#seluarbigsize hashtag via instagram | #seluarbigsize images

#seluarbigsize | See the top and most browsed pictures and videos about the #seluarbigsize

‼️BELI 2PC RM90‼️ . PRINTED SKIRT PLUS SIZE Material: chiffon (with lining) tak jarang Ukuran: Pingang: 24”-48” Punggung: 60”++ Labuh: 40” . Harga: 1- RM60 FREE POS SM 2- RM90 FREE POS SM . Order: HANYA MENERUSI WHATSAPP SAHAJA 0132106948 atau click link pada bio lagi mudah 🚫NO DM/NO PM🚫 . #missfarayes2018 #plussizefashion #plussizemurah #plussizeootd #plussizesg #johorbahru #sayajualplussizemurah #sayajualplussize #sayajualsizebesar #seluarplussize #seluarbesar #seluarbigsize #jeansplussize #jeansplussizemurah #jeansbigsize #jeansbigsizemurah #jeansjegging #jeggingmurah #jeggingplussize #skirtplussize #skirtbigsize #skirtsizebesar

‼️BELI 2PC RM90‼️ . PRINTED SKIRT PLUS SIZE Material: chiffon (with lining) tak jarang Ukuran: Pingang: 24”-48” Punggung: 60”++ Labuh: 40” . Harga: 1- RM60 FREE POS SM 2- RM90 FREE POS SM . Order: HANYA MENERUSI WHATSAPP SAHAJA 0132106948 atau click link pada bio lagi mudah 🚫NO DM/NO PM🚫 . #missfarayes2018 #plussizefashion #plussizemurah #plussizeootd #plussizesg #johorbahru #sayajualplussizemurah #sayajualplussize #sayajualsizebesar #seluarplussize #seluarbesar #seluarbigsize #jeansplussize #jeansplussizemurah #jeansbigsize #jeansbigsizemurah #jeansjegging #jeggingmurah #jeggingplussize #skirtplussize #skirtbigsize #skirtsizebesar

‼️BELI 2PC RM90‼️ . PRINTED SKIRT PLUS SIZE Material: chiffon (with lining) tak jarang Ukuran: Pingang: 24”-48” Punggung: 60”++ Labuh: 40” . Harga: 1- RM60 FREE POS SM 2- RM90 FREE POS SM . Order: HANYA MENERUSI WHATSAPP SAHAJA 0132106948 atau click link pada bio lagi mudah 🚫NO DM/NO PM🚫 . #missfarayes2018 #plussizefashion #plussizemurah #plussizeootd #plussizesg #johorbahru #sayajualplussizemurah #sayajualplussize #sayajualsizebesar #seluarplussize #seluarbesar #seluarbigsize #jeansplussize #jeansplussizemurah #jeansbigsize #jeansbigsizemurah #jeansjegging #jeggingmurah #jeggingplussize #skirtplussize #skirtbigsize #skirtsizebesar

‼️BELI 2PC RM90‼️ . PRINTED SKIRT PLUS SIZE Material: chiffon (with lining) tak jarang Ukuran: Pingang: 24”-48” Punggung: 60”++ Labuh: 40” . Harga: 1- RM60 FREE POS SM 2- RM90 FREE POS SM . Order: HANYA MENERUSI WHATSAPP SAHAJA 0132106948 atau click link pada bio lagi mudah 🚫NO DM/NO PM🚫 . #missfarayes2018 #plussizefashion #plussizemurah #plussizeootd #plussizesg #johorbahru #sayajualplussizemurah #sayajualplussize #sayajualsizebesar #seluarplussize #seluarbesar #seluarbigsize #jeansplussize #jeansplussizemurah #jeansbigsize #jeansbigsizemurah #jeansjegging #jeggingmurah #jeggingplussize #skirtplussize #skirtbigsize #skirtsizebesar

‼️BELI 2PC RM90‼️ . PRINTED SKIRT PLUS SIZE Material: chiffon (with lining) tak jarang Ukuran: Pingang: 24”-48” Punggung: 60”++ Labuh: 40” . Harga: 1- RM60 FREE POS SM 2- RM90 FREE POS SM . Order: HANYA MENERUSI WHATSAPP SAHAJA 0132106948 atau click link pada bio lagi mudah 🚫NO DM/NO PM🚫 . #missfarayes2018 #plussizefashion #plussizemurah #plussizeootd #plussizesg #johorbahru #sayajualplussizemurah #sayajualplussize #sayajualsizebesar #seluarplussize #seluarbesar #seluarbigsize #jeansplussize #jeansplussizemurah #jeansbigsize #jeansbigsizemurah #jeansjegging #jeggingmurah #jeggingplussize #skirtplussize #skirtbigsize #skirtsizebesar

BEST SELLING!!! Wajib beli sbb feedback semua customer kata material mcm 👍👍👍👍 . Harga mmg berpatutan sbb kualiti kite jaga. Jeans mcm seluaq jeans real kat luar tu cuma beza takyah risau terlupa zip ka,pinggang ketat makan banyak ka,butang tercabut ka. Ni sarungg, jalan pi mana hang suka. Hihi.2 color sahaja. Model pakai contoh acah2 sahaja. Real pic hat kanan naa. 😘 . Real Denim Jeggings (jeans) Material: soft denim (sgt memeri,lembut je selesa pakai) Cutting: skinny Ukuran: . Size A (suit L- XL) Pinggang: 30-40 Punggung: 38-52 Cawat: 24 Peha: 18-26 Panjang: 38 . Size B (suit XL-3XL) Pinggang: 34-44 Punggung: 40-56 Cawat: 24 Peha: 20-28 Panjang: 40 . Size C (suit 3XL-5 XL) Pinggang: 36-54 Punggung: 44-60 Cawat: 26 Peha: 23-34 Panjang: 40.5 . Size D (suit 5XL-7XL) Pinggang: 42-64 Punggung: 59-68 Cawat: 26 Peha: 25-36 Panjang: 42 . Harga: 1-RM65 FREE POS SM 2- RM120 FREE POS SM SS ADD RM5 . Whatsapp fara: 0132106948/ click link pada bio . ❌NO DM ❌NO PM . #jeggingjeansmfm #plussizefashion #plussizemurah #plussizeootd #plussizesg #johorbahru #sayajualplussizemurah #sayajualplussize #sayajualsizebesar #seluarplussize #seluarbesar #seluarbigsize #jeansplussize #jeansplussizemurah #jeansbigsize #jeansbigsizemurah #jeansjegging #jeggingmurah #jeggingplussize

BEST SELLING!!! Wajib beli sbb feedback semua customer kata material mcm 👍👍👍👍 . Harga mmg berpatutan sbb kualiti kite jaga. Jeans mcm seluaq jeans real kat luar tu cuma beza takyah risau terlupa zip ka,pinggang ketat makan banyak ka,butang tercabut ka. Ni sarungg, jalan pi mana hang suka. Hihi.2 color sahaja. Model pakai contoh acah2 sahaja. Real pic hat kanan naa. 😘 . Real Denim Jeggings (jeans) Material: soft denim (sgt memeri,lembut je selesa pakai) Cutting: skinny Ukuran: . Size A (suit L- XL) Pinggang: 30-40 Punggung: 38-52 Cawat: 24 Peha: 18-26 Panjang: 38 . Size B (suit XL-3XL) Pinggang: 34-44 Punggung: 40-56 Cawat: 24 Peha: 20-28 Panjang: 40 . Size C (suit 3XL-5 XL) Pinggang: 36-54 Punggung: 44-60 Cawat: 26 Peha: 23-34 Panjang: 40.5 . Size D (suit 5XL-7XL) Pinggang: 42-64 Punggung: 59-68 Cawat: 26 Peha: 25-36 Panjang: 42 . Harga: 1-RM65 FREE POS SM 2- RM120 FREE POS SM SS ADD RM5 . Whatsapp fara: 0132106948/ click link pada bio . ❌NO DM ❌NO PM . #jeggingjeansmfm #plussizefashion #plussizemurah #plussizeootd #plussizesg #johorbahru #sayajualplussizemurah #sayajualplussize #sayajualsizebesar #seluarplussize #seluarbesar #seluarbigsize #jeansplussize #jeansplussizemurah #jeansbigsize #jeansbigsizemurah #jeansjegging #jeggingmurah #jeggingplussize

BEST SELLING!!! Wajib beli sbb feedback semua customer kata material mcm 👍👍👍👍 . Harga mmg berpatutan sbb kualiti kite jaga. Jeans mcm seluaq jeans real kat luar tu cuma beza takyah risau terlupa zip ka,pinggang ketat makan banyak ka,butang tercabut ka. Ni sarungg, jalan pi mana hang suka. Hihi.2 color sahaja. Model pakai contoh acah2 sahaja. Real pic hat kanan naa. 😘 . Real Denim Jeggings (jeans) Material: soft denim (sgt memeri,lembut je selesa pakai) Cutting: skinny Ukuran: . Size A (suit L- XL) Pinggang: 30-40 Punggung: 38-52 Cawat: 24 Peha: 18-26 Panjang: 38 . Size B (suit XL-3XL) Pinggang: 34-44 Punggung: 40-56 Cawat: 24 Peha: 20-28 Panjang: 40 . Size C (suit 3XL-5 XL) Pinggang: 36-54 Punggung: 44-60 Cawat: 26 Peha: 23-34 Panjang: 40.5 . Size D (suit 5XL-7XL) Pinggang: 42-64 Punggung: 59-68 Cawat: 26 Peha: 25-36 Panjang: 42 . Harga: 1-RM65 FREE POS SM 2- RM120 FREE POS SM SS ADD RM5 . Whatsapp fara: 0132106948/ click link pada bio . ❌NO DM ❌NO PM . #jeggingjeansmfm #plussizefashion #plussizemurah #plussizeootd #plussizesg #johorbahru #sayajualplussizemurah #sayajualplussize #sayajualsizebesar #seluarplussize #seluarbesar #seluarbigsize #jeansplussize #jeansplussizemurah #jeansbigsize #jeansbigsizemurah #jeansjegging #jeggingmurah #jeggingplussize

BEST SELLING!!! Wajib beli sbb feedback semua customer kata material mcm 👍👍👍👍 . Harga mmg berpatutan sbb kualiti kite jaga. Jeans mcm seluaq jeans real kat luar tu cuma beza takyah risau terlupa zip ka,pinggang ketat makan banyak ka,butang tercabut ka. Ni sarungg, jalan pi mana hang suka. Hihi.2 color sahaja. Model pakai contoh acah2 sahaja. Real pic hat kanan naa. 😘 . Real Denim Jeggings (jeans) Material: soft denim (sgt memeri,lembut je selesa pakai) Cutting: skinny Ukuran: . Size A (suit L- XL) Pinggang: 30-40 Punggung: 38-52 Cawat: 24 Peha: 18-26 Panjang: 38 . Size B (suit XL-3XL) Pinggang: 34-44 Punggung: 40-56 Cawat: 24 Peha: 20-28 Panjang: 40 . Size C (suit 3XL-5 XL) Pinggang: 36-54 Punggung: 44-60 Cawat: 26 Peha: 23-34 Panjang: 40.5 . Size D (suit 5XL-7XL) Pinggang: 42-64 Punggung: 59-68 Cawat: 26 Peha: 25-36 Panjang: 42 . Harga: 1-RM65 FREE POS SM 2- RM120 FREE POS SM SS ADD RM5 . Whatsapp fara: 0132106948/ click link pada bio . ❌NO DM ❌NO PM . #jeggingjeansmfm #plussizefashion #plussizemurah #plussizeootd #plussizesg #johorbahru #sayajualplussizemurah #sayajualplussize #sayajualsizebesar #seluarplussize #seluarbesar #seluarbigsize #jeansplussize #jeansplussizemurah #jeansbigsize #jeansbigsizemurah #jeansjegging #jeggingmurah #jeggingplussize

