#shakleelover hashtag via instagram | #shakleelover images

#shakleelover | See the top and most browsed pictures and videos about the #shakleelover

Mereka sudah,anda bila lagi? #testimoni #shakleelover #shakeleemalaysia #shakleekuantanmurah #teampermata2018

Assalamualaikum & Salam Jumaat semua! ❤️ Kedai Shaklee Uma open ya. Sorry lama tak bersiaran 😘 Jangan lupa dapatkan supplement untuk keperluan anda hari ini! Antara masalah yang customer Uma sering hadapi sebelum ni : ✅ jerawat ✅ parut jerawat ✅ jeragat ✅ senggugut ✅ cepat letih, lesu dan tak bertenaga ✅ period tak teratur ✅ ikhtiar hamil Dan banyak lagi. Untuk korang yang masih tercari-cari supplement Shaklee mana yang sesuai untuk masalah yang korang tengah alami sekarang ni, boleh whatsapp/pm jer Uma untuk dapatkan konsultasi ok? 📲011-10823296 Your Trusted Shaklee Distributor ATAU KLIK SINI, http://www.wasap.my/601110823296 . Shakleeuma #shakleelover #shakleecantik #setmenyusu #setcantik #setkurus #setresdung #setpantang #sethamil #setankpintar #setpremium #youthskincareshaklee #shakleesihat #shakleemarang #shakleeterengganu #shakleemalaysia #codmarang #codkualaterengganu #postageseluruhmalaysia #shakleedamansaraperdana #shakleeselangor #youthskincaremalaysia #promoomegaguard

Assalamualaikum & Salam Jumaat semua! ❤️ Kedai Shaklee Uma open ya. Sorry lama tak bersiaran 😘 Jangan lupa dapatkan supplement untuk keperluan anda hari ini! Antara masalah yang customer Uma sering hadapi sebelum ni : ✅ jerawat ✅ parut jerawat ✅ jeragat ✅ senggugut ✅ cepat letih, lesu dan tak bertenaga ✅ period tak teratur ✅ ikhtiar hamil Dan banyak lagi. Untuk korang yang masih tercari-cari supplement Shaklee mana yang sesuai untuk masalah yang korang tengah alami sekarang ni, boleh whatsapp/pm jer Uma untuk dapatkan konsultasi ok? 📲011-10823296 Your Trusted Shaklee Distributor ATAU KLIK SINI, http://www.wasap.my/601110823296 . Shakleeuma #shakleelover #shakleecantik #setmenyusu #setcantik #setkurus #setresdung #setpantang #sethamil #setankpintar #setpremium #youthskincareshaklee #shakleesihat #shakleemarang #shakleeterengganu #shakleemalaysia #codmarang #codkualaterengganu #postageseluruhmalaysia #shakleedamansaraperdana #shakleeselangor #youthskincaremalaysia #promoomegaguard

Assalamualaikum & Salam Jumaat semua! ❤️ Kedai Shaklee Uma open ya. Sorry lama tak bersiaran 😘 Jangan lupa dapatkan supplement untuk keperluan anda hari ini! Antara masalah yang customer Uma sering hadapi sebelum ni : ✅ jerawat ✅ parut jerawat ✅ jeragat ✅ senggugut ✅ cepat letih, lesu dan tak bertenaga ✅ period tak teratur ✅ ikhtiar hamil Dan banyak lagi. Untuk korang yang masih tercari-cari supplement Shaklee mana yang sesuai untuk masalah yang korang tengah alami sekarang ni, boleh whatsapp/pm jer Uma untuk dapatkan konsultasi ok? 📲011-10823296 Your Trusted Shaklee Distributor ATAU KLIK SINI, http://www.wasap.my/601110823296 . Shakleeuma #shakleelover #shakleecantik #setmenyusu #setcantik #setkurus #setresdung #setpantang #sethamil #setankpintar #setpremium #youthskincareshaklee #shakleesihat #shakleemarang #shakleeterengganu #shakleemalaysia #codmarang #codkualaterengganu #postageseluruhmalaysia #shakleedamansaraperdana #shakleeselangor #youthskincaremalaysia #promoomegaguard

- BARANG LAKU KERASSS 💯 . YANG DAH CUBA MESTI REPEAT ORDER LAGI UOLSS 😍 . KENAPA HOT ITEM❓ . 👇👇👇 . ♦membantu kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri. . ♦membantu memberi tenaga, kurangkan keletihan. . ♦kenyang tahan lama.. Bagus yg nak diet or maintain berat badan. . ♦membantu menghilangkan parut jerawat. . ♦membantu mengurangkan eczema dan masalah kulit. . ♦mereka yg ada gastrik boleh cuba esp ni. . ♦membantu melembapkan kulit yg kering. . ♦membantu mengurangkan bau badan. . ♦baik utk hormon. . ♦baik utk prostat. . ♦bantu membaiki memori. . ♦membantu membaiki masalah rambut uban,gugur dan pigmentasi kulit. . ♦membantu mempercepatkan penyembuhan luka. . WOOOOW❗❗patutlah ramai yang JATUH CINTA dengan ESP ni 😊 . Siapa nak ESP HARGA MURAH❓❓ . WASSAP YER❗ . ➖➖➖➖➖➖ 📲 0199701867 ➖➖➖➖➖➖ #espmurah #espbest #espshakleemurah #espshaklee #shakleeberkesan #esphargaruntuh #esppromo #shakleehargaruntuh #shakleehargaahli #shakleehargastudent #shakleeeffect #shakleelover #shakleeselangor #vitcshakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleepalingmurah #shakleetermurah #shakleeterbaik #shakleebestprice #bazarmalaysia #bazarmurahmalaysia #shakleeconfirmmurah #shakleehargamurah #shakleehargapalingmurah #viteshakleemurah #setcantikshakleemurah #setkurusshakleemurah #codbentong #shakleecodbentong #bentong

Reverse diabetes anyone? Now could be done dengan pelan reverse diabetes dengan kami. Ambik Vivix beserta ikuti pelan reverse diabetes yang kami akan bagi. Meh order Wasap saya http://kakanah.wasap.my #promovivix #shakleevivix #promosivivix #kulit #kulitsehat #kulitsihat #kulitkering #kulitglowing #kulitberminyak #kulitmulus #shakleemalaysia #shakleeeffect #shakleepromo #shakleekl #shakleelover #shakleehargaahli #shakleeonline #uiagombak #shakleegombak #youthfulskin #beautyandyouth #youthshakleeskincare #shakleeselangor #shakleepromosi

Anda ibu mengandung? Salah 1 khasiat yang anda wajib ambik adalah Omega 3. Ketahui khasiatnya dalam album ini. Meh order omega guard Wasap saya http://kakanah.wasap.my #promovivix #shakleevivix #promosivivix #kulit #kulitsehat #kulitsihat #kulitkering #kulitglowing #kulitberminyak #kulitmulus #shakleemalaysia #shakleeeffect #shakleepromo #shakleekl #shakleelover #shakleehargaahli #shakleeonline #uiagombak #shakleegombak #youthfulskin #beautyandyouth #youthshakleeskincare #shakleeselangor #shakleepromosi

Dengan 3 paten dan 4 mekanisme tindakan, Vivix adalah suplemen anti penuaan terbaik setakat ini. Beli 2 dapat 20% diskaun tau. Meh order Wasap saya http://kakanah.wasap.my #promovivix #shakleevivix #promosivivix #kulit #kulitsehat #kulitsihat #kulitkering #kulitglowing #kulitberminyak #kulitmulus #shakleemalaysia #shakleeeffect #shakleepromo #shakleekl #shakleelover #shakleehargaahli #shakleeonline #uiagombak #shakleegombak #youthfulskin #beautyandyouth #youthshakleeskincare #shakleeselangor #shakleepromosi

Ada masalah buah pinggang bocor? Selain rawatan dengan doktor, boleh juga amalkan Vivix. Buat serentak pun ok. Vivix suplemen bertindak untuk memperbaiki sel. Disclaimer: kesan ke atas individu adalah berbeza. Vivix adalah vitamin. Meh order Wasap saya http://kakanah.wasap.my #promovivix #shakleevivix #promosivivix #kulit #kulitsehat #kulitsihat #kulitkering #kulitglowing #kulitberminyak #kulitmulus #shakleemalaysia #shakleeeffect #shakleepromo #shakleekl #shakleelover #shakleehargaahli #shakleeonline #uiagombak #shakleegombak #youthfulskin #beautyandyouth #youthshakleeskincare #shakleeselangor #shakleepromosi

Pilihan anda vitamin C #kulitbebasjerawat #shakleelover #shakleestudentprice #igwaveprojek

