#soulteam hashtag via instagram | #soulteam images

#soulteam | See the top and most browsed pictures and videos about the #soulteam

πŸ’ž OMEGA GUARD πŸ’ž Ape yang best tentang Omega Guard Shaklee? Berbanding dengan jenama fish oil yang lain, tak kisah scott emulsion ke, blackmores ke, kandungan DHA/EPA dalam omega guard adalah sangat2 tinggi. Lebih daripada 85% adalah omega-3. Selebihnya adalah lemak ikan. . Itu yang kita nak. Kita nak DHA/EPA yang lebih bukan lemak ikan. Buat apa nak tambah lemak dalam badan..πŸ˜…πŸ˜… Bukan orang dewasa je boleh makan. Budak umur setahun dan ke atas pon boleh makan. Untuk kuatkan imun badan dan tajamkan minda. Sesuai untuk yang akan amik peperiksaan besar. Boleh fokus dalam kelas. . Nak try Omega Guard? Banyak lagi kebaikan Omega Guard. Try dulu baru tau. Ibu-ibu yang tengah hamil, sangat2 disarankan consume omega nie. Bagus untuk tumbesaran otak baby. . Siapa yang perlukan omega guard? . OmegaGuard Shaklee adalah suplemen asas yang boleh diconsume oleh seisi keluarga. Bermula dari janin dalam kandungan sehinggalah ke usia emas. . OmegaGuard sangat sesuai diamalkan oleh golongan tersebut : 1.Wanita dan lelaki yang mementingkan kehidupan sihat 2.Ibu hamil & Menyusu 3.Kanak-kanak (& bayi yang telah mula makanan harian) 4.Warga emas & pelajar 5.Mereka yang mengalami darah tinggi, kolesterol tinggi, diabetes, jantung 6. Mereka yang ingin menjaga kesihatan minda 7.Mereka yang mempunyai masalah sendi . Adakah korang termasuk dalam golongan diatas? Jom amalkan Omega Guard Shaklee. . #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

Just a drive by. [7Magicβ›°πŸ—»] Solitude is a beautiful thing, traveling in it is something I covet. A step important to a life well lived is finding how to accept solitude, how to find the beauty in being alone and enjoying yourself by yourself. I have many adventures in my future, some with friends, some family, some alone, but out of all of them I plan to enjoy myself and make myself happy through it all. If you cant be happy in your solitude you will base your happiness on others depending on them for your levels of emotional stability. I dont want to base my life on pleasing others and foregoing my own self in the process. I want to be happy for myself and then find ways to be happy with others instead of the latter train of thought that Im happy with others trying to find ways to be happy with myself. I put my mentality and my self care for my heart first this year. ❣

Some days are better with coffee, but every day life is better with soulmates by your side.πŸ€— Thank you @ahmadbinredha @_rashidalmutawa for creating this awesome video and capturing our love for good, simple things in life. πŸ™Œβ™₯️ ~ #weare21grams #humansof21grams #soulteam #soulmates #specialitycoffee #coffeemaking #latteart #goodthingseveryday #21gramsdubai #urbanbalkanbistro #homegrown #balkan #soulkitchen #balkanfood #soulfood #slowlife #slowfood #dubai #mydubai #dubaifood #dubaicoffee #dubaieats #dubairestaurants

HARI-HARI DUIT MASUK!!! Best kan bila ada duit? Seronok tengok beautician TWB kipas duit. Dorang nie datang daripada background berbeza. Ada yang memang orang susah dan ada yang memang orang berada. . Nilai duit tu berbeza depends pada individu. Ada yang guna untuk beli keperluan rumah, ada yang beli keperluan anak and ada juga yang guna untuk shopping. . Kita mestilah nak beli macam-macam, perempuan dan shopping memang tak boleh pisah. Sebab tu, perlu ada duit extra. Zaman ekonomi merosot nie, RM50 hanya boleh sambar 2-3 barang je. Sedih!πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . If korang nak income extra, jom join TWB. Korang akan dapat instant cash hari-hari. TAPI mesti kena rajin. Nak join team kami The Walking Beauty? #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

SHAKLEE COLLAGEN POWDER 1. Setiap paket Kolagen Shaklee mengandungi 4,000 mg kolagen daripada Red Snapper Scales (RSS). Red Snapper ialah ikan merah. 2. Ekstrak biji Camelia Japonica – bahan pelembap dan membantu kesuburan rambut 3. Ekstrak Pfaffia – perangsang penghasilan acid hyaluronic secara semulajadi yang membantu memelihara keanjalan kulit 4. Ekstrak kulit kerang lautan – glucosamine daripada ekstrak kerang boleh membantu kesihatan sendi dan mengekalkan kelembapan bahagian mata (elak eyebag dan bulatan hitam mata) 5. Lactobacillus acidofilus – mengekalkan kesihatan usus agar penyerapan kolagen dapat dimaksimumkan 6. Vitamin C – bahan antioksidan dan agen awet muda 7. Vitamin B2 & B6 – membantu memetabolismakan protein dan karbohidrat supaya kulit dapat menghasilkan kolagen semulajadi. . SIAPA YANG BOLEH AMBIL COLLAGEN POWDER? πŸ‘‰ Rambut kering & bercabang πŸ‘‰ Pori-pori besar, jeragat hitam dan bintik-bintik pada kulit πŸ‘‰ Tulang mereput dan risiko osteoporosis πŸ‘‰ Kulit & otot kendur dan hilang keanjalan πŸ‘‰ Sakit sendi terutama lutut πŸ‘‰ Kulit berkedut πŸ‘‰ Penglihatan kabur dan mata panda (eyebag & hitam keliling mata) πŸ‘‰ Sakit gusi atau gigi luruh πŸ‘‰ Payudara melayut dan kurang pejal πŸ‘‰ Kuku rapuh dan mudah pecah/patah . #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

😍 Apa Beza YOUTH dan Skincare lain di pasaran? 😍 Keberkesanan YOUTH dibuktikan melalui Kajian Klinikal. Ujian klinikal ni direka oleh World-Class Skin Expert dengan menggunakan Skin Age Index yang mana ia mengkaji kehadiran tanda-tanda penuaan melalui data klinikal. Salah satu kajian dibuat adalah ke atas kedutan wajah (wrinkles). Skin Age Index ni mengukur sehingga kedalaman dan kepanjangan kedut tu, fuhhh.. sangat detail OK. . Tanda-tanda penuaan yang dikaji adalah seperti:- πŸ’• Kedutan dan garis-garis halus πŸ’• Saiz pori-pori πŸ’• Tona kulit πŸ’• Kelembutan kulit πŸ’• Tekstur kulit πŸ’• Pigmentasi πŸ’• Seri kulit πŸ’• Kekenduran kulit . Result menunjukkan 100% daripada wanita yang mengikuti kajian ni terbukti kulitnya menjadi lebih muda berbanding sebelumnya, hanya dalam tempoh 7 hari sahaja. 2/3 wanita berjaya menjadikan kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar. . Apa Istimewanya rangkaian penjagaan wajah YOUTH? 😘😘😘 πŸ‘ Produk YOUTH 100% vegan (berasaskan tumbuhan) πŸ‘ Cruelty Free (Tiada ujian ke atas haiwan dijalankan) πŸ‘ Bebas daripada 2500 bahan kimia dan bahan penjagaan kulit yang berbahaya πŸ‘ Terbukti mempercepatkan pembaharuan sel kulit 10x ganda lebih cepat berbanding biasa Tak rugi untuk try. Penggunaan setiap produk dalam Youth boleh tahan sampai 8 Bulan. πŸ‘ŒπŸ‘Œ #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

BASIC SET UNTUK KULIT CANTIK! Yana nak share dengan korang. Rata-rata pengguna Shaklee yang kulit dia lawa dan pinkish hanya amik Basic Set Kulit Cantik. Set ini penting untuk penjagaan dalaman dan luaran kulit. . Ramai ibu-ibu even yang bekerja atau housewife tak sempat nak buat full skincare routine atau susah nak consume supplements. Banyak sangat nak kena focus kan setiap hari! Kalau bekerja, tugas kat office berlambak. Kalo housewife, lagi tak menang tangan! Mana nak uruskan anak, mana nak uruskan rumah, dengan masak lagi. . So, Yana suggest Basic Set paling simple, korang boleh cuba ESP + Vit C + Youth Cleanser + Youth Toner. Nak cantik TAPI nak yang paling mudah, boleh consume basic set nie. . πŸ’• Untuk penjagaan dalaman, Yana akan amik ESP dan VITAMIN C setiap hari. ESP bagi tenaga setiap pagi, boleh focus macam-macam sampai la waktu lunch, baru siapkan lunch. Dalam masa yang sama, ESP bantu untuk renew sel kulit baru. Vita-C pula bantu untuk kecutkan jerawat dan licinkan muka. πŸ’• Untuk penjagaan luaran, Yana pakai YOUTH CLEANSER dan YOUTH TONER secara konsistan. Setiap hari pakai. Cleanser akan bersihkan muka dari sel kulit dan remove sel kulit mati, blackhead, whitehead. Toner pulak berfungsi sebagai double cleansing! . Yana sangat recommend untuk korang cuba Basic Set Kulit Cantik nie. Tahan lama dan paling mudah dan senang untuk bantu korang dapatkan kulit cantik dan flawless. . Jika korang rajin sikit, boleh tambah Youth Moisturizer untuk kegunaan waktu pagi. Bertindak sebagai primer, sunblock dan moisturizer 3-in-1. Malam pula, boleh add on Youth Night Cream yang membantu untuk renew kulit baru sewaktu korang tido. Research ada mengatakan pukul 11 malam - 4 pagi, kulit sangat aktif dalam pemulihan kulit baru. Sebab tu Yana suggest Night Cream pakai before tido. . #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #shakleekl #shakleeselangor #shakleebukitjalil #shakleepuncakjalil #shakleebangi #shakleekajang #shakleecyberjaya #shakleeputrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

