#tupperwaremalaysia hashtag via instagram | #tupperwaremalaysia images

#tupperwaremalaysia | See the top and most browsed pictures and videos about the #tupperwaremalaysia

. โ€ข READY STOCK โ€ข READY STOCK โ€ข . ๐ŸŒธ Tupperware Foldable Umbrella - Red (1) RM 45 . ๐Ÿ“ฆ Postage fee: RM 10 (Semenanjung/ Sabah) / RM 7 (Sarawak) . ๐Ÿ“ฑ To order: DM us/ Click link on bio to WhatsApp your order (+60173509790) ๐Ÿšซ Strictly no call ๐Ÿšซ . . . . #tupperwaremalaysia #tupperwaremurah #bentomalaysia #aydajebat #missfazura #tupperware #jannanick #neelofa #fattahamin #ctdk #sitiaafiyahkhalid #comelpipimerah #barangbaby #barangbabymurah #hellokittymurah #sayajualhellokitty #fattzura #syafiqkyle #kitchenmalaysia #zulariffin #zahirahmacwilson #toysmalaysia #bujibuchempel #theyusufiskandar #laraalana #aaisyahdhiarana

. โ€ข READY STOCK โ€ข READY STOCK โ€ข . ๐ŸŒธ Tupperware Denim Apron - Red (1) RM 30 . ๐Ÿ“ฆ Postage fee: RM 10 (SM/ Sabah) / RM 7 (Sarawak) . ๐Ÿ“ฑ To order: DM us/ Click link on bio to WhatsApp your order (+60173509790) ๐Ÿšซ Strictly no call ๐Ÿšซ . . . . #tupperwaremalaysia #tupperwaremurah #tupperware #kualalumpur #selangor #ttdi #sarawak #perlis #ipoh #kualaterengganu #malaysia #ampang #sabah #terengganu #melaka #seremban #kotabharu #kuantan #johor #kl #bangi #damansara #kuching #kotakinabalu #miri #bintulu #ampang #johorbahru

[LIMITED EDITION] . Citarasa Malaysia Set . One Touch Canister 3liter (1pcs) One Touch Canister 1iter (2pcs) . Exclusive Bag (1pcs) . All this for RM 95 only . . ๐Ÿ’ŒWhatsapp Kak Fara 018 38 567 72 ๐Ÿ’ŒWhatsapp Kak Fara 018 38 567 72 ๐Ÿ’ŒWhatsapp Kak Fara 018 38 567 72 . #sayajual #trustedseller #tupperware #tupperwaremalaysia #sayajualtupperware #online #visitmyig #murah #lelong #igshop #hargaruntuh #baby #onlineshop #onlinesale #promotion #promosi #tupperwareklcc #gift #hadiah #babyshower #tupperwarepuchong #bazaarpaknil #hadiahkawen #vendor #tupperwarelover #elainware #carosell #shopee #applelady #ikeamalaysia

. โ€ข READY STOCK โ€ข READY STOCK โ€ข . ๐ŸŒธ Tupperware Denim Apron - Red (1) RM 30 . ๐Ÿ“ฆ Postage fee: RM 10 (Semenanjung/ Sabah) / RM 7 (Sarawak) . ๐Ÿ“ฑ To order: DM us/ Click link on bio to WhatsApp your order (+60173509790) ๐Ÿšซ Strictly no call ๐Ÿšซ . . . . #tupperwaremalaysia #tupperwaremurah #bentomalaysia #aydajebat #missfazura #tupperware #jannanick #neelofa #fattahamin #ctdk #sitiaafiyahkhalid #comelpipimerah #barangbaby #barangbabymurah #hellokittymurah #sayajualhellokitty #fattzura #syafiqkyle #kitchenmalaysia #zulariffin #zahirahmacwilson #toysmalaysia #bujibuchempel #theyusufiskandar #laraalana #aaisyahdhiarana

Promo slim 1 liter eco bottle New design Whatsapp 017672821 Muat letak handbag Letak dalam bottle holder kereta Dan amat senang dipegang #sayajualtupperware #bazaarpaknil #tupperwaremalaysia