BEST SELLING!!! Wajib beli sbb feedback semua customer kata material mcm 👍👍👍👍 . Harga mmg berpatutan sbb kualiti kite jaga. Jeans mcm seluaq jeans real kat luar tu cuma beza takyah risau terlupa zip ka,pinggang ketat makan banyak ka,butang tercabut ka. Ni sarungg, jalan pi mana hang suka. Hihi.2 color sahaja. Model pakai contoh acah2 sahaja. Real pic hat kanan naa. 😘 . Real Denim Jeggings (jeans) Material: soft denim (sgt memeri,lembut je selesa pakai) Cutting: skinny Ukuran: . Size A (suit L- XL) Pinggang: 30-40 Punggung: 38-52 Cawat: 24 Peha: 18-26 Panjang: 38 . Size B (suit XL-3XL) Pinggang: 34-44 Punggung: 40-56 Cawat: 24 Peha: 20-28 Panjang: 40 . Size C (suit 3XL-5 XL) Pinggang: 36-54 Punggung: 44-60 Cawat: 26 Peha: 23-34 Panjang: 40.5 . Size D (suit 5XL-7XL) Pinggang: 42-64 Punggung: 59-68 Cawat: 26 Peha: 25-36 Panjang: 42 . Harga: 1-RM65 FREE POS SM 2- RM120 FREE POS SM SS ADD RM5 . Whatsapp fara: 0132106948/ click link pada bio . ❌NO DM ❌NO PM . #jeggingjeansmfm #plussizefashion #plussizemurah #plussizeootd #plussizesg #johorbahru #sayajualplussizemurah #sayajualplussize #sayajualsizebesar #seluarplussize #seluarbesar #seluarbigsize #jeansplussize #jeansplussizemurah #jeansbigsize #jeansbigsizemurah #jeansjegging #jeggingmurah #jeggingplussize

BEST SELLING!!! Wajib beli sbb feedback semua customer kata material mcm 👍👍👍👍 . Harga mmg berpatutan sbb kualiti kite jaga. Jeans mcm seluaq jeans real kat luar tu cuma beza takyah risau terlupa zip ka,pinggang ketat makan banyak ka,butang tercabut ka. Ni sarungg, jalan pi mana hang suka. Hihi.2 color sahaja. Model pakai contoh acah2 sahaja. Real pic hat kanan naa. 😘 . Real Denim Jeggings (jeans) Material: soft denim (sgt memeri,lembut je selesa pakai) Cutting: skinny Ukuran: . Size A (suit L- XL) Pinggang: 30-40 Punggung: 38-52 Cawat: 24 Peha: 18-26 Panjang: 38 . Size B (suit XL-3XL) Pinggang: 34-44 Punggung: 40-56 Cawat: 24 Peha: 20-28 Panjang: 40 . Size C (suit 3XL-5 XL) Pinggang: 36-54 Punggung: 44-60 Cawat: 26 Peha: 23-34 Panjang: 40.5 . Size D (suit 5XL-7XL) Pinggang: 42-64 Punggung: 59-68 Cawat: 26 Peha: 25-36 Panjang: 42 . Harga: 1-RM65 FREE POS SM 2- RM120 FREE POS SM SS ADD RM5 . Whatsapp fara: 0132106948/ click link pada bio . ❌NO DM ❌NO PM . #jeggingjeansmfm #plussizefashion #plussizemurah #plussizeootd #plussizesg #johorbahru #sayajualplussizemurah #sayajualplussize #sayajualsizebesar #seluarplussize #seluarbesar #seluarbigsize #jeansplussize #jeansplussizemurah #jeansbigsize #jeansbigsizemurah #jeansjegging #jeggingmurah #jeggingplussize

Welcome to butik @vendorsventure di ALAM AVENUE 2, SEKSYEN 16, SHAH ALAM, anda boleh try JUBAH PLUS SIZE NAYLI COLLECTION di fitting rooms yg selesa 💃🏻 . OPEN WEEKENDS🛍🛒 OPEN WEEKENDS🛍🛒 OPEN WEEKENDS🛍🛒 📣10pagi hingga 6petang EVERYDAY📣 Close on Monday only . 🔥Sale 30%🔥 . 💃🏻PLUSSIZE💃🏻 💃🏻PLUSSIZE💃🏻 💃🏻PLUSSIZE💃🏻 . 👗nursing zip 🤱🏻 👗lengan bergetah, wudhu’ friendly 👗tidak jarang 👗corak berkaki 👗Material flowy 👗Cutting A cut 👗5 colors available! Rich pink, Navy blue, Turquoise, Black & Grey . Please whatsapp +60192278771 untuk pertanyaan warna & saiz yg tiada di butik, juga terdapat di storage house kami. . Jom bawak satu family 👨‍👩‍👧‍👦 menjamu mata di butik @Vendorsventure! Sambil adik-adik & akak-akak menjamu mata mencari koleksi plus sizes Nayli Collection, boleh bawak sekali satu keluarga untuk mencari keperluan seisi keluarga kerana terdapat juga koleksi normal sizes, koleksi lelaki & kanak2, tudung&shawls, cosmetics, accessories, snacks, dsb dari pelbagai vendors yg lain! 😍 kan tak perlu susah payah masuk keluar banyak kedai2, @vendorsventure one-stop-shopping-centre untuk seisi keluarga anda! ☺️ . Also available: •plus size pants (L to 3XL) atau (UK size 14 to 22); & •plus size jubah (L to 3XL) •plus size kurung (L to 3XL) •plus size lace (L to 3XL) . #plussizemalaysia #malaysiaplussize #bajukurungplussizemalaysia #bajukurungplussize #seluarbesarmalaysia #plussizepants #seluarbesarmalaysia #seluarbigsaizmalaysia #seluarplussizemalaysia #seluarbigsize #seluarbesar #jubahplussizemalaysia #plussizejubah #malaysiajubah #jubahplussize #jubahacut #jubahsale #salejubah #jubahbesar #jubahbigsize #jubahsizebesar #jubahsaizbesar #jubahbigsize #nursingjubahmalaysia #nursingjubahmurah #nursingjubah #jubahpink #jubahpurple #jubahlilac #jubahmenyusu #jubahmenyusumurah #jubahmenyusumalaysia

Welcome to butik @vendorsventure di ALAM AVENUE 2, SEKSYEN 16, SHAH ALAM, anda boleh try JUBAH PLUS SIZE NAYLI COLLECTION di fitting rooms yg selesa 💃🏻 . OPEN WEEKENDS🛍🛒 OPEN WEEKENDS🛍🛒 OPEN WEEKENDS🛍🛒 📣10pagi hingga 6petang EVERYDAY📣 Close on Monday only . 🔥Sale 30%🔥 . 💃🏻PLUSSIZE💃🏻 💃🏻PLUSSIZE💃🏻 💃🏻PLUSSIZE💃🏻 . 👗nursing zip 🤱🏻 👗lengan bergetah, wudhu’ friendly 👗tidak jarang 👗corak berkaki 👗Material flowy 👗Cutting A cut 👗5 colors available! Rich pink, Navy blue, Turquoise, Black & Grey . Please whatsapp +60192278771 untuk pertanyaan warna & saiz yg tiada di butik, juga terdapat di storage house kami. . Jom bawak satu family 👨‍👩‍👧‍👦 menjamu mata di butik @Vendorsventure! Sambil adik-adik & akak-akak menjamu mata mencari koleksi plus sizes Nayli Collection, boleh bawak sekali satu keluarga untuk mencari keperluan seisi keluarga kerana terdapat juga koleksi normal sizes, koleksi lelaki & kanak2, tudung&shawls, cosmetics, accessories, snacks, dsb dari pelbagai vendors yg lain! 😍 kan tak perlu susah payah masuk keluar banyak kedai2, @vendorsventure one-stop-shopping-centre untuk seisi keluarga anda! ☺️ . Also available: •plus size pants (L to 3XL) atau (UK size 14 to 22); & •plus size jubah (L to 3XL) •plus size kurung (L to 3XL) •plus size lace (L to 3XL) . #plussizemalaysia #malaysiaplussize #bajukurungplussizemalaysia #bajukurungplussize #seluarbesarmalaysia #plussizepants #seluarbesarmalaysia #seluarbigsaizmalaysia #seluarplussizemalaysia #seluarbigsize #seluarbesar #jubahplussizemalaysia #plussizejubah #malaysiajubah #jubahplussize #jubahacut #jubahsale #salejubah #jubahbesar #jubahbigsize #jubahsizebesar #jubahsaizbesar #jubahbigsize #nursingjubahmalaysia #nursingjubahmurah #nursingjubah #jubahpink #jubahpurple #jubahlilac #jubahmenyusu #jubahmenyusumurah #jubahmenyusumalaysia

Welcome to butik @vendorsventure di ALAM AVENUE 2, SEKSYEN 16, SHAH ALAM, anda boleh try JUBAH PLUS SIZE NAYLI COLLECTION di fitting rooms yg selesa 💃🏻 . OPEN WEEKENDS🛍🛒 OPEN WEEKENDS🛍🛒 OPEN WEEKENDS🛍🛒 📣10pagi hingga 6petang EVERYDAY📣 Close on Monday only . 🔥Sale 30%🔥 . 💃🏻PLUSSIZE💃🏻 💃🏻PLUSSIZE💃🏻 💃🏻PLUSSIZE💃🏻 . 👗nursing zip 🤱🏻 👗lengan bergetah, wudhu’ friendly 👗tidak jarang 👗corak berkaki 👗Material flowy 👗Cutting A cut 👗5 colors available! Rich pink, Navy blue, Turquoise, Black & Grey . Please whatsapp +60192278771 untuk pertanyaan warna & saiz yg tiada di butik, juga terdapat di storage house kami. . Jom bawak satu family 👨‍👩‍👧‍👦 menjamu mata di butik @Vendorsventure! Sambil adik-adik & akak-akak menjamu mata mencari koleksi plus sizes Nayli Collection, boleh bawak sekali satu keluarga untuk mencari keperluan seisi keluarga kerana terdapat juga koleksi normal sizes, koleksi lelaki & kanak2, tudung&shawls, cosmetics, accessories, snacks, dsb dari pelbagai vendors yg lain! 😍 kan tak perlu susah payah masuk keluar banyak kedai2, @vendorsventure one-stop-shopping-centre untuk seisi keluarga anda! ☺️ . Also available: •plus size pants (L to 3XL) atau (UK size 14 to 22); & •plus size jubah (L to 3XL) •plus size kurung (L to 3XL) •plus size lace (L to 3XL) . #plussizemalaysia #malaysiaplussize #bajukurungplussizemalaysia #bajukurungplussize #seluarbesarmalaysia #plussizepants #seluarbesarmalaysia #seluarbigsaizmalaysia #seluarplussizemalaysia #seluarbigsize #seluarbesar #jubahplussizemalaysia #plussizejubah #malaysiajubah #jubahplussize #jubahacut #jubahsale #salejubah #jubahbesar #jubahbigsize #jubahsizebesar #jubahsaizbesar #jubahbigsize #nursingjubahmalaysia #nursingjubahmurah #nursingjubah #jubahpink #jubahpurple #jubahlilac #jubahmenyusu #jubahmenyusumurah #jubahmenyusumalaysia

Welcome to butik @vendorsventure di ALAM AVENUE 2, SEKSYEN 16, SHAH ALAM, anda boleh try JUBAH PLUS SIZE NAYLI COLLECTION di fitting rooms yg selesa 💃🏻 . OPEN WEEKENDS🛍🛒 OPEN WEEKENDS🛍🛒 OPEN WEEKENDS🛍🛒 📣10pagi hingga 6petang EVERYDAY📣 Close on Monday only . 🔥Sale 30%🔥 . 💃🏻PLUSSIZE💃🏻 💃🏻PLUSSIZE💃🏻 💃🏻PLUSSIZE💃🏻 . 👗nursing zip 🤱🏻 👗lengan bergetah, wudhu’ friendly 👗tidak jarang 👗corak berkaki 👗Material flowy 👗Cutting A cut 👗5 colors available! Rich pink, Navy blue, Turquoise, Black & Grey . Please whatsapp +60192278771 untuk pertanyaan warna & saiz yg tiada di butik, juga terdapat di storage house kami. . Jom bawak satu family 👨‍👩‍👧‍👦 menjamu mata di butik @Vendorsventure! Sambil adik-adik & akak-akak menjamu mata mencari koleksi plus sizes Nayli Collection, boleh bawak sekali satu keluarga untuk mencari keperluan seisi keluarga kerana terdapat juga koleksi normal sizes, koleksi lelaki & kanak2, tudung&shawls, cosmetics, accessories, snacks, dsb dari pelbagai vendors yg lain! 😍 kan tak perlu susah payah masuk keluar banyak kedai2, @vendorsventure one-stop-shopping-centre untuk seisi keluarga anda! ☺️ . Also available: •plus size pants (L to 3XL) atau (UK size 14 to 22); & •plus size jubah (L to 3XL) •plus size kurung (L to 3XL) •plus size lace (L to 3XL) . #plussizemalaysia #malaysiaplussize #bajukurungplussizemalaysia #bajukurungplussize #seluarbesarmalaysia #plussizepants #seluarbesarmalaysia #seluarbigsaizmalaysia #seluarplussizemalaysia #seluarbigsize #seluarbesar #jubahplussizemalaysia #plussizejubah #malaysiajubah #jubahplussize #jubahacut #jubahsale #salejubah #jubahbesar #jubahbigsize #jubahsizebesar #jubahsaizbesar #jubahbigsize #nursingjubahmalaysia #nursingjubahmurah #nursingjubah #jubahpink #jubahpurple #jubahlilac #jubahmenyusu #jubahmenyusumurah #jubahmenyusumalaysia