Berminat nak menjadi confinement lady? TAPI kursus terlalu mahal. The Walking Beauty menawarkan 12 modul dan 1 advanced modul dengan hanya RM2999. Kita akan belajar: 1. Urutan Tradisional 2. Cara sengkak yang tidak menyakitkan 3. Teknik bertungku 4. Teknik bertangas (Tangas basah dan kering - Tradisional dan moden) 5. Cara pemakaian bengkung (Bengkung Jawa, Bengkung tali kasut, bengkung barut) 6. Cara buat param dan pilis (homemade) 7. Penjagaan bayi (urutan, mandian dan cukur) 8. Facial Relaxing Treatment 9. Body scrub dan urut lulur 10. Mandian bunga or aura susu 11. Foot and hand spa 12. Sauna herba . Jom ramai-ramai join The Walking Beauty Team. Whatsapp Yana tau.... #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

TAHUKAH ANDA, VIVIX MAMPU MENINGKATKAN PROSES PEMBAHARUAN SEL? Setiap hari sel di dalam badan mengalami kemusnahan, antara faktor-faktor yang menyebabkan kemusnahan sel. . 1️⃣ Kemusnahan DNA Kemusnahan DNA berlaku setiap hari. Sebenarnya berjuta-juta DNA musnah dan mempercepatkan lagi proses penuaan. Kemusnahan ni berlaku disebabkan oleh Radikal Bebas yang masuk ke dalam badan setiap saat. Ini akan merosakkan DNA seterusnya merosakkan sel tubuh badan. . 2️⃣ Aktiviti pengawalan genetik semakin berkurang Ini disebabkan oleh protein yang akan mengaktifkan DNA untuk bekerja dimusnahkan oleh radikal bebas. Jadi untuk dapat β€œkuasa” pengawalan yang baik, badan perlukan anti-oksidan supaya radikal bebas tidak mengganggu sel-sel badan daripada berfungsi sebaiknya. . 3️⃣ Penghasilan tenaga di peringkat sel berkurang Apabila radikal bebas mengganggu, sel badan akan kurang tenaga. Apabila sel menjadi kurang tenaga, badan pun akan automatik sukar untuk menghasilkan tenaga kerana sel rosak. . 4️⃣ Pengumpulan AGE Protein Kesan ke atas mekanisma di atas, akan menyebabkan AGE protein semakin meningkat. Pengumpulan AGE protein akan menyebabkan penyakit seperti Diabetes, penyakit Jantung dan sebagainya. . Semua faktor ini akan mengakibatkan sel badan mati. Apabila terlalu banyak sel-sel badan mati, bermakna lebih cepatlah proses penuaan berlaku. Semakin lama proses penuaan berlaku dengan cepat, semakin tinggi risiko untuk dapat pelbagai penyakit seperti Kanser, Diebetis, Stroke, dan sebagainya. . Sebab itu, pentingnya pengambilan Vivix setiap hari. Sangat-sangat membantu badan kita melawan radikal bebas dan sekaligus membantu memperbaharui sel. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

ALL ABOUT ESP SHAKLEE πŸ‘‰ Apa itu Energizing Soy Protein atau ESP? Ia adalah protein soya yang berkualiti tinggi. Didatangkan dalam bentuk satu canister dan berbentuk serbuk. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran anda seperti milo, horlick, susu atau buah yang dikisar bersama. ESP digalakkan dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu yang tinggi. πŸ‘‰ Apakah kebaikan dan kelebihan lain ESP ini? 1. Membantu pembentukan sel-sel baru. 2. Terbaik untuk individu yang dalam proses pemulihan selepas pembedahan. 3. Terbaik untuk kesihatan dan kecantikan kulit dan rambut. 4. Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak. Justeru, anda boleh kongsi dengan anak yang berusia 1 tahun ke atas & keluarga. 5. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan. πŸ‘‰ ESP SEBAGAI SUMBER PROTEIN YANG LEBIH BERKUALITI. 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada PROTEIN. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya. Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: SEL β€”β€”> TISU ——–> ORGAN β€”β€”β€”> SISTEM Struktur badan kita terdiri daripada SEL. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita SANGAT memerlukan PROTEIN. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

VIVIX UNTUK PESAKIT STROKE DAN ANGIN AHMAR... Adakah vivix sesuai dimakan oleh pesakit stroke? Stroke atau angin ahmar ialah πŸ‘‰ Kehilangan fungsi otak kerana terhentinya aliran darah ke otak. πŸ‘‰ Jika aliran darah terhenti selama lebih daripada beberapa detik, jaringan sel otak yang terputus nutrisi dan oksigen akan mati dan menyebabkan kerosakan fungsi otak. Apakah tanda-tanda serangan stroke? 1️⃣ Lemah yang berlaku tiba-tiba pada wajah, lengan atau kaki 2️⃣ Serangan stroke kerap berlaku di salah satu sisi tubuh (lumpuh sebelah badan). 3️⃣ Stroke bergantung pada sisi otak yang terjejas, bahagian otak yang terkena dan serius atau tidak kecederaan otak. SESUAI KE VIVIX UNTUK PESAKIT STROKE DAN ANGIN AHMAR? 1. Vivix membantu mengaktifkan semula sel-sel yang terlibat dalam pengawalan genetik utama yang merosot dan menggalakkan sel menjadi sihat semula. 2. Ramuan Vivix juga adalah 10 kali lebih kuat dari resveratrol (kandungan yang ada dalam anggur Muscadine) yang sangat membantu keutuhan sel dan meningkatkan hayat sel. 3. Vivix membantu menurunkan paras kolesterol dalam darah dan menghalang pengoksidaan kolesterol LDL (kolesterol jahat). Oksidasi LDL ini yang akan menyebabkan serangan kardiovaskular / jantung. 4. Ramuan 4 jenis bahan utama Vivix menggalakkan pertumbuhan semula mitokondria (penjana tenaga) dalam setiap sel tubuh kita. Bahan bahan ini telah di gunakan sekian lama dalam rawatan tradisional di pelbagai negara. 5. Ramuan Vivix sangat membantu dalam pengawalan tekanan darah, menurunkan kolesterol malah membantu dalam mengekalkan berat badan ideal. 6. Ekstrak purple carrot membantu dalam kesihatan salur darah dan platlet yang berkebolehan mengurangkan risiko penyakit koronari jantung. 7. Ekstrak Elderberry pula membantu dalam perlindungan tubuh terhadap penyakit kardiovaskular, stroke dan serangan jantung. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #KursusSpaTermurah #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

15 kebaikan Omega Guard dalam membaiki taraf kesihatan tubuh. πŸ’– DHA merupakan nutrien utama untuk otak, sistem saraf dan retina. Ianya penting dalam 3 bulan terakhr perkembangan otak janin semasa dalam kandungan. πŸ’– DHA meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran. πŸ’– Mencegah penyakit alzheimer. πŸ’– Memelihara penglihatan dan pendengaran dan mencegah migrain πŸ’– Meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru-paru. πŸ’– Membaiki alahan kulit, psorisis, demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupuserythematosus) dan penyakit buah pinggang. πŸ’– Menentang kanser paru-paru, payudara, prostat dan kolon. πŸ’– Meningkatkan enterogastritis, merangsang hati selepas pembedahan. πŸ’– Membantu pankreas pesakit kanser untuk berfungsi dengan lebih efektif. πŸ’– Memelihara fungsi-fungsi sendi (arthritis) πŸ’– Paras asid lemak omega-3 larut dalam tisu rawan. Oleh sebab itu ia boleh mencegah kemusnahan enzim yang membentuk tisu rawan. πŸ’– Memelihara fungsi-fungsi sendi πŸ’– Membaikpulih gout dengan berkesan. πŸ’– Mencegah insomnia dan mengurangkan tekanan. πŸ’– EPA dan DHA berupaya menstabilkan emosi dan membantu dalam perkembangan kesihatan mental seperti kemurungan, tekanan, kebimbangan (anxiety), neurasthenia, insomnia, autisme, kanak-kanak hiperaktif dan penyakit schizophernia. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

ALL ABOUT VIVIX πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’• Vivixβ„’ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. . Kebaikan Vivix Shaklee βœ… Menggalakkan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan βœ… Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius βœ… Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung βœ… Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis βœ… Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf βœ… Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat Alzheimer βœ… Membantu merawat penyakit Parkinson βœ… Membantu memulihkan penyakit Strok - angin ahmar βœ… Meningkatkan kesihatan imum badan βœ… Menggalakkan kesihatan keseluruhan Best gila Vivix nie! Antara TOP 10 best seller Shaklee. Dan VIVIX adalah number 1 best seller!!!!! #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

Apa yang best tentang VITA-C Shaklee? 1. Imunisasi / Daya Tahan Badan Dos yang betul bagi Vitamin C melindungi badan dari jangkitan penyakit dan memelihara kesihatan tulang dan gigi. Ia juga meningkatkan keupayaan badan dalam merawat luka dan badan kita juga terpelihara dari bakteria, virus dan jangkitan. Bukan sahaja untuk daya tahan badan kepada penyakit, ia diperlukan untuk bina kolagen, struktur protein penting dalam tisu penyambung. Vitamin C yang di makan boleh bantu cepat baik luka, ia juga boleh lindungi kulit dari dirosakkan oleh radikal bebas dan gelombang ultra ungu. 2. Demam Biasa Vitamin C mengurangkan simptom demam dan bertindak sebagai anti-histamin yang berkesan dengan mengurangkan kesan tidak baik dari demam seperti sakit-sakit badan, selsema dan kesakitan. Vitamin C juga mengawal alergi yang menyebabkan demam. Ia mengurangkan paras histamin dan biasanya mempercepatkan baik demam. 3. Anti-oksida Vitamin C adalah anti-oksida yang sangat hebat dan berkesan dalam melindungi badan dari radikal bebas yg memberi kesan tekanan oksidatif atau sel karat. Ia boleh menyebabkan kesan kesihatan yang tidak baik seperti atherosclerosis yang boleh menyebabkan sakit jantung dan strok. 4. Tekanan Darah Tinggi Vitamin C boleh merendahkan tekanan darah tinggi dan mengurangkan kebarangkalian terkena penyakit tekanan darah tinggi dan juga masalah kesihatan yang menyebabkan tekanan darah tinggi. 5. Saluran Darah Vitamin C memastikan saluran darah mengembang dengan baik. Pengembangan yang baik ini boleh menjauhkan penyakit atherosclerosis, kolestrol tinggi, sakit jantung dan sakit dada. Nak cuba Vita-C Shaklee? Boleh roger Yana ye. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

