#minyaktelon hashtag via instagram | #minyaktelon images

#minyaktelon | See the top and most browsed pictures and videos about the #minyaktelon

Alhamdulillah,saya puas hati sangat dengan hasil lepas menggunakan BUMBUM OIL ni kt anak saya😍 . Ada tak mommies kt sini dah cuba? Tak sangka kesan dia mcam ni sekali 😍😍 . RM28 (Sm Rm8,Ss Rm12) klik link di bio utk order okeyh . #teamAmy #bumbumoil #minyakpatiserai #bumbumoliserai #bumbumoilstrawberry #menghalaunyanuk #anaktidurlena #melegakanselsema #melegakanasma #mengurangkanalahanibuhamil #elakserangga #bumbumoilorganic #minyaktelon #minyakkegunaanharian #bumbumoilmalaysia #majalahpama #bazarpaknil #bumbumoildungun #bumbumoilapaka #codbumbumoil #bumbumoilrollkit #

*Bum Bum Oil Roll Kit* . 🌿 Lebih Eco - Friendly 🌿 Lebih senang di bawa 🌿 2 flavour dalam satu kotak 🍓🍋 🌿 Lulus Ujian Makmal 🌿 Khas untuk Anti Serangga terutama Nyamuk, Terapi Selsema, Batuk, Kahak, Kembung Perut, Sembelit, Anak Sukar tidur, Anak Meragam & Anti Strechmark . RM28 (Rm8 sm,Rm12 ss) . #teamAmy #bumbumoil #minyakpatiserai #bumbumoliserai #bumbumoilstrawberry #menghalaunyanuk #anaktidurlena #melegakanselsema #melegakanasma #mengurangkanalahanibuhamil #elakserangga #bumbumoilorganic #minyaktelon #minyakkegunaanharian #bumbumoilmalaysia #majalahpama #bazarpaknil #bumbumoildungun #bumbumoilapaka #codbumbumoil #bumbumoilrollkit #

Alhamdulillah,saya puas hati sangat dengan hasil lepas menggunakan BUMBUM OIL ni kt anak saya😍 . Ada tak mommies kt sini dah cuba? Tak sangka kesan dia mcam ni sekali 😍😍 . RM28 (Sm Rm8,Ss Rm12) klik link di bio utk order okeyh . #teamAmy #bumbumoil #minyakpatiserai #bumbumoliserai #bumbumoilstrawberry #menghalaunyanuk #anaktidurlena #melegakanselsema #melegakanasma #mengurangkanalahanibuhamil #elakserangga #bumbumoilorganic #minyaktelon #minyakkegunaanharian #bumbumoilmalaysia #majalahpama #bazarpaknil #bumbumoildungun #bumbumoilapaka #codbumbumoil #bumbumoilrollkit #

Alhamdulillah,saya puas hati sangat dengan hasil lepas menggunakan BUMBUM OIL ni kt anak saya😍 . Ada tak mommies kt sini dah cuba? Tak sangka kesan dia mcam ni sekali 😍😍 . RM28 (Sm Rm8,Ss Rm12) klik link di bio utk order okeyh . #teamAmy #bumbumoil #minyakpatiserai #bumbumoliserai #bumbumoilstrawberry #menghalaunyanuk #anaktidurlena #melegakanselsema #melegakanasma #mengurangkanalahanibuhamil #elakserangga #bumbumoilorganic #minyaktelon #minyakkegunaanharian #bumbumoilmalaysia #majalahpama #bazarpaknil #bumbumoildungun #bumbumoilapaka #codbumbumoil #bumbumoilrollkit #

*Bum Bum Oil Roll Kit* . 🌿 Lebih Eco - Friendly 🌿 Lebih senang di bawa 🌿 2 flavour dalam satu kotak 🍓🍋 🌿 Lulus Ujian Makmal 🌿 Khas untuk Anti Serangga terutama Nyamuk, Terapi Selsema, Batuk, Kahak, Kembung Perut, Sembelit, Anak Sukar tidur, Anak Meragam & Anti Strechmark . RM28 (Rm8 sm,Rm12 ss) . #teamAmy #bumbumoil #minyakpatiserai #bumbumoliserai #bumbumoilstrawberry #menghalaunyanuk #anaktidurlena #melegakanselsema #melegakanasma #mengurangkanalahanibuhamil #elakserangga #bumbumoilorganic #minyaktelon #minyakkegunaanharian #bumbumoilmalaysia #majalahpama #bazarpaknil #bumbumoildungun #bumbumoilapaka #codbumbumoil #bumbumoilrollkit #

Alhamdulillah,saya puas hati sangat dengan hasil lepas menggunakan BUMBUM OIL ni kt anak saya😍 . Ada tak mommies kt sini dah cuba? Tak sangka kesan dia mcam ni sekali 😍😍 . RM28 (Sm Rm8,Ss Rm12) klik link di bio utk order okeyh . #teamAmy #bumbumoil #minyakpatiserai #bumbumoliserai #bumbumoilstrawberry #menghalaunyanuk #anaktidurlena #melegakanselsema #melegakanasma #mengurangkanalahanibuhamil #elakserangga #bumbumoilorganic #minyaktelon #minyakkegunaanharian #bumbumoilmalaysia #majalahpama #bazarpaknil #bumbumoildungun #bumbumoilapaka #codbumbumoil #bumbumoilrollkit #

*Bum Bum Oil Roll Kit* . 🌿 Lebih Eco - Friendly 🌿 Lebih senang di bawa 🌿 2 flavour dalam satu kotak 🍓🍋 🌿 Lulus Ujian Makmal 🌿 Khas untuk Anti Serangga terutama Nyamuk, Terapi Selsema, Batuk, Kahak, Kembung Perut, Sembelit, Anak Sukar tidur, Anak Meragam & Anti Strechmark . RM28 (Rm8 sm,Rm12 ss) . #teamAmy #bumbumoil #minyakpatiserai #bumbumoliserai #bumbumoilstrawberry #menghalaunyanuk #anaktidurlena #melegakanselsema #melegakanasma #mengurangkanalahanibuhamil #elakserangga #bumbumoilorganic #minyaktelon #minyakkegunaanharian #bumbumoilmalaysia #majalahpama #bazarpaknil #bumbumoildungun #bumbumoilapaka #codbumbumoil #bumbumoilrollkit #

Bum Bum Oil adalah Formula pertama di Malaysia di hasilkan sendiri tanpa bahan kimia . 100% Natural berteraskan Minyak Pati Serai Wangi beserta Vitamin C & Vitamin B5 untuk kebaikan sekeluarga terutama bayi . Memang betul-betul boleh elakkan serangga terutama nyamuk, bau dia tenang je. baby tidur lagi lama, sapu dekat dada macam minyak yuyi @ minyak telun dan tapak kaki baby. . . 🌷 10 Khasiat Utama🌷 . . 🌿Legakan Lelah & Asma 🌿Bertindak sebagai Anti Nyamuk 🌿Mengurangkan Alahan Ibu Hamil 🌿Menghilangkan kesan gigitan serangga 🌿Mengurangkan angin dalam badan 🎗Mengurangkan Selsema & Kahak Bayi 🎗Melenakan tidur (Aromatherapy) 🎗Melegakan Kembung Perut 🎗Mengelakkan Serangga Bahaya 🎗Tiada Had usia penggunaan #teamAmy #bumbumoil #minyakpatiserai #bumbumoliserai #bumbumoilstrawberry #menghalaunyanuk #anaktidurlena #melegakanselsema #melegakanasma #mengurangkanalahanibuhamil #elakserangga #bumbumoilorganic #minyaktelon #minyakkegunaanharian #bumbumoilmalaysia #majalahpama #bazarpaknil #bumbumoildungun #bumbumoilapaka #codbumbumoil #bumbumoilrollkit #

