#minyaktelon hashtag via instagram | #minyaktelon images

#minyaktelon | See the top and most browsed pictures and videos about the #minyaktelon

#MINYAKTELON Date. : 11.01.2019 ....……….................................................. #pricet4g #hargaterbaru #cekharga #hargasembako #80juta #followers

Beli 1 set natural baby balm dan dapat #percuma baby shower gel. Harga adal RM189 Harga jatuh hati tergolek sakan = RM150 Jerr.. Stok terhad. Jom dapatkan sekarang your natural babybalm with premium ingredients. Wassap rina 017 681 0316 Atau klik link di bio. #maryjardin #maryjardinduriantunggal #maryjardinmelaka #maryjardinpromo #maryjardinmurah #setbabybalm #balmbaby #minyaktelon #bedtimebalm #coughremedy #cough #batukbaby #balmkembungperut #essentialoils #naturalbalm #naturalbabyshower #diapercream #ruambaby #garlicoil #bugrepellant #kembung #selsema #naturalremedy #balmselamat #babybalmmurah

FUHH.. ANAK DAPAT MEMBUANG PUN DAH BUAT MAK BAPAK TIDUR LENA Pernah tengok tak anak kecik susah nak membuang? Meneran punyalah lama, sampai muka berkeriut-keriut. Tapi bila check pampers, adalah sebesar kacang tanah. Aduh. Kesiannya kat anak. Alhamdulillah, lega hati mak perut anak dah tak sakit. Asbab sapu tummy balm. Allah izinkan untuk sembuh. Best sangat. Lega sangat bila anak tak susah payah nak membuang. . . Stok terhad. Jom dapatkan sekarang your natural babybalm with premium ingredients. Wassap rina 017 681 0316 Atau klik link di bio. #maryjardin #maryjardinduriantunggal #maryjardinmelaka #maryjardinpromo #maryjardinmurah #setbabybalm #balmbaby #minyaktelon #bedtimebalm #coughremedy #cough #batukbaby #balmkembungperut #essentialoils #naturalbalm #naturalbabyshower #diapercream #ruambaby #garlicoil #bugrepellant #kembung #selsema #naturalremedy #balmselamat #babybalmmurah

NATURAL BABYBALM FOR YOUR KIDS. . . Babybalm ni bukan untuk bayi saja tai. Untuk anak-anak yang dah sekolah pun sesuai digunakan. Nak-nak yang bug repellant tu. Nyamuk pun tak berani nak dekat. Untung amek 1 set sebab dapat percuma natural baby shower gel. Bila lagi nak try shower gel yang buatkan kulit anak makin lembut dan wangi sangat. PERCUMA pulak tu. Berbaloi yang amat. Stok terhad. Jom dapatkan sekarang your natural babybalm with premium ingredients. Wassap rina 017 681 0316 Atau klik link di bio. #maryjardin #maryjardinduriantunggal #maryjardinmelaka #maryjardinpromo #maryjardinmurah #setbabybalm #balmbaby #minyaktelon #bedtimebalm #coughremedy #cough #batukbaby #balmkembungperut #essentialoils #naturalbalm #naturalbabyshower #diapercream #ruambaby #garlicoil #bugrepellant #kembung #selsema #naturalremedy #balmselamat #babybalmmurah

Baby saya selsema, Alhamdulillah dapat tidur lena Selalu mak2 mesti susah hati bila anak demam selsema, malam2 mesti berjaga sebab anak tidur tak selesa..betol tak? Saya pun macam tu dulu..tapi lepas jumpa dan cuba bumbum oil..anak selsema pun dapat tidor lena..fuh,leganyaaa. Sekarang ni saya dah amalkan setiap hari,minyak ni dah macam doc peribadi dekat rumah..sapu di dada..sapu di tapak kaki sebelum tidur dan selepas mandi..mudahkan? Yang bestnya minyak ni ada lagi khasiat lain 📌 bantu merawat batuk/ asma 📌bantu ketika kembung perut 📌 sebagai minyak anti nyamuk (no 1 di malaysia) 📌 dan mengandungi vit c yang mengekalkan kelembapan kulit bayi kita Ha..sangat2 membantu! Mak2 wajib ada satu taw..pilih yg terbaik untuk anak kesayangan kita.. #doitqueen #bumbumoil #bbo #minyaktelon #minyakbayi #perutkembong #antinyamuk #sayapakaisayajual #sayajual #sayajualonline #barangbaby #babystuff #babyfever #babysehat #barangbabymurah #noradanish #neyney #laraalana #happybabyhappymummy #happybabyhappyus #healthybabyhappymummy #agentkuching #agentsarawak #kuching #sarawak