Welcome to butik @vendorsventure di ALAM AVENUE 2, SEKSYEN 16, SHAH ALAM, anda boleh try JUBAH PLUS SIZE NAYLI COLLECTION di fitting rooms yg selesa 💃🏻 . OPEN WEEKENDS🛍🛒 OPEN WEEKENDS🛍🛒 OPEN WEEKENDS🛍🛒 📣10pagi hingga 6petang EVERYDAY📣 Close on Monday only . 🔥Sale 30%🔥 . 💃🏻PLUSSIZE💃🏻 💃🏻PLUSSIZE💃🏻 💃🏻PLUSSIZE💃🏻 . 👗nursing zip 🤱🏻 👗lengan bergetah, wudhu’ friendly 👗tidak jarang 👗corak berkaki 👗Material flowy 👗Cutting A cut 👗5 colors available! Rich pink, Navy blue, Turquoise, Black & Grey . Please whatsapp +60192278771 untuk pertanyaan warna & saiz yg tiada di butik, juga terdapat di storage house kami. . Jom bawak satu family 👨‍👩‍👧‍👦 menjamu mata di butik @Vendorsventure! Sambil adik-adik & akak-akak menjamu mata mencari koleksi plus sizes Nayli Collection, boleh bawak sekali satu keluarga untuk mencari keperluan seisi keluarga kerana terdapat juga koleksi normal sizes, koleksi lelaki & kanak2, tudung&shawls, cosmetics, accessories, snacks, dsb dari pelbagai vendors yg lain! 😍 kan tak perlu susah payah masuk keluar banyak kedai2, @vendorsventure one-stop-shopping-centre untuk seisi keluarga anda! ☺️ . Also available: •plus size pants (L to 3XL) atau (UK size 14 to 22); & •plus size jubah (L to 3XL) •plus size kurung (L to 3XL) •plus size lace (L to 3XL) . #plussizemalaysia #malaysiaplussize #bajukurungplussizemalaysia #bajukurungplussize #seluarbesarmalaysia #plussizepants #seluarbesarmalaysia #seluarbigsaizmalaysia #seluarplussizemalaysia #seluarbigsize #seluarbesar #jubahplussizemalaysia #plussizejubah #malaysiajubah #jubahplussize #jubahacut #jubahsale #salejubah #jubahbesar #jubahbigsize #jubahsizebesar #jubahsaizbesar #jubahbigsize #nursingjubahmalaysia #nursingjubahmurah #nursingjubah #jubahpink #jubahpurple #jubahlilac #jubahmenyusu #jubahmenyusumurah #jubahmenyusumalaysia

1Jogger VARSITY & STRIPE PREMIUM READY & PRE ORDER #celanaandriana . . Celana jogger ini bisa digunakan untuk pria atau Wanita dan dapat melengkapi ootd mu 😊 . . 👖BISA REQUEST * SIZE balita, anak, dewasa (size no 25-50) *WARNA (black, navy, white, dark grey, khako, cream) *MODEL CELANA (jogger panjang, pendek 3/4, menggunalan stripe atau tidak, model cargo panjang/pendek) TANPA MINIMAL ORDER . . . . PEMBAYARAN : dp 50-75% . . SPESIFIKASI Bahan yang digunakan cotton premium / cotton Twill / Flecee, bahan premium yang tidak mudah pudar ataupun mudah luntur . . . 📞Info harga, detail size dan order Yuk segera hubungi kami di WA Adm 1 +62878724847410 WA Adm 2 +6281324143964 Line @guv8985t atau klik link dibio . . #fashionstyleandriaa #celana #joggerpants #celanajumbo #cargoanak #celanaanak #celanajogger #celanacargojumbo #joggerbigsize #celanajoggerbig #celanabackpaker #pantsjogger #bigsizepants #celanaukuranbesar #celanatravelling #celanabackpacker #celanajoggerbigsize #celanabig #joggerbig #celanajoggercargobigsize #joggerukuranbesar #joggerpantsbigsize #celanaukuranbesar #joggerjumbo #celanajoggerjumbo #onlineshopcelana #seluarbigsize #olshopbanjarmasin #olshopsamarinda #olshoppontianakshopping

1Jogger VARSITY & STRIPE PREMIUM READY & PRE ORDER #celanaandriana . . Celana jogger ini bisa digunakan untuk pria atau Wanita dan dapat melengkapi ootd mu 😊 . . 👖BISA REQUEST * SIZE balita, anak, dewasa (size no 25-50) *WARNA (black, navy, white, dark grey, khako, cream) *MODEL CELANA (jogger panjang, pendek 3/4, menggunalan stripe atau tidak, model cargo panjang/pendek) TANPA MINIMAL ORDER . . . . PEMBAYARAN : dp 50-75% . . SPESIFIKASI Bahan yang digunakan cotton premium / cotton Twill / Flecee, bahan premium yang tidak mudah pudar ataupun mudah luntur . . . 📞Info harga, detail size dan order Yuk segera hubungi kami di WA Adm 1 +62878724847410 WA Adm 2 +6281324143964 Line @guv8985t atau klik link dibio . . #fashionstyleandriaa #celana #joggerpants #celanajumbo #cargoanak #celanaanak #celanajogger #celanacargojumbo #joggerbigsize #celanajoggerbig #celanabackpaker #pantsjogger #bigsizepants #celanaukuranbesar #celanatravelling #celanabackpacker #celanajoggerbigsize #celanabig #joggerbig #celanajoggercargobigsize #joggerukuranbesar #joggerpantsbigsize #celanaukuranbesar #joggerjumbo #celanajoggerjumbo #onlineshopcelana #seluarbigsize #olshopbanjarmasin #olshopsamarinda #olshoppontianak

1Jogger VARSITY & STRIPE PREMIUM READY & PRE ORDER #celanaandriana . . Celana jogger ini bisa digunakan untuk pria atau Wanita dan dapat melengkapi ootd mu 😊 . . 👖BISA REQUEST * SIZE balita, anak, dewasa (size no 25-50) *WARNA (black, navy, white, dark grey, khako, cream) *MODEL CELANA (jogger panjang, pendek 3/4, menggunalan stripe atau tidak, model cargo panjang/pendek) TANPA MINIMAL ORDER . . . . PEMBAYARAN : dp 50-75% . . SPESIFIKASI Bahan yang digunakan cotton premium / cotton Twill / Flecee, bahan premium yang tidak mudah pudar ataupun mudah luntur . . . 📞Info harga, detail size dan order Yuk segera hubungi kami di WA Adm 1 +62878724847410 WA Adm 2 +6281324143964 Line @guv8985t atau klik link dibio . . #fashionstyleandriaa #celana #joggerpants #celanajumbo #cargoanak #celanaanak #celanajogger #celanacargojumbo #joggerbigsize #celanajoggerbig #celanabackpaker #pantsjogger #bigsizepants #celanaukuranbesar #celanatravelling #celanabackpacker #celanajoggerbigsize #celanabig #joggerbig #celanajoggercargobigsize #joggerukuranbesar #joggerpantsbigsize #celanaukuranbesar #joggerjumbo #celanajoggerjumbo #onlineshopcelana #seluarbigsize #olshopbanjarmasin #olshopsamarinda #olshoppontianak

Jogger CARGO PREMIUM READY & PRE ORDER #celanaandriana . . Celana jogger ini bisa digunakan untuk pria atau Wanita dan dapat melengkapi ootd mu 😊 . . 👖BISA REQUEST * SIZE balita, anak, dewasa (size no 25-50) *WARNA (black, navy, white, dark grey, khako, cream) *MODEL CELANA (jogger panjang, pendek 3/4, menggunalan stripe atau tidak, model cargo panjang/pendek) TANPA MINIMAL ORDER . . . . PEMBAYARAN : dp 50-75% . . SPESIFIKASI Bahan yang digunakan cotton premium dan cotton Twill, bahan premium yang tidak mudah pudar ataupun mudah luntur . . . 📞Info harga, detail size dan order Yuk segera hubungi kami di WA Adm 1 +62878724847410 WA Adm 2 +6281324143964 Line @guv8985t atau klik link dibio . . #fashionstyleandriaa #celana #joggerpants #celanajumbo #cargoanak #celanaanak #celanajogger #celanacargojumbo #cargobigsize #celanajoggerbig #celanabackpaker #pantscargo #bigsizepants #celanaukuranbesar #celanatravelling #celanabackpacker #celanacargobigsize #celanabig #joggerbig #celanajoggercargobigsize #joggerukuranbesari #cargopantsbigsize #celanaukuranbesar #joggerjumbo #celanacargojumbo #celanabigsize2018 #onlineshopcelana #seluarbigsize #olshopmakassar #olshopmedan #olshoppangkalpinang

Jogger CARGO PREMIUM READY & PRE ORDER #celanaandriana . . Celana jogger ini bisa digunakan untuk pria atau Wanita dan dapat melengkapi ootd mu 😊 . . 👖BISA REQUEST * SIZE balita, anak, dewasa (size no 25-50) *WARNA (black, navy, white, dark grey, khako, cream) *MODEL CELANA (jogger panjang, pendek 3/4, menggunalan stripe atau tidak, model cargo panjang/pendek) TANPA MINIMAL ORDER . . . . PEMBAYARAN : dp 50-75% . . SPESIFIKASI Bahan yang digunakan cotton premium dan cotton Twill, bahan premium yang tidak mudah pudar ataupun mudah luntur . . . 📞Info harga, detail size dan order Yuk segera hubungi kami di WA Adm 1 +62878724847410 WA Adm 2 +6281324143964 Line @guv8985t atau klik link dibio . . #fashionstyleandriaa #celana #joggerpants #celanajumbo #cargoanak #celanaanak #celanajogger #celanacargojumbo #cargobigsize #celanacargo #celanabackpaker #pants #bigsizepants #celanaukuranbesar #celanacustom #celanaolahraga #celanacargobigsize #celanabig #joggerbig #celanajoggercargobigsize #joggerukuranbesar #cargopantsbigsize #celanaukuranbesar #joggerjumbo #celanacargojumbo #celanabigsize2018 #onlineshopcelana #seluarbigsize #olshopmakassar #olshopmedan #olshoppangkalpinang

Jogger CARGO PREMIUM READY & PRE ORDER #celanaandriana . . Celana jogger ini bisa digunakan untuk pria atau Wanita dan dapat melengkapi ootd mu 😊 . . 👖BISA REQUEST * SIZE balita, anak, dewasa (size no 25-50) *WARNA (black, navy, white, dark grey, khako, cream) *MODEL CELANA (jogger panjang, pendek 3/4, menggunalan stripe atau tidak, model cargo panjang/pendek) TANPA MINIMAL ORDER . . . . PEMBAYARAN : dp 50-75% . . SPESIFIKASI Bahan yang digunakan cotton premium dan cotton Twill, bahan premium yang tidak mudah pudar ataupun mudah luntur . . . 📞Info harga, detail size dan order Yuk segera hubungi kami di WA Adm 1 +62878724847410 WA Adm 2 +6281324143964 Line @guv8985t atau klik link dibio . . #fashionstyleandriaa #celana #joggerpants #celanajumbo #cargoanak #celanaanak #celanajogger #celanacargojumbo #cargobigsize #celanacargo #celanabackpaker #pants #bigsizepants #celanaukuranbesar #celanacustom #celanaolahraga #celanacargobigsize #celanabig #joggerbig #celanajoggercargobigsize #joggerukuranbesar #cargopantsbigsize #celanaukuranbesar #joggerjumbo #celanacargojumbo #celanabigsize2018 #onlineshopcelana #seluarbigsize #olshopriau #olshoppekanbaru #olshopmalang