Shaklee_mummyezz_cantiksihat Apa fungsi ESP? Fungsi UTAMA protein ada untuk membina sel. Jadi bila sel (basic unit) sihat makan organ dan sistem badan seterusnya keseluruhan badan kita juga akan sihat. Selepas 21 hari pada muka , sel badan kita akan mati. JIka kekurangan protein sel sel baru takdapat dihasilkan dengan baik dan akibatnya kulit menadi kusam, mudah berjeragat, berjerawat dan pelbagai masalah2 kulit wajah yang lain Sel di bahagain lain selain muka pula akan mati selepas 90 hari. Jadi protein sangat penting pada semua sel pada tubuh badan  kita Fungsi Protein : OTOT. Protein penting untuk pergerakkan otot. setiap pergerakkan termasuk kelip mata  dibantu oleh otot. Di mana ada otot disitulah perlunya protein. Neurotransmitter iaitu sel saraf yg menghubungkan antara sel dan  menyampaikan maklumat dari sel ke sel. Di luar setiap sel ada reseptor protein dan fungsi protein di lapisan luar sel membantu salurkan mesej ke dalam sel. Jadi protien sangat penting untuk pastikan mesej atau maklumat dapat dihantar dari satu sel ke sel yang lain. Jadi sel boleh diperbaiki dan sel baru  juga boleh dihasilkan Antibodi.  Antibodi adalah sejenis protein yang membantu membina penghalang kepada penyakit terkena pada badan. Antibodi lemah tanda kekurangan protein dalam badan Kuku dan rambut. Protein pada kuku dan rambut dipanggil aLPha keratin yang mana sangat penting untuk pertumbuhan kuku yang sihat dan cantik Darah. Protein pembawa yang bertanggungjawab mengangkut oksigen ke seluruh badan iaitu haemoglobin (sel darah merah) sangat penting untuk memastikan seluruh sel di tubuh badan kita mendapat oksigen dengan c Jadi jangan lepaskan PELUANG sementara tengah MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #kakezz_jual_shaklee #shakleeseremban #setmudaremaja #shakleekeputihan #shaklees2 #shakleevitae #shakleevitc #shakleevivix #shakleejb #shakleeesp #setcantikshaklee #shakleecarotomax #shakleesymakansyjual #gegarvaganza #shakleecantiksihat #shakleesynak #shakleeperfomancedrink #symakansyjual #shakleelover #shakleesynak #shakleesetpantang #shakleesetgout #shakleesetcantik #shakleeterbaik #shakleesetsubur #shakleeyouthx

Shaklee_mummyezz_cantiksihat Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai genetiknya, iaitu Non-GMO (Non-Genetically Modified Organism), dimana ia disahkan melalui Identity Preservation Program. Program ini  memastikan soya yang digunakan oleh Shaklee adalah dipantau dengan ketat dan dikawal sejak mula ditanam, dituai hinggalah diproses. Siapa perlukan ESP ni? 1. Ibu menyusu 2. Ibu hamil 3. Lelaki/wanita yang ingin turunkan berat badan 4. Sesiapa sahaja yang inginkan kesihatan berpanjangan 5. Mereka yang mengalami masalah kesuburan 6. Mereka yang ingin menghilangkan parut (parut jerawat mahupun parut2 di badan) 7. Mereka yang ingin menaikkan taraf kesihatan  8. Mereka yang inginkan kulit cantik berseri serta halus mulus 9. Wanita yang inginkan payudara anjal 10. Sesuai untuk kanak2 sehinggalah warga emas. Jadi jangan lepaskan PELUANG sementara tengah MURAH Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #kakezz_jual_shaklee #shakleeseremban #setmudaremaja #shakleekeputihan #shaklees2 #shakleevitae #shakleevitc #shakleevivix #shakleejb #shakleeesp #setcantikshaklee #shakleecarotomax #shakleesymakansyjual #gegarvaganza #shakleecantiksihat #shakleesynak #shakleeperfomancedrink #symakansyjual #shakleelover #shakleesynak #shakleesetpantang #shakleesetgout #shakleesetcantik #shakleeterbaik #shakleesetsubur #shakleeyouthx

Shaklee_mummyezz_cantiksihat Kenapa esp jadi pilihan ramai KEBAIKAN : ESP SHAKLEE Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita. Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. Untuk wanita yang menyusu anak : ESP bantu memperbanyakkan pengeluara susu. Bila kita cukup protein, means kita akan cukup tenaga. Susu pun jadi berkhasiat. Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun akan kurang tau ^^ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semunya cukup, In Sha Allah badan kita akan melawan sebarang penyakit yang datang. Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Hehehe ^^ Bila dah cantik, tak payah tepek makeup tebal-tebal pun takpe. Nampak natural lagi cantik tau. Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walapun puasa kita tak rasa lemah longlai sangat. Lapar dan dahaga tu memang la normal kan. Sebab tu tandanya gudaan Allah bagi sebagai ujian. Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #kakezz_jual_shaklee #shakleeseremban #setmudaremaja #shakleekeputihan #shaklees2 #shakleevitae #shakleevitc #shakleevivix #shakleejb #shakleeesp #setcantikshaklee #shakleecarotomax #shakleesymakansyjual #gegarvaganza #shakleecantiksihat #shakleesynak #shakleeperfomancedrink #symakansyjual #shakleelover #shakleesynak #shakleesetpantang #shakleesetgout #shakleesetcantik #shakleeterbaik #shakleesetsubur #shakleeyouthx

Kandungan Youth 100% tumbuhan sahaja dan sangat kaya dengan nutrien yang mampu merawat dan menjaga kulit muka kita . Nak tahu tumbuhan apa tu ? ✅Anggur Muscadine ✅Lotus Japonicus ✅Schisandra Chinensis ✅Raspberry ✅Green Algae Complex ✅Apple stem cell . 100% pengguna Youth dapat effect kulit makin ok. Bukan sesaja claim tau. Tapi dah terbukti dengan clinical tested oleh pakar dermatologi (kulit) dan pakar oftalmologi (mata) selama 8 tahun kajian 😉 . Antara effect yang pengguna dapat ✅Kulit makin cerah ✅Kulit lembap ✅Kulit bersih ✅Kulit lebih muda dan tegang ✅Kekalkan keremajaan ✅Mengurangkan tompok usia . Nak dapat kan harga best untuk Youth boleh DM atau WS 016-7990061 016-7990061 #shakleesetiaalam #shakleetemerloh #shakleemeru #shakleemalaysia #shakleelover #youthshaklee #shakleeyouthskincare

Kandungan Youth 100% tumbuhan sahaja dan sangat kaya dengan nutrien yang mampu merawat dan menjaga kulit muka kita . Nak tahu tumbuhan apa tu ? ✅Anggur Muscadine ✅Lotus Japonicus ✅Schisandra Chinensis ✅Raspberry ✅Green Algae Complex ✅Apple stem cell . 100% pengguna Youth dapat effect kulit makin ok. Bukan sesaja claim tau. Tapi dah terbukti dengan clinical tested oleh pakar dermatologi (kulit) dan pakar oftalmologi (mata) selama 8 tahun kajian 😉 . Antara effect yang pengguna dapat ✅Kulit makin cerah ✅Kulit lembap ✅Kulit bersih ✅Kulit lebih muda dan tegang ✅Kekalkan keremajaan ✅Mengurangkan tompok usia . Nak dapat kan harga best untuk Youth boleh DM atau WS 016-7990061 016-7990061 #shakleesetiaalam #shakleetemerloh #shakleemeru #shakleemalaysia #shakleelover #youthshaklee #shakleeyouthskincare

Shaklee_mummyezz_cantiksihat ESP adalah produk kecantikan dan kesihatan berasaskan protein soya TANPA GMO yang dibuat khas untuk wanita dan lelaki yang mengimpikan kulit yang CERAH, GEBU dan ANJAL tidak seperti produk-produk lain dipasaran, ESP menawarkan segalanya dalam 1 gelas minuman setiap hari dengan rasa yang sangat enak, pasti anda jatuh cinta! ESP diperbuat daripada protein soya yang berkualiti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protein dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. Soya yg digunakan oleh Shaklee tidak diubahsuai secara genetik (Non-GMO). Protein soya Non-GMO ini dihasilkan di bawah satu program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari  proses penanaman sehingga pemprosesannya. 4 Khasiat Utama ESP Shaklee untuk Kulit Anda Membantu menghilangkan jerawat, jeragat dan parut dimuka dan badan Menganjalkan kulit termasuk payudara yang kendur dan membantu meratakan selulit. ESP juga boleh mengurangkan berat badan. (Customer saya pernah hilang 4kg dalam masa sebulan dengan pengambilan ESP sahaja) Membantu mencerahkan dan menaikkan seri kulit secara semulajadi Membantu meratakan kulit kesan daripada parut2 jerawat Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #kakezz_jual_shaklee #shakleeseremban #setmudaremaja #shakleekeputihan #shaklees2 #shakleevitae #shakleevitc #shakleevivix #shakleejb #shakleeesp #setcantikshaklee #shakleecarotomax #shakleesymakansyjual #gegarvaganza #shakleecantiksihat #shakleesynak #shakleeperfomancedrink #symakansyjual #shakleelover #shakleesynak #shakleesetpantang #shakleesetgout #shakleesetcantik #shakleeterbaik #shakleesetsubur #shakleeyouth