Stack em all promo bulan july Whatsapp 0176762821 to get yours now #bazaarpaknil #tupperwaremalaysia #sayajual

Ada dua biji untuk dijual Murah offer ni Jom grab sekarang Boleh isi macam2 kedap udara n kedap air Whatsapp 0176762821 #bazaarpaknil #sayajual #tupperwaremalaysia

Freezermate set tgh offer until end of july lagi 10 hri sahaja promo kan berakhir Jom whatsapp 0176762821 While stock last grab it fast #bazaarpaknil #tupperwaremalaysia #sayajual

For sale 0176762821 #sayajualtupperware #tupperwaremalaysia #bazaarpaknil

Executive lunch set 2 last set for sale 0176762821 #bazaarpaknil #tupperwaremalaysia

Mini masak set ada lagi 1set Jom whatsapp 0176762821 #sayajualtupperware #tupperwaremalaysia #bazaarpaknil

Ni pun masih ada Jom whatsapp 0176762821 #sayajualtupperware #tupperwarebestkebabom #tupperwaremalaysia

Happy customer! Alhamdulillah.. sampai dgn selamat..๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Offer offer offer ๐Ÿšฉ๐Ÿšฉ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿšฉ๐Ÿšฉ๐Ÿด๐Ÿด๐Ÿณ๏ธ๐Ÿณ๏ธ๐ŸŽŒ๐ŸŽŒ๐ŸŽŒ๐ŸŽŒ ๐Ÿ“Œ๐Ÿ“Œ๐Ÿ“ŒReady stock โžก๏ธโžก๏ธSlim 1L eco bottle ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ Pm 0126643781 #ecobottle2l #ecofriendly #ecobottletupperware #tupperwarepromo #tupperwaremalaysia #tupperwaresale #tupperwareraya2018 #johorbahru #batupahat #kangkarpulai #bandarbaruuda #sayajualecobottle #sayalelongtupperware #sayajualtupperwareonlinemurah #bazarpaknil #clearancesale #murah #sayajual #tupperwareclearance

Blushing pitcher and mug set for sale 0176762821 #bazaarpaknil #tupperwaremalaysia #sayajualtupperware

1 last set for sale 0176762821 #sayajualtupperware #tupperwaremalaysia

MINI BOWLS 6PCS X 250ml RETAIL PRICE : RM 60.60 Offer : RM 41.00 ORDER : ======= Tekan link๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ http://tupperwareori.wasap.my/ http://tupperwareori.wasap.my/ http://tupperwareori.wasap.my/ Atau Whatsapp +6017 4566365 Whatsapp +6017 4566365 Whatsapp +6017 4566365 #tupperware #tupperwareoriginal #tupperwareonline #tupperwaremurah #tupperwarepromo #tupperwarecantik #tupperwaremalaysia #tupperwaresale #tupperwareoffer #tupperwarebrands #tupperwarelovers #tupperwareperlis #terapiinstagram #tips #neelofa #fattzura #kangar #perlis

[ Jumbo Goody Box ] Retail : RM113.50 Promo : RM60.00 ORDER : ======= Tekan link๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ http://tupperwareori.wasap.my/ http://tupperwareori.wasap.my/ http://tupperwareori.wasap.my/ Atau Whatsapp +6017 4566365 Whatsapp +6017 4566365 Whatsapp +6017 4566365 #tupperware #tupperwareoriginal #tupperwareonline #tupperwaremurah #tupperwarepromo #tupperwarecantik #tupperwaremalaysia #tupperwaresale #tupperwareoffer #tupperwarebrands #tupperwarelovers #tupperwareperlis #terapiinstagram #tips #neelofa #fattzura #kangar #perlis

Si berus biru yg ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช . . . Batang berus yg agak panjang & kuat tak mudah tanggal atau patah ๐Ÿ˜€ . . . Yang dh ada botol tp lupa nak beli berus botol, meh WA/DM kami.. . . . @dos.by.dfznia 0146747919 #dosbydfznia #tupperwarebrandsmalaysia #tupperwaremalaysia #tupperwaresabah #tupperwaresarawak #tupperwarepromo #tupperware