Jogger CARGO PREMIUM READY & PRE ORDER #celanaandriana . . Celana jogger ini bisa digunakan untuk pria atau Wanita dan dapat melengkapi ootd mu 😊 . . 👖BISA REQUEST * SIZE balita, anak, dewasa (size no 25-50) *WARNA (black, navy, white, dark grey, khako, cream) *MODEL CELANA (jogger panjang, pendek 3/4, menggunalan stripe atau tidak, model cargo panjang/pendek) TANPA MINIMAL ORDER . . . . PEMBAYARAN : dp 50-75% . . SPESIFIKASI Bahan yang digunakan cotton premium dan cotton Twill, bahan premium yang tidak mudah pudar ataupun mudah luntur . . . 📞Info harga, detail size dan order Yuk segera hubungi kami di WA Adm 1 +62878724847410 WA Adm 2 +6281324143964 Line @guv8985t atau klik link dibio . . #fashionstyleandriaa #celana #joggerpants #celanajumbo #cargoanak #celanaanak #celanajogger #celanacargojumbo #cargobigsize #celanacargo #celanabackpaker #pants #bigsizepants #celanaukuranbesar #celanacustom #celanaolahraga #celanacargobigsize #celanabig #joggerbig #celanajoggercargobigsize #joggerukuranbesar #cargopantsbigsize #celanaukuranbesar #joggerjumbo #celanacargojumbo #celanabigsize2018 #onlineshopcelana #seluarbigsize #olshopriau #olshoppekanbaru #olshopmalang

Jogger CARGO PREMIUM READY & PRE ORDER #celanaandriana . . Celana jogger ini bisa digunakan untuk pria atau Wanita dan dapat melengkapi ootd mu 😊 . . 👖BISA REQUEST * SIZE balita, anak, dewasa (size no 25-50) *WARNA (black, navy, white, dark grey, khako, cream) *MODEL CELANA (jogger panjang, pendek 3/4, menggunalan stripe atau tidak, model cargo panjang/pendek) TANPA MINIMAL ORDER . . . . PEMBAYARAN : dp 50-75% . . SPESIFIKASI Bahan yang digunakan cotton premium dan cotton Twill, bahan premium yang tidak mudah pudar ataupun mudah luntur . . . 📞Info harga, detail size dan order Yuk segera hubungi kami di WA Adm 1 +62878724847410 WA Adm 2 +6281324143964 Line @guv8985t atau klik link dibio . . #fashionstyleandriaa #celana #joggerpants #vendorcelana #cargoanak #celanaanak #celanajogger #celanacargojumbo #cargobigsize #celanacargo #celanabackpaker #vendorcelana #pants #bigsizepants #celanaukuranbesar #celanacustom #celanaolahraga #celanabigsize #celanabig #joggerbig #celanajoggerbigsize #joggerukuranbesar #cargopantsbigsize #celanaukuranbesar #joggerjumbo #celanacargojumbo #celanabigsize2018 #onlineshopcelana #seluarbigsize #olshopriau #olshoppekanbaru #olshopmalang

Jogger CARGO PREMIUM READY & PRE ORDER #celanaandriana . . Celana jogger ini bisa digunakan untuk pria atau Wanita dan dapat melengkapi ootd mu 😊 . . 👖BISA REQUEST * SIZE balita, anak, dewasa (size no 25-50) *WARNA (black, navy, white, dark grey, khako, cream) *MODEL CELANA (jogger panjang, pendek 3/4, menggunalan stripe atau tidak, model cargo panjang/pendek) TANPA MINIMAL ORDER . . . . PEMBAYARAN : dp 50-75% . . SPESIFIKASI Bahan yang digunakan cotton premium dan cotton Twill, bahan premium yang tidak mudah pudar ataupun mudah luntur . . . 📞Info harga, detail size dan order Yuk segera hubungi kami di WA Adm 1 +62878724847410 WA Adm 2 +6281324143964 Line @guv8985t atau klik link dibio . . #fashionstyleandriaa #celana #joggerpants #vendorcelana #cargoanak #celanaanak #celanajogger #celanacargojumbo #cargobigsize #celanacargo #celanabackpaker #vendorcelana #pants #bigsizepants #celanaukuranbesar #celanacustom #celanaolahraga #celanabigsize #celanabig #joggerbig #celanajoggerbigsize #joggerukuranbesar #cargopantsbigsize #celanaukuranbesar #joggerjumbo #celanacargojumbo #celanabigsize2018 #onlineshopcelana #seluarbigsize #olshopriau #olshoppekanbaru #olshopmalang

Jogger PREMIUM READY & PRE ORDER #celanaandriana . . Celana jogger ini bisa digunakan untuk pria atau Wanita dan dapat melengkapi ootd mu 😊 . . 👖BISA REQUEST * SIZE balita, anak, dewasa (size no 25-50) *WARNA (black, navy, white, dark grey, khako, cream) *MODEL CELANA (jogger panjang, pendek 3/4, menggunalan stripe atau tidak, model cargo panjang/pendek) TANPA MINIMAL ORDER . . . . PEMBAYARAN : dp 50-75% . . SPESIFIKASI Bahan yang digunakan cotton premium dan cotton Twill, bahan premium yang tidak mudah pudar ataupun mudah luntur . . . 📞Info harga, detail size dan order Yuk segera hubungi kami di WA Adm 1 +62878724847410 WA Adm 2 +6281324143964 Line @guv8985t atau klik link dibio . . #fashionstyleandriaa #celana #joggerpants #vendorcelana #cargoanak #celanaanak #celanajogger #celanacargojumbo #cargobigsize #celanacargo #celanabackpaker #vendorcelana #pants #bigsizepants #celanaukuranbesar #celanacustom #celanaolahraga #celanabigsize #celanabig #joggerbig #celanajoggerbigsize #joggerukuranbesar #cargopantsbigsize #celanaukuranbesar #joggerjumbo #celanacargojumbo #celanabigsize2018 #onlineshopcelana #seluarbigsize #olshopmakassar #olshopbatam #olshopsingapore

Jogger PREMIUM READY & PRE ORDER #celanaandriana . . Celana jogger ini bisa digunakan untuk pria atau Wanita dan dapat melengkapi ootd mu 😊 . . 👖BISA REQUEST * SIZE balita, anak, dewasa (size no 25-50) *WARNA (black, navy, white, dark grey, khako, cream) *MODEL CELANA (jogger panjang, pendek 3/4, menggunalan stripe atau tidak, model cargo panjang/pendek) TANPA MINIMAL ORDER . . . . PEMBAYARAN : dp 50-75% . . SPESIFIKASI Bahan yang digunakan cotton premium dan cotton Twill, bahan premium yang tidak mudah pudar ataupun mudah luntur . . . 📞Info harga, detail size dan order Yuk segera hubungi kami di WA Adm 1 +62878724847410 WA Adm 2 +6281324143964 Line @guv8985t atau klik link dibio . . #fashionstyleandriaa #celana #joggerpants #vendorcelana #cargoanak #celanaanak #celanajogger #celanacargojumbo #cargobigsize #celanacargo #celanabackpaker #vendorcelana #pants #bigsizepants #celanaukuranbesar #celanacustom #celanaolahraga #celanabigsize #celanabig #joggerbig #celanajoggerbigsize #joggerukuranbesar #cargopantsbigsize #celanaukuranbesar #joggerjumbo #celanacargojumbo #celanabigsize2018 #onlineshopcelana #seluarbigsize #olshopjakarta #olshopmalang #olshopbrunei

Jogger PREMIUM READY & PRE ORDER #celanaandriana . . Celana jogger ini bisa digunakan untuk pria atau Wanita dan dapat melengkapi ootd mu 😊 . . 👖BISA REQUEST * SIZE balita, anak, dewasa (size no 25-50) *WARNA (black, navy, white, dark grey, khako, cream) *MODEL CELANA (jogger panjang, pendek 3/4, menggunalan stripe atau tidak, model cargo panjang/pendek) TANPA MINIMAL ORDER . . . . PEMBAYARAN : dp 50-75% . . SPESIFIKASI Bahan yang digunakan cotton premium dan cotton Twill, bahan premium yang tidak mudah pudar ataupun mudah luntur . . . 📞Info harga, detail size dan order Yuk segera hubungi kami di WA Adm 1 +62878724847410 WA Adm 2 +6281324143964 Line @guv8985t atau klik link dibio . . #fashionstyleandriaa #celana #joggerpants #vendorcelana #cargoanak #celanaanak #celanajogger #celanacargojumbo #cargobigsize #celanacargo #celanabackpaker #vendorcelana #pants #bigsizepants #celanaukuranbesar #celanacustom #celanaolahraga #celanabigsize #celanabig #joggerbig #celanajoggerbigsize #joggerukuranbesar #cargopantsbigsize #celanaukuranbesar #joggerjumbo #celanacargojumbo #celanabigsize2018 #onlineshopcelana #seluarbigsize #olshopjakarta #olshopmalang #olshopbrunei

Jogger PREMIUM READY & PRE ORDER #celanaandriana . . Celana jogger ini bisa digunakan untuk pria atau Wanita dan bukan hanya wanita tak berhijab, yang berhijabpun keren banget nih kak, contohnya di pict ini 😊 . . 👖BISA REQUEST * SIZE balita, anak, dewasa (size no 25-50) *WARNA (black, navy, white, dark grey, khako, cream) *MODEL CELANA (jogger panjang, pendek 3/4, menggunalan stripe atau tidak, model cargo panjang/pendek) TANPA MINIMAL ORDER . . . . PEMBAYARAN : dp 50-75% . . SPESIFIKASI Bahan yang digunakan cotton premium dan cotton Twill, bahan premium yang tidak mudah pudar ataupun mudah luntur . . . 📞Info harga, detail size dan order Yuk segera hubungi kami di WA Adm 1 +62878724847410 WA Adm 2 +6281324143964 Line @guv8985t atau klik link dibio . . #fashionstyleandriaa #celana #joggerpants #vendorcelana #cargoanak #celanaanak #celanajogger #celanacargojumbo #cargobigsize #celanacargo #celanabackpaker #pants #bigsizepants #celanaukuranbesar #celanacustom #celanaolahraga #celanabigsize #celanabig #joggerbig #celanajoggerbigsize #joggerukuranbesar #cargopantsbigsize #celanaukuranbesar #joggerjumbo #celanacargojumbo #onlineshopcelana #seluarbigsize #olshopyogyakarta #olshopjogja #olshopacehdarussalam #olshopaceh

Jogger PREMIUM READY & PRE ORDER #celanaandriana . . Celana jogger ini bisa digunakan untuk pria atau Wanita dan bukan hanya wanita tak berhijab, yang berhijabpun keren banget nih kak, contohnya di pict ini 😊 . . 👖BISA REQUEST * SIZE balita, anak, dewasa (size no 25-50) *WARNA (black, navy, white, dark grey, khako, cream) *MODEL CELANA (jogger panjang, pendek 3/4, menggunalan stripe atau tidak, model cargo panjang/pendek) TANPA MINIMAL ORDER . . . . PEMBAYARAN : dp 50-75% . . SPESIFIKASI Bahan yang digunakan cotton premium dan cotton Twill, bahan premium yang tidak mudah pudar ataupun mudah luntur . . . 📞Info harga, detail size dan order Yuk segera hubungi kami di WA Adm 1 +62878724847410 WA Adm 2 +6281324143964 Line @guv8985t atau klik link dibio . . #fashionstyleandriaa #celana #joggerpants #vendorcelana #cargoanak #celanaanak #celanajogger #celanacargojumbo #cargobigsize #celanacargo #celanabackpaker #pants #bigsizepants #celanaukuranbesar #celanacustom #celanaolahraga #celanabigsize #celanabig #joggerbig #celanajoggerbigsize #joggerukuranbesar #cargopantsbigsize #celanaukuranbesar #joggerjumbo #celanacargojumbo #onlineshopcelana #seluarbigsize #olshopsurabaya #olshopsemarang #olshoplampung #olshoptrenggalek

Jogger PREMIUM READY & PRE ORDER #celanaandriana . . Celana jogger ini bisa digunakan untuk pria atau Wanita dan bukan hanya wanita tak berhijab, yang berhijabpun keren banget nih kak, contohnya di pict ini 😊 . . 👖BISA REQUEST * SIZE balita, anak, dewasa (size no 25-50) *WARNA (black, navy, white, dark grey, khako, cream) *MODEL CELANA (jogger panjang, pendek 3/4, menggunalan stripe atau tidak, model cargo panjang/pendek) TANPA MINIMAL ORDER . . . . PEMBAYARAN : dp 50-75% . . SPESIFIKASI Bahan yang digunakan cotton premium dan cotton Twill, bahan premium yang tidak mudah pudar ataupun mudah luntur . . . 📞Info harga, detail size dan order Yuk segera hubungi kami di WA Adm 1 +62878724847410 WA Adm 2 +6281324143964 Line @guv8985t atau klik link dibio . . #fashionstyleandriaa #celana #joggerpants #vendorcelana #cargoanak #celanaanak #celanajogger #celanacargojumbo #cargobigsize #celanacargo #celanabackpaker #pants #bigsizepants #celanaukuranbesar #celanacustom #celanaolahraga #celanabigsize #celanabig #joggerbig #celanajoggerbigsize #joggerukuranbesar #cargopantsbigsize #celanaukuranbesar #joggerjumbo #celanacargojumbo #onlineshopcelana #seluarbigsize #olshopsurabaya #olshopsemarang #olshoplampung #olshoptrenggalek