*Bum Bum Oil Roll Kit* . 🌿 Lebih Eco - Friendly 🌿 Lebih senang di bawa 🌿 2 flavour dalam satu kotak 🍓🍋 🌿 Lulus Ujian Makmal 🌿 Khas untuk Anti Serangga terutama Nyamuk, Terapi Selsema, Batuk, Kahak, Kembung Perut, Sembelit, Anak Sukar tidur, Anak Meragam & Anti Strechmark . RM28 (Rm8 sm,Rm12 ss) . #teamAmy #bumbumoil #minyakpatiserai #bumbumoliserai #bumbumoilstrawberry #menghalaunyanuk #anaktidurlena #melegakanselsema #melegakanasma #mengurangkanalahanibuhamil #elakserangga #bumbumoilorganic #minyaktelon #minyakkegunaanharian #bumbumoilmalaysia #majalahpama #bazarpaknil #bumbumoildungun #bumbumoilapaka #codbumbumoil #bumbumoilrollkit #

Haruskah Bayi Diberi Minyak Telon? Setelah mandi, biasanya orang tua di Indonesia sering memakaikan minyak telon pada Si Kecil. Tidak hanya setelah mandi, bedak dan minyak telon juga selalu diberikan setelah ganti popok atau ganti pakaian. Selain alasan kebersihan, memberikan bedak dan minyak telon pada Si Kecil juga dimaksudkan untuk membuatnya lebih wangi. Memangnya, bayi harus diberi bedak dan minyak telon ya? Minyak telon sendiri bisa diberikan kepada Si Kecil untuk menghangatkan tubuhnya saja. Kemudian, kenakan pakaian hangat pada anak jika cuaca sedang sangat dingin. Sebagai penghangat tubuh, mendekap Si Kecil juga hal sederhana yang bisa dilakukan Moms, lho. Dengan mendekapnya, Anda juga dapat menambah ikatan secara emosional antara Anda dan Si Kecil. Semoga saran di atas bermanfaat ya, Moms 👩🏻👶🏻 Apa saja Manfaat Minyak Telon Batrisyia???? 👇 Manfaat Minyak Telon : 👶🏻Mengobati kembung, 👶🏻Masuk angin, 👶🏻Sakit perut, 👶🏻Gatal-gatal akibat gigitan serangga atau nyamuk, 👶🏻Batuk. Komposisi : VCO, minyak kayu putih, minyak sereh, minyak jahe, minyak kencur, minyak methol. Komposisi terbanyak adalah VCO. Cara Pakai : Oleskan di bagian tubuh yang membutuhkan . dapat juga fiteteskan di gelas kecil berisi ±70 ml ( ¼ gelas), kumur-kumur lalu telan. Dapat digunakan untuk usia 2 bulan keatas sebagai obat luar. Untuk usia 10 tahun keatas sebagai obat dalam (telan). #minyaktelonvco #telonbatris #minyaktelon

My Baby minyak telon plus 150 ml Expired februari 2020 . Rp 27.000 . Memberikan manfaat banyak untuk si kecil. Mengandung bahan citronella dan chamomile yang efektif menghangatkan dan menenangkan tubuh si kecil. Aromanya pun sangat lembut dan diformulasikan membuat anak rileks. Cocok digunakan sebelum tidur agar anak tidur pulas dan tidak rewel. Selain itu bermanfaat untuk : - menjaga kehangatan tubuh - membuat tidur nyenyak - melindungi dari gigitan nyamuk - mencegah anak masuk angin - membuat anak menjadi rileks dan tidak rewel . #jualminyaktelon #untukanak #baby #minyaktelon #minyaktelonmybaby #minyaktelonbayi

Jom beli set kombo ni. Xrugi beli sbb satu keluarga pun boleh guna produk ni semua tau. Keberkesanan pun x diragui sbb banyak testimoni keberkesanan setiap produk dari cust. . Kalau mummy ada satu set ni senang. Anak demam, selsema, batuk kahak mummy mandikan dengan lemon bath, lepas tu mummy sapu la garlic balm kt dada perut dan belakang badan anak mummy. Insyaa Allah cepat baik demam tau.. sambil2 tu spray mama dont worry untuk lebatkan rambut anak mummy atau spray je rambut mummy n daddy dpt membantu sihat dan merawat rambut mummy n daddy. Jangan risau semua produk2 ni kandungannya semua semula jadi, tiada bahan kimia, selamat dan berdaftar dengan KKM. . Whatsapp only : 0103777803 . #bumbumoil #bumbumoilselayang #minyakbaby #minyaktelon #minyakangin #barangbaby #barangbabymurah #minyakkembungperut #babysihat #bumbumoilmalaysia #garlicbalmoriginal #garlicbalm #garlicbalmselayang #bumbumoilviral #mamadontworry #minyaklebatrambut #sprayrambutlebat #minyakrambutbaby #tipsrambutlebat #sayajual #balmbaby #lemonbath #ubatturunkuning #minyakturunkuningbaby #babykuning #mosquitopatch #minyaknyamukbayi #antinyamuk #doitqueen

🍋🍋Lemon Bath 🍋🍋 🍋 Menurunkan suhu panas badan 🍋 Meredakan selsema 🍋 Meredakan batuk 🍋 Meredakan gatal ringan 🍋 Membantu melebatkan rambut 🍋 Kandungan semulajadi tanpa bahan kimia 🍋 Selamat & Berdaftar dengan KKM . Whatsapp only : 0103777803 . #bumbumoil #bumbumoilselayang #minyakbaby #minyaktelon #minyakangin #barangbaby #barangbabymurah #minyakkembungperut #babysihat #bumbumoilmalaysia #garlicbalmoriginal #garlicbalm #garlicbalmselayang #bumbumoilviral #mamadontworry #minyaklebatrambut #sprayrambutlebat #minyakrambutbaby #tipsrambutlebat #sayajual #balmbaby #lemonbath #ubatturunkuning #minyakturunkuningbaby #babykuning #mosquitopatch #minyaknyamukbayi #antinyamuk #doitqueen

Bukan budak sahaja boleh guna Mama Dont Worry ni, org dewasa pun boleh tau. Yang penting hasil tetap memuaskan! Kalau suami ada masalah rambut gugur, kelemumur atau botak di tengah, bagi dia guna minyak pelebat rambut ni. Hanya pakai 1-2 kali sehari sahaja dan dpt hasil seawal 7 hari insya allah 😊 . Kebaikan :- ✔ Menguatkan rambut ✔ Mengatasi rambut gugur ✔ Mencegah rambut bercabang ✔ Melembutkan rambut ✔ Mewangikan rambut ✔ Melebatkan rambut ✔ Menghitamkan rambut ✔ Mencegah rambut beruban ✔ Menghilangkan kelemumur ✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut . Kelebihan :- ♥️ Dijamin Halal dan Suci ♥️ Boleh dibawa solat ♥️ Bau wangian semulajadi ♥️ Bayi seawal 30 hari pon boleh guna. . Kesan seawal 7 hari sahaja! Nak cuba? Whatsapp utk dapatkan harga promo. . Whatsapp now : 010 3777 803 . #bumbumoil #bumbumoilselayang #minyakbaby #minyaktelon #minyakangin #barangbaby #barangbabymurah #minyakkembungperut #babysihat #bumbumoilmalaysia #garlicbalmoriginal #garlicbalm #garlicbalmselayang #bumbumoilviral #mamadontworry #minyaklebatrambut #sprayrambutlebat #minyakrambutbaby #tipsrambutlebat #sayajual #balmbaby #lemonbath #ubatturunkuning #minyakturunkuningbaby #babykuning #mosquitopatch #minyaknyamukbayi #antinyamuk