Horayyyy liburan kali ini aku, Mama, Papa dan Kakaku pergi ke pantai. Sebelum berangkat #MamaFito pasti selalu sibuk menyiapkan segala perlengkapan keluarga yang harus dibawa dan yang wajib dibawa dan ga boleh ketinggalan yaitu #Fitocare mau tau ga kenapa. Setiap hari Mama selalu mengusapkan #FitocareMinyakTelon dari #KimiaFarma ke dada, perut dan punggungku terutama sehabis mandi soalnya #FitocareTelon membuat badanku selalu hangat dan mencegah serta meredakan perut kembung #SealamiKasihMama bisa dipakai untuk bayi dan anak-anak. Apalagi ke pantai nihh anginnya besar sekali wajib deh pakai #MinyakTelonFitocare kalau ngga liburan bakalan ga asyik nih bisa2 masuk angin kalau main di pantai seharian dan momen liburannya jadi ga seru. Setelah pakai #MinyakTelon dari #FitocareKimiaFarma aku bebas seharian berenang di pantai atau menyalurkan hobiku menari2 di tepi pantai. Tersedia #FitocareMinyakKayuputih juga lho Kakaku suka pakai. walaupun di udara terbuka seharian dan anginnya kencang sekali, aku dan Mama ga khawatir kita sekeluarga bisa menikmati setiap momen liburan dengan riang gembira dan ga ada deh yang namanya cerita perut kembung dan masuk angin. Terima kasih yaa @fitocarekf aku dan keluargaku senang sekali berkat #FitocarebyKimiaFarma liburanku begitu seru, mengasyikan dan tentu saja berkesan. Ikutan yuk posting dan share momen liburan seru barsama #FitocareBabyHunt para Mama @stegynatasha @dellaclarissa6737 @ardinariona @gabyliqa1105 @nita.isnatani @yuniasti.annisa hadiahnya cetar banget nih. Wish Oxana bisa menang lomba #babyhunt ini yah dan bisa dapetin hadiahnya.

Konicare Minyak Telon Plus . Tersedia Ukuran 60ml & 125ml -Konicare Minyak Telon Plus 60ml=Rp 21.500 -Konicare Minyak Telon Plus 125ml=Rp 44.00 . Membantu menghindarkan bayi dari gigitan nyamuk / serangga. Tersedia dalam kemasan botol 30 ml, 60 ml dan 125 ml. Tersedia pula KONICARE Lotion Telon, KONICARE MinyakTelon Plus, KONICARE Baby Massage Oil, KONICARE Baby Liquid Powder, KONICARE Baby Diaper Rash Cream Manfaat Konicare Minyak Telon Plus berkhasiat untuk membantu meredakan perut kembung serta memberikan rasa hangat pada tubuh bayi dan membantu menghindari dari gigitan nyamuk / serangga. Pemakaian Usapkan secara merata pada perut, punggung dan dada termasuk bagian tubuh terbuka yang mudah digigit nyamuk seperti leher, tangan dan kaki, setiap kali sehabis mandi Kandungan Oleum Lavandulae 30 mg Oleum Geranii 30 mg Oleum Cajuputi 420 mg Oleum Anisi 100 mg Oleum Cocos 420 mg Peringatan Simpan ditempat sejuk dan kering. #tokobayi #tokoperlengkapanbayi #jualperlengkapanbayi #jualperlengkapanbayimurah #babyshop #tokobayidepok #tokoperlengkapanbayidepok #babyshopdepok #kadobayi #perlengkapanbayi #peralatanbayi #kadobayimurah #pigeonbabyoilwithtelon #babyoilwithtelon #perlengkapanmandibayi #babyoildengantelon #minyaktelon #konicare #konicareminyaktelon

Konicare Minyak Telon . Tersedia Ukuran 60ml & 125ml -Konicare Minyak Telon 60ml=Rp 19.000 -Konicare Minyak Telon 125ml=Rp 38.000 . Konicare Minyak Telon dapat digunakan untuk meredakan perut kembung serta memberikan rasa hangat pada tubuh bayi. Komposisi Oleum Cajuputi 42% Oleum Anisi 8% Oleum Cocos 50% Cara pemakaian Dioleskan dengan rata pada perut, punggung dan dada bayi setiap habis mandi. #tokobayi #tokoperlengkapanbayi #jualperlengkapanbayi #jualperlengkapanbayimurah #babyshop #tokobayidepok #tokoperlengkapanbayidepok #babyshopdepok #kadobayi #perlengkapanbayi #peralatanbayi #kadobayimurah #pigeonbabyoilwithtelon #babyoilwithtelon #perlengkapanmandibayi #babyoildengantelon #minyaktelon #konicare #konicareminyaktelon

Tresno Joyo Telon Herbal Plus 60ml . Rp 12.000 . Tresno Joyo Minyak Telon Herbal Plus adalah minyak yang digunakan Ibu untuk menghangatkan tubuh si kecil dan dibuat dari bahan alami yang aman di kulit bayi. Bahan alami dan aman Aroma menenangkan Tidak lengket di kulit bayi . Tersedia Varian -Lavender & Orange #tokobayi #tokoperlengkapanbayi #jualperlengkapanbayi #jualperlengkapanbayimurah #babyshop #tokobayidepok #tokoperlengkapanbayidepok #babyshopdepok #kadobayi #perlengkapanbayi #peralatanbayi #kadobayimurah #pigeonbabyoilwithtelon #babyoilwithtelon #perlengkapanmandibayi #babyoildengantelon #minyaktelon