๐ŸŒธ Tupperware Brands Ready Stock ๐ŸŒธ .. ๐Ÿซ B2B Snack Stor (2) 1.9L .. Harga serendah RM69 sahaja ini mampu dimiliki oleh anda ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Beli sekarang http://www.wasap.my/60189807599 sekarang ๐Ÿ˜ .. #b2bsnackstor #bekasplastikbebasBPA #sayajual #sayajualonline #sayajualtupperware #tupperware #tupperwarebrands #tupperwaremalaysia #tupperwarekelantan #tupperwarekotabharu #tupperwarekubangkerian #hargamampumilik #nakbeli #jombeli #jombelionline #jomshoppingonline #jombelidengansaya #trustedseller #followme #ajimaura #terapinstagram #bazaaronline #bazaarpaknil #lifetimewarranty

Thanks cik aja shopping tupperware ngan kak bai . Korang korang yg nak join bussiness tupperware atau nk jadi ahli blh roger roger kal bai okey ๐Ÿ˜Š . Pihem kak bai mcm biasa la korang ye atau nk whatsapp kak bai 019-3594456 pon bole. #tupperware #tupperwaremalaysia #tupperwarebrands #tupperwaremurah #tupperwarekelanajaya #tupperwareshahalam #tupperwarepetalingjaya

Thanks cik ayu shopping tupperware ngan kak bai . Korang korang yg nak join bussiness tupperware atau nk jadi ahli blh roger roger kal bai okey ๐Ÿ˜Š . Pihem kak bai mcm biasa la korang ye atau nk whatsapp kak bai 019-3594456 pon bole. #tupperware #tupperwaremalaysia #tupperwarebrands #tupperwaremurah #tupperwarekelanajaya #tupperwareshahalam #tupperwarepetalingjaya

Thanks cik aja shopping tupperware ngan kak bai . Korang korang yg nak join bussiness tupperware atau nk jadi ahli blh roger roger kal bai okey ๐Ÿ˜Š . Pihem kak bai mcm biasa la korang ye atau nk whatsapp kak bai 019-3594456 pon bole. #tupperware #tupperwaremalaysia #tupperwarebrands #tupperwaremurah #tupperwarekelanajaya #tupperwareshahalam #tupperwarepetalingjaya

COD Steam It dan Slim ECO bottle..Mekasih cik ayu shopping tupperware ngan kak bai๐Ÿ˜˜ . Korang korang yg nak join bussiness tupperware atau nk jadi ahli blh roger roger kak bai okey ๐Ÿ˜Š . Pihem kak bai mcm biasa la korang ye atau nk whatsapp kak bai 019-3594456 pon bole. #tupperware #tupperwaremalaysia #tupperwarebrands #tupperwaremurah #tupperwarekelanajaya #tupperwareshahalam #tupperwarepetalingjaya

Offer offer offer ๐Ÿšฉ๐Ÿšฉ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿšฉ๐Ÿšฉ๐Ÿด๐Ÿด๐Ÿณ๏ธ๐Ÿณ๏ธ๐ŸŽŒ๐ŸŽŒ๐ŸŽŒ๐ŸŽŒ ๐Ÿ“Œ๐Ÿ“Œ๐Ÿ“ŒReady stock โžก๏ธโžก๏ธMulti dispenser from Tupperware... Sesuai utk letak Makanan kering seperti cerea, pasta, spaghetti or tepung.. last stock! Dan besarrrr... ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ Pm 0126643781 #multidispenser #multidispensertupperware #ecobottle2l #ecofriendly #ecobottletupperware #tupperwarepromo #tupperwaremalaysia #tupperwaresale #tupperwareraya2018 #johorbahru #batupahat #kangkarpulai #bandarbaruuda #sayajualecobottle #sayalelongtupperware #sayajualtupperwareonlinemurah #bazarpaknil #clearancesale #murah #sayajual #tupperwareclearance