Hidung sumbat! Garlic Balm mana Garlic Balm..? Saya rasa susah sangat nak tidur kalau tak sapu Garlic Balm dulu . Ada tak kt sini mcm saya jugak? Kalau ada meh sis nak share sikit tips dengan guna Garlic Balm insya Allah dapat melegakan hidung tersumbat tu. Sapukan Garlic Balm kt area sinus. Ini la petua saya guna sebab saya tak reti bernafas ikut mulut masa tidur. Rasa tak selesa sangat sampai tak boleh tidur! . Garlic Balm membantu : ❤ Melegakan hidung tersumbat ❤ Meredakan batuk & selsema ❤ Mencairkan kahak ❤ Mengeluarkan lendir ❤ Merawat kembung perut ❤ Melegakan sembelit . Best kan? Satu botol sahaja dah boleh selesai pelbagai masalah! Jom whatsapp saya utk dapatkan stok Garlic Balm mommies hari ini! . Whatsapp now : 010 3777 803 . #bumbumoil #bumbumoilselayang #minyakbaby #minyaktelon #minyakangin #barangbaby #barangbabymurah #minyakkembungperut #babysihat #bumbumoilmalaysia #garlicbalmoriginal #garlicbalm #garlicbalmselayang #bumbumoilviral #mamadontworry #minyaklebatrambut #sprayrambutlebat #minyakrambutbaby #tipsrambutlebat #sayajual #balmbaby #lemonbath #ubatturunkuning #minyakturunkuningbaby #babykuning #mosquitopatch #minyaknyamukbayi #antinyamuk

tidur gaya duyung...

Satu Botol untuk semua kegunaan. Kenapa perlu fikir panjang. cuba tengok #bumbumoiltestimoni #minyakbayi #minyaktelon

Tresno Joyo Minyak Telon 100ml FREE 30ml Formulasinya juga dibuat dengan takaran hangat yang pas dan aroma yang khas. Minyak telon ini obat luar untuk tubuh. Kehangatannya akan memberikan rasa nyaman dan melegakan si kecil. Spesifikasi Produk Jenis: Minyak Telon Isi: 100ml Free: 30ml Manfaat * Meredakan perut kembung pada bayi * Memberikan rasa nyaman dan melegakan pada perut si kecil * Menghangatkan tubuh si kecil setelah mandi * Memberikan perlindungan ekstra pada kulit bayi Kelebihan * Bahan alami dan aman * Aroma menenangkan * Tidak lengket di kulit bayi * Formula Hypoallergenic Minat 085606531061 #minyaktelonbaby #minyaktelon #minyaktelontresnojoyo #minyaktelonbayi #minyaktelonhalal

Terima kasih mami nya @immanuelshawn sudah mempercayakan MKK untuk kesehatan Baby Shawn dan keluarga. Sehat terus yaa sayang 😘 #Repost @immanuelshawn with @get_repost ・・・ Sharing Mama Shawn 1. Telon menurut mami na shawn yg plg anget buat bayi itu telon lang, terus my baby telon plus, terakhir telon cream bebe rossie suam suam hangat tapi baunya enak banget seger, kdg saya pake juga buat sendiri. Merk lainnya kaya konicare juga hangat dan wanginya harumnya seger. 2. Minyak Kutus kutus ini bisa digunakan buat pijat bayi sehabis mandi, atau sebagai minyak telon apalagi pas lagi flu, diare dsb biasanya sering2 saya oles ke dada perut, punggung dari atas smpai tulang ekor nya, dari atas kaki smpe sela sela jari kaki membantu mempercepat pemulihan dan bikin tidurnya lbh nyaman. Buat saya kalau pegal2 saya sering oleskan ke bagian yg pegal berulang2 paginya pegal2 nya ilang, ya kan mamak2 emg srg bgt yaa tuh sebadan pegel2 semua😂😂😂. 3. Botanina all purpose healing salve Buat kulit gatal, luka iris, eksim, memar, gigitan serangga, sengatan lebah, luka bakar minor, cacar, iritasi, ruam dsb. Aman banget buat bayi smpe dewasa. Saya jg pake terkadang krn lg musim banyak nyamuk ya butuh ini banget. 4. Betason N Kegunaanya hampir sm kaya botanina ini si dapet dr dsa nya Shawn wkt dia gatel2 gara gara bekas gigitan serangga dan nyamuk jdi aman dpake buat bayi, cm pemakaian nya hny oles tipis2 sehari 2* aja #mamalyfe #sharingmamashawn #healthybaby #productbaby #minyaktelonbayi #reviewprodukbayi #minyaktelon #mybaby #minyakkutuskutus #botanina #telonlang #beberoosie #healthylife #healthy

MINYAK TELON DOODLE 100ML Rp. 50,000 Disc 16% untuk pengguna kartu asix Rp. 42,000 Bisa order via WA 081232645962 follow IG kakakcuu yaaa @tbmonekad #minyaktelon #minyaktelonmurah #debaytbmo #tokobabymurahonline

Musim hujan ni mesti banyak cikmuk datang singgah rumah kan? Masa ni mula la tergaru2 anak kita. . Nasib baik ada Bum Bum Oil, sapu ja seluruh badan, cikmuk tak jadi nak cium anak kita. Mak mana tak happy kan? . Nak jadi Mama yg happy selalu? Mesti persediakan diri dengan BUM BUM OIL. Minyak telon yang selamat untuk babies dan anti serangga. . . #bumbumoil #alternatif #alergik #seraiwangi #lemon #strawberry #telon #minyaktelon #rollonkit #minyaktakpanas #newborn #antiserangga #nyamuk #baby #babyrepellent #repellent #minyakyuyi #mosquitorepellent #babyskin #cough #flu #batuk #selsema #demam #natural #organik #potionsbymunna #teammomidilimpahirezeki #agentdropshipwanted

ANAK DAH TAK MERAGAM DAN BOLEH TIDUR SENDIRI . . Your baby essential‼️. Bumbum oil kaya dengan khasiat lemon, serai wangi dan juga daun pudina. . . . ❤️Khasiat dari ekstrak serai wangi dan daun pudina ✔️Menghindari nyamuk dan serangga ✔️Menghilangkan selesema dan batuk ✔️Melegakan kembung perut . ❤️Khasiat dari ekstrak lemon ✔️Mengandungi vitamin C untuk mengekalkan kelembapan kulit bayi ✔️Mengurangkan kesan gigitan serangga . Banyak Khasiat Bumbum Oil ni antaranya: . 🌿Legakan Lelah & Asma 🌿Bertindak sebagai Anti Nyamuk 🌿Mengurangkan Alahan Ibu Hamil 🌿Menghilangkan kesan gigitan serangga 🌿Mengurangkan angin dalam badan 🎗Mengurangkan Selsema & Kahak Bayi 🎗Melenakan tidur (Aromatherapy) 🎗Melegakan Kembung Perut 🎗Mengelakkan Serangga Bahaya 🎗Tiada Had usia penggunaan . Harga: Rm35 Postage: RM8 SM/ RM11 SS 🚗COD AVAILABLE . . . #bumbumoilagentbatucaves #selesema #batuk #anakibuayah #simanjaku #sayajual #sayajualonline #dropshipdiperlukan #fattzura #fattzurafairytale #kahak #bazaaronline #bazaarmalaysia #antinyamuk #minyaktelon #anaksihat #sayanaksihat #anaksihatanakhebat