Tresno Joyo Balsem Telon Bayi 40Gr . Rp 10.000 . Tresno Joyo Balsem Telon merupakan balsem lembut untuk anak mengandung Oleu Feniculi, Camphora, Ecalyptus Oil dan Menthol berfungsi untuk meringankan gejala pilek dan batuk karena flu untuk bayi dan anak. Balsem Telon ini, aman digunakan oleh bayi di atas usia 6 bulan. Manfaat meringankan gejala pilek dan batuk karena flu untuk bayi dan anak Memberikan rasa hangat #tokobayi #tokoperlengkapanbayi #jualperlengkapanbayi #jualperlengkapanbayimurah #babyshop #tokobayidepok #tokoperlengkapanbayidepok #babyshopdepok #kadobayi #perlengkapanbayi #peralatanbayi #kadobayimurah #pigeonbabyoilwithtelon #babyoilwithtelon #perlengkapanmandibayi #babyoildengantelon #minyaktelon

Tresno Joyo Minyak Telon Herbal Pluss 60ml Telon Herbal Pluss dengan minyak Jeruk dan minyak jojoba dapat: -Membantu meredakan perut kembung/ masuk angin -Memberi rasa hangat dan nyaman pada tubuh bayi -Menghindari dari gigitan nyamuk bahkan nyamuk demam berdarah -Melembabkan kulit agar tidak kering Gratis ongkir shopee mb_collections klik link Bio / hubungi kami via WA 0878-3208-0949 #cologne #minyaktelon #minyakbulus #babylotion #lotionbayi #lotionbabypink #babynewborn #perlengkapanbayibarulahir #perawatankulit #babytelon #tresnojoyominyaktelon

Tresno Joyo Minyak Telon 100 ml Free 30 ml Tresno Joyo Minyak Telon 100ml + FREE Minyak Telon 30ml adalah minyak telon yang memberikan kehangatan si kecil dan melindungi gigitan nyamuk. Kegunaan : Membuat meredakan perut kembung/masuk angin Membuat rasa hangat dan nyaman pada tubuh bayi Melembabkan kulit agar tidak kering Cara Pemakaian : Oleskan 5-10 tetes telon pada dada, perut, pinggang, dan telapak kaki. Dapat di pakai setiap saat terutama sehabis mandi. Gratis ongkir shopee mb_collections klik link Bio / hubungi kami via WA 0878-3208-0949 #minyaktelon #tresnojoyo #tresnojoyominyatelonbayi #minyakkutuskutus #minyaktelonbaby #telonbayi #tresnojoyominyaktelon #produkmombaby

#RESTOK ******** Hai Mommy Daddy Selamat Petang. 👇 Barang2 yang baru sampai di Moms Nest Skudai. Cepat Mommy Daddy Terus shopping laju² kt Moms Nest Skudai 😁😁 . . MOMS NEST SKUDAI No.49 Jalan Mutiara 1/2 Taman Mutiara Mas 81300 Skudai, Johor 💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛 ☎ 07- 5543162 📱 018-7754200 🕚 Waktu Operasi: Isnin - Ahad (9.30am-9.30pm) 🏢 Landmark: Belakang Mydin Mutiara Rini dan Tesco Extra Mutiara Rini 🚗 Waze: Moms Nest Baby Shop Skudai https://wa.me/60187754200 https://wa.me/60187754200 https://wa.me/60187754200 Atau --> http://MomsNestSkudai.wasap.my --> http://MomsNestSkudai.wasap.my --> http://MomsNestSkudaiwasap.my . . ***** Page: fb.me/MomsNestSkudai ***** #MomsNestSkudai #KedaiBabyMutiaraRini #KeperluanIbudanAnak #KomboNewBorn #KomboTabaosusu #Kombo44Hari #SetPantang #MinyakTelon #Moeder #KukuDuckbil #Youhacup #YuYeeOil #BabyBestDaddyRest

Kehangatan dari Minyak Telon dan Minyak Kayu Putih Tanqa mampu membantu si kecil untuk memiliki waktu tidur yang optimal, karena Tanqa memahami pentingnya waktu tidur bagi perkembangan kognitif si kecil. #HarianTanqa #SehangatPelukanIbu

APAKAH KEISTIMEWAAN BALM TASNEEM NATUREL ??? ===== . . [+] FORMULASI BALM YANG EKSKLUSIF – Diformulasikan daripada bahan-bahan berkualiti tinggi. Minyak pati tumbuhan (essential oils) yang digunakan adalah berkualiti tinggi, ‘therapeutic grade’ diterbangkan khas dari PERANCISS. Balm juga diproses di kilang bertaraf GMP dan mendapat kelulusan KKM. Selamat dan berkesan untuk anak-anak. . . [+] KHASIAT YANG MEWAH – Setiap jenis balm diadun dengan paling sedikit 7 jenis minyak pati tumbuhan (essential oil) seperti Lavender, Roman Chammomile, Tea Tree, Marjoram, Frankinsence, Anise, Ylang Ylang, Bergamot, Lemon dan banyak jenis lagi. Setiap balm menggunakan essential oils KHAS mengikut fungsi balm tersebut. Ada balm yang menggunakan Minyak Argan, Sunflower Oil dan Blackurrant Oil. . . [+] TEKSTUR BALM YANG BEST – Padat, tak terlalu keras dan tak terlalu lembik. Just nice! Balm juga tak melekit, tak panas dan tak berminyak. Mudah menyerap ke dalam kulit. Wangii..sangat. Yelah ! Bau minyak pati tumbuhan (essential oils) yang eksklusif tu,tanpa pewangi atau pewarna tiruan. Balm 100% daripada bahan semulajadi. . . [+] JIMAT DAN TAHAN LAMA – Kebiasaannya satu bekas balm tu boleh diguna sehingga 3 BULAN bergantung kepada penggunaan! WAH! Lamanyaaaaaaa. Bukan itu ajee… satu keluarga pun boleh guna…Haaa. BEST KAN?? . .