Offer offer offer ๐Ÿšฉ๐Ÿšฉ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿšฉ๐Ÿšฉ๐Ÿด๐Ÿด๐Ÿณ๏ธ๐Ÿณ๏ธ๐ŸŽŒ๐ŸŽŒ๐ŸŽŒ๐ŸŽŒ ๐Ÿ“Œ๐Ÿ“Œ๐Ÿ“Œ Ready stock and last stock โžก๏ธโžก๏ธ2L eco bottle ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ Pm 0126643781 #ecobottle2l #ecofriendly #ecobottletupperware #tupperwarepromo #tupperwaremalaysia #tupperwaresale #tupperwareraya2018 #johorbahru #batupahat #kangkarpulai #bandarbaruuda #sayajualecobottle #sayalelongtupperware #sayajualtupperwareonlinemurah #bazarpaknil #clearancesale #murah #sayajual #tupperwareclearance

Blushing Mug Set RM 45 exclude postage DM for order #tupperware #tupperwaresale #tupperwarepromo #tupperwaremalaysia #tupperwareori

Turbo Chopper Price ; RM 136.80 (retail) | RM 102.60 (members) DM for order #tupperware #tupperwaresale #tupperwarepromo #tupperwaremalaysia #tupperwareori

Can Opener Price ; RM 92.40 (retail) | RM 69.30 (members) DM for order #tupperware #tupperwaresale #tupperwarepromo #tupperwaremalaysia #tupperwareori

Ezy Keeper Rect Small RM26 per pcs (exclude postage) DM for order #tupperware #tupperwaresale #tupperwarepromo #tupperwaremalaysia #tupperwareori

Salt & Spice RM54 for 4 pcs (exclude postage) DM for order #tupperware #tupperwaresale #tupperwarepromo #tupperwaremalaysia #tupperwareori

. โ€ข READY STOCK โ€ข READY STOCK โ€ข . ๐ŸŒธ Tupperware Smart Saver Large (1) RM 40 . ๐Ÿ“ฆ Postage fee: RM 10 (SM/ Sabah) / RM 7 (Sarawak) . ๐Ÿ“ฑ To order: DM us/ Click link on bio to WhatsApp your order (+60173509790) ๐Ÿšซ Strictly no call ๐Ÿšซ . . . . #tupperwaremalaysia #tupperwaremurah #tupperware #kualalumpur #selangor #ttdi #sarawak #perlis #ipoh #kualaterengganu #malaysia #ampang #sabah #terengganu #melaka #seremban #kotabharu #kuantan #johor #kl #bangi #damansara #kuching #kotakinabalu #miri #bintulu #ampang #johorbahru

. โ€ข READY STOCK โ€ข READY STOCK โ€ข . ๐ŸŒธ Tupperware Smart Saver Square Large (1) RM 40 . ๐Ÿ“ฆ Postage fee: RM 10 (Semenanjung/ Sabah) / RM 7 (Sarawak) . ๐Ÿ“ฑ To order: DM us/ Click link on bio to WhatsApp your order (+60173509790) ๐Ÿšซ Strictly no call ๐Ÿšซ . . . . #tupperwaremalaysia #tupperwaremurah #bentomalaysia #aydajebat #missfazura #tupperware #jannanick #neelofa #fattahamin #ctdk #sitiaafiyahkhalid #comelpipimerah #barangbaby #barangbabymurah #hellokittymurah #sayajualhellokitty #fattzura #syafiqkyle #kitchenmalaysia #zulariffin #zahirahmacwilson #toysmalaysia #bujibuchempel #theyusufiskandar #laraalana #aaisyahdhiarana