Shaklee_mummyezz_cantiksihat ESP adalah produk kecantikan dan kesihatan berasaskan protein soya TANPA GMO yang dibuat khas untuk wanita dan lelaki yang mengimpikan kulit yang CERAH, GEBU dan ANJAL tidak seperti produk-produk lain dipasaran, ESP menawarkan segalanya dalam 1 gelas minuman setiap hari dengan rasa yang sangat enak, pasti anda jatuh cinta! ESP diperbuat daripada protein soya yang berkualiti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protein dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. Soya yg digunakan oleh Shaklee tidak diubahsuai secara genetik (Non-GMO). Protein soya Non-GMO ini dihasilkan di bawah satu program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari  proses penanaman sehingga pemprosesannya. 4 Khasiat Utama ESP Shaklee untuk Kulit Anda Membantu menghilangkan jerawat, jeragat dan parut dimuka dan badan Menganjalkan kulit termasuk payudara yang kendur dan membantu meratakan selulit. ESP juga boleh mengurangkan berat badan. (Customer saya pernah hilang 4kg dalam masa sebulan dengan pengambilan ESP sahaja) Membantu mencerahkan dan menaikkan seri kulit secara semulajadi Membantu meratakan kulit kesan daripada parut2 jerawat Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #kakezz_jual_shaklee #shakleeseremban #setmudaremaja #shakleekeputihan #shaklees2 #shakleevitae #shakleevitc #shakleevivix #shakleejb #shakleeesp #setcantikshaklee #shakleecarotomax #shakleesymakansyjual #gegarvaganza #shakleecantiksihat #shakleesynak #shakleeperfomancedrink #symakansyjual #shakleelover #shakleesynak #shakleesetpantang #shakleesetgout #shakleesetcantik #shakleeterbaik #shakleesetsubur #shakleeyouth

Shaklee_mummyezz_cantiksihat ESP adalah produk kecantikan dan kesihatan berasaskan protein soya TANPA GMO yang dibuat khas untuk wanita dan lelaki yang mengimpikan kulit yang CERAH, GEBU dan ANJAL tidak seperti produk-produk lain dipasaran, ESP menawarkan segalanya dalam 1 gelas minuman setiap hari dengan rasa yang sangat enak, pasti anda jatuh cinta! ESP diperbuat daripada protein soya yang berkualiti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protein dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. Soya yg digunakan oleh Shaklee tidak diubahsuai secara genetik (Non-GMO). Protein soya Non-GMO ini dihasilkan di bawah satu program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari  proses penanaman sehingga pemprosesannya. 4 Khasiat Utama ESP Shaklee untuk Kulit Anda Membantu menghilangkan jerawat, jeragat dan parut dimuka dan badan Menganjalkan kulit termasuk payudara yang kendur dan membantu meratakan selulit. ESP juga boleh mengurangkan berat badan. (Customer saya pernah hilang 4kg dalam masa sebulan dengan pengambilan ESP sahaja) Membantu mencerahkan dan menaikkan seri kulit secara semulajadi Membantu meratakan kulit kesan daripada parut2 jerawat Trust me!! Kak ezz www.wasap.my/60123717215 Harga mampu milik #kakezz_jual_shaklee #shakleeseremban #setmudaremaja #shakleekeputihan #shaklees2 #shakleevitae #shakleevitc #shakleevivix #shakleejb #shakleeesp #setcantikshaklee #shakleecarotomax #shakleesymakansyjual #gegarvaganza #shakleecantiksihat #shakleesynak #shakleeperfomancedrink #symakansyjual #shakleelover #shakleesynak #shakleesetpantang #shakleesetgout #shakleesetcantik #shakleeterbaik #shakleesetsubur #shakleeyouth

Kalau bukan sbb dua vitamin ni, diela takkan dapat kulit y senang jaga ni.. Tak kering, tak berminyak, tak kusam... Alhamdulillah 😊😊... Pm diela cepat2 taw kalau nk beli. Wasap.my/60133136199 #shakleelover #shakleemurah #shakleeterbaik

PROMO SHAKLEE NOVEMBER 2018 : OMEGA GUARD 🐟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Promosi Shaklee bulan ni ialah Minyak Ikan terbaik iaitu OMEGA GUARD.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . • BUY 2 LESS 5%⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ • BUY 6 FREE 1⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mesti ada yang pelik kenapa dipanggil Minyak Ikan TERBAIK di Dunia?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ini kerana OMEGA GUARD ialah minyak ikan yang mengandungi asid lemak omega-3, DHA & EPA.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ SIAPA YANG PERLUKAN OMEGA GUARD NIE ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . 🍀 Penyakit kulit⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍀 Kanak-kanak / Student⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍀 Ada asma / lelah⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍀 Selalu Kebas & sakit sendi⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍀 Nak kurus & langsing⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍀 Warga emas⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍀 Kolestrol tinggi⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍀 Kanser⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍀Jantung & darah tinggi⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍀 Wanita Hamil⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍀 Lelaki & perempuan boleh ambil.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Antara kebaikan OMEGA GUARD buat anda ialah :: .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . 💖 Rendahkan kolestrol.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💖 Membakar lemak dengan lebih cepat.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💖 Mengawal kenaikan berat badan.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💖 Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💖 Membekalkan khasiat untuk sistem imunisasi kepada anak.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💖 Mengurangkan risiko penyakit jantung.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💖 Memelihara fungsi-fungsi sendi.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💖 Memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💖 Mengelakkan stroke.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sangat berbaloi - baloi untuk anda GRAB PROMOSI BULAN ni. .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sebab harga lebih JIMAT dari biasa tau.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lepas ni memang tak dapat harga macam ni. 😄😄 .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Whatsapp sis Sekarang untuk grab PROMO OMEGA GUARD SHAKLEE!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ IKASHAKLEE⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Trusted SID⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 010-3754363⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #shakleesungaipetani #shakleealorsetar #shakleekedah #shakleeutara #shakleegurun #shakleetikambatu #shakleemerbok #shakleelover #shakleeuitm #shakleemsuc #shakleecosmopoit #shakleekksp #shakleebertam #sayajualshaklee

Shaklee_mummyezz_cantiksihat Perlindungan Optimum untuk Kulit Berseri CoQ10, antioksida yang kuat, melindungi kulit anda daripada mengalami penuaan pramatang yang disebabkan oleh pendedahan matahari yang berlebihan dan tindak balas keradangan. Ia juga meningkatkan perlindungan antioksida kulit-kulit dengan meneutralkan radikal bebas yang disebabkan oleh sinaran UV dan bahan pencemar yang boleh merosakkan kolagen dan elastin anda, yang membawa kepada penuaan pramatang. Kulit Kelihatan Lebih Muda Kehilangan kolagen dan elastin menjadikan kulit anda tidak tegang dan berkedut. Alami pengurangan garis halus dan kedut, serta dapatkan kulit lebih licin dan lebih anjal dengan CoQ10 kerana ia membantu mengurangkan penguraian kolagen di dalam kulit. Bestnya coqtrol plus NAK CUBA??? Roger kak ezz 60123717215 untuk harga promosi dan murah #kakezz_jual_shaklee #shakleeseremban #setmudaremaja #shakleekeputihan #shaklees2 #shakleevitae #shakleevitc #shakleevivix #shakleejb #shakleeesp #setcantikshaklee #shakleecarotomax #shakleeesp #setcantikshaklee #shakleecarotomax #shakleesymakansyjual #gegarvaganza #shakleecantiksihat #setcantikshaklee #shakleecarotomax #shakleesymakansyjual #gegarvaganza #shakleecantiksihat #shakleesynak #shakleeperfomancedrink #symakansyjual #shakleelover #shakleesynak #shakleesetpantang #shakleesetgout #shakleesetcantik #shakleeterbaik #shakleesetsubur #shakleeyouth