ANAK DAH BUANG ANGIN

SPECIAL GIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN❤ Tasneem Naturel T-Rub Balm membantu : Membuang angin dalam perut Bantu melegakan perut sebu Bantu melegakan kembung perut dan sembelit Cara guna: Sapu pada perut & tapak kaki.Balm ini membantu anak yang mengalami masalah perut seperti kembung, sembelit, cirit birit.100% Essentials oils Bahan: Ginger Peppermint Junipers Fennel Lemongrass Anise Patchouli Tangerine Lavender

❤️❤️❤️❤️❤️

Memperkenalkan new packaging collaboration bersama Omar dan Hana. Bukan bekas saje cantik tau tahan lasak dan juga isi yang penuh dengan kebaikan. Jom order❤

ANAK BUANG ANGIN. KUNING PON X ADA

Minyak telon moden kegunaan seisi keluarga. Dari bayi sampai dewasa boleh guna. Serbaguna sangat. Bukan minyak telon biasa-biasa tau.. Ibu hamil pun boleh tumpang sama😍 KEGUNAAN: ✅ Selsema / Batuk ✅ Hidung Tersumbat ✅ Gatal Hidung / Bersin / Resdung ✅ Perut Kembung / Masuk Angin ✅ Sembelit / Sakit perut ✅ Sakit kepala / Pening ✅ Beri ketenangan (Aromaterapi) ✅ Mual / Alahan / Morning Sickness (Ibu Hamil) ✅ Gatal-gatal akibat nyamuk / serangga ✅ Miang gegata / lopak garam KELEBIHAN: ⭐️ Ringan / Poket saiz 8ml ⭐️ Friendly - Mudah guna (RollOn) ⭐️ Tak melekit & cepat meresap ⭐️ Tak panas - Newborn & Ibu hamil boleh guna ⭐️ Berbau Wangi - Tenang, Lembut & Sedap Bahan Utama: Ekstrak Minyak Putih Minyak Oren Minyak Pati Eucalyptus Minyak Zaitun Harga: RM15 (SM/SS) Exclude postage #minyaktelonmoden #minyaktelonmurah #minyakbayi #minyaktelonbaby #minyaktelonbayi #produkmalaysia #produkbayi #produkmuslim #saracarebabyoil #babyoil #malaysia #agentwanted #agentdropshipwanted #agentdropshipdiperlukan #agentdiperlukan #agentdiperlukansegera #produkmudahjual #produksenangjual #baranganbayi #malaysia #terengganu #pahang #kelantan #perak #johor #sembelitbayi #minyakyuyee #minyakyuyi #minyaktelon #SARAngers #saracareterengganu

Sedikit cerita dari Nae-Yeon si kecil korea yang kalo berpegian selalu ga bisa lepas dari @mommytime.id . Nae-Yeon suka banget sama telon cream yang selalu bikin badannya hangat dan relax 😊❤️ . . Available in Foodhall, Kemchick, Aeon Mall dan Tokopedia Official Store

Tummy • Pepermint Oil : Membantu dalam sistem pencernaan. • Eucalyptus Oil : Memberi kesan penyejukan, mengurangkan rasa mual dan dapat meringankan perut. • Lavender Oil : Memberi aroma yang santai dan ia membantu memberi tidur yang lena. • Coconut Oil (Dilute) : Merupakan pelembap dan pelembut kulit yang sangat baik dan sifatnya mudah diserap oleh kulit. .... #audelianaturals #audelianaturalsipoh #mommyrescuekit #babybedtime #sniffless #bugaway #mosquitoesrepellent #babytummy #minyakanginbaby #minyaktelon

Minyak telon is sooo 2009, Why not change to @nuhaabotanicals #babyreliefbalm now? . Help your baby during flu, cold, and upset stomach. . Whatsapp us to order. Ready stocks and same day delivery to klang valley. Whatsapp : 011 - 2366 5254 . Photo taken from pinterest. . #nursingcovermalaysia #autumnzmurah #autumnzmalaysia #housewife #breastpumpmurah #minyaktelon #minyaktelonmurah #setberpantang #dietberpantang #confinement #confinementcare #confinementlady

Kegiatan bermain mampu membantu si kecil mengasah perkembangan emosi dan psikisnya, serta mengembangkan minat baru yang dapat berguna di masa depannya. Karena itu, jangan pernah menyepelekan waktu bermain bersama si kecil! Sudahkah Ibu meluangkan waktu mengajak si kecil bermain? #HarianTanqa #SiKecilAktif