Youth Skincare FREE Youth Magnifying Mirror - Large! Youth Skincare nie adalah produk fully organik dan 100% vegan iaitu berasaskan tumbuh-tumbuhan. Dan Shaklee mengambil masa selama 8 tahun untuk hasilkan satu set Youth Skincare. . Youth juga telah diuji secara klinikal oleh 🌺 Pakar Mata 🌺 Pakar Kulit betaraf International untuk pastikan Youth Skincare nie betul-betul berkesan. . Youth Skincare juga 🌺 Hipoalergenik - tindak balas terhadap alergi yang paling minimum selepas pakai Youth 🌺 Non-Comedogenic - Tidak menyumbatkan liang roma 🌺 Bebas daripada 1500 bahan kimia merbahaya seperti merkuri, hydroquinone dan sebagainya. 🌺 Tidak melakukan testing kepada haiwan Kajian telah dibuat kepada beberapa wanita, hasil kajian menunjukkan 100% pengguna Youth dapat kesan kulit yang jauh lebih muda. . 2/3 daripada pengguna tadi berjaya mendapatkan kulit yang nampak 10 tahun lebih muda daripada sebelum ini. . Sangat sesuai untuk semua jenis kulit. Tak kira lelaki atau wanita. Dan penggunaan yang sangat minimum tapi kesannya sangat menakjubkan. Boleh tahan sehingga 6 - 8 bulan. Sangat-sangat menjimatkan. . Promo bulan ini, korang akan dapat FREEYouth Magnifying Mirror - Large (WORTH RM43.80) . Korang juga boleh beli loose item. Kalo korang nak cuba Youth Skincare? Feel free to Whatsapp me. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

Road trip attire.πŸ•΄πŸ½ Hope youre all taking time for yourselves this season. Tis the season of giving, not just to others, but treat yourself a little. Its okay to reward yourself for a year of hard work and effort. Goals achieved, goals still being reached, and new goals to be set. Youre all worthy of a beautiful life, dont set your standards low in your doubting of the possibilities.❣

BAGUS KE SHAKLEE COLLAGEN POWDER? 😍 Molekul Shaklee Collagen Powder ringan iaitu kira-kira 1000 Dalton sahaja dan mudah diserap oleh badan berbanding kolagen biasa yang beratnya 300,000 Dalton yang sekaligus menyukarkan penyerapan oleh tubuh. Bila mudah diserap, maknanya kesannya juga maksimum. Collagen Shaklee juga membekalkan 4000mg β€œkolagen proprietary” menjadikan kolagen Shaklee jauh lebih unggul dan terbukti berkesan dalam tempoh yang singkat. . 😍 Kesan Shaklee collagen powder berbeza beza bergantung pada individu. Ada yang seawal sachet ke 3 dah rasa kulitnya lembap dan moist. Ada yang perlu habiskan sekotak. Daripada ujian klinikal yang dijalankan oleh Shaklee sendiri, kesannya dapat dilihat seawal 3 minggu pertama. Antaranya seperti berkurangnya kedutan dan tekstur kulit bertambah cantik. Statistik menunjukkan 71% pengguna merasakan perubahan yang sangat ketara pada kulit wajah dan anggota badan setelah menggunakannya selama 8 minggu. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

December 14. 2018 I am healthy. I am strong. I have a lifes Purpose. I work with my soul group. I go wherever spirit needs me. Abundance is mine. I am abundant. All of my needs are supplied for. I move forward in confidence. fear is present, but it is not stronger than my spirit. Ase. #dharma #goodkarma #tenofwands #burdenslifted #Fouroffire #happinessinthehome #Queenoffire #FireGoddess #Brotheroffire #becomingspirit #tarotcards #tarotreading #blacktarotreadersofinstagram #blacktarotreaders #soulgroup #soulteam #innerpeace

HARI-HARI DUIT MASUK!!! Best kan bila ada duit? Seronok tengok beautician TWB kipas duit. Dorang nie datang daripada background berbeza. Ada yang memang orang susah dan ada yang memang orang berada. . Nilai duit tu berbeza depends pada individu. Ada yang guna untuk beli keperluan rumah, ada yang beli keperluan anak and ada juga yang guna untuk shopping. . Kita mestilah nak beli macam-macam, perempuan dan shopping memang tak boleh pisah. Sebab tu, perlu ada duit extra. Zaman ekonomi merosot nie, RM50 hanya boleh sambar 2-3 barang je. Sedih!πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . If korang nak income extra, jom join TWB. Korang akan dapat instant cash hari-hari. TAPI mesti kena rajin. Nak join team kami The Walking Beauty? #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

BAGUS KE SHAKLEE COLLAGEN POWDER? 😍 Molekul Shaklee Collagen Powder ringan iaitu kira-kira 1000 Dalton sahaja dan mudah diserap oleh badan berbanding kolagen biasa yang beratnya 300,000 Dalton yang sekaligus menyukarkan penyerapan oleh tubuh. Bila mudah diserap, maknanya kesannya juga maksimum. Collagen Shaklee juga membekalkan 4000mg β€œkolagen proprietary” menjadikan kolagen Shaklee jauh lebih unggul dan terbukti berkesan dalam tempoh yang singkat. 😍 Kesan Shaklee collagen powder berbeza beza bergantung pada individu. Ada yang seawal sachet ke 3 dah rasa kulitnya lembap dan moist. Ada yang perlu habiskan sekotak. Daripada ujian klinikal yang dijalankan oleh Shaklee sendiri, kesannya dapat dilihat seawal 3 minggu pertama. Antaranya seperti berkurangnya kedutan dan tekstur kulit bertambah cantik. Statistik menunjukkan 71% pengguna merasakan perubahan yang sangat ketara pada kulit wajah dan anggota badan setelah menggunakannya selama 8 minggu. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

😍 Apa Beza YOUTH dan Skincare lain di pasaran? 😍 Keberkesanan YOUTH dibuktikan melalui Kajian Klinikal. Ujian klinikal ni direka oleh World-Class Skin Expert dengan menggunakan Skin Age Index yang mana ia mengkaji kehadiran tanda-tanda penuaan melalui data klinikal. . Salah satu kajian dibuat adalah ke atas kedutan wajah (wrinkles). Skin Age Index ni mengukur sehingga kedalaman dan kepanjangan kedut tu, fuhhh.. sangat detail OK. . Tanda-tanda penuaan yang dikaji adalah seperti:- πŸ’• Kedutan dan garis-garis halus πŸ’• Saiz pori-pori πŸ’• Tona kulit πŸ’• Kelembutan kulit πŸ’• Tekstur kulit πŸ’• Pigmentasi πŸ’• Seri kulit πŸ’• Kekenduran kulit . Result menunjukkan 100% daripada wanita yang mengikuti kajian ni terbukti kulitnya menjadi lebih muda berbanding sebelumnya, hanya dalam tempoh 7 hari sahaja. 2/3 wanita berjaya menjadikan kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar. . Apa Istimewanya rangkaian penjagaan wajah YOUTH? 😘😘😘 πŸ‘ Produk YOUTH 100% vegan (berasaskan tumbuhan) πŸ‘ Cruelty Free (Tiada ujian ke atas haiwan dijalankan) πŸ‘ Bebas daripada 2500 bahan kimia dan bahan penjagaan kulit yang berbahaya πŸ‘ Terbukti mempercepatkan pembaharuan sel kulit 10x ganda lebih cepat berbanding biasa Tak rugi untuk try. Penggunaan setiap produk dalam Youth boleh tahan sampai 8 Bulan. πŸ‘ŒπŸ‘Œ #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

SET JERAWAT SHAKLEE.. Jerawat memang nightmare untuk semua. X kira lelaki ke perempuan. Fobia tgk jerawat ni. Yana memang banyak jerawat dulu. Jerawat batu, jerawat pasir, jerawat dan sedara mara dia, semua ada. . Nak solat pon kadang2 nak menangis. Sebab apa, bila sujud tu kadang2 kena jerawat kat pipi n dahi, pecah berdarah. Telekung putih, bercapuk2 dengan darah. sedih pon ada marah pon ada. Kotor kan kena telekung. . Apa2 pon yana kena cari solution jugak. Yana jumpa Shaklee lambat, dalam tahun 2012. Sebab time tu Yana ada Hyperthyroid. Tapi yang bestnya, dalam set thyroid ada Vitamin C dan ESP. 2 jenis supplement nie dalam masa yang sama, membaiki sel kulit jadi lebih anjal dan mulus. Alhamdulillah jerawat yana semakin kurang dan akhirnya tinggal parut je. . Bila ingat balik zaman dulu tu, sedih tapi usaha jugak nak hilangkan jerawat. Terasa usah tu berbaloi sekarang. Untuk korang yang ada masalah jerawat dan jeragat. Yana boleh tolong korang. Yana da dapat #ShakleeEffect. Yana nak korang rasa jugak macam mana keyakinan diri korang jadi lebih teguh dan tinggi. . Boleh whatsapp Yana untuk order, Yana akan guide korang untuk cara makan. Insya Allah, kulit korang boleh pulih daripada jerawat. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

Berbaloi ke TWB? Berbaloi ke keluar modal RM2999? Mestilah berbaloi2. Kalo korang pi kursus dekat tempat lain. Belajar sama je. Tapi, berbulan. TWB pulak belajar 2 hari, sehari group training dan sehari personal. . Yana punya training tak sampai sehari untuk kursus spa manakala kursus berpantang secara group memang training sehari tetapi berbaloi-baloi. Sebenarnya yang penting praktikal bukan teori. Lepas training boleh plak masuk support group, boleh jugak join free preview. Banyak knowledge boleh belajar. . Ada yang pi kursus 5k-6k tapi kena cari produk sendiri. Dorang cuma ajar je. TWB siap bagi skincare. Natural product from Shaklee. Korang kuar modal, korang dapat barang, abis training boleh heret beg spa. . Modal hanya RM2999, siap lengkap semua dengan ion massager, steamer, beg spa, skincare, kita bagi suppliment untuk beautician sekali. Bila dah bagi servis mesti penat dan lenguh2. Haa.. Kita bagi suppliment untuk hilangkan lenguh2, sakit belakang. . Korang tak rugi tau kuar modal RM2999. Lepas training terus boleh mula spa, terus boleh buat confinement servis. So, grab peluang pakej RM2999 sekarang. . Whatsapp Yana bagi yang berminat. Yana nak share ilmu yang Yana ada. Yana nak build team yang kuat seluruh Malaysia. Insya Allah. Semoga Allah permudahkan urusan Yana. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