Ramai yang mengalami masalah kulit jerawat dan berminyak. Bila kulit beminyak potensi jerawat itu semakin bertambah. Betul? Ok, Nanie kenalkan 3 item kulit Shaklee untuk kawalan jerawat dan minyak ni. Vita C berfungsi untuk merawat jerawat dengan 2 cara utama: ✔️Berfungsi sebagai antioksidan, vita c melawan radikal bebas yang berbahaya dan mengurangkan keasidan dalam badan. Untuk mengelakkan tindak balas radikal bebas ini yang membawa kepada jerawat, vitamin c boleh membantu menyerap radikal bebas sebelum ia merosakkan kulit. ✔️Ini sekaligus melindungi dan menghalang pembentukan luka pada jerawat. Vitamin C juga menyumbang kepada sintesis kolagen. ✔️Vita E Complex juga mengandungi 10mg selenium semulajadi. Sebagaimana maklum, selenium berfungsi membantu tubuh kita menyerap vitamin E, di samping memelihara membran sel, sel darah merah dan tisu otot. Selenium juga membantu menyahtoksik secara semulajadi logam berat seperti raksa, kadmium dan mengukuhkan anti oksida, selain melindungi fungsi retina. ✔️Pakar nutrisi menyarankan pengambilan Vita E dilengkapkan dengan vitamin ACE (A, C dan E) untuk menentang radikal bebas. ✔️Penghasilan minyak yang berlebihan pada wajah juga menggambarkan sel tubuh kita yang tidak sihat. Dengan mengamalkan ESP, ia akan membantu memperbaiki sel yang mengawal penghasilan minyak pada wajah. Bila penghasilan minyak pada wajah berada pada paras yang normal, maka ia dapat mengelakkan wajah berminyak, sekaligus mengelakkan pertumbuhan jerawat. ✔️Bahkan, dengan ESP, ia juga dapat membantu menghilangkan parut jerawat pada wajah. Ini kerana parut juga merupakan petanda sel di bawah lapisan kulit kita telah rosak. ESP bantu baiki sel rosak yang terzahir menjadi parut jerawat pada wajah. Produk ini selamat diamalkan malah KKM kelaskan dia dalam HEALTH Supplements bukan lagi Dietary Supplements. Moga bermanfaat Nak risik² set cantik? Whatsapp Nanie.TnJ Klik link dibawah http://wasap.my/60177518967 http://wasap.my/60177518967 #ShakleeLover #ShakleeMalaysia #SetKulitCantik #VitaminC #ESP #VitaminE #VitaminCOriginal #SetKurus #SetHamil 📦Poslajuseluruhmalaysia

Shaklee_mummyezz_cantiksihat Coq Trol adalah vitamin yang mengandungi 100mg coq10. Untuk entry kali ni sy nak kongsi bagaimana COQ Trol dapat bantu tingkatkan kesuburan sistem reproduksi lelaki dan wanita. Untuk berjaya hamil, sperma perlu lah normal dan kuat untuk mensenyawakan ovum. Antara punca sukar hamil adalah bila ada masalah tidak subur seperti bentuk sperma yang tak normal, bilangan sperma yang sedikit, ovum yang tak matang. Selain bertindak sebagai antioksida yang kuat untuk melawan tindakbalas oksidatif, CoQ10 juga menyokong sistem reproduktif yang sihat dengan meningkatkan tenaga dalam sperma dan ovum. Pengambilan CoQ10membantu: Meningkatkan jumlah sperma yang sihat. [sumber kajian 1 dan 2] Meningkatkan pergerakan sperma. [sumber kajian 1 dan 2] Meningkatkan kualiti ovum. Sperma boleh rosak disebabkan oleh radikal bebas yang ada dalam badan. Bila merokok dan badan pula kekurangan antioksidan, tiada perlindungan untuk menentang kerosakan tersebut. Nak kesuburan,boleh Cuba coqtrol NAK CUBA??? Roger kak ezz 60123717215 untuk harga promosi dan murah #kakezz_jual_shaklee #shakleeseremban #setmudaremaja #shakleekeputihan #shaklees2 #shakleevitae #shakleevitc #shakleevivix #shakleejb #shakleeesp #setcantikshaklee #shakleecarotomax #shakleeesp #setcantikshaklee #shakleecarotomax #shakleesymakansyjual #gegarvaganza #shakleecantiksihat #setcantikshaklee #shakleecarotomax #shakleesymakansyjual #gegarvaganza #shakleecantiksihat #shakleesynak #shakleeperfomancedrink #symakansyjual #shakleelover #shakleesynak #shakleesetpantang #shakleesetgout #shakleesetcantik #shakleeterbaik #shakleesetsubur #shakleeyouth

Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum semua ♥ Siapa nak beli supplements shaklee boleh cari Cik Zue ya 😉 #Shakleelover ZuraidahZainon 012.4186495

Masih belum ada penapis air? . Nak tak penapis air yang sangat mudah dikendalikan. . ☘ TIDAK PERLU menggunakan TENAGA ELEKTRIK. ☘ MINI dan RINGAN ☘ AIR yang ditapis boleh TERUS DIMINUM. ☘ mudah diselenggara. ☘ Design yang CANTIK. . Memperkenalkan Penapis Air Get Clean® . Get Clean® Water merupakan jag air pertama yang menggunakan sistem penapis blok karbon yang boleh diisi semula. . KEISTIMEWAAN . 💧 Disahkan berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air . 💧 Jag air pertama yang dilengkapi sistem penapisan blok karbon isian semula. . 💧 Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah ditapis (tidak memerlukan kuasa elektrik). . 💧 Ringan dan mudah dibawa. . 💧 Menjimatkan kos. . 💧 Menyingkirkan plumbum dan pelbagai benda asing dalam air. . 💧 Mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. . 💧 Penapis diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan mesra alam sekitar. . Saya telah memggunakan Penapis Air ini sejak tahun 2015 lagi. Memang berbaloi dan memudahkan. 😊 . Satu set permulaan hanya berharga RM512.50 dan anda akan dapat 4 blok penapis. . @sid_rose88 . #likeforlike #instabusiness #followforfollow #followback #likeforlikes #followforfollowback #shakleelover #getcleanshaklee #penapisair #penapisairshaklee #shakleemembership #insta #instalike #instafamousmalaysia #instadaily #instadaily #air #airminum #airbersih #gogreen #nature #hargashaklee #shakleeprice #igers #igersmalaysia #ainulairaaidan #malaysia #johorbahru

Set Berpantang Premiun Untuk ibu² yang sedang mencari set berpantang , boleh cuba set berpantang Premiun shaklee ni. . . Boleh diambil dari hari pertama berpantang. . . Hasilnya ibu sangat bertenaga, susu banyak, kulit cantik berseri dan yang penting terus ramping dan slim selepas berpantang! . . ESP 🌸Membekalkan tenaga kepada ibu 🌸Milkbooster 🌸Bantu mnguatkan rahim 🌸Mencantikkkan kulit . . Vitalea 🌸Sangat penting untuk memulihkan tenaga ibu 🌸Pelengkap nutrisi ibu dan nutrisi susu ibu 🌸Bantu penghasilan darah merah setelah proses bersalin . . Vitamin C 🌸Mempercepatkan penyembuhan luka 🌸Membaiki sel rosak ketika proses bersalin 🌸Kuatkan sistem imun badan 🌸Mencantikkan kulit . . B-Complex 🌸Membantu hilangkan stress dikalangan ibu selepas bersalin 🌸stabilkan emosi ibu selepas bersalin 🌸atasi masalah meroyan . . Ostematrix 🌸Memberikan kalsium yang secukupnya untuk ibu dan bayi 🌸Elakkan sembelit 🌸Melawaskan pembuangan air besar 🌸Milkbooster 🌸Pulihkan urat saraf ibu selepas bersalin . . B COMPLEX 🌸Membantu menstabilkan hormon badan ibu 🌸Jika kurang B complex boleh menyebabkan ibu dalam pantang mengalami gangguan emosi.. 🌸Memberi tenaga kepada ibu . . Vivix 🌸Bantu memberi tenaga yang cukup untuk ibu 🌸Luka cepat kering 🌸membantu penyembuhan luka dengan lebih cepat & optimun 🌸Jadikan kulit wajah lebih berseri . . Follow ig shaklee : @cantiksihatbyarni Whatsapp : 0129428434 Your Confinement Consultant Arni #cantiksihatbyarni #sayajualshaklee #shakleehargaahli #setibuhamilshaklee #setberpantangshaklee #setmenyusushaklee #shakleetermurah #shakleehargamurah #shakleelover #shakleepromo #shakleehargaspecial #shakleeeffect #setkecantikanshaklee #setdetoksshaklee #vitcshakleemurah #espshakleemurah #bcomplexshaklee #shakleeselangor #setresdungshaklee #shakleeoriginal #shakleeconfirmmurah #shakleetermurah #shakleeterbaik #shakleemurahmalaysia #shakleekuis #bazarmalaysia #bazarmurahmalaysia #settambahberatshakleemurah #igwaveprojek