Banyak yang tak tahu khasiat sebenar Bum Bum Oil x Omar Hana ni . Jom Mommy Haya nak share khasiat sebenar Minyak bayi yang terpilih menjadi brand pilihan Omar Hana. . Anak Susah tidur sapu kat ubun ubun, Anak sakit perut sapu labu betis & perut, Anak selsema sapu atas batang hidung, Anak kena gigit nyamuk sapu sikit terus hilang! . Magic kan? yes sangat magic, sebelum terpilih menjadi produk Omar Hana, diorang dah cuba tanpa sara tahu. Yang pasti 100% Homemade yang ada Kelulusan Lab Test 🍃 . Kalau ada anak, boleh cuba terus! Confirm repeat order sebab bau dia fresh 😘 . Direct purchase as per the link www.momgalscloset.com —> Accessories “Bum Bum” . Direct purchase as per the link www.momgalscloset.com —> Accessories “Bum Bum” . #momgalscloset #mommyknowsbest #bumbumoil #bumbumoiltravelkit #minyaktelon #telonoil #bumbumoilsg #bumbumoilsingapore #tummyache #restlessbaby #noparaben #babyoil #bumbumoiltestimoni #minyakbayi #minyaktelon #singaporeseller #singaporeonlineshop #singaporeonlineseller

Baby bangun tido, merah2 kat badan pon dah hilang . Happy babies, happy mommies 💞 . Direct purchase as per the link www.momgalscloset.com —> Accessories “Bum Bum” . #momgalscloset #mommyknowsbest #bumbumoil #bumbumoiltravelkit #minyaktelon #telonoil #bumbumoilsg #bumbumoilsingapore #tummyache #restlessbaby #noparaben #babyoil #bumbumoiltestimoni #minyakbayi #minyaktelon #singaporeseller #singaporeonlineshop #singaporeonlineseller

🌿Fitocare Minyak Kayu Putih 100% oleum cajuputi 🌾Fitocare Minyak Telon Oleum Cajuputi 38%, Oleum Anisi 22%, Oleum Cocos 40% . . Menghangatkan badan tanpa menthol, aman untuk bayi dan anak, dewasa juga bisa pakai 😊👌 #fitocarekf #kimiafarmajambi #anak #minyakkayuputih #minyaktelon

Bole ikhtiar apply #bumbumoil to reduce the itch and quicken the healing process of chicken pox. Belom cuba, belom tau kan. #BBO mudah serap and tak melekit. Anak2 pon akan rasa selesa . Direct purchase as per the link www.momgalscloset.com —> Accessories “Bum Bum” . #momgalscloset #mommyknowsbest #bumbumoil #bumbumoiltravelkit #minyaktelon #telonoil #bumbumoilsg #bumbumoilsingapore #tummyache #restlessbaby #noparaben #babyoil #bumbumoiltestimoni #minyakbayi #minyaktelon #singaporeseller #singaporeonlineshop #singaporeonlineseller

Bau yg fresh dan fruity . Satu kotak ada 2 flavour, lemon dan strawberry 🍋 🍓 . Tak pernah guna bumbum oil? Boleh cuba roll kit ni. 😊 . #bukanprodukbiasabiasa #bumbumoil #bumbumoilxomarhana #teammomidilimpahirezeki #minyaktelon #minyaktelun #minyakbaby #barangbaby #kembungperut #batuk #selsema #anaksusahtidur #babysusahtidur #babydemam #minyakbbo #kawanbaikummiyusuf

Siapa tgk #helodoktor td? Alhamdulillah Audelia Naturals featured on TV3 just now! Siapa yg belum try should try ok, mesti akn fall in ❤️ dgn Audelia Naturals ni k🥰 dm/whatsapp to order:0124911516 or click link on bio #audelianaturals #gogermbuster #mummyrescuekit #eo #essentialoils #essentialoilsforbaby #natural #sniffles #tummy #immunity #bedtime #rollonoil #barangbayi #barangbaby #minyaktelon #minyakbaby #sayagunasayajual #anaksusahtidur #anakselesema #anakkembungperut #calmoil #sanitizerbaby #subangbestari #nusasubang #staravenue #subangairport #subangu5 #kotadamansara #kd

Siapa tgk #helodoktor td? Alhamdulillah Audelia Naturals featured on TV3 just now! Siapa yg belum try should try ok, mesti akn fall in ❤️ dgn Audelia Naturals ni k🥰 dm/whatsapp to order:0124911516 or click link on bio #audelianaturals #gogermbuster #mummyrescuekit #eo #essentialoils #essentialoilsforbaby #natural #sniffles #tummy #immunity #bedtime #rollonoil #barangbayi #barangbaby #minyaktelon #minyakbaby #sayagunasayajual #anaksusahtidur #anakselesema #anakkembungperut #calmoil #sanitizerbaby #subangbestari #nusasubang #staravenue #subangairport #subangu5 #kotadamansara #kd