Dusty 🍊 orange 😍 Super comfy & add colors to your holiday outfits, other than just wearing your predictable neutral colored pants or jeans 😉 . (Size L to 3XL) Ready Stock Plus Size straight cut Cotton Linen Pants with zip & button! 10 beautiful colors to choose from! Two fully functional pockets! 😍 the lovely lady, a pear body shape girl, wearing size L (Size UK 14-16) . Dm / Whatsapp 0192278771 for enquiries! You can cuba try at comfy fitting rooms at butik @vendorsventure at Alam Avenue 2 Shah Alam. . #plussize2018 #straightcutpants #plussizepants #cottonlinenpants #linenpants #plussizemalaysia #plussizemalaysian #plussizemalaysiaonline #seluarplussize #seluarplusizemalaysia #seluarplussizemalaysia #seluarmalaysia #seluarslack #rayasales #rayasale #rayapromo #rayapromotion #seluarlinen #seluarbesarmalaysia #seluarmengandung #seluarmengandungmalaysia #seluarmalaysia #seluarmalaysiamurah #seluarmurah #seluarbigsize #seluarbesarmalaysia #seluarbesar #seluarhijau #greenpants #seluarkerja #palazzomalaysia #palazzostraightcut

Jogger PREMIUM READY & PRE ORDER #celanaandriana . . Celana jogger ini bisa digunakan untuk pria atau Wanita dan dapat melengkapi ootd mu 😊 . . 👖BISA REQUEST * SIZE balita, anak, dewasa (size no 25-50) *WARNA (black, navy, white, dark grey, khako, cream) *MODEL CELANA (jogger panjang, pendek 3/4, menggunalan stripe atau tidak, model cargo panjang/pendek) TANPA MINIMAL ORDER . . . . PEMBAYARAN : dp 50-75% . . SPESIFIKASI Bahan yang digunakan cotton premium dan cotton Twill, bahan premium yang tidak mudah pudar ataupun mudah luntur . . . 📞Info harga, detail size dan order Yuk segera hubungi kami di WA Adm 1 +62878724847410 WA Adm 2 +6281324143964 Line @guv8985t atau klik link dibio . . #fashionstyleandriaa #celana #joggerpants #vendorcelana #cargoanak #celanaanak #celanajogger #celanacargojumbo #cargobigsize #celanacargo #celanabackpaker #vendorcelana #pants #bigsizepants #celanaukuranbesar #celanacustom #celanaolahraga #celanabigsize #celanabig #joggerbig #celanajoggerbigsize #joggerukuranbesar #cargopantsbigsize #celanaukuranbesar #joggerjumbo #celanacargojumbo #celanabigsize2018 #onlineshopcelana #seluarbigsize #olshopbekasi #olshopcibubur #olshoptangerang

Jogger PREMIUM READY & PRE ORDER #celanaandriana . . Celana jogger ini bisa digunakan untuk pria atau Wanita dan dapat melengkapi ootd mu 😊 . . 👖BISA REQUEST * SIZE balita, anak, dewasa (size no 25-50) *WARNA (black, navy, white, dark grey, khako, cream) *MODEL CELANA (jogger panjang, pendek 3/4, menggunalan stripe atau tidak, model cargo panjang/pendek) TANPA MINIMAL ORDER . . . . PEMBAYARAN : dp 50-75% . . SPESIFIKASI Bahan yang digunakan cotton premium dan cotton Twill, bahan premium yang tidak mudah pudar ataupun mudah luntur . . . 📞Info harga, detail size dan order Yuk segera hubungi kami di WA Adm 1 +62878724847410 WA Adm 2 +6281324143964 Line @guv8985t atau klik link dibio . . #fashionstyleandriaa #celana #joggerpants #vendorcelana #cargoanak #celanaanak #celanajogger #celanacargojumbo #cargobigsize #celanacargo #celanabackpaker #vendorcelana #pants #bigsizepants #celanaukuranbesar #celanacustom #celanaolahraga #celanabigsize #celanabig #joggerbig #celanajoggerbigsize #joggerukuranbesar #cargopantsbigsize #celanaukuranbesar #joggerjumbo #celanacargojumbo #celanabigsize2018 #onlineshopcelana #seluarbigsize #olshopbekasi #olshopcibubur #olshoptangerang

Jogger PREMIUM READY & PRE ORDER #celanaandriana . . Celana jogger ini bisa digunakan untuk pria atau Wanita dan dapat melengkapi ootd mu 😊 . . 👖BISA REQUEST * SIZE balita, anak, dewasa (size no 25-50) *WARNA (black, navy, white, dark grey, khako, cream) *MODEL CELANA (jogger panjang, pendek 3/4, menggunalan stripe atau tidak, model cargo panjang/pendek) TANPA MINIMAL ORDER . . . . PEMBAYARAN : dp 50-75% . . SPESIFIKASI Bahan yang digunakan cotton premium dan cotton Twill, bahan premium yang tidak mudah pudar ataupun mudah luntur . . . 📞Info harga, detail size dan order Yuk segera hubungi kami di WA Adm 1 +62878724847410 WA Adm 2 +6281324143964 Line @guv8985t atau klik link dibio . . #fashionstyleandriaa #celana #joggerpants #vendorcelana #cargoanak #celanaanak #celanajogger #celanacargojumbo #cargobigsize #celanacargo #celanabackpaker #vendorcelana #pants #bigsizepants #celanaukuranbesar #celanacustom #celanaolahraga #celanabigsize #celanabig #joggerbig #celanajoggerbigsize #joggerukuranbesar #cargopantsbigsize #celanaukuranbesar #joggerjumbo #celanacargojumbo #celanabigsize2018 #onlineshopcelana #seluarbigsize #olshopcirebon #olshoppangandaran #olshopmedan

Santai walking along the beach chalets with our turquoise cotton linen pants 😍 Super comfy & add colors to your holiday outfits, other than just wearing your predictable neutral colored pants 😁 . (Size L to 3XL) Ready Stock Plus Size straight cut Cotton Linen Pants with zip & button! 10 beautiful colors to choose from! Two fully functional pockets! 😍 the lovely lady, a 🍐 pear body shaped girl, wearing our size L (Size UK 14-16) . Dm / Whatsapp 0192278771 for enquiries! You can cuba try at comfy fitting rooms at butik @vendorsventure at Alam Avenue 2 Shah Alam. . #plussize2018 #straightcutpants #plussizepants #cottonlinenpants #linenpants #plussizemalaysia #plussizemalaysian #plussizemalaysiaonline #seluarplussize #seluarplusizemalaysia #seluarplussizemalaysia #seluarmalaysia #seluarslack #rayasales #rayasale #rayapromo #rayapromotion #seluarlinen #seluarbesarmalaysia #seluarmengandung #seluarmengandungmalaysia #seluarmalaysia #seluarmalaysiamurah #seluarmurah #seluarbigsize #seluarbesarmalaysia #seluarbesar #seluarhijau #greenpants #seluarkerja #palazzomalaysia #palazzostraightcut

School holiday mood with our moss green pants 😌🏝🍹 . (L to 3XL) Ready Stock Plus Size straight cut Cotton Linen Pants with zip & button! 😍 the lovely lady, a pear body shaped girl, wearing size L (Size UK 14-16). 10 beautiful colors available 👖 two fully functional pockets, u can put handphone & tisu! How wonderful 😍 . DM / Whatsapp 0192278771 . #plussize2018 #straightcutpants #plussizepants #cottonlinenpants #linenpants #plussizemalaysia #plussizemalaysian #plussizemalaysiaonline #seluarplussize #seluarplusizemalaysia #seluarplussizemalaysia #seluarmalaysia #seluarslack #rayasales #rayasale #rayapromo #rayapromotion #seluarlinen #seluarbesarmalaysia #seluarmengandung #seluarmengandungmalaysia #seluarmalaysia #seluarmalaysiamurah #seluarmurah #seluarbigsize #seluarbesarmalaysia #seluarbesar #seluarhijau #greenpants #seluarkerja #palazzomalaysia #palazzostraightcut

Jogger Cargo PREMIUM PRE ORDER . . 👖Mau buat celana sesuai model, warna, dan size sesuai keinginanmu, mau cargo, chino, jogger, pendek atau 3/4 atau panjang. . . Kamilah olshop untuk solusi kamu yang mau membuat celana sesuai ekpektasimu 😊 . . . SPESIFIKASI Bahan yang digunakan cotton premium dan cotton Twill, bahan premium yang tidak mudah pudar ataupun mudah luntur . . Semua #celanaandriana yang kami posting bisa request warna, model sesuai koleksi kami atau referensi sendiri dan BIG SIZE, boleh satuan TANPA MINIMAL ORDER. . . 👖SIZE CELANA *Size anak (balita, lanjutan, anak-anak) *Size terkecil hingga super duper jumbo (dewasa size 27-50)? *Custom warna, satu warna atau dua warna dalam satu celana? . .SEMUA BISA BUAT DISINI 😊 . . . 📞Info harga, detail size dan order Yuk segera hubungi kami di WA Adm 1 +62878724847410 WA Adm 2 +6281324143964 Line @guv8985t atau klik link dibio . . #fashionstyleandriaa #celana #joggerpants #vendorcelana #cargoanak #celanaanak #celanajogger #celanacargojumbo #cargobigsize #celanacargo #celanabackpaker #vendorcelana #pants #bigsizepants #celanaukuranbesar #celanacustom #celanaolahraga #celanabigsize #celanacargobigsize #joggerukuranbesar #cargopantsbigsize #celanaukuranbesar #joggercargojumbo #celanacargojumbo #celanabigsize2018 #onlineshopcelana #seluarbigsize #olshopdenpasar #olshoppangkalpinang #olshoplampung

Jogger Cargo PREMIUM PRE ORDER . . 👖Mau buat celana sesuai model, warna, dan size sesuai keinginanmu, mau cargo, chino, jogger, pendek atau 3/4 atau panjang. . . Kamilah olshop untuk solusi kamu yang mau membuat celana sesuai ekpektasimu 😊 . . . SPESIFIKASI Bahan yang digunakan cotton premium dan cotton Twill, bahan premium yang tidak mudah pudar ataupun mudah luntur . . Semua #celanaandriana yang kami posting bisa request warna, model sesuai koleksi kami atau referensi sendiri dan BIG SIZE, boleh satuan TANPA MINIMAL ORDER. . . 👖SIZE CELANA *Size anak (balita, lanjutan, anak-anak) *Size terkecil hingga super duper jumbo (dewasa size 27-50)? *Custom warna, satu warna atau dua warna dalam satu celana? . .SEMUA BISA BUAT DISINI 😊 . . . 📞Info harga, detail size dan order Yuk segera hubungi kami di WA Adm 1 +62878724847410 WA Adm 2 +6281324143964 Line @guv8985t atau klik link dibio . . #fashionstyleandriaa #celana #joggerpants #vendorcelana #cargoanak #celanaanak #celanajogger #celanacargojumbo #cargobigsize #celanacargo #celanabackpaker #vendorcelana #pants #bigsizepants #celanaukuranbesar #celanacustom #celanaolahraga #celanabigsize #celanacargobigsize #joggerukuranbesar #cargopantsbigsize #celanaukuranbesar #joggercargojumbo #celanacargojumbo #celanabigsize2018 #onlineshopcelana #seluarbigsize #olshopkalimantan #olshopbanjarmasin #olshopsamarinda