SETIAP HARI TAK BERMAKNA TANPA VIVIX!!! Vivix kaya dengan bahan yang tinggi dengan Polifenol dan Resveratrol (tinggi kuasa anti-oksidan) yang didapati daripada 4 bahan utama iaitu Polygonum Cuspidatum, Muscadine Grape, European Elderberri dan Purple Carrots. Empat bahan utama di dalam Vivix ini telah diuji secara klinikal dan terbukti mampu untuk: πŸ’• Memberi perlindungan kepada DNA dan sel badan. Anti-oksidan akan menghalang radikal bebas untuk merosakkan sel-sel badan. πŸ’• Bila sel-sel dilindungi, ia dapat beri kesan positif terhadap pengawalan genetik dengan lebih bagus. πŸ’• Bantu dalam meningkatkan penghasilan tenaga pada sel badan. Mengambil resveratrol setiap hari akan meningkatkan bilangan mitokondria dan secara tidak langsung badan lebih bertenaga. πŸ’• Memperlahankan penghasilan AGE protein sebanyak 90%. Jadi, kebarangkalian mendapat penyakit lebih rendah. Vivix juga boleh membantu pesakit Thyroid, mengawal hormon dalam badan, dan yang paling best AWET MUDA!!! #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

APA ITU ENERGIZING SOY PROTEIN? ESP adalah produk kecantikan dan kesihatan berasaskan protein soya TANPA GMO yang dibuat khas untuk wanita dan lelaki yang mengimpikan kulit yang CERAH, GEBU dan ANJAL. . ESP diperbuat daripada protein soya yang berkualiti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protein dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. . Soya yg digunakan oleh Shaklee tidak diubahsuai secara genetik (Non-GMO). Protein soya Non-GMO ini dihasilkan di bawah satu program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses penanaman sehingga pemprosesannya. . 4 Khasiat Utama ESP Shaklee untuk Kulit. πŸ’— Membantu menghilangkan jerawat, jeragat dan parut dimuka dan badan πŸ’— Menganjalkan kulit termasuk payudara yang kendur dan membantu meratakan selulit. ESP juga boleh mengurangkan berat badan. (Customer saya pernah hilang 4kg dalam masa sebulan dengan pengambilan ESP sahaja) πŸ’— Membantu mencerahkan dan menaikkan seri kulit secara semulajadi πŸ’— Membantu meratakan kulit kesan daripada parut2 jerawat #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

Youth Skincare FREE Youth Radiance C + E! Youth Skincare nie adalah produk fully organik dan 100% vegan iaitu berasaskan tumbuh-tumbuhan. Dan Shaklee mengambil masa selama 8 tahun untuk hasilkan satu set Youth Skincare. . Youth juga telah diuji secara klinikal oleh 🌺 Pakar Mata 🌺 Pakar Kulit betaraf International untuk pastikan Youth Skincare nie betul-betul berkesan. . Youth Skincare juga 🌺 Hipoalergenik - tindak balas terhadap alergi yang paling minimum selepas pakai Youth 🌺 Non-Comedogenic - Tidak menyumbatkan liang roma 🌺 Bebas daripada 1500 bahan kimia merbahaya seperti merkuri, hydroquinone dan sebagainya. 🌺 Tidak melakukan testing kepada haiwan Kajian telah dibuat kepada beberapa wanita, hasil kajian menunjukkan 100% pengguna Youth dapat kesan kulit yang jauh lebih muda. . 2/3 daripada pengguna tadi berjaya mendapatkan kulit yang nampak 10 tahun lebih muda daripada sebelum ini. . Sangat sesuai untuk semua jenis kulit. Tak kira lelaki atau wanita. Dan penggunaan yang sangat minimum tapi kesannya sangat menakjubkan. Boleh tahan sehingga 6 - 8 bulan. Sangat-sangat menjimatkan. . Promo bulan ini, korang akan dapat FREE Youth Radiance C+ E (WORTH RM412.50) . Korang juga boleh beli loose item. Kalo korang nak cuba Youth Skincare? Feel free to Whatsapp me. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

πŸ’ž OMEGA GUARD πŸ’ž Ape yang best tentang Omega Guard Shaklee? Berbanding dengan jenama fish oil yang lain, tak kisah scott emulsion ke, blackmores ke, kandungan DHA/EPA dalam omega guard adalah sangat2 tinggi. Lebih daripada 85% adalah omega-3. Selebihnya adalah lemak ikan. . Itu yang kita nak. Kita nak DHA/EPA yang lebih bukan lemak ikan. Buat apa nak tambah lemak dalam badan..πŸ˜…πŸ˜… Bukan orang dewasa je boleh makan. Budak umur setahun dan ke atas pon boleh makan. Untuk kuatkan imun badan dan tajamkan minda. Sesuai untuk yang akan amik peperiksaan besar. Boleh fokus dalam kelas. . Nak try Omega Guard? Banyak lagi kebaikan Omega Guard. Try dulu baru tau. Ibu-ibu yang tengah hamil, sangat2 disarankan consume omega nie. Bagus untuk tumbesaran otak baby. . Siapa yang perlukan omega guard? . OmegaGuard Shaklee adalah suplemen asas yang boleh diconsume oleh seisi keluarga. Bermula dari janin dalam kandungan sehinggalah ke usia emas. . OmegaGuard sangat sesuai diamalkan oleh golongan tersebut : 1.Wanita dan lelaki yang mementingkan kehidupan sihat 2.Ibu hamil & Menyusu 3.Kanak-kanak (& bayi yang telah mula makanan harian) 4.Warga emas & pelajar 5.Mereka yang mengalami darah tinggi, kolesterol tinggi, diabetes, jantung 6. Mereka yang ingin menjaga kesihatan minda 7.Mereka yang mempunyai masalah sendi . Adakah korang termasuk dalam golongan diatas? Jom amalkan Omega Guard Shaklee. . #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

ALL ABOUT ESP SHAKLEE . πŸ‘‰ Apa itu Energizing Soy Protein atau ESP? Ia adalah protein soya yang berkualiti tinggi. Didatangkan dalam bentuk satu canister dan berbentuk serbuk. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran anda seperti milo, horlick, susu atau buah yang dikisar bersama. ESP digalakkan dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu yang tinggi. . πŸ‘‰ Apakah kebaikan dan kelebihan lain ESP ini? 1. Membantu pembentukan sel-sel baru. 2. Terbaik untuk individu yang dalam proses pemulihan selepas pembedahan. 3. Terbaik untuk kesihatan dan kecantikan kulit dan rambut. 4. Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak. Justeru, anda boleh kongsi dengan anak yang berusia 1 tahun ke atas & keluarga. 5. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan. . πŸ‘‰ ESP SEBAGAI SUMBER PROTEIN YANG LEBIH BERKUALITI. 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada PROTEIN. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya. Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: SEL β€”β€”> TISU ——–> ORGAN β€”β€”β€”> SISTEM Struktur badan kita terdiri daripada SEL. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita SANGAT memerlukan PROTEIN. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

Berat badan naik? Jerawat bertambah setiap hari macam cendawan? Itu tandanya korang kena detox!!! Selain dengan mengawal pemakanan, boleh juga amik supplement. TAPI disebabkan Rakyat Malaysia memang suka makan dan makanan yang berkolestrol nie selalunya sangat sedap!!!😍😍😍😍 Tak jalan la detox melalui makanan. . TAPI kita boleh train badan kita untuk kawal pemakanan sikit demi sikit. Mula kurangkan minyak, lepas tu banyakkan makan sayuran dan buah-buahan, lepas tu boleh kurangkan kuantiti Lama-lama kita sendiri biasa. . Set detox shaklee nie, bukan setakat membantu untuk kuruskan badan TAPI boleh tolong buang toksin yang berlambak dalam badan. Toksin la penyebab jerawat. Sebab tu kita kena detox. . Untuk yang ada masalah autoimun dan SLE, tak boleh amik alfafa dan Herblax. Dalam Herblax ada sedikit portion Alfafa. Boleh gantikan dengan Omega Guard atau Lecithin (membakar lemak dengan berkesan). Peppermint-Ginger (untuk melegakan perut, sangat sesuai untuk pesakit gastrik) , DTX (bantu menyahkan toksin) manakala Vivix membantu mengawal hormon dan memberikan antioksida kepada tubuh. . Jom detox bersama Shaklee. Amalkan diet yang sihat. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

ALL-IN. COMPLETE. PAKEJ KURSUS SPA + KURSUS BERPANTANG. PAKEJ SERET BEG RM2,999 βœ… Belajar 12 KILLER Modul 1. Urutan Tradisional 2. Cara sengkak yang tidak menyakitkan 3. Teknik bertungku 4. Teknik bertangas (Tangas basah dan kering - Tradisional dan moden) 5. Cara pemakaian bengkung (Bengkung Jawa, Bengkung tali kasut, bengkung barut) 6. Cara buat param dan pilis (homemade) 7. Penjagaan bayi (urutan, mandian dan cukur) 8. Facial Relaxing Treatment 9. Body scrub dan urut lulur 10. Mandian bunga or aura susu 11. Foot and hand spa 12. Sauna herba βœ… YOUTH Starter Set BERNILAI RM850. βœ… Beauty Products (Incl. Scrub Herba + Masker Protein). βœ… Beg SPA + Steamer + Ion Massage + Mangkuk Facial βœ… BONUS : How to set up your Home SPA in minimal cost 😎 βœ… Sijil βœ… Lifetime Support Group TWB Berminat? Boleh Whatsapp Yana ye.. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