SEKALI SAPU JE TERUS KELUAR LENDIR KAHAK . . Your baby essential‼️. Bumbum oil kaya dengan khasiat lemon, serai wangi dan juga daun pudina. . . . ❤️Khasiat dari ekstrak serai wangi dan daun pudina ✔️Menghindari nyamuk dan serangga ✔️Menghilangkan selesema dan batuk ✔️Melegakan kembung perut . ❤️Khasiat dari ekstrak lemon ✔️Mengandungi vitamin C untuk mengekalkan kelembapan kulit bayi ✔️Mengurangkan kesan gigitan serangga . Banyak Khasiat Bumbum Oil ni antaranya: . 🌿Legakan Lelah & Asma 🌿Bertindak sebagai Anti Nyamuk 🌿Mengurangkan Alahan Ibu Hamil 🌿Menghilangkan kesan gigitan serangga 🌿Mengurangkan angin dalam badan 🎗Mengurangkan Selsema & Kahak Bayi 🎗Melenakan tidur (Aromatherapy) 🎗Melegakan Kembung Perut 🎗Mengelakkan Serangga Bahaya 🎗Tiada Had usia penggunaan . Harga: Rm35 Postage: RM8 SM/ RM11 SS 🚗COD AVAILABLE . . . #bumbumoilagentbatucaves #selesema #batuk #anakibuayah #simanjaku #sayajual #sayajualonline #dropshipdiperlukan #fattzura #fattzurafairytale #kahak #bazaaronline #bazaarmalaysia #antinyamuk #minyaktelon #anaksihat #sayanaksihat #anaksihatanakhebat

KELUAR HINGUS LIKAT PEKAT GUNA BUM BUM OIL. SELESEMA PUN TAK LAMA. . . Your baby essential‼️. Bumbum oil kaya dengan khasiat lemon, serai wangi dan juga daun pudina. . . . ❤️Khasiat dari ekstrak serai wangi dan daun pudina ✔️Menghindari nyamuk dan serangga ✔️Menghilangkan selesema dan batuk ✔️Melegakan kembung perut . ❤️Khasiat dari ekstrak lemon ✔️Mengandungi vitamin C untuk mengekalkan kelembapan kulit bayi ✔️Mengurangkan kesan gigitan serangga . Banyak Khasiat Bumbum Oil ni antaranya: . 🌿Legakan Lelah & Asma 🌿Bertindak sebagai Anti Nyamuk 🌿Mengurangkan Alahan Ibu Hamil 🌿Menghilangkan kesan gigitan serangga 🌿Mengurangkan angin dalam badan 🎗Mengurangkan Selsema & Kahak Bayi 🎗Melenakan tidur (Aromatherapy) 🎗Melegakan Kembung Perut 🎗Mengelakkan Serangga Bahaya 🎗Tiada Had usia penggunaan . Harga: Rm35 Postage: RM8 SM/ RM11 SS 🚗COD AVAILABLE . . . #bumbumoilagentbatucaves #selesema #batuk #anakibuayah #simanjaku #sayajual #sayajualonline #dropshipdiperlukan #fattzura #fattzurafairytale #kahak #bazaaronline #bazaarmalaysia #antinyamuk #minyaktelon #anaksihat #sayanaksihat #anaksihatanakhebat

Cajeput Oil salah satu dari 3 essential oil untuk bahan Minyak Telon is a type of Oil that originated here in Indonesia! It is wildy known for its different types of properties dan bisa digunakan untuk banyak hal dari membunuh bakteri hingga melancarkan menstruation. . Contact us : • [email protected]: @thesoapcorner • Whatsapp: 0838-9469-8480 • Email: hello@thesoapcorner.com 🌎 We ship nationwide! ✈️ . Or shop directly : • Website: www.thesoapcorner.com • Tokopedia: www.tokopedia.com/thesoapcorner • Shopee: www.shopee.co.id/thesoapcorner . . . #soapcorner #thesoapcorner #telonoil #minyaktelon #cajeputoil #minyakcajeput #essentialoil #essentialoilblend

Ramai yang sudah mengakui kebaikan Bum Bum Oil. Mummy tak perlu ragu-ragu.. Kelebihan dan khasiat Bum Bum Oil telah diakui ramai... . Bum Bum Oil merupakan 100% Natural berteraskan Minyak Pati Serai Wangi beserta Vitamin C & Vitamin B5 untuk kebaikan sekeluarga terutama bayi Memang betul-betul boleh elakkan serangga terutama nyamuk, bau dia tenang je. baby tidur lagi lama, sapu dekat dada macam minyak yuyi @ minyak telun. tapak kaki baby. . 10 Khasiat Utama ✔️ Banyak Khasiat lain antaranya: 🌿Melegakan Lelah & Asma 🌿Bertindak sebagai Anti Nyamuk 🌿Mengurangkan Alahan Ibu Hamil 🌿Menghilangkan kesan gigitan serangga 🌿Mengurangkan angin dalam badan . 🎗Mengurangkan Selsema & Kahak Bayi 🎗Melenakan tidur (Aromatherapy) 🎗Melegakan Kembung Perut 🎗Mengelakkan Serangga Bahaya 🎗Tiada Had usia penggunaan Untuk pembelian Bum Bum Oil.. Mummy boleh klik link di bio.. . Harga: Rm35 Harga tidak termasuk caj penghantaran. (Caj Penghantaran: Rm8 SM, Rm12 SS) #antibakteria #babycare #babystuffmalaysia #balmbaby #balmbawangputih #balmmalaysia #bangi #barangbaby #barangbabymurah #barangbayi #barangibudananak #barangkanak2 #bazarpaknil #bukitjelutong #bumbumoil #garlicbabybalm #garlicbalm #insectrepellent #minyakantiserangga #minyakbaby #minyaktelon #minyaktelonbaby #minyaktelonbayi #produkmuslim #putrajaya #selangor #selesema #sembelit #shahalam #ubatnyamuk

@Regran_ed from @legasi_ningsalmah - Alhamdulillah sememangnya Minyak Tenang Anakanda ni membantu dalam memberikan keselesaan kepada anak2 terutama yang mengalami masalah selsema. . Selsema ni bila nak tidur, pastinya tak selesa sebab hidung tersumbat. Jadi, dengan menggunakan Minyak Tenang, boleh disapukan pada batang hidung anak2. In syaa Allah anak2 dapat tidur lena lepas tu. ❤ . Nak cuba? Grab 1 sekarang sebab bulan ni ada Promosi untuk semua produk Ning Salmah 💃💃💃 Berminat? Klik link wasap di ruangan bio ig kami #ningsalmah #legasiningsalmah #ningsalmahpenang #ningsalmahresellers #agentningsalmah #stockistningsalmah #testimonialningsalmah #minyaktenanganakanda #minyakbaby #minyakbayi #minyaktelonmoden #minyaktelon #minyakherba #garlicbalm #tasneemnatural #setbersalin #setbersalinmurah #setberpantang #setberpantangmurah #setbersalinlengkap #ajimaura #terapiinstagram #aurainsta #instafamousmalaysia #zulariffin #neelofa #bazarpaknilmurah #babycomel