Set Berpantang Premiun Untuk ibu² yang sedang mencari set berpantang , boleh cuba set berpantang Premiun shaklee ni. . . Boleh diambil dari hari pertama berpantang. . . Hasilnya ibu sangat bertenaga, susu banyak, kulit cantik berseri dan yang penting terus ramping dan slim selepas berpantang! . . ESP 🌸Membekalkan tenaga kepada ibu 🌸Milkbooster 🌸Bantu mnguatkan rahim 🌸Mencantikkkan kulit . . Vitalea 🌸Sangat penting untuk memulihkan tenaga ibu 🌸Pelengkap nutrisi ibu dan nutrisi susu ibu 🌸Bantu penghasilan darah merah setelah proses bersalin . . Vitamin C 🌸Mempercepatkan penyembuhan luka 🌸Membaiki sel rosak ketika proses bersalin 🌸Kuatkan sistem imun badan 🌸Mencantikkan kulit . . B-Complex 🌸Membantu hilangkan stress dikalangan ibu selepas bersalin 🌸stabilkan emosi ibu selepas bersalin 🌸atasi masalah meroyan . . Ostematrix 🌸Memberikan kalsium yang secukupnya untuk ibu dan bayi 🌸Elakkan sembelit 🌸Melawaskan pembuangan air besar 🌸Milkbooster 🌸Pulihkan urat saraf ibu selepas bersalin . . B COMPLEX 🌸Membantu menstabilkan hormon badan ibu 🌸Jika kurang B complex boleh menyebabkan ibu dalam pantang mengalami gangguan emosi.. 🌸Memberi tenaga kepada ibu . . Vivix 🌸Bantu memberi tenaga yang cukup untuk ibu 🌸Luka cepat kering 🌸membantu penyembuhan luka dengan lebih cepat & optimun 🌸Jadikan kulit wajah lebih berseri . . Follow ig shaklee : @cantiksihatbyarni Whatsapp : 0129428434 Your Confinement Consultant Arni #cantiksihatbyarni #sayajualshaklee #shakleehargaahli #setibuhamilshaklee #setberpantangshaklee #setmenyusushaklee #shakleetermurah #shakleehargamurah #shakleelover #shakleepromo #shakleehargaspecial #shakleeeffect #setkecantikanshaklee #setdetoksshaklee #vitcshakleemurah #espshakleemurah #bcomplexshaklee #shakleeselangor #setresdungshaklee #shakleeoriginal #shakleeconfirmmurah #shakleetermurah #shakleeterbaik #shakleemurahmalaysia #shakleekuis #bazarmalaysia #bazarmurahmalaysia #settambahberatshakleemurah #igwaveprojek

Set Berpantang Premiun Untuk ibu² yang sedang mencari set berpantang , boleh cuba set berpantang Premiun shaklee ni. . . Boleh diambil dari hari pertama berpantang. . . Hasilnya ibu sangat bertenaga, susu banyak, kulit cantik berseri dan yang penting terus ramping dan slim selepas berpantang! . . ESP 🌸Membekalkan tenaga kepada ibu 🌸Milkbooster 🌸Bantu mnguatkan rahim 🌸Mencantikkkan kulit . . Vitalea 🌸Sangat penting untuk memulihkan tenaga ibu 🌸Pelengkap nutrisi ibu dan nutrisi susu ibu 🌸Bantu penghasilan darah merah setelah proses bersalin . . Vitamin C 🌸Mempercepatkan penyembuhan luka 🌸Membaiki sel rosak ketika proses bersalin 🌸Kuatkan sistem imun badan 🌸Mencantikkan kulit . . B-Complex 🌸Membantu hilangkan stress dikalangan ibu selepas bersalin 🌸stabilkan emosi ibu selepas bersalin 🌸atasi masalah meroyan . . Ostematrix 🌸Memberikan kalsium yang secukupnya untuk ibu dan bayi 🌸Elakkan sembelit 🌸Melawaskan pembuangan air besar 🌸Milkbooster 🌸Pulihkan urat saraf ibu selepas bersalin . . B COMPLEX 🌸Membantu menstabilkan hormon badan ibu 🌸Jika kurang B complex boleh menyebabkan ibu dalam pantang mengalami gangguan emosi.. 🌸Memberi tenaga kepada ibu . . Vivix 🌸Bantu memberi tenaga yang cukup untuk ibu 🌸Luka cepat kering 🌸membantu penyembuhan luka dengan lebih cepat & optimun 🌸Jadikan kulit wajah lebih berseri . . Follow ig shaklee : @cantiksihatbyarni Whatsapp : 0129428434 Your Confinement Consultant Arni #cantiksihatbyarni #sayajualshaklee #shakleehargaahli #setibuhamilshaklee #setberpantangshaklee #setmenyusushaklee #shakleetermurah #shakleehargamurah #shakleelover #shakleepromo #shakleehargaspecial #shakleeeffect #setkecantikanshaklee #setdetoksshaklee #vitcshakleemurah #espshakleemurah #bcomplexshaklee #shakleeselangor #setresdungshaklee #shakleeoriginal #shakleeconfirmmurah #shakleetermurah #shakleeterbaik #shakleemurahmalaysia #shakleekuis #bazarmalaysia #bazarmurahmalaysia #settambahberatshakleemurah #igwaveprojek

REBUTAN RAMAI Baru sampai petang marin shaker ni. Niat di hati tu shaker ni untuk bancuh #esp @ #performancedrink , lain ceritanya bila....... ⤵ . . . . . Bila mek iman dah nampak shaker ni 😱😱😱 Dia nampak bonda keluarkan dari kotak dia terus ambik nak buh air. So apa lagi, ummi pun basuh2 dan buh la air masak untuk dia 😂 . . Setiap minit tanya ummi nak air? sat iman buat ( aambil buka penutup air suh minum air) . . So today bawak la mai office botolnya, kebetulan botol air ummi pun dah pecah. sebab iman tdo tadi pagi,boleh la bawak, hehe Esp - membantu pembentukan sel baru, kecantikan kulit dan rambut, pudarkan parut performance drink - membantu menggantikan tenaga yg hilang/digunakan #shakershaklee #shakleelover #diaryummihebat

Konsisten ESP, Vita C dan Vit E selama 6 bulan. Vita C dibuat masker setiap hari😍 #shakleelover wasap.my/+60126690712/nakshaklee

Jom makan tanpa rasa bersalah. Dengan omega guard semuanya jadi mudah. Nak makan banyak, tak mampu sebab dia dah potong selera. Bila makan, lemak pulak kena filter. Baiknya awak ni wahai omega guard. Jom borong. Bulan ni omega guard ada promo tau 😘 Kakzaf 0125606409 #shaklee #shakleealorgajah #shakleetampin #shakleemasjidtanah #shakleemelaka #shakleelover #shakleeeffects #shakleemalaysia #aurainsta #sayajual #suplemen #sayajualshaklee #codalorgajah #teaminstaMF #sale #omegaguard #bakarlemak #otak #sendi #sethamil #setkurus #setpantang #lawak #minyakikan #assalamualaikum #igers #promo #shakleemurah

Apa itu Omega Guard Shaklee? Omega guard adalah sejenis supplemen minyak ikan yang kaya dengan EPA DAN DHA yang sangat bagus untuk tubuh kita. Boleh diamalkan oleh semua golongan usia termasuk kanak kanak Badan kita tak mampu hasilkan sendiri tau DHA dan EPA tu. . APA FUNGSI EPA DAN TUGAS DHA DALAM OMEGA GUARD SHAKLEE? . . Fungsi EPA ✅Mencegah kanser ✅Mencegah pembekuan darah ✅Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan ✅Baik untuk pesakit jantung ✅Menghindar tekanan perasaan ✅Mencegah penyakit darah tinggi . Tugas DHA ✅Mencegah asma ✅Meningkatkan daya seksual ✅Mencegah sakit kulit ✅Mengelakkan kanser payu dara ✅Mengelak kanser prostat ✅Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan ✅Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan . Jom dapatkan SPECIAL PRICE sempena PROMOSI KAW KAW bulan November ni!! Boleh wasap umi tau. . Sempena promosi nie beli 2botolLess5%,beli6botolFree1 boleh share dengan ahli keluarga, sepupu sepapat, dan jugak kawan-kawan tau😉😉 . Jangan lepaskan peluang ni. Jom bertindak cepat . Klik ja link ni http://www.wasap.my/+601112564961/SHAKLEE . #shaklee #shakleelover #shakleenatural #shakleesafe #shakleeseremban #shakleeTrustedSeller #ShakleeMurah #ShakleePower #shakleeUmmphh! #MembeliSambilMenderma #CarirezekiAllah #pengedarsahshaklee #pengedarshaklee #pengedarshaklee.N9 #shaklee.SEREMBAN #shakleecoc.SIKAMAT #shakleecoc.AMPANGAN #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #sayajualonline #sayajualmurah #jualanmurah #produkkesihatan #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing #kulitflawless #jerawathilang #kulitcerah #setcantikshaklee #collagenshaklee #produkkecantikan