APA KANDUNGAN VIVIX DAN MANFAATNYA? Terdapat 4 bahan utama yang terkandung di dalam Vivix iaitu Polygonum Cuspidatum, Muscadine Grape, Elderberri Eropah dan Lobak Ungu. Keempat-empat bahan utama kaya dengan resveratrol dan polifenol dan mempunyai fungsi tersendiri. . 1. Polygonum Cuspidatum: Sumber terbaik resveratrol. Ia telah digunakan di China selama lebih 100 tahun untuk merawat rambut beruban. Ia mempunyai kuasa anti-penuaan yang kuat. . 2. Muscadine Grape/Anggur Muskadin: Salah satu ingredient terpenting dalam Vivix. Merupakan anggur yang bersaiz besar yang mana kuasa anti-oksidannya 40 kali lebih bagus berbanding anggur biasa. Ia turut mengandungi 20 kromosom berbanding anggar biasa. Satu kromoson tu ada extra polifenol yang memberi manfaat seperti tinggi anti-oksidan, anti-radang dan anti-bakteria. . 3. Elderberri Eropah: Mengandungi sejenis polifenol iaitu flavonoid yang sangat bagus untuk mata kerana ia memberikan perlindungan kepada sel mata. Ia juga sangat baik dalam fungsi anti-keradangan, melegakan kesakitan, melegakan batuk, selesema dan melawan jangkitan bakteria dan virus serta baik untuk meningkatkan sistem imun badan. . 4. Lobak Ungu/Purple Carrot: Tinggi dengan polifenol Anthocyanin yang sangat bagus untuk kesihatan jantung, kerana sifatnya yang anti-bengkak, antioksidan, mengurangkan risiko dalam penghasilan plak dalam darah, elak pembekuan darah dan sangat bagus untuk infection kerana bersifat anti-bakteria. Jom try Vivix, pasti korang suka! Rasa sedap, sangat berkesan dan AWET MUDA!!! #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

Apa Kebaikan Vitamin C? 1. Membantu pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyusun tubuh manusia. Kolagen adalah struktur yang terlibat dalam pembinaan tulang, gigi, sendi, otot dan kulit. . 2. Untuk Detox. Vitamin C berupaya mencantum bahan logam berat seperti plumbum, raksa, arsenik dan lain-lain toksik menjadikan ianya tidak bahaya pada buah pinggang dan dapat dinyahkan daripada badan dengan lebih mudah. . 3. Vit C menjaga salur darah agar tidak mudah pecah, mencegah pengerasan salur darah, membantu proses metabolisme kolestrol iaitu pembentukan asid hempedu yang penting dalam proses pemecahan lemak. . 4. Penyakit Skurvi adalah akibat kekurangan vitamin C. Sesiapa yang mengalami pendarahan dalam badan, lebam-lebam, gusi mudah berdarah, gigi mudah tercabut (goyang) dan luka lambat sembuh, pendarahan dalam otot dan sendi adalah disebabkan kekurangan vitamin C. . 5. Vitamin C juga berperanan dalam pengeluaran hormon anti-stress dan interferon (hormone fungsi imun). Mengikut Dr Bruce Miller, the more you stress, the more you need vitamin C. Kita tahu bahawa stress boleh memusnahkan vitamin C dan oleh kerana kekurangan vitamin C, sistem keimunan kita lemah dan mudah diserang penyakit. . 6. Memerangi kanser - Ia satu-satunya anti-oksidan yang berkuasa dan mampu meningkatkan inteferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh dengan berkesan. . 7. Peningkatan Sistem Imun - membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, pertingkat pemulihan alergi hidung, kulit dan asthma, juga memerangi simptom selsema. . Vita-C Plus sesuai untuk orang dewasa manakala Chewable Vita-C sesuai untuk kanak-kanak. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

DECEMBER DEALS 1. Youth Renew and Maintain set FREE Youth Radiance C + E 2. Youth Starter Set FREE Youth Magnifying Mirror 3. Twin Pack Vivix #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

KENAPA PILIH SHAKLEE COLLAGEN POWDER? 😍 Keunikan Collagen Shaklee ialah ia bertindak dalam tiga cara. Tidak seperti kolagen yang lain yang hanya tertumpu untuk keanjalan sahaja. . Tiga cara yang dimaksudkan tadi ialah :- πŸ‘‰ Keanjalan πŸ‘‰ Penghidratan πŸ‘‰ Antioksidan . Jika amalkan betul betul, hasilnya memang superb!!!! Korang akan perasan perubahan pada tekstur kulit. Yang paling nampak pada muka lah kan. Before tu ada pigmentasi, kulit kusam dan nampak kasar. Tapi selepas itu tona kulit lebih sekata, lebih gebu dan halus! Bintik bintik hitam pun sudah tiada lagi. . 😍 Bahan utama SHAKLEE COLLAGEN POWDER ialah sisik ikan merah dari laut dalam. Fungsinya adalah untuk menyokong pembentukan tisu penyambung. Bukan itu saja, Shaklee Collagen Powder ini juga di tambah dengan 7 bahan aktif iaitu ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B meningkatkan keberkesanan collagen RSS dan menyokong kecantikan dari dalam ke luaran. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

Beautician TWB semakin ramai. Dah hampir 700 orang seluruh Malaysia! Even harga dah naik RM2999 still ada pendaftaran baru. Kalo ikotkan RM2999 nie lahi murah dari yang lain. Sebab apa? 1. Ada 12 killer module dan 1 advanced course. 2. Training personal. 3. Lifetime supoort group. 4. Product disediakan. 5. Mentor yang banyak ilmu. Kat luar tak kan dapat harga macam nie tau.. Nie kiranya founder TWB sebenarnya dah bagi harga kasih sayang dah. So, sape-sape nak join team kami. Boleh roger2 ye. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

APA ITU KOLAGEN? Kolagen atau collagen adalah sejenis protein yang sangat diperlukan oleh tubuh badan untuk menyokong tisu tisu badan kita bagi mengekalkan keremajaan dan keanjalan kulit. Semasa kita bayi, kandungan kolagen adalah sangat tinggi, sebab itulah kulit bayi lebih anjal dan cantik. . Tapi apabila usia kita melewati 25 tahun dan keatas, penghasilan collagen semakin berkurangan. Bila kurang, tiada apa yang menyokong tisu badan kita tadi. Lama kelamaan , kita boleh nampak adanya kedutan di tepi mata, tangan dan kaki. Cuba tengok nenek, datuk kita, boleh nampak adanya kedutan yang ketara pada tangan dan muka mereka kan. Itulah tandanya badan kekurangan collagen. . KENAPA PILIH SHAKLEE COLLAGEN POWDER? . Keunikan Collagen Shaklee ialah ia bertindak dalam tiga cara. Tidak seperti kolagen yang lain yang hanya tertumpu untuk keanjalan sahaja. Tiga cara yang dimaksudkan tadi ialah :- πŸ‘‰ Keanjalan πŸ‘‰ Penghidratan πŸ‘‰ Antioksidan . Jika amalkan betul betul, hasilnya memang superb!!!! Korang akan perasan perubahan pada tekstur kulit. Yang paling nampak pada muka lah kan. Before tu ada pigmentasi, kulit kusam dan nampak kasar. Tapi selepas itu tona kulit lebih sekata, lebih gebu dan halus! Bintik bintik hitam pun sudah tiada lagi. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

YOUTH SKINCARE SHAKLEE... Apa Produk yang ada dalam Set Skincare YOUTH ni? Terdapat 6 produk utama di dalam set penjagaan kulit YOUTH ni iaitu:- 1️⃣ Luminous Gel Oil Cleanser sebagai pencuci muka 2️⃣ Perfecting Skin Toner sebagai toner 3️⃣ Youth Activating Serum sebagai serum 4️⃣ Age Defense Moisturiser SPF50 sebagai pelembap & sunblock 5️⃣ Advanced Renewal Night Cream sebagai krim malam 6️⃣ Radiance C + E sebagai pencerah dan pemudar garisan penuaan . Apa Bahan dalam Skincare YOUTH sehingga ia menjadi sangat Berkesan? . Antara bahan yang ada di dalam produk YOUTH ni adalah;- πŸ’ Apple Cell Extract & Gentle Vitamin A – apple cell merupakan sel yang hampir sama dengan sel kulit manusia thats why ia sangat berkesan untuk mempercepatkan kadar pembaharuan sel kulit dan kedua-dua bahan ini berfungsi untuk menyegar dan melembut. . πŸ’ Schisandra Chinensis Fruit Extract – berfungsi untuk menyokong struktur kulit muda dan memberi khasiat kepada kulit. . πŸ’ Vital Repair+ (Vitamins, Botanicals) – untuk melawan radikal bebas dan memberi perlindungan kepada kulit. . πŸ’ Lotus Japonicus Extract – untuk menyokong penghasilan kolagen dan elastin dan memberikan ketegangan tanpa kedutan kepada kulit. . πŸ’ Muscadine Grape Polyphenols – untuk melindungi kolagen dan elastin serta perlindungan berkesan ke atas kulit. . Semua bahan dalam Youth adalah 100% Vegan. Research dibuat keatas Youth adalah 8 tahun, untuk memastikan kualiti dan keberkesanan yang optimum. Sangat sesuai untuk semua jenis kulit, tak kisah la kulit jerawat ke, kulit sensitif ke, kulit jeragat ke, kulit tona tak sekata ke. Semua boleh pakai. Customer spa Yana pon sangat-sangat suka after effect pakai Youth Skincare nie. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

Set Cantik Optimum... Untuk sesiapa yang inginkan kecantikan dalaman dan luaran. . ESP dan collagen memberikan keanjalan dan membuatkan kulit berseri. . B-complex dapat mengurangkan stress dan mengawal emosi sekaligus mengurangkan masalah jerawat. . Vita-C dan Vita-E membantu korang mendapatkan kulit cantik, membantu mengurangkan jerawat dan parut. . Youth Skincare adalah untuk penjagaan luaran, sekurang-kurangnya 2 kali penjagaan muka perlu dibri keutamaan. Setiap pagi dan malam. . Vivix adalah untuk kesihatan menyeluruh. Yang mana hormon tak betul, tak penah detox, dan masalah jerawat, Vivix membantu untuk betulkan balik segala masalah dari level sel, . Yana suggest kepada semua yang sangat mementingkan penjagaan luaran dan dalaman. Penggunaan sehingga 5-6 bulan kecuali Vivix. Sebotol adalah untuk sebulan. . #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