Minyak Telon SIDOLA dibuat dari bahan-bahan alami pilihan, yaitu campuran dari minyak adas (oleum foeniculi), minyak kelapa (oleum cocos), dan minyak kayu putih (oleum cajuputi) yang aman dioleskan untuk kulit si kecil. . . . . . #Sidola #minyakkayuputih #minyakkayuputihsidola #minyaktelon #minyaktelonsidola #minyakgosok #kayuputih #telon #babyoil #infobayi #tentangbayi #seputarbayi #perlengkapanbayi #keperluanbayi #sharingparenting #tentanganak #tentangparenting #anakdanibu #lagiflu #kembungperut #sakitperut #pijatbayi #antinyamukbayi #penghangatbadanbayi #perlengkapanbayi #minyaktelonbayi #minyaktelonbaby #herbal #alami #BarlessOnlineAdvertising

Minyak telon zwitsal Isi 100ml @20.000 Terbuat dari bahan-bahan alami, Menghangatkan badan bayi. Dan meredakan perut kembung Wangi segar sepanjang hari 👍 ✅medan bisa COd ✅bisa lewat shopee dan potongan ongkir ✅medan belanja 100.000 free ongkir ✅wa: 082161797983 . . #zwitsal #baby #zwitsalbaby #telon #minyaktelon #minyaktelonzwitsal #perlengkapanbayimedan #babyshop #babyshopmedan #babyshopmurah

Loya ni bukan loya buruk tau 😆 . Tapi loya sebab buatan orang 🤭 . Nasib baik ada Minyak Tenang, kalau x, asyik uwek uwek 🤮🤢 kejenya. . Kalau ada kakak, adik, saudara mara, kenalan yang sedang pregnant awal trimester dan ada masalah alahan seperti loya ni, boleh rekemen guna Minyak Tenang Anakanda ni okay 😉 . Harga RM39 untuk 50ml dan RM15 untuk starter 15ml Pembelian RM50 dan ke atas dapat Free Pouch Bag 👝 . 🚗 COD available di Penang . Klik link wasap ⬇️ (fb) /di ruangan bio (ig) http://LegasiNingSalmah.wasap.my # #ningsalmah #legasiningsalmah #ningsalmahpenang #ningsalmahresellers #agentningsalmah #stockistningsalmah #testimonialningsalmah #minyaktenanganakanda #minyakbaby #minyakbayi #minyaktelonmoden #minyaktelon #minyakherba #garlicbalm #tasneemnatural #powdermulusanakanda #losyendarabonda #mandianmulusanakanda #setwajibanakbonda #rahsia5generasi #novemberpromo #codpenang #barutbaby #barutbayi #baruttali #barutbayimurah #barutbabymurah #barutcotton #barutcomel #barutcorak

Minyak Telon Konicare 🌿Ready🌿 Tersedia - 60ml - 125ml Shopee : lolipop_semarang Tokopedia : lolipopbaby shop Ig : @lolipopsemarang Whats App : 081390249525 Telp : 024-76411205 Store : Jl. Klipang Raya KPA 1 No.2 #minyak #minyaktelonbaby #minyaktelon #minyaktelonkonicare #minyaktelonplus #minyakbaby #konicareplus #babyshopindonesia #babyshopsmg #babyshopsemarang #babyshopmurah #perlengkapanmurah #perlengkapanbayi #lolipop #lolipopbabykidsandtoysshop #perlengkapanbayisemarang #lolipopsemarang

Bebe Roosie 🌿Ready🌿 Shopee : lolipop_semarang Tokopedia : lolipopbaby shop Ig : @lolipopsemarang Whats App : 081390249525 Telp : 024-76411205 Store : Jl. Klipang Raya KPA 1 No.2 #minyak #minyaktelonbaby #minyaktelon #beberoosie #teloncream #lotioncream #babyshopindonesia #babyshopsmg #babyshopsemarang #babyshopmurah #perlengkapanmurah #perlengkapanbayi #lolipop #lolipopbabykidsandtoysshop #perlengkapanbayisemarang #lolipopsemarang

Minyak Telon Tresno Joyo 60ml 🌿Ready🌿 Shopee : lolipop_semarang Tokopedia : lolipopbaby shop Ig : @lolipopsemarang Whats App : 081390249525 Telp : 024-76411205 Store : Jl. Klipang Raya KPA 1 No.2 #minyak #minyaktelonbaby #minyaktelon #minyaktelontresnojoyo #minyaktelonlangplus #tresnojoyo #minyakbaby #babyshopindonesia #babyshopsmg #babyshopsemarang #babyshopmurah #perlengkapanmurah #perlengkapanbayi #lolipop #lolipopbabykidsandtoysshop #perlengkapanbayisemarang #lolipopsemarang

Minyak Telon Lang 🌿Ready🌿 Tersedia - 30ml - 60ml - 100ml Shopee : lolipop_semarang Tokopedia : lolipopbaby shop Ig : @lolipopsemarang Whats App : 081390249525 Telp : 024-76411205 Store : Jl. Klipang Raya KPA 1 No.2 #minyak #minyaktelonbaby #minyaktelon #minyaktelonlang #minyakbaby #babyshopindonesia #babyshopsmg #babyshopsemarang #babyshopmurah #perlengkapanmurah #perlengkapanbayi #lolipop #lolipopbabykidsandtoysshop #perlengkapanbayisemarang #lolipopsemarang

Minyak Telon Lang Plus 🌿Ready🌿 Tersedia - 30ml - 60ml - 100ml Shopee : lolipop_semarang Tokopedia : lolipopbaby shop Ig : @lolipopsemarang Whats App : 081390249525 Telp : 024-76411205 Store : Jl. Klipang Raya KPA 1 No.2 #minyak #minyaktelonbaby #minyaktelon #minyaktelonlang #minyaktelonlangplus #minyakbaby #babyshopindonesia #babyshopsmg #babyshopsemarang #babyshopmurah #perlengkapanmurah #perlengkapanbayi #lolipop #lolipopbabykidsandtoysshop #perlengkapanbayisemarang #lolipopsemarang

PROMO HUKI. Harga Hemat. Buy 1 Get 1. Minyak Telon. Minyak Kayu Putih. Liquid Cleanser. Pancen Murah Tenan. #huki #minyaktelon #minyaktelonmurah #minyakkayuputih #mitraswalayanboyolali

