . Wajib punyaaa💃 . #blushonjafra #blushoncreamjafra #blushoncremejafra #blushonpanasdingin #cremeblushjafra #creamblushjafra #makeupjafra #makeupbranded #muajakarta #muabandung #makeupartistjakarta #makeupartistbandung #muatangerang #makeupartisttangerang #makeupartistbanjarbaru #makeupartistbalikpapan #makeupjunkie #makeupenthusiast #beautyvloggerindo #beautybloggerindo #beautyinfluencerindo #reviewjafra #blushondalam #blushondalamjafra

Purple cutcrease💜 I used the @nyxcosmetics Ultimate Brights palette & the @makeuprevolution Mermaids Forever palette to created this look. Other products: 💜 @catrice.us: -Liquid Camouflage concealer @nyxcosmetics: -Pore Filler @makeuprevolution: -Focus&Fix eyeprimer @rimmellondonus: -Wonder Wing eyeliner -Rita Ora mascara @douglas_cosmetics: -Eyelashes glue #myworksmyresbonsibility #makeupartistwordwide #simplemakeup #cutcrease #falselashes #makeupjunkie #makeupobsessed #holidaymakeup #makeuparstist #makeupgeek #makeuplove #hungary #makeupinspo #mua #makeupidea

.दिल जित ले वो नजर हम भी रखते है, भीड़ में नजर आये वो असर हम भी रखते है, यु तो वादा किया है किसीसे मुस्कुराने का वरना आँखों में समंदर हम भी रखते है|😎😎 #makeupjunkie #makeupmess #makeupaddict #eyebrows #cosmeticsurgery #lipstick #skincare #makeupblogger #instabeauty #lips #instamood #delhites #photographer #in

✨Очень важно сохранить свою естественную красоту насколько возможно дольше. ⚜Свежая, чистая, нежная кожа придаст сияния лицу. ⚜Для поддержания свежести и тонуса кожи лица я использую тканевые маски. ⚜Также можно делать легкий массаж. Свойства именно данной маск NOHJ с брокколи: 🌱Контролирует работу сальных желез, способствует сохранению чистоты кожи 🌱Формула, на основе меда увлажняет, смягчает и питает кожу, стимулирует водно-солевой и жировой обмен в эпидермальных клетках, оказывает регенерирующее и очищающее действие, облегчая удаление ороговевших клеток. 🌱Экстракт брокколи богат антиоксидантами, витаминами группы витамины С, РР, К, U и каротином, микроэлементами, атак же содержит токоферол, селен, минералы, витамин С и биофлавоноиды. Защищает от повреждающего действия ультрафиолетового излучения. Восстанавливает клетки кожи,подавляет воспалительные реакции. Стимулируют механизмы самозащиты клеток и помогает им лучше реагировать в случае агрессии. Мощный антиоксидант. ⚜Маску нананошу после очищения и тонизирования кожи.На 15-20 минут.🌸

・・・ 🗣Hepsi kargo bedava sadece 50 ₺ 😍 fırsat paketimizi almak için profilimizdeki linkten başvuru yapabilirsiniz ✌️ Telefonunuza gelen indirim şifresi ile isterseniz paketimizi alabilir, isterseniz kargo ödemeden paketimiz ile birlikte ihtiyacınız olan ürünleri % 30 - % 40 indirimle sepetinize ekleyebilirsiniz ✌️ Detaylı bilgi için bize ulaşın ✌️ ❗️ satış zorunluluğu yok ❗️ kota doldurma şartı yok ❗️ üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Fırsat paketi içeriğimiz ; 👉 1 adet cc krem 👉 1 adet mat ruj 👉 1 adet mini siyah maske 👉 1 adet sarımsaklı şampuan 👉 1 adet florür içermeyen diş macunu 👉 1 adet bitkisel sabun 👉 1 adet çok amaçlı temizleyici 👉 1 adet zayıflamaya yardımcı ve varis giderici biberli balsam ya da ağrı kesici krem 👉 Katalog ve yardımcı malzemeler 👉 testerlar 👆👆👆👆 Sınırlı sayıdaki fırsat paketimizi almak için bize ulaşın profilimizdeki başvuru formunuzu doldurarak detayli bilgi alabilirsiniz. #makeup #makeupbloggers # #makyaj #kozmetik #beauty #beautyblog #turkbloggerlartakiplesiyor #turkblogger #turkishblogger #makeuppaddict #makeupjunkie #bblogger #farmasi #farmasiofficial #drctuna #temizlik #mrwipes #gt #geritakip #geritakipvar #takipci #takip #follow #begen

Currently into Pho life. #LAgirlinTPE

💕 мои любимые маски для лица 💕 давно хотела написать про свои любимые маски,и вот этот день настал 🐥 я очень люблю бюджетную и натуральную удодовую косметику и бренд @organicshop_ru идеально подходит под все мои критерии 🌿🌸 эта косметика не содержит парабенов,силиконов,синтетических отдушек и красителей.я не могу отвечать за все продукты этого бренда,но есть пару масок которые я просто обожаю! ♡ маска «укол красоты» эта маска имеет лифтинг эффект и это правда работает.она повышает упругость и эластичность,разглаживает мелкие морщинки,придает коже более здоровый вид и выравнивает тон лица 🌷 она очень вкусно пахнет яблочком и имеет приятную консистенцию геля! ♡ маска «огуречные кружочки» (на втором фото в карусели) это самая лучшая маска из всех что я пробывала,правда! я люблю наносить её на лицо утром буквально на 10 минут и после этого моя кожа выглядит гораздо лучше: отеки сходят с лица,выравнивается цвет лица,кожа сияет, прыщики подсушиваются,а покраснения уходят. всем советую это чудо! ♡ « мегамятная маска » от lush (на третьем фото в карусели) хорошая масочка для очищения загрязнённых пор и старых клеток кожи. также она будто бы «вытягивает» черные точки и делает так,будто бы их и никогда не было,а масло перечной мяты хорошо освежает и дарит ощущение свежести 🌿 надеюсь,этот пост был вас полезен!💚 ухаживайте за своей кожей:) . . . #instamakeup #instagramanet #instatag #makeup #makeupartist #makeupaddict #helloween #helloweenmakeup #makeupjunkie #makeuplover #makeupforever #makeupbyme #cosmetic #cosmetics #косметика #инстамакияж #макияж #визажист

Ich liebe die Palette von @essence_cosmetics 🙆🏻‍♀️ ———————————————————————— #makeup #makeuptime #makeupjunkie #makeupcollection #iloveit #essence #essencecosmetics

Follow us social media accounts


This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.