Berminat nak menjadi confinement lady? TAPI kursus terlalu mahal. The Walking Beauty menawarkan 12 modul dan 1 advanced modul dengan hanya RM2999. Kita akan belajar: 1. Urutan Tradisional 2. Cara sengkak yang tidak menyakitkan 3. Teknik bertungku 4. Teknik bertangas (Tangas basah dan kering - Tradisional dan moden) 5. Cara pemakaian bengkung (Bengkung Jawa, Bengkung tali kasut, bengkung barut) 6. Cara buat param dan pilis (homemade) 7. Penjagaan bayi (urutan, mandian dan cukur) 8. Facial Relaxing Treatment 9. Body scrub dan urut lulur 10. Mandian bunga or aura susu 11. Foot and hand spa 12. Sauna herba . Jom ramai-ramai join The Walking Beauty Team. Whatsapp Yana tau.... . #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

TAHUKAH ANDA, VIVIX MAMPU MENINGKATKAN PROSES PEMBAHARUAN SEL? . Setiap hari sel di dalam badan mengalami kemusnahan, antara faktor-faktor yang menyebabkan kemusnahan sel. . 1️⃣ Kemusnahan DNA Kemusnahan DNA berlaku setiap hari. Sebenarnya berjuta-juta DNA musnah dan mempercepatkan lagi proses penuaan. Kemusnahan ni berlaku disebabkan oleh Radikal Bebas yang masuk ke dalam badan setiap saat. Ini akan merosakkan DNA seterusnya merosakkan sel tubuh badan. . 2️⃣ Aktiviti pengawalan genetik semakin berkurang Ini disebabkan oleh protein yang akan mengaktifkan DNA untuk bekerja dimusnahkan oleh radikal bebas. Jadi untuk dapat β€œkuasa” pengawalan yang baik, badan perlukan anti-oksidan supaya radikal bebas tidak mengganggu sel-sel badan daripada berfungsi sebaiknya. . 3️⃣ Penghasilan tenaga di peringkat sel berkurang Apabila radikal bebas mengganggu, sel badan akan kurang tenaga. Apabila sel menjadi kurang tenaga, badan pun akan automatik sukar untuk menghasilkan tenaga kerana sel rosak. . 4️⃣ Pengumpulan AGE Protein Kesan ke atas mekanisma di atas, akan menyebabkan AGE protein semakin meningkat. Pengumpulan AGE protein akan menyebabkan penyakit seperti Diabetes, penyakit Jantung dan sebagainya. . Semua faktor ini akan mengakibatkan sel badan mati. Apabila terlalu banyak sel-sel badan mati, bermakna lebih cepatlah proses penuaan berlaku. Semakin lama proses penuaan berlaku dengan cepat, semakin tinggi risiko untuk dapat pelbagai penyakit seperti Kanser, Diebetis, Stroke, dan sebagainya. . Sebab itu, pentingnya pengambilan Vivix setiap hari. Sangat-sangat membantu badan kita melawan radikal bebas dan sekaligus membantu memperbaharui sel. . #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

KEBAIKAN ESP SHAKLEE . πŸ’– Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant (TTC) : ESP membantu pulihara dan pelihara rahim kita. πŸ’– Untuk wanita yang sedang pregnant. ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. πŸ’– Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan. ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat. πŸ’– Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon. ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. πŸ’– Untuk sesiapa yang mahu kurus. ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang. πŸ’– Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat. ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah. πŸ’– Untuk sesiapa yang nak cantik. ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty gitu! πŸ’– Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa. ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan tuhan bagi sebagai ujian. Nak try ESP boleh roger Yana ye. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

πŸ’ž OMEGA GUARD πŸ’ž Ape yang best tentang Omega Guard Shaklee? Berbanding dengan jenama fish oil yang lain, tak kisah scott emulsion ke, blackmores ke, kandungan DHA/EPA dalam omega guard adalah sangat2 tinggi. Lebih daripada 85% adalah omega-3. Selebihnya adalah lemak ikan. . Itu yang kita nak. Kita nak DHA/EPA yang lebih bukan lemak ikan. Buat apa nak tambah lemak dalam badan..πŸ˜…πŸ˜… Bukan orang dewasa je boleh makan. Budak umur setahun dan ke atas pon boleh makan. Untuk kuatkan imun badan dan tajamkan minda. Sesuai untuk yang akan amik peperiksaan besar. Boleh fokus dalam kelas. . Nak try Omega Guard? Banyak lagi kebaikan Omega Guard. Try dulu baru tau. Ibu-ibu yang tengah hamil, sangat2 disarankan consume omega nie. Bagus untuk tumbesaran otak baby. . Siapa yang perlukan omega guard? . OmegaGuard Shaklee adalah suplemen asas yang boleh diconsume oleh seisi keluarga. Bermula dari janin dalam kandungan sehinggalah ke usia emas. . OmegaGuard sangat sesuai diamalkan oleh golongan tersebut : 1.Wanita dan lelaki yang mementingkan kehidupan sihat 2.Ibu hamil & Menyusu 3.Kanak-kanak (& bayi yang telah mula makanan harian) 4.Warga emas & pelajar 5.Mereka yang mengalami darah tinggi, kolesterol tinggi, diabetes, jantung 6. Mereka yang ingin menjaga kesihatan minda 7.Mereka yang mempunyai masalah sendi . Adakah korang termasuk dalam golongan diatas? Jom amalkan Omega Guard Shaklee. . #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

Lets create our future. If you want to start a business. Do it now!!! If you want to change your life, starts from now!!! TAKE ACTION!!! #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

》Die besten ZuhΓΆrer und Vertraunspartner sind Tierγ€Š Ich war am Freitag bei meinem allerliebsten Pferd. Ja, ihr habt richtig gehΓΆrt. Ich hab dieses Pferd lieber als alles andere auf der Welt. An alle die es noch nicht wissen ich bin ihn 2 Jahre lang geritten und manchmal fΓ€llt mir der Abschied von ihn richtig schwer. Er ist das schΓΆnste Pferd das ich kenne und er hat die beste PersΓΆnlichkeit. #equestrian #equestrianproblem #equestrailove #soulteam #equestrianforever #horselover #ponyliebe #pferdeliebe #BFFL #BFG #BFF #LOVE

DECEMBER DEALS - RM2999 -> RM600 Just need to join detox program TWB. Beautician TWB semakin ramai. Dah hampir 700 orang seluruh Malaysia! Even harga dah naik RM2999 still ada pendaftaran baru. Kalo ikotkan RM2999 nie lagi murah dari yang lain. Sebab apa? 1. Ada 12 killer module dan 1 advanced course. 2. Training personal. 3. Lifetime supoort group. 4. Product disediakan. 5. Mentor yang banyak ilmu. Kat luar tak kan dapat harga macam nie tau.. Nie kiranya founder TWB sebenarnya dah bagi harga kasih sayang dah. . Bulan nie ada lagi harga kasih sayang. Hanya RM600 sahaja untuk join TWB dengan syarat join program detox. Apa yang perlu dalam program detox nie? Wajib beli set detox shaklee bernilai RM800. Korang akan dapat join group khas untuk program detox, dapat meal plan dan dapat turunkan berat badan sebanyak 5KG seminggu. . Menjelang tahun 2019, semua ada azam baru kan. So, founder TWB nak bagi korang 3K iaitu Kesihatan, Kecantikan dan Kewangan. So, korang masuk 2019 dengan lebih confident. Tawaran terbuka hanya kepada 20 orang sahaja. senang kami nak pantau. So, sape-sape nak join team kami. Boleh roger2 ye. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

TAHUKAH ANDA, VIVIX MAMPU MENINGKATKAN PROSES PEMBAHARUAN SEL? . Setiap hari sel di dalam badan mengalami kemusnahan, antara faktor-faktor yang menyebabkan kemusnahan sel. 1️⃣ Kemusnahan DNA Kemusnahan DNA berlaku setiap hari. Sebenarnya berjuta-juta DNA musnah dan mempercepatkan lagi proses penuaan. Kemusnahan ni berlaku disebabkan oleh Radikal Bebas yang masuk ke dalam badan setiap saat. Ini akan merosakkan DNA seterusnya merosakkan sel tubuh badan. . 2️⃣ Aktiviti pengawalan genetik semakin berkurang Ini disebabkan oleh protein yang akan mengaktifkan DNA untuk bekerja dimusnahkan oleh radikal bebas. Jadi untuk dapat β€œkuasa” pengawalan yang baik, badan perlukan anti-oksidan supaya radikal bebas tidak mengganggu sel-sel badan daripada berfungsi sebaiknya. . 3️⃣ Penghasilan tenaga di peringkat sel berkurang Apabila radikal bebas mengganggu, sel badan akan kurang tenaga. Apabila sel menjadi kurang tenaga, badan pun akan automatik sukar untuk menghasilkan tenaga kerana sel rosak. . 4️⃣ Pengumpulan AGE Protein Kesan ke atas mekanisma di atas, akan menyebabkan AGE protein semakin meningkat. Pengumpulan AGE protein akan menyebabkan penyakit seperti Diabetes, penyakit Jantung dan sebagainya. Semua faktor ini akan mengakibatkan sel badan mati. Apabila terlalu banyak sel-sel badan mati, bermakna lebih cepatlah proses penuaan berlaku. Semakin lama proses penuaan berlaku dengan cepat, semakin tinggi risiko untuk dapat pelbagai penyakit seperti Kanser, Diebetis, Stroke, dan sebagainya. . Sebab itu, pentingnya pengambilan Vivix setiap hari. Sangat-sangat membantu badan kita melawan radikal bebas dan sekaligus membantu memperbaharui sel. . #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