Apa itu Omega Guard Shaklee? Omega guard adalah sejenis supplemen minyak ikan yang kaya dengan EPA DAN DHA yang sangat bagus untuk tubuh kita. Boleh diamalkan oleh semua golongan usia termasuk kanak kanak Badan kita tak mampu hasilkan sendiri tau DHA dan EPA tu. . APA FUNGSI EPA DAN TUGAS DHA DALAM OMEGA GUARD SHAKLEE? . . Fungsi EPA ✅Mencegah kanser ✅Mencegah pembekuan darah ✅Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan ✅Baik untuk pesakit jantung ✅Menghindar tekanan perasaan ✅Mencegah penyakit darah tinggi . Tugas DHA ✅Mencegah asma ✅Meningkatkan daya seksual ✅Mencegah sakit kulit ✅Mengelakkan kanser payu dara ✅Mengelak kanser prostat ✅Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan ✅Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan . Jom dapatkan SPECIAL PRICE sempena PROMOSI KAW KAW bulan November ni!! Boleh wasap umi tau. . Sempena promosi nie beli 2botolLess5%,beli6botolFree1 boleh share dengan ahli keluarga, sepupu sepapat, dan jugak kawan-kawan tau😉😉 . Jangan lepaskan peluang ni. Jom bertindak cepat . Klik ja link ni http://www.wasap.my/+601112564961/SHAKLEE . #shaklee #shakleelover #shakleenatural #shakleesafe #shakleeseremban #shakleeTrustedSeller #ShakleeMurah #ShakleePower #shakleeUmmphh! #MembeliSambilMenderma #CarirezekiAllah #pengedarsahshaklee #pengedarshaklee #pengedarshaklee.N9 #shaklee.SEREMBAN #shakleecoc.SIKAMAT #shakleecoc.AMPANGAN #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #sayajualonline #sayajualmurah #jualanmurah #produkkesihatan #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing #kulitflawless #jerawathilang #kulitcerah #setcantikshaklee #collagenshaklee #produkkecantikan

Apa itu Omega Guard Shaklee? Omega guard adalah sejenis supplemen minyak ikan yang kaya dengan EPA DAN DHA yang sangat bagus untuk tubuh kita. Boleh diamalkan oleh semua golongan usia termasuk kanak kanak Badan kita tak mampu hasilkan sendiri tau DHA dan EPA tu. . APA FUNGSI EPA DAN TUGAS DHA DALAM OMEGA GUARD SHAKLEE? . . Fungsi EPA ✅Mencegah kanser ✅Mencegah pembekuan darah ✅Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan ✅Baik untuk pesakit jantung ✅Menghindar tekanan perasaan ✅Mencegah penyakit darah tinggi . Tugas DHA ✅Mencegah asma ✅Meningkatkan daya seksual ✅Mencegah sakit kulit ✅Mengelakkan kanser payu dara ✅Mengelak kanser prostat ✅Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan ✅Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan . Jom dapatkan SPECIAL PRICE sempena PROMOSI KAW KAW bulan November ni!! Boleh wasap umi tau. . Sempena promosi nie beli 2botolLess5%,beli6botolFree1 boleh share dengan ahli keluarga, sepupu sepapat, dan jugak kawan-kawan tau😉😉 . Jangan lepaskan peluang ni. Jom bertindak cepat . Klik ja link ni http://www.wasap.my/+601112564961/SHAKLEE . #shaklee #shakleelover #shakleenatural #shakleesafe #shakleeseremban #shakleeTrustedSeller #ShakleeMurah #ShakleePower #shakleeUmmphh! #MembeliSambilMenderma #CarirezekiAllah #pengedarsahshaklee #pengedarshaklee #pengedarshaklee.N9 #shaklee.SEREMBAN #shakleecoc.SIKAMAT #shakleecoc.AMPANGAN #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #sayajualonline #sayajualmurah #jualanmurah #produkkesihatan #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing #kulitflawless #jerawathilang #kulitcerah #setcantikshaklee #collagenshaklee #produkkecantikan

Apa itu Omega Guard Shaklee? Omega guard adalah sejenis supplemen minyak ikan yang kaya dengan EPA DAN DHA yang sangat bagus untuk tubuh kita. Boleh diamalkan oleh semua golongan usia termasuk kanak kanak Badan kita tak mampu hasilkan sendiri tau DHA dan EPA tu. . APA FUNGSI EPA DAN TUGAS DHA DALAM OMEGA GUARD SHAKLEE? . . Fungsi EPA ✅Mencegah kanser ✅Mencegah pembekuan darah ✅Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan ✅Baik untuk pesakit jantung ✅Menghindar tekanan perasaan ✅Mencegah penyakit darah tinggi . Tugas DHA ✅Mencegah asma ✅Meningkatkan daya seksual ✅Mencegah sakit kulit ✅Mengelakkan kanser payu dara ✅Mengelak kanser prostat ✅Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan ✅Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan . Jom dapatkan SPECIAL PRICE sempena PROMOSI KAW KAW bulan November ni!! Boleh wasap umi tau. . Sempena promosi nie beli 2botolLess5%,beli6botolFree1 boleh share dengan ahli keluarga, sepupu sepapat, dan jugak kawan-kawan tau😉😉 . Jangan lepaskan peluang ni. Jom bertindak cepat . Klik ja link ni http://www.wasap.my/+601112564961/SHAKLEE . #shaklee #shakleelover #shakleenatural #shakleesafe #shakleeseremban #shakleeTrustedSeller #ShakleeMurah #ShakleePower #shakleeUmmphh! #MembeliSambilMenderma #CarirezekiAllah #pengedarsahshaklee #pengedarshaklee #pengedarshaklee.N9 #shaklee.SEREMBAN #shakleecoc.SIKAMAT #shakleecoc.AMPANGAN #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #sayajualonline #sayajualmurah #jualanmurah #produkkesihatan #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing #kulitflawless #jerawathilang #kulitcerah #setcantikshaklee #collagenshaklee #produkkecantikan

Apa itu Omega Guard Shaklee? Omega guard adalah sejenis supplemen minyak ikan yang kaya dengan EPA DAN DHA yang sangat bagus untuk tubuh kita. Boleh diamalkan oleh semua golongan usia termasuk kanak kanak Badan kita tak mampu hasilkan sendiri tau DHA dan EPA tu. . APA FUNGSI EPA DAN TUGAS DHA DALAM OMEGA GUARD SHAKLEE? . . Fungsi EPA ✅Mencegah kanser ✅Mencegah pembekuan darah ✅Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan ✅Baik untuk pesakit jantung ✅Menghindar tekanan perasaan ✅Mencegah penyakit darah tinggi . Tugas DHA ✅Mencegah asma ✅Meningkatkan daya seksual ✅Mencegah sakit kulit ✅Mengelakkan kanser payu dara ✅Mengelak kanser prostat ✅Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan ✅Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan . Jom dapatkan SPECIAL PRICE sempena PROMOSI KAW KAW bulan November ni!! Boleh wasap umi tau. . Sempena promosi nie beli 2botolLess5%,beli6botolFree1 boleh share dengan ahli keluarga, sepupu sepapat, dan jugak kawan-kawan tau😉😉 . Jangan lepaskan peluang ni. Jom bertindak cepat . Klik ja link ni http://www.wasap.my/+601112564961/SHAKLEE . #shaklee #shakleelover #shakleenatural #shakleesafe #shakleeseremban #shakleeTrustedSeller #ShakleeMurah #ShakleePower #shakleeUmmphh! #MembeliSambilMenderma #CarirezekiAllah #pengedarsahshaklee #pengedarshaklee #pengedarshaklee.N9 #shaklee.SEREMBAN #shakleecoc.SIKAMAT #shakleecoc.AMPANGAN #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #sayajualonline #sayajualmurah #jualanmurah #produkkesihatan #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing #kulitflawless #jerawathilang #kulitcerah #setcantikshaklee #collagenshaklee #produkkecantikan