Playkit yang mesti ada especially untuk parents yg selalu bawak anak pergi main outdoor. Immunity membantu menguatkan sistem pertahanan badan dan Bug Away membantu menghalang daripada gigitan serangga.❤️ . Ready stock available. Anda yg berdekatan area Kuala Terengganu boleh dapatkan produk @audelianaturals dgn ai ye. Kita datang cod ke rumah atau yang jauh kita postage je. Dm/whatsapp 019-9160095 atau tekan link in bio to purchase.😊 . #AudeliaNaturals #AudeliaNaturalsTerengganu #MummysRescueKit #GoGermsBusterSpray #BugAwaySpray #audelianaturalsagent #sayapakaisayajual #sayajualbarangbayi #barangbayi #barangbaby #essentialoils #essentialoilsmalaysia #essentialoilsbaby #babyessentials #minyaktelon #minyakbayi #agentterengganu #kualaterengganuagent #kualaterengganu #kuterer #malaysia

Bidara baby oil dengan ekstrak buah bidara dan minyak kayu putih membantu bayi atasi masalah :- Kembung perut Memberi keselesaan pada bayi Membantu bayi tidur lebih lena Membantu bayi membuang angin dengan mudah Sebagai ikhtiar untuk mengelakkan bayi daripada gangguan in shaa Allah. 90% ibu ibu yg dah menggunakan bidara baby oil ini akan setia repeat order kerana keberkesanannya 🤗. Alhamdulillah Kandungan : Kayu putih, Bidara Ziziphus Jujuba, Pudian, Wangian dan Honey Dew Tidak Panas dan Haruman Honey Dew Kandungan: 30ml #nawalherbalbeauty #bidarababyoil #setbersalinnawal #setbersalinmoden #minyakbaby #minyaktelon #kembungperut

Kurang tidur bagi si kecil mampu mempengaruhi pertumbuhan serta sistem kekebalan tubuhnya, lho! Ibu pastinya tidak ingin si kecil rentan sakit karena kurang tidur, kan? Yuk oleskan Minyak Telon Tanqa secara teratur sebelum si kecil tidur agar waktu istirahatnya maksimal! #HarianTanqa #SehangatPelukanIbu

JOM DENGAR TIPS BERGUNA 😘 . [7 TIPS HILANGKAN GIGITAN SERANGGA ] . Hanya dengan menggunakan bahan semulajadi yang tak pernah terfikir boleh membantu hilangkan gatal kudis merenyam!! . Orang cakap belum cuba belum tahu, dah berparut jangan menyesal pula.

Good morning awesome mommies! esok weekend dh yeay! biase weekend mesti bwk anak2 pegi jln2 kan? jgn lupe bwk audelia ggb spray ni sekali ok? kalau mommies nk gune public toilet pn, boleh spray sebelum guna, lebih hygiene kan?😉 dm/whatsapp to order:0124911516 or click link on bio #audelianaturals #gogermbuster #mummyrescuekit #eo #essentialoils #essentialoilsforbaby #natural #sniffles #tummy #immunity #bedtime #rollonoil #barangbayi #barangbaby #minyaktelon #minyakbaby #sayagunasayajual #anaksusahtidur #anakselesema #anakkembungperut #calmoil #sanitizerbaby #subangbestari #nusasubang #staravenue #subangairport #kgmelayusubang #subangu5 #kotadamansara #kd

RAWATAN BERPANTANG DGN SET BERSALIN PAKEJ JUMA YG TIDAK ASING LAGI 😍 . Mengandungi 9 item: 🍁Tungku besi 🍁Sarung tungku herba 🍁Gel mandian azzahra 🍁Bengkung ibu 🍁Gel herbal 🍁Herbal Massage (minyak serai wangi) 🍁Feminine wash manjakani 🍁Intensive toning lotion 🍁Bidara baby oil . Ciri2: 💗Utk kecutkan rahim dgn amalan berbengkung dan bertungku 💗Utk kempiskan perut dgn amalan berbengkung 💗Utk bakar lemak di perut, peha dan pinggul dgn amalan berbengkung. Berbengkung setiap hari selama 40 hari berurut-turut berkesan mengembalikan bentuk badan asal kepada ibu dengan lebih cepat 💗Utk buang angin dgn mandi herba dengan gel mandian azzahra 💗Utk lancarkan pengaliran darah dgn bertungku 💗Utk naikkan seri wajah dgn gel mandian herba 💗Utk hilangkan bau hanyir darah nifas dgn mandian herba 💗Utk mengurut badan, menghangatkan badan dan membuang angin dgn herbal massage 💗Utk mengatasi sakit rengat dgn amalan bertungku 💗Utk mengatasi bengkak susu dgn amalan bertungku 💗Utk berparam dan berpilis dgn gel herbal 💗Utk mengelakkan masalah sakit kepala dan pening dgn amalan berpilis dengan gel herbal 💗Utk mempercepatkan pengeringan kesan jahitan episiotomi dengan feminine wash manjakani 💗Utk bakar lemak secara lebih intensif dgn intensive toning lotion 💗Utk bakar lemak dan lawas pembuangan dgn gel herbal 💗Utk menghangatkan badan baby, mengatasi kembung perut baby, memberi lebih keselesaan dan membantu baby tidur lena dgn bidara baby oil . ⭐Harga asal Rm427 ⭐Harga PAKEJ RM298 Whatsapp sis 017-4841856 cod PJ & Bdr Putera,Klang . #setbersalinmurah #setbersalin #mandianherbalepasbersalin #bengkungibunawal #bengkungibu #nawalherbalbeauty #setbersalinnawal #param #pilis #gelmandianherba #gelparam #tungkuberpantang #femininewash #berpantang #minyakseraiwangi #gelparampilis #herbalmassage #setberpantang #berpantangshop #minyakserai #mandianherba #bengkung #bazaarpaknil #herbamandian #setkurus #minyaktelon #tungkubesi #tungkuherba #setberpantangmurah #gelherbal