ALL ABOUT ESP SHAKLEE . πŸ‘‰ Apa itu Energizing Soy Protein atau ESP? Ia adalah protein soya yang berkualiti tinggi. Didatangkan dalam bentuk satu canister dan berbentuk serbuk. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran anda seperti milo, horlick, susu atau buah yang dikisar bersama. ESP digalakkan dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu yang tinggi. . πŸ‘‰ Siapa yang tidak boleh mengambil ESP? Siapa yang boleh mengambil ESP? Hanya individu yang mempunyai masalah buah pinggang dan kesukaran memproses protein sahaja yang tidak digalakkan. Sesuai untuk semua lapisan: 1. Ibu-ibu yang sibuk: ESP membantu memberi tenaga berpanjangan, badan lebih sihat dan kekal cergas 2. Wanita yang ingin menguruskan badan: Hanya bancuhan ESP dengan minuman kegemaran pada setiap pagi, memberikan rasa kenyang yang lebih lama. Tiada lagi sarapan yang berat-berat! 3. Ibu-ibu yang menyusu anak: Membantu memperbanyakkan dan mengekalkan permintaan (supply) susu di samping digabungkan dengan pengambilan air yang secukupnya serta proses pengepaman susu yang konsisten. 4. Pesakit kencing manis: Mempunyai indeks glisemik yang rendah, melambatkan penyerapan glukosa dalam darah dan mengawal paras glukosa. 5. Wanita yang mementingkan penjagaan kulit muka: Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu dan berseri untuk tatapan si dia yang tersayang. WOW…!!! . DAN lelaki, wanita, tua, muda, ibu mengandung, ibu menyusu, pesakit diabetes, selepas pembedahan, kesuburan, kecantikan, ibu berpantang, yang berdiet, ingin tambah tenaga. Pendek kata, semua orang sesuai kecuali pesakit buah pinggang. Insha-Allah! #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

Youth Skincare FREE Youth Magnifying Mirror - Large! Youth Skincare nie adalah produk fully organik dan 100% vegan iaitu berasaskan tumbuh-tumbuhan. Dan Shaklee mengambil masa selama 8 tahun untuk hasilkan satu set Youth Skincare. . Youth juga telah diuji secara klinikal oleh 🌺 Pakar Mata 🌺 Pakar Kulit betaraf International untuk pastikan Youth Skincare nie betul-betul berkesan. . Youth Skincare juga 🌺 Hipoalergenik - tindak balas terhadap alergi yang paling minimum selepas pakai Youth 🌺 Non-Comedogenic - Tidak menyumbatkan liang roma 🌺 Bebas daripada 1500 bahan kimia merbahaya seperti merkuri, hydroquinone dan sebagainya. 🌺 Tidak melakukan testing kepada haiwan Kajian telah dibuat kepada beberapa wanita, hasil kajian menunjukkan 100% pengguna Youth dapat kesan kulit yang jauh lebih muda. . 2/3 daripada pengguna tadi berjaya mendapatkan kulit yang nampak 10 tahun lebih muda daripada sebelum ini. . Sangat sesuai untuk semua jenis kulit. Tak kira lelaki atau wanita. Dan penggunaan yang sangat minimum tapi kesannya sangat menakjubkan. Boleh tahan sehingga 6 - 8 bulan. Sangat-sangat menjimatkan. . Promo bulan ini, korang akan dapat Youth Magnifying Mirror - Large. Worth RM43.80. Korang juga boleh beli loose item. Korang nak cuba Youth Skincare? Feel free to Whatsapp me. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

15 kebaikan Omega Guard dalam membaiki taraf kesihatan tubuh. πŸ’– DHA merupakan nutrien utama untuk otak, sistem saraf dan retina. Ianya penting dalam 3 bulan terakhr perkembangan otak janin semasa dalam kandungan. πŸ’– DHA meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran. πŸ’– Mencegah penyakit alzheimer. πŸ’– Memelihara penglihatan dan pendengaran dan mencegah migrain πŸ’– Meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru-paru. πŸ’– Membaiki alahan kulit, psorisis, demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupuserythematosus) dan penyakit buah pinggang. πŸ’– Menentang kanser paru-paru, payudara, prostat dan kolon. πŸ’– Meningkatkan enterogastritis, merangsang hati selepas pembedahan. πŸ’– Membantu pankreas pesakit kanser untuk berfungsi dengan lebih efektif. πŸ’– Memelihara fungsi-fungsi sendi (arthritis) πŸ’– Paras asid lemak omega-3 larut dalam tisu rawan. Oleh sebab itu ia boleh mencegah kemusnahan enzim yang membentuk tisu rawan. πŸ’– Memelihara fungsi-fungsi sendi πŸ’– Membaikpulih gout dengan berkesan. πŸ’– Mencegah insomnia dan mengurangkan tekanan. πŸ’– EPA dan DHA berupaya menstabilkan emosi dan membantu dalam perkembangan kesihatan mental seperti kemurungan, tekanan, kebimbangan (anxiety), neurasthenia, insomnia, autisme, kanak-kanak hiperaktif dan penyakit schizophernia. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

Senangnya ilmu TWB!!! 😍😍😍 Setiap hari mesti ada orang yang nak berspa. Mudah sangat bila ada mobile spa TWB nie. . Tinggal contact je beautician TWB. Zupp!!! Dorang sampai. Hasil facial pulak sangat-sangat memuaskan. Kami menggunakan produk terbaik untuk semua jenis kulit. Servis pulak tip top! . So, if korang nak join projek spa TWB or teringin nak facial. Boleh roger Yana ye.. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

Apa Produk yang ada dalam Set Skincare YOUTH ni? Terdapat 6 produk utama di dalam set penjagaan kulit YOUTH ni iaitu:- 1. Luminous Gel Oil Cleanser sebagai pencuci muka 2. Perfecting Skin Toner sebagai toner 3. Youth Activating Serum sebagai serum 4. Age Defense Moisturiser SPF50 sebagai pelembap & sunblock 5. Advanced Renewal Night Cream sebagai krim malam 6. Radiance C + E sebagai pencerah dan pemudar garisan penuaan Apa Bahan dalam Skincare YOUTH sehingga ia menjadi sangat Berkesan? Antara bahan yang ada di dalam produk YOUTH ni adalah;- . πŸ’ Apple Cell Extract & Gentle Vitamin A – apple cell merupakan sel yang hampir sama dengan sel kulit manusia thats why ia sangat berkesan untuk mempercepatkan kadar pembaharuan sel kulit dan kedua-dua bahan ini berfungsi untuk menyegar dan melembut. . πŸ’ Schisandra Chinensis Fruit Extract – berfungsi untuk menyokong struktur kulit muda dan memberi khasiat kepada kulit. . πŸ’ Vital Repair+ (Vitamins, Botanicals) – untuk melawan radikal bebas dan memberi perlindungan kepada kulit. . πŸ’ Lotus Japonicus Extract – untuk menyokong penghasilan kolagen dan elastin dan memberikan ketegangan tanpa kedutan kepada kulit. . πŸ’ Muscadine Grape Polyphenols – untuk melindungi kolagen dan elastin serta perlindungan berkesan ke atas kulit. . Semua bahan dalam Youth adalah 100% Vegan. Research dibuat keatas Youth adalah 8 tahun, untuk memastikan kualiti dan keberkesanan yang optimum. Sangat sesuai untuk semua jenis kulit, tak kisah la kulit jerawat ke, kulit sensitif ke, kulit jeragat ke, kulit tona tak sekata ke. Semua boleh pakai. Customer spa Yana pon sangat-sangat suka after effect pakai Youth Skincare nie. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

ALL ABOUT ESP SHAKLEE πŸ‘‰ Apa itu Energizing Soy Protein atau ESP? Ia adalah protein soya yang berkualiti tinggi. Didatangkan dalam bentuk satu canister dan berbentuk serbuk. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran anda seperti milo, horlick, susu atau buah yang dikisar bersama. ESP digalakkan dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu yang tinggi. . πŸ‘‰ Apakah kebaikan dan kelebihan lain ESP ini? 1. Membantu pembentukan sel-sel baru. 2. Terbaik untuk individu yang dalam proses pemulihan selepas pembedahan. 3. Terbaik untuk kesihatan dan kecantikan kulit dan rambut. 4. Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak. Justeru, anda boleh kongsi dengan anak yang berusia 1 tahun ke atas & keluarga. 5. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan. . πŸ‘‰ ESP SEBAGAI SUMBER PROTEIN YANG LEBIH BERKUALITI. 25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada PROTEIN. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya. . Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: SEL β€”β€”> TISU ——–> ORGAN β€”β€”β€”> SISTEM Struktur badan kita terdiri daripada SEL. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita SANGAT memerlukan PROTEIN. . #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

SET HAMIL DAN BERPANTANG SHAKLEE.. Kepada ibu dan bakal ibu kat luar sana, Yana nak bantu korang menjalani proses hamil dan berpantang secara sihat. Set hamil optimum by Shaklee nie Yana amik masa pregnant dan sangat jimat sebab boeh amalkan ketika berpantang juga. . Daripada proses bersalin sampai la berpantang. Sangat2 tiptop dan membantu untuk Yana sembuh luka bersalin. Yana tak boleh amik ubat hospital, mesti muntah. TAPI Yana nak baby dalam kandungan nie cukup nutrien dan vitamin untuk proses tumbesaran dia. So, yana amik set pregnancy Shaklee. . Alhamdulillah tak muntah. Paling best, masa induce x sakit. Doctor and nurse keluar masuk bilik bersalin tanya Yana sakit ke tak. Muka relax je. Yana kena induce sbb baby besar dengan sihat. Sepanjang yana pregnant, bacaan darah dan gula sangat2 bagus. Datang check up, terus balik doctor tak cakap ape masa Yana bagitau yang yana amik Shaklee. Doktor suruh teruskan. sebab semua ok. . Then Yana bersalin, kena vacuum dan hampir kena Caesar sebabnya doktor riso Yana sakit so dia bagi ubat tahan sakit. Ubat tahan sakit nie plak, buat Yana mengantok yang amat. Time nak tido tu la, bukaan da 10cm n doctor suruh push. Macam mana nak push, da lalok sangat da. nafas pon tak sampai. . Tapi bila dengar if tak kuar baby, kena Caesar. Terus boleh kuar. Berat baby 3.7kg, doctor cakap kalo tunggu lagi mungkin 4kg lebih. Bab jahit plak, macam banyak je. Bila tanya doctor, dia cuma cakap Tak terkira. TAPI Alhamdulillah, cepat baik luka. . Yang penting, baby sihat dan aktif. Yana sihat dan kuat untuk tempoh waktu berpantang. Seronok dapat jadi ibu. Insya Allah, yana akan consume set pregnancy Shaklee ni untuk pregnancy yang akan datang. . Dalam set hamil optimum ni, Yana da include sekali set untuk menyusu. Set nie lengkap untuk pre-natal, post-natal dan breastfeed. Yana akan bagi guide untuk cara makan bila korang order ye. So, untuk ibu dan bakal ibu, jika berminat untuk order Set pregnancy Shaklee, #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