Cik adik manis ..berkebaya moden, Sopan dan santun berseri-seri, Kebaya Koleksi turun temurun, Kebaya Fatimah nama di beri. New Collection .... โค๏ธKEBAYA FATIMAHโค๏ธ DESIGN KEBAYA MODEN MATERIAL ๐ŸŒธDesign KEBAYA MODEN ๐ŸŒธBANY COTTON ๐ŸŒธBercorak printed ALA ENGLISH COTTON ๐ŸŒธJenis kain LEMBUT ๐ŸŒธTak jarang,Tak panas ๐ŸŒธTahan Lasak ๐ŸŒธZIP DEPAN mesra BF ๐ŸŒธLeher bulat ๐ŸŒธTangan lepas(boleh sinsing) ๐ŸŒธLose Cutting ๐ŸŒบHigh quality ๐Ÿ’ฏ ๐ŸŒบjenis Kain lembut dan beralun ๐ŸŒบTak kasar ๐ŸŒบTak panas ๐ŸŒบKAIN DUYUNG (A cut) ๐ŸŒบzip tepi kain ๐ŸŒบgetah kiri dan kanan ๐ŸŒผโœ–๏ธjarang ๐ŸŒผโœ–๏ธ fit ๐ŸŒผโœ”๏ธjahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman ๐ŸŒผโœ”๏ธmudah iron ๐ŸŒผโœ”๏ธtahan lasak ๐ŸŒผโœ”๏ธjatuh terletak cantik ๐ŸŒผโœ”๏ธselesa dipakai ๐ŸŒผโœ”๏ธwarna2 cun melecun ๐ŸŒผโœ”๏ธ5 warna hot ๐ŸŒผโœ”๏ธsize XS S M L XL XXL ๐ŸŒผโœ”๏ธREADY STOCK . . ๐ŸŒปce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited.. ๐ŸŒปsila ukur dahulu sebelum buat pembelian.. ๐ŸŒปAde perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. . HARGA: RM105 SM / RM110 SS Whatsapp 019-5966373 #arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #aidijuma #aidijumalover #bokittamalaysia #kekaboo #calaqisya #bellaammara #fareeda #sugarscarf #foundationviral #dyxy #organicskincaremalaysia #vitamincmurah #detoxteamalaysia #minyakargan #waxmurah #ronella #dianzvitamin #rosetyara #scrubmurah #furaiha #tupperwaremalaysia #dexandra #younglivingmalaysia #ryanazcollection #marykaymalaysia

Menu for today ๐Ÿ˜˜ Yeay siap dh! #mycookingdiary #cooking #foodtaste #spagetti #homemade #letstaste #tupperwaremalaysia #tupperware

saturday bz day #tupperwaremalaysia #tupperware murah2 #tupperware bajet #Tupperware_rare Temerloh

๐ŸŒธ Tupperware Brands Ready Stock ๐ŸŒธ .. ๐Ÿซ Steam It (1) .. Harga serendah RM48 sahaja ini mampu dimiliki oleh anda ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Beli sekarang http://www.wasap.my/60189807599 sekarang ๐Ÿ˜ .. #steamit #pengukusmodern #bekasplastikbebasBPA #sayajual #sayajualonline #sayajualtupperware #tupperware #tupperwarebrands #tupperwaremalaysia #tupperwarekelantan #tupperwarekotabharu #tupperwarekubangkerian #hargamampumilik #nakbeli #jombeli #jombelionline #jomshoppingonline #jombelidengansaya #trustedseller #followme #ajimaura #terapinstagram #bazaaronline #bazaarpaknil #lifetimewarranty

Watsapp 0168578299 utk info warna yang ready stock / available. Thanks all ๐Ÿ’• #tupperwaremalaysia #tupperwarereadystock

TIPS MENYIMPAN DAGING DALAM PETI AIS. . Ayam/daging segar mesti dipotong ikut portion atau jumlah banyak untuk hidang. Supaya, bila kita nak masak, kita tak perlu nak potong banyak kali. Terlalu kerap keluar masuk peti ais boleh menjejaskan kualiti daging/ayam. Set Freezermate #tupperwaremalaysia kali ini menyediakan pelbagai saiz dengan harga yang berlaloi. Serta disertakan beg tahan sejuk supaya anda boleh bawa set ni ke pasar dan terus boleh tapau masuk bekas Freezermate ni. Harga set ini ialah RM189 tidak termasuk beg bernilai RM18.90 YOSHI NAK OFFER kepada terus WhatsApp Yoshi, akan layak dapat harga istimewa iaitu RM155 dan beg adalah PERCUMA!!! SO, Tunggu apa lagi? DM terus atau whatsapp wasap.my/60139733779/fmsetbag #jomtapauweh #tupperwaremalaysiaonline #tupperwarepromo #sungaipetani #kedah