Tummy oil ❤️ . Apa yang best dengan tummy oil ni? Ia boleh dijadikan as minyak telon tau mummies. Bau dia sangat fresh dan boleh buat baby selesa 😍 . Kalau baby susah membuang, sembelit, kembung atau tak selesa perut, haa mummies boleh la try apply tummy oil ni dekat perut baby. InsyaAllah dapat membantu 😉 . Mummies yang nak dapatkan boleh whatsapp nad cecepat ye. Setiap pembelian akan dapat freegift 🎁😘 . #audelianaturals #audelianaturalsperak #audeliaperak #audelia #minyaktelon #babystuffmalaysia #minyakbaby

How to apply tummy oil? 🌸 . Roll on dekat perut anak, then mummies boleh la guna urutan “I ❤️U” sambil gosok-gosok perut anak bagi diorang lebih selesa 😘 . #audelianaturals #audelianaturalsperak #audeliaperak #audelia #audeliataiping #audeliabaganserai #audeliaparitbuntar #minyaktelon #babystuffmalaysia

3 IN 1 Eh? Apa 3 in 1 ni? Bukan kopi, bukan teh tapi inilah Minyak Telon yang paling Awesome dan wow di abad ini. . Kalau dulu, kita nak kena ade lemon, ade minyak, lepas tu kalau anak selsema letak bawang putih bawah bantal. Kan? . Sekarang, BUMBUM OIL kan ada! Serai wangi, ada esktrak lemon dan strawberry, wangi pun wangi tau! Semua dalam 1 botol. Haaaa 😉 . Dah sapu, dah urut, anak tidur lena. Dah sapu, nyamuk takut nak mai singgah! . Wow menarik sangat ni. Kan kan? Nak terjebak sekali macam mommies yang lain? WhatsApp 010-9777485 cepat-cepat ☺ #doitqueen #bumbumoil #bbo #minyaktelon #minyakbayi #perutkembong #antinyamuk #sayapakaisayajual #sayajual #sayajualonline #barangbaby #babystuff #babyfever #babysehat #barangbabymurah #noradanish #neyney #laraalana #happybabyhappymummy #happybabyhappyus #healthybabyhappymummy #agentkuching #agentsarawak #kuching #sarawak

Been using this on Affan. Kidscent range is specially designed for baby and kids. Last weekend Affan tak membuang dua hari. Risau lah jugak. Dah makan macam2 tapi tak membuang. Selalunya ni guna Digize dilute dalam roller bottle. Tapi tertinggal dekat rumah nekma Affan. Check2 beg EO jumpa ni. Nasib baik ada dia. Cara guna kita sapu je dekat perut and massage clockwise untuk bantu lancarkan penghadaman. And tapak kaki pun massage sekali. Hah! Tak smpai 5 minit. Terkintut2 dia. 🤭 🤗 And yeyyy. Petang tu keluarlah segala harta karun selama 2 hari. Alhamdulillah. Tummygize. No mineral oil. No fragrance. Just love from nature.

Tungku Bayi . . Cara guna: Panaskan seterika, tekapkan tungku di seterika beberapa minit, kemudian boleh dituamkan Tungku Bayi ke atas perut, celah kemaluan bayi lelaki, di pelipat2 bayi. . . Kemudian sapukan minyak telon, dan pakaikan barut bayi 😍 . . Mudahkan? Bayi pon akan dapat tidur dengan selesa. . . #tungkubayi #barutbayi #minyaktelon

PAYUDARA ANJAL TEGANG BOOLAT BESAR IDAMAN PARA SUAMI.. . . Seorang suami ni kalau dia tak cakap pun dia SUKA payudara besar, tapi kita sebagai seorang perempuan/isteri mesti nak baginyang terbaik untuk si dia tu.. . . Biasanya kalau dia tak komen tu tak bermakna dia tak kisah... . . Cuba hadiahkan dia PAYUDARA MANTOP, gerenti tak tidur malam dia.. Termimpi mimpi aje.. Tak habisA memuji.. Dan nak sentuh selalu.. . So ISTERI kena peka tu semua untuk kebahagiaan rumahtangga kita juga . . Guna LOVE POTION 2 kali sehari.. Dalam 2 minggu dah boleh nampak hasil kebaboommm!! . . Whatsapp lelaju . . #lovepotionbyhushhush #minyaktelon #aydajebat #bajumenyusu #lemonexmurah #bajucouple #sambalhitampahang #bajubayi #bajumuslimahsedondon #jubahmenyusu #bajubabybranded #tudungfareeda #neelofarhijab #tudungaidijuma #chewnglow #tudungfareeda #milkboostermalaysia #kasutkanakkanak #bajukanakkanak #alifbysha #sitiaafiyahkhalid #fashasandaaidilaziz -