ALL-IN. COMPLETE. PAKEJ KURSUS SPA + KURSUS BERPANTANG. PAKEJ SERET BEG RM2,999 . βœ… Belajar 12 KILLER Modul 1. Urutan Tradisional 2. Cara sengkak yang tidak menyakitkan 3. Teknik bertungku 4. Teknik bertangas (Tangas basah dan kering - Tradisional dan moden) 5. Cara pemakaian bengkung (Bengkung Jawa, Bengkung tali kasut, bengkung barut) 6. Cara buat param dan pilis (homemade) 7. Penjagaan bayi (urutan, mandian dan cukur) 8. Facial Relaxing Treatment 9. Body scrub dan urut lulur 10. Mandian bunga or aura susu 11. Foot and hand spa 12. Sauna herba βœ… YOUTH Starter Set BERNILAI RM850. βœ… Beauty Products (Incl. Scrub Herba + Masker Protein). βœ… Beg SPA + Steamer + Ion Massage + Mangkuk Facial βœ… BONUS : How to set up your Home SPA in minimal cost 😎 βœ… Sijil βœ… Lifetime Support Group TWB Berminat? Boleh Whatsapp Yana ye.. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

ALL ABOUT VIVIX πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’• Vivixβ„’ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. . Kebaikan Vivix Shaklee βœ… Menggalakkan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan βœ… Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius βœ… Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung βœ… Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis βœ… Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf βœ… Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat Alzheimer βœ… Membantu merawat penyakit Parkinson βœ… Membantu memulihkan penyakit Strok - angin ahmar βœ… Meningkatkan kesihatan imum badan βœ… Menggalakkan kesihatan keseluruhan . Best gila Vivix nie! Antara TOP 10 best seller Shaklee. Dan VIVIX adalah number 1 best seller!!!!! . #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

Apa yang best tentang VITA-C Shaklee? πŸ‘‰ Keracunan plumbum. Vitamin C membantu mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak. Keracunan plumbum boleh menyebabkan masalah pembesaran terutama di kalangan kanak-kanak. Ia menyebabkan masalah pembelajaran, IQ lemah dan tumbesaran terbantut di kalangan kanak-kanak. Orang dewasa pula akan mengalami kegagalan buah pinggang dan tekanan darah tinggi jika mempunyai keracunan plumbum. πŸ‘‰ Untuk Kurus Vitamin C dan jus telah terbukti membantu untuk kurus dan mengekalkan berat yg ideal. Pakar pemakanan dan nutrisi biasanya memasukkan diet makanan tinggi Vitamin C dan jadual pemakanan kerana terdapat kajian yang menunjukkan makanan yang kaya dengan Vitamin C boleh mengurangkan berat badan. Para doktor mendapati dengan makan makanan yang kaya vitamin C boleh merendahkan paras insulin, disamping menyimpan gula dan menukarkannya kepada lemak, insulin juga digunakan sebagai bahan bakar untuk kurangkan berat badan. πŸ‘‰ Tekanan Vitamin C membantu badan mengatasi tekanan dengan mengawal paras tekanan, hormon dan kortisol yang tinggi. πŸ‘‰ Katarak Pupil mata kita memerlukan Vitamin C untuk berfungsi dengan baik. Kekurangan Vitamin C boleh menyebabkan katarak, di mana kanta mata menjadi lebih legap, menyebabkan penglihatan kabur dan boleh jadi buta dikalangan orang dewasa. Pengambilan dos Vitamin C yang tinggi boleh menghalang katarak dan meningkatkan aliran darah ke mata. 1000mg Vitamin C sehari boleh mengelak katarak dan mempertingkatkan penglihatan. πŸ‘‰ Barah Ciri-ciri anti-oksida pada Vitamin C boleh melindungi sel dari kemusnahan DNA dan mutasi seterusnya mengelak dari barah untuk jangka masa panjang. Ia meningkatkan fungsi imunisasi badan dan mengelak sel barah tertentu terbentuk dalam badan. Ia juga mengurangkan risiko terkena semua jenis barah termasuk paru-paru, mulut, tekak, kolon/usus, perut dan esofagus. . Nak try Vita-C Shaklee, boleh roger Yana ye. . #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

Youth Skincare FREE Youth Radiance C + E! Youth Skincare nie adalah produk fully organik dan 100% vegan iaitu berasaskan tumbuh-tumbuhan. Dan Shaklee mengambil masa selama 8 tahun untuk hasilkan satu set Youth Skincare. . Youth juga telah diuji secara klinikal oleh 🌺 Pakar Mata 🌺 Pakar Kulit betaraf International untuk pastikan Youth Skincare nie betul-betul berkesan. . Youth Skincare juga 🌺 Hipoalergenik - tindak balas terhadap alergi yang paling minimum selepas pakai Youth 🌺 Non-Comedogenic - Tidak menyumbatkan liang roma 🌺 Bebas daripada 1500 bahan kimia merbahaya seperti merkuri, hydroquinone dan sebagainya. 🌺 Tidak melakukan testing kepada haiwan . Kajian telah dibuat kepada beberapa wanita, hasil kajian menunjukkan 100% pengguna Youth dapat kesan kulit yang jauh lebih muda. . 2/3 daripada pengguna tadi berjaya mendapatkan kulit yang nampak 10 tahun lebih muda daripada sebelum ini. . Sangat sesuai untuk semua jenis kulit. Tak kira lelaki atau wanita. Dan penggunaan yang sangat minimum tapi kesannya sangat menakjubkan. Boleh tahan sehingga 6 - 8 bulan. Sangat-sangat menjimatkan. . Promo bulan ini, korang akan dapat FREE Youth Radiance C + E bernilai RM412.50 dengan setiap belain Youth Renew and Maintain set. Korang juga boleh beli loose item. . Korang nak cuba Youth Skincare? Feel free to Whatsapp me. #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

SHAKLEE COLLAGEN POWDER 1. Setiap paket Kolagen Shaklee mengandungi 4,000 mg kolagen daripada Red Snapper Scales (RSS). Red Snapper ialah ikan merah. 2. Ekstrak biji Camelia Japonica – bahan pelembap dan membantu kesuburan rambut 3. Ekstrak Pfaffia – perangsang penghasilan acid hyaluronic secara semulajadi yang membantu memelihara keanjalan kulit 4. Ekstrak kulit kerang lautan – glucosamine daripada ekstrak kerang boleh membantu kesihatan sendi dan mengekalkan kelembapan bahagian mata (elak eyebag dan bulatan hitam mata) 5. Lactobacillus acidofilus – mengekalkan kesihatan usus agar penyerapan kolagen dapat dimaksimumkan 6. Vitamin C – bahan antioksidan dan agen awet muda 7. Vitamin B2 & B6 – membantu memetabolismakan protein dan karbohidrat supaya kulit dapat menghasilkan kolagen semulajadi. . SIAPA YANG TIDAK BOLEH AMBIL COLLAGEN POWDER? πŸ‘‰ Alahan kepada ikan dan seafood πŸ‘‰ Masalah cyst atau fibroid dalam rahim πŸ‘‰ Masalah lump pada payudara πŸ‘‰ Wanita mengandung πŸ‘‰ Orang yang ada masalah berat badan disebabkan hormon yang tidak stabil πŸ‘‰ Pesakit kanser πŸ‘‰ Penyakit-penyakit lain yang telah dinasihatkan oleh doktor . #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam . Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

HARI-HARI DUIT MASUK!!! Best kan bila ada duit? Seronok tengok beautician TWB kipas duit. Dorang nie datang daripada background berbeza. Ada yang memang orang susah dan ada yang memang orang berada. . Nilai duit tu berbeza depends pada individu. Ada yang guna untuk beli keperluan rumah, ada yang beli keperluan anak and ada juga yang guna untuk shopping. . Kita mestilah nak beli macam-macam, perempuan dan shopping memang tak boleh pisah. Sebab tu, perlu ada duit extra. Zaman ekonomi merosot nie, RM50 hanya boleh sambar 2-3 barang je. Sedih!πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . If korang nak income extra, jom join TWB. Korang akan dapat instant cash hari-hari. TAPI mesti kena rajin. Nak join team kami The Walking Beauty? #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

APA ITU KOLAGEN? Kolagen adalah struktur protien yang paling banyak terdapat dalam tubuh badan kita. Kolagen adalah tisu penyambung yang membantu mengekalkan kekuatkan dan keanjalan kulit, rambut, kuku, ligamen, otot, tulang, sendi, tendon, mata, gusi dan saluran darah. . Lebih kurang 72% daripada kulit adalah kolagen Kolagen melindungi organ, perut, hati, jantung, paru2, saluran darah, sel otak dan sebagainya. Kornea juga dalah kolagen. Tulang juga perlukan kolagen. Kolagen membentuk 90% protien matriks tulang2 dan dua pertiga dewasa tulang rawan artikular. Jadi, bagi mereka yang kekurangan kolagen akan mengalami masalah tulang dan sendi. . KELEBIHAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER? πŸ’— Kulit mendapat kelembapan yang cukup πŸ’— Kulit kelihatan lebih anjal & tegang πŸ’— Otot dan tulang lebih kuat dan sihat πŸ’— Sendi yang sihat πŸ’— Menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang πŸ’— Mengurangkan keradangan πŸ’— Memberi tenaga πŸ’— Tidur yang lebih lena πŸ’— Membantu proses detoks hati untuk membuang toksin πŸ’— Memulih penyakit saraf (membina semula lapisan protin pada saraf) . #LoveLyanaBeautySpa #ShakleeByLiyana #ShakleeKL #ShakleeSelangor #ShakleeSeriKembangan #ShakleeBukitJalil #ShakleePuncakJalil #ShakleeBangi #ShakleeKajang #ShakleeCyberjaya #ShakleePutrajaya #YouthSkincare #KursusSpaTermurah #SpaNatural #HomeAndMobileSpa #MobileSpaSelangor #MobileSpaKL #SpaKLSelangor #SOuLTeam #TWBTeam Liyana LoveLyana Your Trusted Shaklee Distributor 019-6134631

Follow us social media accounts


This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.