Apa itu Omega Guard Shaklee? Omega guard adalah sejenis supplemen minyak ikan yang kaya dengan EPA DAN DHA yang sangat bagus untuk tubuh kita. Boleh diamalkan oleh semua golongan usia termasuk kanak kanak Badan kita tak mampu hasilkan sendiri tau DHA dan EPA tu. . APA FUNGSI EPA DAN TUGAS DHA DALAM OMEGA GUARD SHAKLEE? . . Fungsi EPA ✅Mencegah kanser ✅Mencegah pembekuan darah ✅Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan ✅Baik untuk pesakit jantung ✅Menghindar tekanan perasaan ✅Mencegah penyakit darah tinggi . Tugas DHA ✅Mencegah asma ✅Meningkatkan daya seksual ✅Mencegah sakit kulit ✅Mengelakkan kanser payu dara ✅Mengelak kanser prostat ✅Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan ✅Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan . Jom dapatkan SPECIAL PRICE sempena PROMOSI KAW KAW bulan November ni!! Boleh wasap umi tau. . Sempena promosi nie beli 2botolLess5%,beli6botolFree1 boleh share dengan ahli keluarga, sepupu sepapat, dan jugak kawan-kawan tau😉😉 . Jangan lepaskan peluang ni. Jom bertindak cepat . Klik ja link ni http://www.wasap.my/+601112564961/SHAKLEE . #shaklee #shakleelover #shakleenatural #shakleesafe #shakleeseremban #shakleeTrustedSeller #ShakleeMurah #ShakleePower #shakleeUmmphh! #MembeliSambilMenderma #CarirezekiAllah #pengedarsahshaklee #pengedarshaklee #pengedarshaklee.N9 #shaklee.SEREMBAN #shakleecoc.SIKAMAT #shakleecoc.AMPANGAN #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #sayajualonline #sayajualmurah #jualanmurah #produkkesihatan #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing #kulitflawless #jerawathilang #kulitcerah #setcantikshaklee #collagenshaklee #produkkecantikan

Apa itu Omega Guard Shaklee? Omega guard adalah sejenis supplemen minyak ikan yang kaya dengan EPA DAN DHA yang sangat bagus untuk tubuh kita. Boleh diamalkan oleh semua golongan usia termasuk kanak kanak Badan kita tak mampu hasilkan sendiri tau DHA dan EPA tu. . APA FUNGSI EPA DAN TUGAS DHA DALAM OMEGA GUARD SHAKLEE? . . Fungsi EPA ✅Mencegah kanser ✅Mencegah pembekuan darah ✅Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan ✅Baik untuk pesakit jantung ✅Menghindar tekanan perasaan ✅Mencegah penyakit darah tinggi . Tugas DHA ✅Mencegah asma ✅Meningkatkan daya seksual ✅Mencegah sakit kulit ✅Mengelakkan kanser payu dara ✅Mengelak kanser prostat ✅Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan ✅Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan . Jom dapatkan SPECIAL PRICE sempena PROMOSI KAW KAW bulan November ni!! Boleh wasap umi tau. . Sempena promosi nie beli 2botolLess5%,beli6botolFree1 boleh share dengan ahli keluarga, sepupu sepapat, dan jugak kawan-kawan tau😉😉 . Jangan lepaskan peluang ni. Jom bertindak cepat . Klik ja link ni http://www.wasap.my/+601112564961/SHAKLEE . #shaklee #shakleelover #shakleenatural #shakleesafe #shakleeseremban #shakleeTrustedSeller #ShakleeMurah #ShakleePower #shakleeUmmphh! #MembeliSambilMenderma #CarirezekiAllah #pengedarsahshaklee #pengedarshaklee #pengedarshaklee.N9 #shaklee.SEREMBAN #shakleecoc.SIKAMAT #shakleecoc.AMPANGAN #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #sayajualonline #sayajualmurah #jualanmurah #produkkesihatan #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing #kulitflawless #jerawathilang #kulitcerah #setcantikshaklee #collagenshaklee #produkkecantikan

Apa itu Omega Guard Shaklee? Omega guard adalah sejenis supplemen minyak ikan yang kaya dengan EPA DAN DHA yang sangat bagus untuk tubuh kita. Boleh diamalkan oleh semua golongan usia termasuk kanak kanak Badan kita tak mampu hasilkan sendiri tau DHA dan EPA tu. . APA FUNGSI EPA DAN TUGAS DHA DALAM OMEGA GUARD SHAKLEE? . . Fungsi EPA ✅Mencegah kanser ✅Mencegah pembekuan darah ✅Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan ✅Baik untuk pesakit jantung ✅Menghindar tekanan perasaan ✅Mencegah penyakit darah tinggi . Tugas DHA ✅Mencegah asma ✅Meningkatkan daya seksual ✅Mencegah sakit kulit ✅Mengelakkan kanser payu dara ✅Mengelak kanser prostat ✅Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan ✅Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan . Jom dapatkan SPECIAL PRICE sempena PROMOSI KAW KAW bulan November ni!! Boleh wasap umi tau. . Sempena promosi nie beli 2botolLess5%,beli6botolFree1 boleh share dengan ahli keluarga, sepupu sepapat, dan jugak kawan-kawan tau😉😉 . Jangan lepaskan peluang ni. Jom bertindak cepat . Klik ja link ni http://www.wasap.my/+601112564961/SHAKLEE . #shaklee #shakleelover #shakleenatural #shakleesafe #shakleeseremban #shakleeTrustedSeller #ShakleeMurah #ShakleePower #shakleeUmmphh! #MembeliSambilMenderma #CarirezekiAllah #pengedarsahshaklee #pengedarshaklee #pengedarshaklee.N9 #shaklee.SEREMBAN #shakleecoc.SIKAMAT #shakleecoc.AMPANGAN #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #sayajualonline #sayajualmurah #jualanmurah #produkkesihatan #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing #kulitflawless #jerawathilang #kulitcerah #setcantikshaklee #collagenshaklee #produkkecantikan

Apa itu Omega Guard Shaklee? Omega guard adalah sejenis supplemen minyak ikan yang kaya dengan EPA DAN DHA yang sangat bagus untuk tubuh kita. Boleh diamalkan oleh semua golongan usia termasuk kanak kanak Badan kita tak mampu hasilkan sendiri tau DHA dan EPA tu. . APA FUNGSI EPA DAN TUGAS DHA DALAM OMEGA GUARD SHAKLEE? . . Fungsi EPA ✅Mencegah kanser ✅Mencegah pembekuan darah ✅Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan ✅Baik untuk pesakit jantung ✅Menghindar tekanan perasaan ✅Mencegah penyakit darah tinggi . Tugas DHA ✅Mencegah asma ✅Meningkatkan daya seksual ✅Mencegah sakit kulit ✅Mengelakkan kanser payu dara ✅Mengelak kanser prostat ✅Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan ✅Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan . Jom dapatkan SPECIAL PRICE sempena PROMOSI KAW KAW bulan November ni!! Boleh wasap umi tau. . Sempena promosi nie beli 2botolLess5%,beli6botolFree1 boleh share dengan ahli keluarga, sepupu sepapat, dan jugak kawan-kawan tau😉😉 . Jangan lepaskan peluang ni. Jom bertindak cepat . Klik ja link ni http://www.wasap.my/+601112564961/SHAKLEE . #shaklee #shakleelover #shakleenatural #shakleesafe #shakleeseremban #shakleeTrustedSeller #ShakleeMurah #ShakleePower #shakleeUmmphh! #MembeliSambilMenderma #CarirezekiAllah #pengedarsahshaklee #pengedarshaklee #pengedarshaklee.N9 #shaklee.SEREMBAN #shakleecoc.SIKAMAT #shakleecoc.AMPANGAN #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #sayajualonline #sayajualmurah #jualanmurah #produkkesihatan #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing #kulitflawless #jerawathilang #kulitcerah #setcantikshaklee #collagenshaklee #produkkecantikan