Cargo PREMIUM PRE ORDER . . 👖Mau buat celana sesuai model, warna, dan size sesuai keinginanmu, mau cargo, chino, jogger, pendek atau 3/4 atau panjang. . . Kamilah olshop untuk solusi kamu yang mau membuat celana sesuai ekpektasimu 😊 . . . SPESIFIKASI Bahan yang digunakan cotton premium dan cotton Twill, bahan premium yang tidak mudah pudar ataupun mudah luntur . . Semua #celanaandriana yang kami posting bisa request warna, model sesuai koleksi kami atau referensi sendiri dan BIG SIZE, boleh satuan TANPA MINIMAL ORDER. . . 👖SIZE CELANA *Size anak (balita, lanjutan, anak-anak) *Size terkecil hingga super duper jumbo (dewasa size 27-50)? *Custom warna, satu warna atau dua warna dalam satu celana? . .SEMUA BISA BUAT DISINI 😊 . . . 📞Info harga, detail size dan order Yuk segera hubungi kami di WA Adm 1 +62878724847410 WA Adm 2 +6281324143964 Line @guv8985t atau klik link dibio . . #fashionstyleandriaa #celana #joggerpants #vendorcelana #cargoanak #celanaanak #celanajogger #celanacargojumbo #cargobigsize #celanacargo #celanabackpaker #vendorcelana #pants #bigsizepants #celanaukuranbesar #celanacustom #celanaolahraga #celanabigsize #celanacargobigsize #joggerukuranbesar #cargopantsbigsize #celanaukuranbesar #joggercargojumbo #celanacargojumbo #celanabigsize2018 #onlineshopcelana #seluarbigsize #olshopkalimantan #olshopbanjarmasin #olshopsamarinda

Tracksuit Plus Size. Wool Cotton Fabric. Heavy duty Fabric. Size 3XL-8XL (Waist 40-56) . Jemput ke butik Big Player Clothing di Plaza Idaman Gombak Atau boleh DM untuk LINK KATALOG SHOPEE #bigplayer #bigplayerclothing #butikplussize #jualbajubesar #bajusaizbesar #saizbesar #tracksuitplussize #seluartrack #plussize #plussizepants #seluarplussize #seluarbigsize #malaysianplussize #butikbigsize #kemejaplussize #bigisawesome #gemokisawesome #gemukisawesome #abam #bob #staygrande #plazaidaman #gombak #kualalumpur #malaysia

Cargo PREMIUM PRE ORDER . . 👖Mau buat celana sesuai model, warna, dan size sesuai keinginanmu, mau cargo, chino, jogger, pendek atau 3/4 atau panjang. . . Kamilah olshop untuk solusi kamu yang mau membuat celana sesuai ekpektasimu 😊 . . . SPESIFIKASI Bahan yang digunakan cotton premium dan cotton Twill, bahan premium yang tidak mudah pudar ataupun mudah luntur . . Semua #celanaandriana yang kami posting bisa request warna, model sesuai koleksi kami atau referensi sendiri dan BIG SIZE, boleh satuan TANPA MINIMAL ORDER. . . 👖SIZE CELANA *Size anak (balita, lanjutan, anak-anak) *Size terkecil hingga super duper jumbo (dewasa size 27-50)? *Custom warna, satu warna atau dua warna dalam satu celana? . .SEMUA BISA BUAT DISINI 😊 . . . 📞Info harga, detail size dan order Yuk segera hubungi kami di WA Adm 1 +62878724847410 WA Adm 2 +6281324143964 Line @guv8985t atau klik link dibio . . #fashionstyleandriaa #celana #joggerpants #vendorcelana #cargoanak #celanaanak #celanajogger #celanacargojumbo #cargobigsize #celanacargo #celanabackpaker #vendorcelana #pants #bigsizepants #celanaukuranbesar #celanacustom #celanaolahraga #celanabigsize #celanacargobigsize #joggerukuranbesar #cargopantsbigsize #celanaukuranbesar #joggercargojumbo #celanacargojumbo #celanabigsize2018 #onlineshopcelana #seluarbigsize #olshopkalimantan #olshopbanjarmasin #olshopsamarinda

Cargo PREMIUM PRE ORDER . . 👖SPESIFIKASI Bahan yang digunakan cotton premium dan cotton Twill, bahan premium yang tidak mudah pudar ataupun mudah luntur . . Semua #celanaandriana yang kami posting bisa request warna, model sesuai koleksi kami atau referensi sendiri dan BIG SIZE, boleh satuan TANPA MINIMAL ORDER. . . 👖SIZE CELANA *Size anak (balita, lanjutan, anak-anak) *Size terkecil hingga super duper jumbo (dewasa size 27-50)? *Custom warna, satu warna atau dua warna dalam satu celana? . .SEMUA BISA BUAT DISINI 😊 . . . 📞Info harga, detail size dan order Yuk segera hubungi kami di WA Adm 1 +62878724847410 WA Adm 2 +6281324143964 Line @guv8985t atau klik link dibio . . #fashionstyleandriaa #celana #joggerpants #vendorcelana #cargoanak #celanaanak #celanajogger #celanacargojumbo #cargobigsize #celanacargo #celanabackpaker #vendorcelana #pants #bigsizepants #celanaukuranbesar #celanacustom #celanaolahraga #celanabigsize #celanacargobigsize #joggerukuranbesar #cargopantsbigsize #celanaukuranbesar #joggercargojumbo #celanacargojumbo #celanabigsize2018 #onlineshopcelana #seluarbigsize #olshopkalimantan #olshopbanjarmasin #olshopsamarinda

Cargo PREMIUM PRE ORDER . . 👖SPESIFIKASI Bahan yang digunakan cotton premium dan cotton Twill, bahan premium yang tidak mudah pudar ataupun mudah luntur . . Semua #celanaandriana yang kami posting bisa request warna, model sesuai koleksi kami atau referensi sendiri dan BIG SIZE, boleh satuan TANPA MINIMAL ORDER. . . 👖SIZE CELANA *Size anak (balita, lanjutan, anak-anak) *Size terkecil hingga super duper jumbo (dewasa size 27-50)? *Custom warna, satu warna atau dua warna dalam satu celana? . .SEMUA BISA BUAT DISINI 😊 . . . 📞Info harga, detail size dan order Yuk segera hubungi kami di WA Adm 1 +62878724847410 WA Adm 2 +6281324143964 Line @guv8985t atau klik link dibio . . #fashionstyleandriaa #celana #joggerpants #vendorcelana #cargoanak #celanaanak #celanajogger #celanacargojumbo #cargobigsize #celanacargo #celanabackpaker #vendorcelana #pants #bigsizepants #celanaukuranbesar #celanacustom #celanaolahraga #celanabigsize #celanacargobigsize #joggerukuranbesar #cargopantsbigsize #celanaukuranbesar #joggercargojumbo #celanacargojumbo #celanabigsize2018 #onlineshopcelana #seluarbigsize #olshoplampung #olshopbengkulu #olshopcelanabigsize

marshall jeans batch 3💄 XS S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL😎 . 🌸strechy denim jeans lembut, sedap pakai 🌸col : ice blue & dark blue SIZE XS Pinggang 26 - 28 Punggung 32 - 36 peha 19 - 22 Panjang 38 SIZE S Pinggang 28 - 30 Punggung 34 - 38 peha 20 - 24 Panjang 38 SIZE M Pinggang 30 - 32 Punggung 36 - 40 peha 22 - 25 Panjang 38 SIZE L Pinggang 34 - 36 Punggung 38 - 42 peha 23 - 26 Panjang 38 SIZE XL Pinggang 36 - 38 Punggung 42 - 48 peha 25 - 28 Panjang 39 Size 2XL Pinggang 38 - 40 Punggung 44 - 48 Peha 28 - 32 Panjang 40 SIZE 3XL Pinggang 40- 42 Punggung 44-48 Peha 28-32 Labuh 40 SIZE 4XL Pinggang 42-44’ Punggung 48-52 Peha 30-34 Labuh 40 SIZE 5XL Pinggang 44-46 Punggung 48-52 Peha 30-34 Labuh 41 Harga : rm59.00 free postage semenanjung sabah sarawak add postage rm7 Untuk Cek Stok @ Reply Segera 👇👇 WA : https://www.wasap.my/60199746393 Instagram : https://www.instagram.com/zannanetwork/ Page : https://www.facebook.com/zannanetwork/ Design/warna lain 👉 #znpants #palazzo #seluarslack #seluarslackperempuan #seluarslackmurah #seluarperempuan #palazzomurah #sayajualmurah #seluarplussize #mampumilik #seluarpanjang #borongseluar #pemborongseluar #sweatshirtmurah #seluarcotton #seluarbigsize #seluarwanita #pemborongseluarmurah #bajusupermurah #jualseluarmurah #jeanswanita #seluarjeansmurah

marshall jeans batch 3💄 XS S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL😎 . 🌸strechy denim jeans lembut, sedap pakai 🌸col : ice blue & dark blue SIZE XS Pinggang 26 - 28 Punggung 32 - 36 peha 19 - 22 Panjang 38 SIZE S Pinggang 28 - 30 Punggung 34 - 38 peha 20 - 24 Panjang 38 SIZE M Pinggang 30 - 32 Punggung 36 - 40 peha 22 - 25 Panjang 38 SIZE L Pinggang 34 - 36 Punggung 38 - 42 peha 23 - 26 Panjang 38 SIZE XL Pinggang 36 - 38 Punggung 42 - 48 peha 25 - 28 Panjang 39 Size 2XL Pinggang 38 - 40 Punggung 44 - 48 Peha 28 - 32 Panjang 40 SIZE 3XL Pinggang 40- 42 Punggung 44-48 Peha 28-32 Labuh 40 SIZE 4XL Pinggang 42-44’ Punggung 48-52 Peha 30-34 Labuh 40 SIZE 5XL Pinggang 44-46 Punggung 48-52 Peha 30-34 Labuh 41 Harga : rm59.00 free postage semenanjung sabah sarawak add postage rm7 Untuk Cek Stok @ Reply Segera 👇👇 WA : https://www.wasap.my/60199746393 Instagram : https://www.instagram.com/zannanetwork/ Page : https://www.facebook.com/zannanetwork/ Design/warna lain 👉 #znpants #palazzo #seluarslack #seluarslackperempuan #seluarslackmurah #seluarperempuan #palazzomurah #sayajualmurah #seluarplussize #mampumilik #seluarpanjang #borongseluar #pemborongseluar #sweatshirtmurah #seluarcotton #seluarbigsize #seluarwanita #pemborongseluarmurah #bajusupermurah #jualseluarmurah #jeanswanita #seluarjeansmurah

🌿 jeans pant macyR❤ . ❤ SIZE XS S M L XL 2XL 😍😍 . Harga : RM55.00 only free postage semenanjung malaysia sabah sarawak add postage rm7.00 . 🌸strechy denim lembut, sedap pakai SIZE XS Pinggang 26 - 28 Punggung 32 - 36 peha 19 - 22 Panjang 38 SIZE S Pinggang 28 - 30 Punggung 34 - 38 peha 20 - 24 Panjang 38 SIZE M Pinggang 30 - 32 Punggung 36 - 40 peha 22 - 25 Panjang 38 SIZE L Pinggang 34 - 36 Punggung 38 - 42 peha 23 - 26 Panjang 38 SIZE XL Pinggang 36 - 38 Punggung 42 - 48 peha 25 - 28 Panjang 39 Size 2XL Pinggang 38 - 40 Punggung 44 - 48 Peha 28 - 32 Panjang 40 Untuk Cek Stok @ Reply Segera 👇👇 WA : https://www.wasap.my/60199746393 Instagram : https://www.instagram.com/zannanetwork/ Page : https://www.facebook.com/zannanetwork/ Design/warna lain 👉 #znpants #palazzo #seluarslack #seluarslackperempuan #seluarslackmurah #seluarperempuan #palazzomurah #sayajualmurah #seluarplussize #mampumilik #seluarpanjang #borongseluar #pemborongseluar #sweatshirtmurah #seluarcotton #seluarbigsize #seluarwanita #pemborongseluarmurah #bajusupermurah #jualseluarmurah #jeanswanita #seluarjeansmurah

🌿 jeans pant macyR❤ . ❤ SIZE XS S M L XL 2XL 😍😍 . Harga : RM55.00 only free postage semenanjung malaysia sabah sarawak add postage rm7.00 . 🌸strechy denim lembut, sedap pakai SIZE XS Pinggang 26 - 28 Punggung 32 - 36 peha 19 - 22 Panjang 38 SIZE S Pinggang 28 - 30 Punggung 34 - 38 peha 20 - 24 Panjang 38 SIZE M Pinggang 30 - 32 Punggung 36 - 40 peha 22 - 25 Panjang 38 SIZE L Pinggang 34 - 36 Punggung 38 - 42 peha 23 - 26 Panjang 38 SIZE XL Pinggang 36 - 38 Punggung 42 - 48 peha 25 - 28 Panjang 39 Size 2XL Pinggang 38 - 40 Punggung 44 - 48 Peha 28 - 32 Panjang 40 Untuk Cek Stok @ Reply Segera 👇👇 WA : https://www.wasap.my/60199746393 Instagram : https://www.instagram.com/zannanetwork/ Page : https://www.facebook.com/zannanetwork/ Design/warna lain 👉 #znpants #palazzo #seluarslack #seluarslackperempuan #seluarslackmurah #seluarperempuan #palazzomurah #sayajualmurah #seluarplussize #mampumilik #seluarpanjang #borongseluar #pemborongseluar #sweatshirtmurah #seluarcotton #seluarbigsize #seluarwanita #pemborongseluarmurah #bajusupermurah #jualseluarmurah #jeanswanita #seluarjeansmurah