Hi mommies Kami di Mamas Love Gombak dah restock Minyak Telon Sariayu tau 😍😍😍 . Minyak telon Sariayu plus citronella anti nyamuk, dapat mencegah masuk angin, meredakan perut kembung dan menghangat tubuh baby.. Bau yg sangat tenang.. 🤗😘 Insha Allah baby pun tenang dan tak meragam👶🤗🤩 . Bahan2 yg ada dlm minyak telon sariayu Minyak kelapa ▪️Sebagai pelembab kulit ▪️Anti kuman Minyak zaitun ▪️Sebagai pelembab kulit ▪️Menjaga kulit baby ▪️Tidak mengalami kekeringan Minyak kayu putih ▪️Membantu meredakan perut kembung ▪️Membantu meredakan masuk angin ▪️Menyamankn tubuh baby Citronella oil ▪️Anti nyamuk . Mommies yg belum singgah tu jom dtg dan tgk sendiri keperluan baby yg kami sediakan 😘😘 . UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN PEMBELIAN ONLINE , BOLEH TERUS TEKAN LINK DI BAWAH UNTUK WHATSAPP KAMI 😎 . 📲 WHATSAPP ➡www.wasap.my/60182427967/barangbabyibumurah ➡www.wasap.my/60182427967/barangbabyibumurah ➡www.wasap.my/60182427967/barangbabyibumurah ☎ SHOP NUMBER ➡03-67304533 FOLLOW and LIKE us at instagram ➡ https://www.instagram.com/mamaslove_gombak/ (@mamaslove_gombak) FOLLOW and LIKE us at facebook ➡ https://www.facebook.com/mamaslove.gombak/ (Mamas Love Babyshop Gombak) . Jemput datang ke kedai kami di Prima Sri Gombak.😉😉 Kalau nak dapatkan produk.. . 1. Pembelian secara WALK-IN di kedai kami: NO. G76, JALAN PRIMA SG3, PRIMA SRI GOMBAK, 68100 BATU CAVES, SELANGOR ☎03-6730 4533 (Sebelah mee tarik warisan, Sebaris pustaka rakyat) Waze: Mama’s Love Babyshop Gombak atau . 2. Bagi yang tak dapat datang boleh whatsapp ke 018-2427967 http://www.wasap.my/60182427967 atau . 3. PM di Facebook dan Insta kami: Fb: Mama’s Love Babyshop Gombak IG: Mamaslove_gombak . BUKA SETIAP HARI 10 A.M. HINGGA 10 P.M. . Mai jangan x mai 🚗 🚗 Kabo jangan x kabo 📢 📢 Harga MAMPU MILIK💲💲 🏢 Mamas Love Babyshop, G-76 Jalan Prima SG 3, Prima Sri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor. (Sebelah mee tarik warisan) 🏢 Mamas Love Babyshop, Puncak Alam Jaya 10, Bandar Puncak Alam,Selangor (Bersebelahan Dominos Pizza) ☎ 03-58775468

Sharing Mama Shawn 1. Telon menuru mami na shawn yg plg anget buat bayi itu telon lang, terus my baby telon plus, terakhir telon cream bebe rossie suam suam hangat tapi baunya enak banget seger, kdg saya pake juga buat sendiri. Merk lainnya kaya konicare juga hangat dan wanginya harumnya seger. 2. Minyak Kutus kutus ini bisa digunakan buat pijat bayi sehabis mandi, atau sebagai minyak telon apalagi pas lagi flu, diare dsb biasanya sering2 saya oles ke dada perut, punggung dari atas smpai tulang ekor nya, dari atas kaki smpe sela sela jari kaki membantu mempercepat pemulihan dan bikin tidurnya lbh nyaman. Buat saya kalau pegal2 saya sering oleskan ke bagian yg pegal berulang2 paginya pegal2 nya ilang, ya kan mamak2 emg srg bgt yaa tuh sebadan pegel2 semua😂😂😂. 3. Botanina all purpose healing salve Buat kulit gatal, luka iris, eksim, memar, gigitan serangga, sengatan lebah, luka bakar minor, cacar, iritasi, ruam dsb. Aman banget buat bayi smpe dewasa. Saya jg pake terkadang krn lg musim banyak nyamuk ya butuh ini banget. 4. Betason N Kegunaanya hampir sm kaya botanina ini si dapet dr dsa nya Shawn wkt dia gatel2 gara gara bekas gigitan serangga dan nyamuk jdi aman dpake buat bayi, cm pemakaian nya hny oles tipis2 sehari 2* aja #mamalyfe #sharingmamashawn #healthybaby #productbaby #minyaktelonbayi #reviewprodukbayi #minyaktelon #mybaby #minyakkutuskutus #botanina #telonlang #beberoosie #healthylife #healthy

Minyak telon Doodle Exclusive Telon Oil ini memiliki aroma green tea atau teh hijau yang lembut dan menenangkan. Wangi green tea ini berfungsi sebagai aromaterapi yang dapat membuat bayi menjadi tenang dan dapat membantu menyembuhkan masalah kesehatan pada bayi 👍🏻😍 • • Sudah ready di semua Outlet Genyc Baby y Bunda 😘 #minyaktelon #doodle #perlengkapanbayi #genycbabynkids

Memang berkesan tau garlic balm ni, lepas sapu je anak yg mengadu sakit perut la mama, terus masuk toilet 2 3 kali terus lega perut dia. Yg baby lepas sapu je terus kentut. Dh lama juga xdengar dia kentut. 🤣.. xrugi mommy2 beli sebab satu family boleh pakai. Xpanas pun jadi x risau kulit anak melecur ke. . Garlic Balm membantu menangani masalah : ✅ Selsema ✅ Batuk ✅ Kahak ✅ Perut Kembung ✅ Angin Dalam Badan ✅ Gatal-Gatal Ringan ✅ Asma Ringan . Kebaikan : 👍🏼 LULUS KKM (NOT171100702K) 👍🏼 Dibuat daripada 3 bahan semulajadi iaitu Minyak Zaitun, Bawang Putih dan Madu 👍🏼 TIADA BAHAN KIMIA 👍🏼 TIADA PARABEN 👍🏼 TIADA ESSENTIAL OIL yang boleh menyebabkan alahan 👍🏼 Selamat digunakan oleh wanita mengandung dan bayi 👍🏼 Tidak panas . Cara Penggunaan : Sapu di dada (rusuk kiri & kanan), belakang badan, dan tapak kaki untuk masalah batuk. Untuk masalah selsema, sapukan sekali di bahagian hidung dan dahi. Digalakkan untuk memakai stokin setelah sapu di tapak kaki sebelum tidur. . Whatsapp/Telegram : 0103777803 . #bumbumoil #bumbumoilselayang #minyakbaby #minyaktelon #minyakangin #barangbaby #barangbabymurah #minyakkembungperut #babysihat #bumbumoilmalaysia #garlicbalmoriginal #garlicbalm #garlicbalmselayang #bumbumoilviral #mamadontworry #minyaklebatrambut #sprayrambutlebat #minyakrambutbaby #tipsrambutlebat #sayajual #balmbaby #lemonbath #ubatturunkuning #minyakturunkuningbaby #babykuning #mosquitopatch #minyaknyamukbayi #antinyamuk

#minyaktelon #mybaby #telonmybaby

🐰ai mama carrier 🐰 . . Susahnya nak bergerak jalan jalan dalam mall nak bawa anak .macam mana ni .dalam mall dah berejam jam, nak guna stroller susah jugak nak angkut kesana ksini. Tak apa jangan risau, ai mama baby carrier kan ada 😍😍 . . VERY AFFORDABLE . 🍸🌹🌹🍸🌹🌹🍸 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🍸🌹🌹🌹🌹🌹🍸 🍸🍸🌹🌹🌹🍸🍸 🍸🍸🍸🌹🍸🍸🍸 🍸🍸🍸🌹🍸🍸🍸 🍸🎁😊❤☺🎁🍸 . . ======================== KAMI KAT MANA? CAMANA NAK BELI ONLINE? ======================== . (1) Pembelian secara walk in : MOMS HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. . (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY) . (2) Pembelian secara online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia . (3) Website : www.hnsbaby.com . #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #bedungbaby #tungkubesi #tungkubaby #bengkungibu #breastpumpmurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #tungkubayi #barutbaby #minyaktelon #makmakmenyusu #breastpumpmalaysia #keperluanbaby #keperluanbayi #barangpantang #kedaibaby #icepack #icepackmurah #icepackmalaysia