Apa itu Omega Guard Shaklee? Omega guard adalah sejenis supplemen minyak ikan yang kaya dengan EPA DAN DHA yang sangat bagus untuk tubuh kita. Boleh diamalkan oleh semua golongan usia termasuk kanak kanak Badan kita tak mampu hasilkan sendiri tau DHA dan EPA tu. . APA FUNGSI EPA DAN TUGAS DHA DALAM OMEGA GUARD SHAKLEE? . . Fungsi EPA ✅Mencegah kanser ✅Mencegah pembekuan darah ✅Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan ✅Baik untuk pesakit jantung ✅Menghindar tekanan perasaan ✅Mencegah penyakit darah tinggi . Tugas DHA ✅Mencegah asma ✅Meningkatkan daya seksual ✅Mencegah sakit kulit ✅Mengelakkan kanser payu dara ✅Mengelak kanser prostat ✅Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan ✅Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan . Jom dapatkan SPECIAL PRICE sempena PROMOSI KAW KAW bulan November ni!! Boleh wasap umi tau. . Sempena promosi nie beli 2botolLess5%,beli6botolFree1 boleh share dengan ahli keluarga, sepupu sepapat, dan jugak kawan-kawan tau😉😉 . Jangan lepaskan peluang ni. Jom bertindak cepat . Klik ja link ni http://www.wasap.my/+601112564961/SHAKLEE . #shaklee #shakleelover #shakleenatural #shakleesafe #shakleeseremban #shakleeTrustedSeller #ShakleeMurah #ShakleePower #shakleeUmmphh! #MembeliSambilMenderma #CarirezekiAllah #pengedarsahshaklee #pengedarshaklee #pengedarshaklee.N9 #shaklee.SEREMBAN #shakleecoc.SIKAMAT #shakleecoc.AMPANGAN #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #sayajualonline #sayajualmurah #jualanmurah #produkkesihatan #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing #kulitflawless #jerawathilang #kulitcerah #setcantikshaklee #collagenshaklee #produkkecantikan

Apa itu Omega Guard Shaklee? Omega guard adalah sejenis supplemen minyak ikan yang kaya dengan EPA DAN DHA yang sangat bagus untuk tubuh kita. Boleh diamalkan oleh semua golongan usia termasuk kanak kanak Badan kita tak mampu hasilkan sendiri tau DHA dan EPA tu. . APA FUNGSI EPA DAN TUGAS DHA DALAM OMEGA GUARD SHAKLEE? . . Fungsi EPA ✅Mencegah kanser ✅Mencegah pembekuan darah ✅Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan ✅Baik untuk pesakit jantung ✅Menghindar tekanan perasaan ✅Mencegah penyakit darah tinggi . Tugas DHA ✅Mencegah asma ✅Meningkatkan daya seksual ✅Mencegah sakit kulit ✅Mengelakkan kanser payu dara ✅Mengelak kanser prostat ✅Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan ✅Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan . Jom dapatkan SPECIAL PRICE sempena PROMOSI KAW KAW bulan November ni!! Boleh wasap umi tau. . Sempena promosi nie beli 2botolLess5%,beli6botolFree1 boleh share dengan ahli keluarga, sepupu sepapat, dan jugak kawan-kawan tau😉😉 . Jangan lepaskan peluang ni. Jom bertindak cepat . Klik ja link ni http://www.wasap.my/+601112564961/SHAKLEE . #shaklee #shakleelover #shakleenatural #shakleesafe #shakleeseremban #shakleeTrustedSeller #ShakleeMurah #ShakleePower #shakleeUmmphh! #MembeliSambilMenderma #CarirezekiAllah #pengedarsahshaklee #pengedarshaklee #pengedarshaklee.N9 #shaklee.SEREMBAN #shakleecoc.SIKAMAT #shakleecoc.AMPANGAN #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #sayajualonline #sayajualmurah #jualanmurah #produkkesihatan #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing #kulitflawless #jerawathilang #kulitcerah #setcantikshaklee #collagenshaklee #produkkecantikan

Hai korang. Saya nak inform promosi shaklee untuk NOVEMBER iaitu 💓 omegaguard Buy 2 get 5% less Buy 6 free 1 Omega ni boleh amik seisi keluarga. Dari anak² sampai dewasa. Termasuk ibu hamil. Bagus untuk jana minda anak, elak anak kerap selesema batuk, asma, eczema juga bantu. Utk dewasa omega bantu kawal kolesterol, jaga jantung, kawal darah tinggi, kawal gula, jaga salur darah, bantu diet, elak sakit lutut & badan, dan ianya vitamin keperluan. Fungsi menyeluruh. Nak tau Promosi jimat berganda Boleh contact saya ye 😊 . . . #chikjanshaklee_0195623138 #chikjanshaklee #imiracle #miraclebymrr #teampermata2018 #omegaguardshaklee #gout #kolesterol #kulit #sendi #sakitsendi #athma #shakleemalaysia #shakleeutara #shakleesemenanjung #shakleekedah #shakleealorsetar #shakleejitra #terlajaklaris #shakleelover #sayajualshaklee #sayamakansayajualshaklee #shakleemurah #shakleesintok #shakleebandardarulaman #omegapromo #ctdk #antapermana #datoaliffsyukri #gegarvaganza2018

Berikut adalah kebaikan Omega Guard dalam membaiki taraf kesihatan tubuh. 1. Mengimbangi perubahan dalam kepekatan hormon wanita yang menyebabkan PMS. 2. Membantu meningkatkan kesuburan. 3. Pengambilan secara berterusan memyerikan kulit, kulit lebih licin dan kemerah-merahan. 4. Mencegah penyakit saluran darah dan strok 5. DHA dan EPA mampu menentang trombosis 6. Merendahkan kepekatan darah dan tekanan darah tinggi. 7. Melicinkan saluran darah dan peredaran darah lebih lancar 8. Mengekalkan tekanan darah normal 9. Mengurangkan ketegangan dileher atau sakit kepala 10. Merendahkan kolestrol 11. Menghindarkan pembekuan darah didalam badan. 12. Mengawal masalah obesiti 13. Mencegah arteriosclerosis, myocardial infacrtion 14. Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung 15. Membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin 16. DHA merupakan nutrien utama untuk otak, sistem saraf dan retina. Ianya penting dalam 3 bulan terakhr perkembangan otak janin semasa dalam kandungan. 17. DHA meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran. 18. Mencegah penyakit alzheimer. 19. Memelihara penglihatan dan pendengaran dan mencegah migrain 20. Meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru-paru. 21. Membaiki alahan kulit, psorisis, demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupuserythematosus) dan penyakit buah pinggang. 22. Menentang kanser paru-paru, payudara, prostat dan kolon. 23. Meningkatkan enterogastritis, merangsang hati selepas pembedahan. 24. Membantu pankreas pesakit kanser untuk berfungsi dengan lebih efektif. 25. Memelihara fungsi-fungsi sendi (arthritis) 26. Paras asid lemak omega-3 larut dalam tisu rawan. Oleh sebab itu ia boleh mencegah kemusnahan enzim yang membentuk tisu rawan. 27. Memelihara fungsi-fungsi sendi 28. Membaikpulih gout dengan berkesan. 29. Mencegah insomnia dan mengurangkan tekanan. 30. EPA dan DHA berupaya menstabilkan emosi dan membantu dalam perkembangan kesihatan mental seperti kemurungan, tekanan, kebimbangan (anxiety), neurasthenia, insomnia, autisme, kanak-kanak hiperaktif dan penyakit schizophernia.

Alhamdulillah, sorang lagi ada perubahan positif makan Set Sendi Pergelangan Tangan Shaklee. . Customer sakit dah lama, kerana pekerjaannya seorang guru banyak menggunakan tangan untuk menulis. . Sejak konsisten Shaklee, dah kurang banyak sakit pergelangan tangan tu. . Semoga customer sembuh sepenuhnya. . Ade yang nak ikhtiar Set Kebas/Set Sendi Shaklee? . #Vivix membaiki sel sehingga ke peringkat DNA. . #B-complex mempunyai B12 dan B6 khas untuk saraf dan merehatkan sendi. Juga sebagai pengganti pain killer. . #Ostematrix bantu tumpatkan tulang supaya tulang menjadi solid dan ringan. . #Omega Guard meredakan keradangan pada sendi-sendi. . Jom ikhtiar dengan set ini dan dapatkan cara makan yang betul dengan pakar nutrisi Shaklee. . WhatsApp 👇 📞 www.wasap.my/601117559094/OrderVivix

Kita ni selalu sangat mengeluh. Kadang-kadang cemburu dengan kemewahan dan kebahagian orang lain. . Bestnya dia, rumah besar, dapat melancong sana sini, suami pun baik pulak tu. Kenapa laa aku tak macam tu.. . Sedangkan kita tak tahu apa keperitan yang dia tanggung. Pada masa yang sama kita tak sedar betapa banyaknya nikmat yang Allah anugerahkan kepada kita. . Anak-anak yang sihat, tak buat perangai bila nak kesekolah, tidak ada penyakit kronik, hubungan mak ayah/adik bradik baik, kereta buruk tapi tak meragam, kawan-kawan prihatin. . Semua tu nikmat dan rezeki yang tidak kita sedari. . Ya ALLAH, ampunilah kami yang hina. Tak prnah rasa ckup dengan apa yang ada.

Follow us social media accounts


This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.