🌿 jeans pant macyR❤ . ❤ SIZE XS S M L XL 2XL 😍😍 . Harga : RM55.00 only free postage semenanjung malaysia sabah sarawak add postage rm7.00 . 🌸strechy denim lembut, sedap pakai SIZE XS Pinggang 26 - 28 Punggung 32 - 36 peha 19 - 22 Panjang 38 SIZE S Pinggang 28 - 30 Punggung 34 - 38 peha 20 - 24 Panjang 38 SIZE M Pinggang 30 - 32 Punggung 36 - 40 peha 22 - 25 Panjang 38 SIZE L Pinggang 34 - 36 Punggung 38 - 42 peha 23 - 26 Panjang 38 SIZE XL Pinggang 36 - 38 Punggung 42 - 48 peha 25 - 28 Panjang 39 Size 2XL Pinggang 38 - 40 Punggung 44 - 48 Peha 28 - 32 Panjang 40 Untuk Cek Stok @ Reply Segera 👇👇 WA : https://www.wasap.my/60199746393 Instagram : https://www.instagram.com/zannanetwork/ Page : https://www.facebook.com/zannanetwork/ Design/warna lain 👉 #znpants #palazzo #seluarslack #seluarslackperempuan #seluarslackmurah #seluarperempuan #palazzomurah #sayajualmurah #seluarplussize #mampumilik #seluarpanjang #borongseluar #pemborongseluar #sweatshirtmurah #seluarcotton #seluarbigsize #seluarwanita #pemborongseluarmurah #bajusupermurah #jualseluarmurah #jeanswanita #seluarjeansmurah

Straight Cutt Jeans Pant For Plus Size . SIZE XL TO 9XL 😱 . 😍 Material strechy denim jeans, good quality (denim jeans) . 🌈SIZE XL Pinggang 36-38 Punggung 40-44 Peha 24-28 Labuh 39 🌈SIZE 2XL Pinggang 38-40 Punggung 42-46 Peha 26-30 Labuh 39 🌈SIZE 3XL Pinggang 40- 42 Punggung 44-48 Peha 28-32 Labuh 40 🌈SIZE 4XL Pinggang 42-44’ Punggung 48-52 Peha 30-34 Labuh 40 🌈SIZE 5XL Pinggang 44-46 Punggung 48-52 Peha 30-34 Labuh 41 🌈SIZE 6XL Pinggang 46-48 Punggung 50-54 Peha 31-35 Labuh 41 🌈SIZE 7XL Pinggang 48-50 Punggung 52-58 Peha 32-36 Labuh 41 🌈SIZE 8XL Pinggang 52-54 Punggung 54-60 Peha 33-37 Labuh 41 🌈SIZE 9XL Pinggang 54-56 Punggung 56-62 Peha 34-38 Labuh 41 Harga : Rm59.00sm / Rm65.00ss Free postage and next item add rm5 Untuk Cek Stok @ Reply Segera 👇👇 WA : https://www.wasap.my/60199746393 Instagram : https://www.instagram.com/zannanetwork/ Page : https://www.facebook.com/zannanetwork/ Design/warna lain 👉 #znpants #palazzo #seluarslack #seluarslackperempuan #seluarslackmurah #seluarperempuan #palazzomurah #sayajualmurah #seluarplussize #mampumilik #seluarpanjang #borongseluar #pemborongseluar #sweatshirtmurah #seluarcotton #seluarbigsize #seluarwanita #pemborongseluarmurah #bajusupermurah #jualseluarmurah #jeanswanita #seluarjeansmurah

Straight Cutt Jeans Pant For Plus Size . SIZE XL TO 9XL 😱 . 😍 Material strechy denim jeans, good quality (denim jeans) . 🌈SIZE XL Pinggang 36-38 Punggung 40-44 Peha 24-28 Labuh 39 🌈SIZE 2XL Pinggang 38-40 Punggung 42-46 Peha 26-30 Labuh 39 🌈SIZE 3XL Pinggang 40- 42 Punggung 44-48 Peha 28-32 Labuh 40 🌈SIZE 4XL Pinggang 42-44’ Punggung 48-52 Peha 30-34 Labuh 40 🌈SIZE 5XL Pinggang 44-46 Punggung 48-52 Peha 30-34 Labuh 41 🌈SIZE 6XL Pinggang 46-48 Punggung 50-54 Peha 31-35 Labuh 41 🌈SIZE 7XL Pinggang 48-50 Punggung 52-58 Peha 32-36 Labuh 41 🌈SIZE 8XL Pinggang 52-54 Punggung 54-60 Peha 33-37 Labuh 41 🌈SIZE 9XL Pinggang 54-56 Punggung 56-62 Peha 34-38 Labuh 41 Harga : Rm59.00sm / Rm65.00ss Free postage and next item add rm5 Untuk Cek Stok @ Reply Segera 👇👇 WA : https://www.wasap.my/60199746393 Instagram : https://www.instagram.com/zannanetwork/ Page : https://www.facebook.com/zannanetwork/ Design/warna lain 👉 #znpants #palazzo #seluarslack #seluarslackperempuan #seluarslackmurah #seluarperempuan #palazzomurah #sayajualmurah #seluarplussize #mampumilik #seluarpanjang #borongseluar #pemborongseluar #sweatshirtmurah #seluarcotton #seluarbigsize #seluarwanita #pemborongseluarmurah #bajusupermurah #jualseluarmurah #jeanswanita #seluarjeansmurah

Straight Cutt Jeans Pant For Plus Size . SIZE XL TO 9XL 😱 . 😍 Material strechy denim jeans, good quality (denim jeans) . 🌈SIZE XL Pinggang 36-38 Punggung 40-44 Peha 24-28 Labuh 39 🌈SIZE 2XL Pinggang 38-40 Punggung 42-46 Peha 26-30 Labuh 39 🌈SIZE 3XL Pinggang 40- 42 Punggung 44-48 Peha 28-32 Labuh 40 🌈SIZE 4XL Pinggang 42-44’ Punggung 48-52 Peha 30-34 Labuh 40 🌈SIZE 5XL Pinggang 44-46 Punggung 48-52 Peha 30-34 Labuh 41 🌈SIZE 6XL Pinggang 46-48 Punggung 50-54 Peha 31-35 Labuh 41 🌈SIZE 7XL Pinggang 48-50 Punggung 52-58 Peha 32-36 Labuh 41 🌈SIZE 8XL Pinggang 52-54 Punggung 54-60 Peha 33-37 Labuh 41 🌈SIZE 9XL Pinggang 54-56 Punggung 56-62 Peha 34-38 Labuh 41 Harga : Rm59.00sm / Rm65.00ss Free postage and next item add rm5 Untuk Cek Stok @ Reply Segera 👇👇 WA : https://www.wasap.my/60199746393 Instagram : https://www.instagram.com/zannanetwork/ Page : https://www.facebook.com/zannanetwork/ Design/warna lain 👉 #znpants #palazzo #seluarslack #seluarslackperempuan #seluarslackmurah #seluarperempuan #palazzomurah #sayajualmurah #seluarplussize #mampumilik #seluarpanjang #borongseluar #pemborongseluar #sweatshirtmurah #seluarcotton #seluarbigsize #seluarwanita #pemborongseluarmurah #bajusupermurah #jualseluarmurah #jeanswanita #seluarjeansmurah

PALAZO LAICI BIG SIZE. Refer ukuran di bawah. Harga: RM38 POS RM8 SM, RM12 SS . Material: LAICI . Ukuran: PINGGANG getah 40 punggung 48 labuh 41 Serius Buyer Only! Check Stock & Order? Screenshot pic & details. DM / Whatsapp 👉 013-2727756 for fast respond! 😉 *Boleh click link direct ke Whatsapp di bio. #ay #blousemurah #blousemurahmalaysia #setpalazo #setblousepalazo #setpalazomurah #blouse #palazo #palazomurah #malaysia #dressmurah #cardigan #blousecantik #palazosuit #cardiganmurah #dressmalaysia #dresscantik #blousecantik #blousemurahmurah #skirt #setblouseskirt #skirtmurah #seluarpalazobigsize #seluarbigsize

PALAZO LAICI BIG SIZE. Refer ukuran di bawah. Harga: RM38 POS RM8 SM, RM12 SS . Material: LAICI . Ukuran: PINGGANG getah 40 punggung 48 labuh 41 Serius Buyer Only! Check Stock & Order? Screenshot pic & details. DM / Whatsapp 👉 013-2727756 for fast respond! 😉 *Boleh click link direct ke Whatsapp di bio. #ay #blousemurah #blousemurahmalaysia #setpalazo #setblousepalazo #setpalazomurah #blouse #palazo #palazomurah #malaysia #dressmurah #cardigan #blousecantik #palazosuit #cardiganmurah #dressmalaysia #dresscantik #blousecantik #blousemurahmurah #skirt #setblouseskirt #skirtmurah #seluarpalazobigsize #seluarbigsize

PALAZO LAICI BIG SIZE. Refer ukuran di bawah. Harga: RM38 POS RM8 SM, RM12 SS . Material: LAICI . Ukuran: PINGGANG getah 40 punggung 48 labuh 41 Serius Buyer Only! Check Stock & Order? Screenshot pic & details. DM / Whatsapp 👉 013-2727756 for fast respond! 😉 *Boleh click link direct ke Whatsapp di bio. #ay #blousemurah #blousemurahmalaysia #setpalazo #setblousepalazo #setpalazomurah #blouse #palazo #palazomurah #malaysia #dressmurah #cardigan #blousecantik #palazosuit #cardiganmurah #dressmalaysia #dresscantik #blousecantik #blousemurahmurah #skirt #setblouseskirt #skirtmurah #seluarpalazobigsize #seluarbigsize

PALAZO LAICI BIG SIZE. Refer ukuran di bawah. Harga: RM38 POS RM8 SM, RM12 SS . Material: LAICI . Ukuran: PINGGANG getah 40 punggung 48 labuh 41 Serius Buyer Only! Check Stock & Order? Screenshot pic & details. DM / Whatsapp 👉 013-2727756 for fast respond! 😉 *Boleh click link direct ke Whatsapp di bio. #ay #blousemurah #blousemurahmalaysia #setpalazo #setblousepalazo #setpalazomurah #blouse #palazo #palazomurah #malaysia #dressmurah #cardigan #blousecantik #palazosuit #cardiganmurah #dressmalaysia #dresscantik #blousecantik #blousemurahmurah #skirt #setblouseskirt #skirtmurah #seluarpalazobigsize #seluarbigsize

PALAZO LAICI BIG SIZE. Refer ukuran di bawah. Harga: RM38 POS RM8 SM, RM12 SS . Material: LAICI . Ukuran: PINGGANG getah 40 punggung 48 labuh 41 Serius Buyer Only! Check Stock & Order? Screenshot pic & details. DM / Whatsapp 👉 013-2727756 for fast respond! 😉 *Boleh click link direct ke Whatsapp di bio. #ay #blousemurah #blousemurahmalaysia #setpalazo #setblousepalazo #setpalazomurah #blouse #palazo #palazomurah #malaysia #dressmurah #cardigan #blousecantik #palazosuit #cardiganmurah #dressmalaysia #dresscantik #blousecantik #blousemurahmurah #skirt #setblouseskirt #skirtmurah #seluarpalazobigsize #seluarbigsize

PALAZO LAICI BIG SIZE. Refer ukuran di bawah. Harga: RM38 POS RM8 SM, RM12 SS . Material: LAICI . Ukuran: PINGGANG getah 40 punggung 48 labuh 41 Serius Buyer Only! Check Stock & Order? Screenshot pic & details. DM / Whatsapp 👉 013-2727756 for fast respond! 😉 *Boleh click link direct ke Whatsapp di bio. #ay #blousemurah #blousemurahmalaysia #setpalazo #setblousepalazo #setpalazomurah #blouse #palazo #palazomurah #malaysia #dressmurah #cardigan #blousecantik #palazosuit #cardiganmurah #dressmalaysia #dresscantik #blousecantik #blousemurahmurah #skirt #setblouseskirt #skirtmurah #seluarpalazobigsize #seluarbigsize