🐰ai mama carrier 🐰 . . Susahnya nak bergerak jalan jalan dalam mall nak bawa anak .macam mana ni .dalam mall dah berejam jam, nak guna stroller susah jugak nak angkut kesana ksini. Tak apa jangan risau, ai mama baby carrier kan ada 😍😍 . . VERY AFFORDABLE . 🍸🌹🌹🍸🌹🌹🍸 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🍸🌹🌹🌹🌹🌹🍸 🍸🍸🌹🌹🌹🍸🍸 🍸🍸🍸🌹🍸🍸🍸 🍸🍸🍸🌹🍸🍸🍸 🍸🎁😊❤☺🎁🍸 . . ======================== KAMI KAT MANA? CAMANA NAK BELI ONLINE? ======================== . (1) Pembelian secara walk in : MOMS HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. . (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY) . (2) Pembelian secara online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia . (3) Website : www.hnsbaby.com . #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #bedungbaby #tungkubesi #tungkubaby #bengkungibu #breastpumpmurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #tungkubayi #barutbaby #minyaktelon #makmakmenyusu #breastpumpmalaysia #keperluanbaby #keperluanbayi #barangpantang #kedaibaby #icepack #icepackmurah #icepackmalaysia

🐰MALISH ARIA 🐰 . . LIGHT AND SMALL, EASY TO HANDLE, 9 SUCTION LEVEL . . VERY AFFORDABLE . 🍸🌹🌹🍸🌹🌹🍸 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🍸🌹🌹🌹🌹🌹🍸 🍸🍸🌹🌹🌹🍸🍸 🍸🍸🍸🌹🍸🍸🍸 🍸🍸🍸🌹🍸🍸🍸 🍸🎁😊❤☺🎁🍸 . . ======================== KAMI KAT MANA? CAMANA NAK BELI ONLINE? ======================== . (1) Pembelian secara walk in : MOMS HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. . (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY) . (2) Pembelian secara online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia . (3) Website : www.hnsbaby.com . #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #bedungbaby #tungkubesi #tungkubaby #bengkungibu #breastpumpmurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #tungkubayi #barutbaby #minyaktelon #makmakmenyusu #breastpumpmalaysia #keperluanbaby #keperluanbayi #barangpantang #kedaibaby #icepack #icepackmurah #icepackmalaysia

🐰MALISH ARIA 🐰 . . LIGHT AND SMALL, EASY TO HANDLE, 9 SUCTION LEVEL . . VERY AFFORDABLE . 🍸🌹🌹🍸🌹🌹🍸 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🍸🌹🌹🌹🌹🌹🍸 🍸🍸🌹🌹🌹🍸🍸 🍸🍸🍸🌹🍸🍸🍸 🍸🍸🍸🌹🍸🍸🍸 🍸🎁😊❤☺🎁🍸 . . ======================== KAMI KAT MANA? CAMANA NAK BELI ONLINE? ======================== . (1) Pembelian secara walk in : MOMS HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. . (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY) . (2) Pembelian secara online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia . (3) Website : www.hnsbaby.com . #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #bedungbaby #tungkubesi #tungkubaby #bengkungibu #breastpumpmurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #tungkubayi #barutbaby #minyaktelon #makmakmenyusu #breastpumpmalaysia #keperluanbaby #keperluanbayi #barangpantang #kedaibaby #icepack #icepackmurah #icepackmalaysia

T-Rub Balm tasneem naturel 👉sesuai untuk sakit perut, kembung perut dan sembelit Jom dapatkan Balm Tasneem Naturel BALM BAYI 💯% bahan semulajadi Disahkan lulus KKM Balm X PANAS, X MELEKIT, BERBAU WANGI dan TIDAK MENGANGGU KESELESAAN BAYI ANDA For more detail 📲Klik link whatssap kat profile 📲Klik link whatssap kat profile 📲Klik link whatssap kat profile #tasneemnaturel #tasneemnaturelsgbuloh #tasneemnaturelpuncakalam #tasneemnaturelsaujanautama #tasneemnaturelselangor #tasneemnaturelagent #agentasneemnaturel #balmbaby #balmbayi #minyakbayi #minyaktelon #barangbayi #barangibudananak #ibudalampantang #ibuhamil #kelabmama #dropshipwanted #essentialoil #luluskkm #kitkecemasanbayi #momqhalif #ajimaura #terapiinstagram

Alhamdulillah 😊 . Terima kasih mommy share feedback dengan ul. Ul doakan baby mommy sihat dan membesar dengan baik. Aminnn. . . . Love ❤️ Mak yong ul . . #barutbaby #barutbabymurah #barutbabycotton #barutbabycomel #barutbabycantik #minyaktelon #minyaktelonbaby #sayajualbarutbaby #sayajual #fattzura #fattzurafairytale #igshopmalaysia #igshopmurahmalaysia #barutbabygirl

Alhamdulillah 😊 . Terima kasih mommy share feedback dengan ul. Ul doakan baby mommy sihat dan membesar dengan baik. Aminnn. . . . Love ❤️ Mak yong ul . . #barutbaby #barutbabymurah #barutbabycotton #barutbabycomel #barutbabycantik #minyaktelon #minyaktelonbaby #sayajualbarutbaby #sayajual #fattzura #fattzurafairytale #igshopmalaysia #igshopmurahmalaysia #barutbabygirl

www.effatihah.com . ANUGERAH MIINYAK TELON . 🧡🧡🧡🧡🧡🧡 . KELEBIHAN DAN MANFAAT . 🌀Menghangatkan tubuh bayi, 🌀Melembab dan melembutkan kulit bayi. 🌀Menghindari bayi daripada kesejukan, kembung perut, angin pasang dan sawan angin. . 🧡🧡🧡🧡🧡🧡 . CARA PENGGUNAAN . 🌀Hanya usapkan minyak pada tubuh bayi ketika perlu terutamanya selepas mandi. 🌀Sapukan pada bahagian dada, perut, pinggang, punggung dan juga tapak kaki bayi. Mudah-mudahan, bayi anda dapat menikmati susu yang diminum dan tidur nyenyak sepanjang malam. . 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 . Whatsapp dengan klik link di bawah: 🌀http://effatihah.wasap.my - 010 776 0440 🌀http://effatihah1.wasap.my - 012 939 9009 🌀http://effatihah2.wasap.my - 010 504 5392 for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor . 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 . #effatihah #minyaktelon #anugerahminyaktelon #anugerahminyaktelonmurah #anugerahminyaktelinoriginal #anugerahminyaktelonborong #anugerahminyaktelonborongoriginal #bazarpaknil #anugerahsejutarahsia #minyakanugerah #sayajualmurah #kosmetikmurah #borongmurah #pemborongshahalam #pemborongmurah

Dat face you make when someone says “Akutu pijet bayi tiap hari pake minyak telon beli di supermarket”. 😖😖 ____ Tak bisa dihindari, minyak telon emang ude jadi tradisi sejak jaman nenek moyang. Hari gene tu kalo bayi ga pake minyak telon kesannya ky bakal didatengin nenek moyang buat dikasiin minyak telon doank. Akhirnya, hubungan antara mertua dan menantupun bisa terkoyak hanya karena MINYAK TELON 😖😓😅 ____ Penggunaan minyak telon sebaiknya secukupnya saja, yakni setelah memandikan bayi dan ketika sedang berada di kota yg temperatur udaranya sedang dingin. Dan area penggunaan pun hanya pada area perut, punggung, telapak kaki dan leher belakang saja. Tidak disarankan untuk menggunakan minyak telon pada area wajah (terutama sekitar mata & hidung) dan hindari bagian telapak tangan bayi (resiko dikenyotnya yekan) ____ Pemilihan minyak telonpun sangat bervariasi, tapi kalo mbok mah lbh memilih bikin minyak telon versi sendiri dg menggunakan kombinasi Carrier oil dan Essential Oil dari Young Living. Dengan menggunakan bahan2 yg 100% pure, tentunya hati kita lebih tenang untuk mengoleskan pada buah hati kita. Dannnnn yg terpenting, hubungan dg mertuapun tetep akur yegasik 😏❤️ . . #organiktouch #mbokpijetningrat #youngliving #essentialoils #massage #telon #minyaktelon #essentialrewards #diffuserblend #essentialoils101 #chemicalfreehome #essentialoil #yleo #natural #aromatherapy #aromaterapi #aromaterapisehat #lifestyle #babymassage #pijatbayi #diy #newborncare #babyblues #parenting #handmade #baby #babyshop #momandbaby #pregnancy #relax