[SET ANAKANDA] . Semestinya akan REPEAT ORDER LAGI, MEMANG SUPERB!! 🤩 . Puas hati betul mommy ni dgn produk ning salmah. First time guna, terus jatuh cinta gitu! . Nak try superb Tak superb? Meh grab promo bulan ni, FREE POSTAGE seluruh Malaysia lagi Kita bagi.😉 . #ningsalmah #setanakanda #setmandianbaby #setmandianbayi #mandianbaby #mandianbayi #minyaktenanganakanda #minyaktenang #minyaktelon #minyakbaby #powdermulus #bedakbaby #mandianmulusanakanda #setbayi #setbaby #setbersalin #setberpantang #setbersalinmurah

Pola tidur si kecil perlu dibentuk sejak usia dini untuk pertumbuhan diri yang optimal. Agar waktu tidur si kecil berkualitas, jangan lupa gunakan Minyak Telon Tanqa setelah memandikan si kecil untuk menjaga kehangatan tubuhnya semalaman dan membuat nyamuk tidak berani mendekat! #HarianTanqa #CatatanUntukIbu

This is it! Salah satu bundle promo dari @mommytime.id yang isinya ada telon cream, diaper cream, baby oil dan soap khusus untuk baby. Pokoknya paket lengkap yang dibutuhin untuk kebutuhan sehari-hari si kecil. Cocok banget untuk dipake untuk si kecil, maupun untuk gift! Grab it at Foodhall, Kemchick, Aeon Mall & Tokopedia Official Store 😊

Tanqa hadir untuk menjaga si kecil dalam setiap aktivitasnya, salah satunya adalah aktivitas bermain yang penting bagi pertumbuhan si kecil agar ia mampu menjelajah, mengasah imajinasi dan kreatifitas dengan bebas! #HarianTanqa #SiKecilAktif

Pola tidur si kecil perlu dibentuk sejak usia dini untuk pertumbuhan diri yang optimal. Selain memasang kelambu, Ibu dapat membuat tidur si kecil lebih berkualitas dengan Minyak Telon Tanqa yang mampu menjaga kehangatan tubuh si kecil semalaman dan membuat nyamuk tidak berani mendekat! #HarianTanqa #CatatanUntukIbu

Si kecil tidak hanya membutuhkan tidur yang nyenyak, namun Ibu juga perlu memastikan si kecil tidur dengan jam yang cukup agar tumbuh kembangnya optimal. Sudahkah Ibu memastikan tidur si kecil berkualitas bersama Tanqa? #HarianTanqa #SehangatPelukanIbu

Bermain merupakan sifat naluriah si kecil yang membantu mengembangkan imajinasi, kreativitas, kemampuan dalam memecahkan masalah, dan meningkatkan keterampilan sosial si kecil. Dukung selalu kegiatan bermain si kecil tanpa perlu khawatir bersama Tanqa! #HarianTanqa #SiKecilAktif

Dalam dunia bayi dan anak-anak, tidur adalah kegiatan yang sama pentingnya dengan makan, minum, dan bermain. Si kecil butuh tidur yang cukup agar tubuhnya beristirahat dan mendapatkan energi baru. Yuk selalu oleskan Minyak Telon dan Minyak Kayu Putih Tanqa sebelum tidur agar si kecil nyaman semalaman! #HarianTanqa #SehangatPelukanIbu

Saat si kecil sedang rewel karena keadaan emosi yang kurang stabil, pelukan Ibu menjadi solusi yang mampu membuat dirinya perlahan diam dan tenang. Kini kekuatan dari hangatnya pelukan Ibu tersalurkan dalam Minyak Telon dan Minyak Kayu Putih Tanqa untuk membantu si kecil merasakan nyaman dan aman setiap saat! #HarianTanqa #SehangatPelukanIbu

Si kecil yang sedang aktif belajar berdiri harus memiliki kekuatan otot yang cukup di kaki dan pinggul. Kekuatan ini terbentuk saat ia berguling, duduk, dan merangkak. Karenanya, Ibu dapat mendukung si kecil dengan mendorong kegiatan ini sesering mungkin, tentunya bersama Minyak Telon dan Minyak Kayu Putih Tanqa! #HarianTanqa #SiKecilAktif

Saat si kecil sedang sakit, pelukan hangat dari Ibu akan memiliki dampak luar biasa bagi kesembuhannya. Dengan penggunaan Minyak Telon dan Minyak Kayu Putih Tanqa yang mampu menyalurkan hangatnya pelukan Ibu, si kecil dapat sembuh dan kembali beraktivitas dengan lebih cepat! #HarianTanqa #SehangatPelukanIbu

Follow us social media accounts


This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.