Highwaist Button Jeans Pants🌿 SIZE XS S M L XL 2XL 3XL😍😍 🌸strechy denim jeans lembut, sedap pakai SIZE XS Pinggang 26 - 28 Punggung 32 - 36 peha 19 - 23 Panjang 37 SIZE S Pinggang 28 - 30 Punggung 34 - 38 peha 20 - 24 Panjang 38 SIZE M Pinggang 30 - 32 Punggung 36 - 40 peha 22 - 25 Panjang 38 SIZE L Pinggang 34 - 36 Punggung 38 - 42 peha 23 - 26 Panjang 38 SIZE XL Pinggang 36 - 38 Punggung 42 - 48 peha 25 - 28 Panjang 39 Size 2XL Pinggang 38 - 40 Punggung 44 - 48 Peha 28 - 32 Panjang 40 Size 3XL Pinggang 40 - 42 Punggung 46 - 50 Peha 29 - 33 Panjang 40 Harga : rm54.00 sm/rm60 00 ss Untuk Cek Stok @ Reply Segera 👇👇 WA : https://www.wasap.my/60199746393 Instagram : https://www.instagram.com/zannanetwork/ Page : https://www.facebook.com/zannanetwork/ Design/warna lain 👉 #znpants #palazzo #seluarslack #seluarslackperempuan #seluarslackmurah #seluarperempuan #palazzomurah #sayajualmurah #seluarplussize #mampumilik #seluarpanjang #borongseluar #pemborongseluar #sweatshirtmurah #seluarcotton #seluarbigsize #seluarwanita #pemborongseluarmurah #bajusupermurah #jualseluarmurah #jeanswanita #seluarjeansmurah

Highwaist Button Jeans Pants🌿 SIZE XS S M L XL 2XL 3XL😍😍 🌸strechy denim jeans lembut, sedap pakai SIZE XS Pinggang 26 - 28 Punggung 32 - 36 peha 19 - 23 Panjang 37 SIZE S Pinggang 28 - 30 Punggung 34 - 38 peha 20 - 24 Panjang 38 SIZE M Pinggang 30 - 32 Punggung 36 - 40 peha 22 - 25 Panjang 38 SIZE L Pinggang 34 - 36 Punggung 38 - 42 peha 23 - 26 Panjang 38 SIZE XL Pinggang 36 - 38 Punggung 42 - 48 peha 25 - 28 Panjang 39 Size 2XL Pinggang 38 - 40 Punggung 44 - 48 Peha 28 - 32 Panjang 40 Size 3XL Pinggang 40 - 42 Punggung 46 - 50 Peha 29 - 33 Panjang 40 Harga : rm54.00 sm/rm60 00 ss Untuk Cek Stok @ Reply Segera 👇👇 WA : https://www.wasap.my/60199746393 Instagram : https://www.instagram.com/zannanetwork/ Page : https://www.facebook.com/zannanetwork/ Design/warna lain 👉 #znpants #palazzo #seluarslack #seluarslackperempuan #seluarslackmurah #seluarperempuan #palazzomurah #sayajualmurah #seluarplussize #mampumilik #seluarpanjang #borongseluar #pemborongseluar #sweatshirtmurah #seluarcotton #seluarbigsize #seluarwanita #pemborongseluarmurah #bajusupermurah #jualseluarmurah #jeanswanita #seluarjeansmurah

Highwaist Button Jeans Pants🌿 SIZE XS S M L XL 2XL 3XL😍😍 🌸strechy denim jeans lembut, sedap pakai SIZE XS Pinggang 26 - 28 Punggung 32 - 36 peha 19 - 23 Panjang 37 SIZE S Pinggang 28 - 30 Punggung 34 - 38 peha 20 - 24 Panjang 38 SIZE M Pinggang 30 - 32 Punggung 36 - 40 peha 22 - 25 Panjang 38 SIZE L Pinggang 34 - 36 Punggung 38 - 42 peha 23 - 26 Panjang 38 SIZE XL Pinggang 36 - 38 Punggung 42 - 48 peha 25 - 28 Panjang 39 Size 2XL Pinggang 38 - 40 Punggung 44 - 48 Peha 28 - 32 Panjang 40 Size 3XL Pinggang 40 - 42 Punggung 46 - 50 Peha 29 - 33 Panjang 40 Harga : rm54.00 sm/rm60 00 ss Untuk Cek Stok @ Reply Segera 👇👇 WA : https://www.wasap.my/60199746393 Instagram : https://www.instagram.com/zannanetwork/ Page : https://www.facebook.com/zannanetwork/ Design/warna lain 👉 #znpants #palazzo #seluarslack #seluarslackperempuan #seluarslackmurah #seluarperempuan #palazzomurah #sayajualmurah #seluarplussize #mampumilik #seluarpanjang #borongseluar #pemborongseluar #sweatshirtmurah #seluarcotton #seluarbigsize #seluarwanita #pemborongseluarmurah #bajusupermurah #jualseluarmurah #jeanswanita #seluarjeansmurah

Highwaist Button Jeans Pants🌿 SIZE XS S M L XL 2XL 3XL😍😍 🌸strechy denim jeans lembut, sedap pakai SIZE XS Pinggang 26 - 28 Punggung 32 - 36 peha 19 - 23 Panjang 37 SIZE S Pinggang 28 - 30 Punggung 34 - 38 peha 20 - 24 Panjang 38 SIZE M Pinggang 30 - 32 Punggung 36 - 40 peha 22 - 25 Panjang 38 SIZE L Pinggang 34 - 36 Punggung 38 - 42 peha 23 - 26 Panjang 38 SIZE XL Pinggang 36 - 38 Punggung 42 - 48 peha 25 - 28 Panjang 39 Size 2XL Pinggang 38 - 40 Punggung 44 - 48 Peha 28 - 32 Panjang 40 Size 3XL Pinggang 40 - 42 Punggung 46 - 50 Peha 29 - 33 Panjang 40 Harga : rm54.00 sm/rm60 00 ss Untuk Cek Stok @ Reply Segera 👇👇 WA : https://www.wasap.my/60199746393 Instagram : https://www.instagram.com/zannanetwork/ Page : https://www.facebook.com/zannanetwork/ Design/warna lain 👉 #znpants #palazzo #seluarslack #seluarslackperempuan #seluarslackmurah #seluarperempuan #palazzomurah #sayajualmurah #seluarplussize #mampumilik #seluarpanjang #borongseluar #pemborongseluar #sweatshirtmurah #seluarcotton #seluarbigsize #seluarwanita #pemborongseluarmurah #bajusupermurah #jualseluarmurah #jeanswanita #seluarjeansmurah

Highwaist Button Jeans Pants🌿 SIZE XS S M L XL 2XL 3XL😍😍 🌸strechy denim jeans lembut, sedap pakai SIZE XS Pinggang 26 - 28 Punggung 32 - 36 peha 19 - 23 Panjang 37 SIZE S Pinggang 28 - 30 Punggung 34 - 38 peha 20 - 24 Panjang 38 SIZE M Pinggang 30 - 32 Punggung 36 - 40 peha 22 - 25 Panjang 38 SIZE L Pinggang 34 - 36 Punggung 38 - 42 peha 23 - 26 Panjang 38 SIZE XL Pinggang 36 - 38 Punggung 42 - 48 peha 25 - 28 Panjang 39 Size 2XL Pinggang 38 - 40 Punggung 44 - 48 Peha 28 - 32 Panjang 40 Size 3XL Pinggang 40 - 42 Punggung 46 - 50 Peha 29 - 33 Panjang 40 Harga : rm54.00 sm/rm60 00 ss Untuk Cek Stok @ Reply Segera 👇👇 WA : https://www.wasap.my/60199746393 Instagram : https://www.instagram.com/zannanetwork/ Page : https://www.facebook.com/zannanetwork/ Design/warna lain 👉 #znpants #palazzo #seluarslack #seluarslackperempuan #seluarslackmurah #seluarperempuan #palazzomurah #sayajualmurah #seluarplussize #mampumilik #seluarpanjang #borongseluar #pemborongseluar #sweatshirtmurah #seluarcotton #seluarbigsize #seluarwanita #pemborongseluarmurah #bajusupermurah #jualseluarmurah #jeanswanita #seluarjeansmurah

Highwaist Button Jeans Pants🌿 SIZE XS S M L XL 2XL 3XL😍😍 🌸strechy denim jeans lembut, sedap pakai SIZE XS Pinggang 26 - 28 Punggung 32 - 36 peha 19 - 23 Panjang 37 SIZE S Pinggang 28 - 30 Punggung 34 - 38 peha 20 - 24 Panjang 38 SIZE M Pinggang 30 - 32 Punggung 36 - 40 peha 22 - 25 Panjang 38 SIZE L Pinggang 34 - 36 Punggung 38 - 42 peha 23 - 26 Panjang 38 SIZE XL Pinggang 36 - 38 Punggung 42 - 48 peha 25 - 28 Panjang 39 Size 2XL Pinggang 38 - 40 Punggung 44 - 48 Peha 28 - 32 Panjang 40 Size 3XL Pinggang 40 - 42 Punggung 46 - 50 Peha 29 - 33 Panjang 40 Harga : rm54.00 sm/rm60 00 ss Untuk Cek Stok @ Reply Segera 👇👇 WA : https://www.wasap.my/60199746393 Instagram : https://www.instagram.com/zannanetwork/ Page : https://www.facebook.com/zannanetwork/ Design/warna lain 👉 #znpants #palazzo #seluarslack #seluarslackperempuan #seluarslackmurah #seluarperempuan #palazzomurah #sayajualmurah #seluarplussize #mampumilik #seluarpanjang #borongseluar #pemborongseluar #sweatshirtmurah #seluarcotton #seluarbigsize #seluarwanita #pemborongseluarmurah #bajusupermurah #jualseluarmurah #jeanswanita #seluarjeansmurah

Susah nak Cari Seluar size besar Kan. Kt kedai pun x Ada jual. 😏 . . Plus size 5xl, 6xl bagi ibu Yang Hamil overweight 100kg++ . Fabric mixed cotton, tebal & stretch Kain sejuk selesa pakai . 2 Pilihan warna . Now ready stock boleh terus WhatsApp #0139642600 . . . . . #meiramoms #maternitytopmurah #kelabibumengandung #meiramoms #seluarmengandung #seluarmurah #maternityjeansmurah #infoibuhamil #cintabukankristal #sitiaafiyah #ctdk #noradanish #neelofa #barangbabymurah #barangbaby #setbersalin #setberpantang #nonaroguy #setnonaroguy #maternitypantsmurah #kelabibumengandung #cintabukanbidaan #bajumengandungmurah #bajumengandung #plussizejeans #plussizepregnancy #seluarbigsize #seluarbigsizemurah #seluarmengandungplussize #seluarplussize

ELASTIC JEANS PANT BY JORDACHE🎃 SIZE S M L XL 2XL 3XL 4XL -material elastic jeans..material lembut and sgt2 strechy😻 SIZE S/M pinggang 27 strech 30’ punggung 30 strech 37’ peha 18 strech 21’ labuh 38’ SIZE M/L pinggang 32 strech 36’ punggung 34 strech 42’ peha 19 strech 22’ labuh 39’ SIZE XL/2XL pinggang 36 strech 40 punggung 38 strech 45’ peha 21 strech 25’ labuh 40’ SIZE 3XL/4XL pinggang 42 strech 46’ punggung 44 strech 53’ peha 23 strech 27’ labuh 41’ 4 colors darkblue,bluejeans,black,season blue Price : rm59.00 free postage semenanjung malaysia sabah sarawak add postage rm7 and next item add rm5 Untuk Cek Stok @ Reply Segera 👇👇 WA : https://www.wasap.my/60199746393 Instagram : https://www.instagram.com/zannanetwork/ Page : https://www.facebook.com/zannanetwork/ Design/warna lain 👉 #znpants #palazzo #seluarslack #seluarslackperempuan #seluarslackmurah #seluarperempuan #palazzomurah #sayajualmurah #seluarplussize #mampumilik #seluarpanjang #borongseluar #pemborongseluar #sweatshirtmurah #seluarcotton #seluarbigsize #seluarwanita #pemborongseluarmurah #bajusupermurah #jualseluarmurah #jeanswanita #seluarjeansmurah

Follow us social media accounts


This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.