ANAK-ANAK MAK SELALU SAKIT? . . Kerap demam, batuk dan selsema? . Perut kembung & Sembelit tak kira masa? . Susah nak tidur? Digigit serangga? . Kulit sensitif dan selalu ruam? . Mari nak share satu cream pelbagai guna. Apa kata mak-mak cuba MAYYA BABY CREAM ni,yang diformulasikan khas dari herba semulajadi,sesuai digunakan dari bayi yg baru lahir sampai dewasa. . Bahan 100% natural sgt membantu mak-mak semua.Tak perlu risau jika digunakan utk seisi keluarga. . Berminat nak cuba? Follow mommycaremanjung . . Direct whatsapp 0199544911 . . #mayyababymanjung #mommycaremanjung #AllinOne #minyaktelon #selsemabatuk #ruamkulitsensitif #digigitserangga #tidoyglena #pelbagaifungsi #agentwanted #kembungperut #emergencykit

Are you 🤣 . At the end of the day, all mom wants the best for their children & family 🤗 . Annnndd Bumbum Oil, complete the uncomplete 😘 . #bumbumoil #bumbumoilbandarmelaka #natural #minyaktelon #sayajualbarangbaby #teammomidilimpahirezeki #strawberry #lemon #sayajual #baby #barangbabymurah #babycomel #babysihat #family

Kelebihan Bum Bum Oil Rm28 . Flavour Lemon 🍋 ✔️Melegakan Batuk ✔️Mengurangkan Selsema ✔️Melegakan Asma ✔️Membantu menguatkan Antibodi Anak ✔️Anti Serangga terutama Nyamuk ✔️Menghilangkan gatal-gatal Flavour Strawberry 🍓 ✔️Terapi Untuk Anak sukar tidur ✔️Anak Meragam ✔️Kulit Kering ✔️Anti-Strechmark ✔️Mengurangkan Alahan Ibu Hamil . . #seraiwangi #bumbumoil #minyakbaby #minyaktelon

My baby minyak telon Ready stock #minyaktelon #mybaby

Milk booster RM15 (add postage RM8) Resipi super milkbooster buat sendiri selalunya memang yang terbaik. Apatah lagi untuk ibu lepas bersalin dan menyusu anak. Penggunaan bahan-bahan herba yang kaya dengan khasiat untuk kesihatan tubuh badan terutama di kalangan ibu bersalin yang kehilangan tenaga semasa proses melahirkan anak amat digalakkan. Bahan- bahan: Rice paper pith Kurma merah Longan kering Rebus dan minum Longan kering Kebaikan: -Anti-depressant (sesuai utk elak royan) -Improve heal wounds -Prevent amenia (elak tumpah darah) -Boost Energy level -Improve skin texture -Rich in Vit C Kurma merah Kebaikan: – High in vitamin C (80x more than orange) – Cuci & ganti darah – anti-aging – milk booster – improve memory – strenghten heart & lung – High in Iron which helps women get speedy recovery after delivery Rice Paper Pith Kebaikan - untuk membersihkan haba (pada wanita) dan menghasilkan laktasi. - untuk melancarkan susu ibu #urutbersalin #urutlepasbersalin #urutpostnatal #postnatalmassage #urutprenatal #minyaktelon #urutpantang #urutanselepasbersalin #urutanlepasbersalin #urutanpantang #urutanberpantang #urutanpostnatal #pakejbersalin #pakejbersalinmurah #pakejconfinement #pakejberpantang #kelabibumengandung #kelabibuhamil #kelabibuberpantang #kelabibubersalin #kelabibuhamildanberpantang #minyaktelonbayi #urutpenutuppantang #penutuppantang #urutalamdamai #tukangurutbersalinalamdamai #minyaktelonhomemade #pantangfood #milkbooster #milkboosterhomemade

❤[ ICE PACK ]❤ . . Mesti mummy terfikir fikir kan bila dah lepas pump, nak letak susu dalam bag mcm mana nak kekalkan sejuk dia hm. Nah, sini ada ice pack utk senang kan kerja mummy! 😍 . . ➡ can use for reducing fever, cold compress and skin care ➡ cold storage and transportatipn for medical application, milk product, chocolate, cheese , cooked food, fruit and vegetable, flower and plants. ➡ keep milk and food fresh and keep drink cold . . ======================== KAMI KAT MANA? CAMANA NAK BELI ONLINE? ======================== . (1) Pembelian secara walk in : MOMS HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. . (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY) . (2) Pembelian secara online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia . (3) Website : www.hnsbaby.com . #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #bedungbaby #tungkubesi #tungkubaby #bengkungibu #breastpumpmurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #tungkubayi #barutbaby #minyaktelon #makmakmenyusu #breastpumpmalaysia #keperluanbaby #keperluanbayi #barangpantang #kedaibaby #icepack #icepackmurah #icepackmalaysia

❤[ ICE PACK ]❤ . . Mesti mummy terfikir fikir kan bila dah lepas pump, nak letak susu dalam bag mcm mana nak kekalkan sejuk dia hm. Nah, sini ada ice pack utk senang kan kerja mummy! 😍 . . ➡ can use for reducing fever, cold compress and skin care ➡ cold storage and transportatipn for medical application, milk product, chocolate, cheese , cooked food, fruit and vegetable, flower and plants. ➡ keep milk and food fresh and keep drink cold . . ======================== KAMI KAT MANA? CAMANA NAK BELI ONLINE? ======================== . (1) Pembelian secara walk in : MOMS HOUSE BABY SHOP @momshouse.sungaibuloh Alamat : F-1-44, Jalan SP 11/3, Seri Pristana, 47000 Sungai Buloh, Selangor. . (SEBELAH KEDAI MAKAN WEST MY PLATE) . Waktu Operasi : 10am - 9pm (OPEN DAILY) . (2) Pembelian secara online : Whatsapp 018-3568681 (Kak Rina). Postage ke Seluruh Malaysia . (3) Website : www.hnsbaby.com . #kedaibarangbaby #barangbabymurah #kedaibabysungaibuloh #sungaibuloh #bedungbaby #tungkubesi #tungkubaby #bengkungibu #breastpumpmurah #setberpantang #setbersalin #bajubaby #setpantang #tungkubayi #barutbaby #minyaktelon #makmakmenyusu #breastpumpmalaysia #keperluanbaby #keperluanbayi #barangpantang #kedaibaby #icepack #icepackmurah #icepackmalaysia

salam bantal guling😴

Ragina Sireh Love Care & Minyak Bebe Anugerah ready stock !! Kedua2nya stok baru. Minyak bebe exp date 2020 & harga masih sama mcm yg lama #sirehlovecare #raginasirehlovecare #minyakbebeanugerah #minyakbebe #minyaktelon #minyaktelonanugerah WHATSAPP ORDER 📲 011-2409 9343 www.beautykioskmurah.com

Sapa suka Ning Salmah buat kombo? 🙋🙋🙋 Mommies jom berJIMAT dengan kombo November. . Info 👉 @ningsalmah_sgpetani

Follow us social media accounts


This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.