Ni contoh penggunaan breeze pour set!๐Ÿ’œ Apa yang best sangat dengan set ni? ๐Ÿ’œ BREEZY Pour Set ๐Ÿ’œ โœ”Super jimat & berbaloi โœ”Warna menarik โœ”Sesuai simpan minyak masak/kicap/dan yg sama jenis โœ”Muncung yang sesuai untuk pengaliran minyak โœ”No drips & No spill โœ”Kotak cantik sesuai untuk pemberian hadiah ๐Ÿ˜ ORDER : ======= Whatsapp +6017 4566365 Whatsapp +6017 4566365 Whatsapp +6017 4566365 #tupperware #tupperwareoriginal #tupperwareonline #tupperwaremurah #tupperwarepromo #tupperwarecantik #tupperwaremalaysia #tupperwaresale #tupperwareoffer #tupperwarebrands #tupperwarelovers #tupperwareperlis #terapiinstagram #tips #neelofa #fattzura #kangar #perlis

๐Ÿ’œ BREEZY Pour Set ๐Ÿ’œ โœ”Super jimat & berbaloi โœ”Warna menarik โœ”Sesuai simpan minyak masak/kicap/dan yg sama jenis โœ”Muncung yang sesuai untuk pengaliran minyak โœ”No drips & No spill โœ”Kotak cantik sesuai untuk pemberian hadiah ๐Ÿ˜ ORDER : ======= Whatsapp +6017 4566365 Whatsapp +6017 4566365 Whatsapp +6017 4566365 #tupperware #tupperwareoriginal #tupperwareonline #tupperwaremurah #tupperwarepromo #tupperwarecantik #tupperwaremalaysia #tupperwaresale #tupperwareoffer #tupperwarebrands #tupperwarelovers #tupperwareperlis #terapiinstagram #tips #neelofa #fattzura #kangar #perlis

Tahu apa yang buatkan ibu-ibu ceria ketika didapur?.. Boleh masak yang sedap-sedap dan boleh hias cantik-cantik untuk hidangan satu keluarga. Masa memasak pun boleh jimat.. . Cube try gune mando chef.. Terasa macam profesional aje ketika di dapur. Ringkas, mudah dan cantik.. . Kini tupperware ada harga istimewa sempena Aidilfitri 2018.. Harga runtuh sehingga 16/6/2018.. Before: RM 374 NOW: RM 190 SAHAJA. . Jimat berbaloi-baloi.. . Nak dapatkan dalam tempoh promosi jom wasap Fiza: 0199186670 untuk lebih info.. ๐Ÿ˜Š . Nak join grup wasap Tupperware Fiza.. Cuci-cuci mata dengan pelbagai tawaran menarik tupperware, jom klik link at my bio @tupperware_by_fiza . #tupperwarepromo #tupperwareproduct #tupperware #tuppylover #tupperwaremalaysia #tupperwaremurah #tupperwarebrandmalaysia #tupperwareoffer #tupperwareonline #pisaudapur #chopper #mandochef #pemotongbuah - #regrann

Korang korang yg nak join bussiness tupperware atau nk jadi ahli blh roger roger kak bai okey ๐Ÿ˜Š . Pihem kak bai mcm biasa la korang ye atau nk whatsapp kak bai 019-3594456 pon bole. #tupperware #tupperwaremalaysia #tupperwarebrands #tupperwaremurah #tupperwarekelanajaya #tupperwareshahalam #tupperwarepetalingjaya

Korang korang yg nak join bussiness tupperware atau nk jadi ahli blh roger roger kak bai okey ๐Ÿ˜Š . Pihem kak bai mcm biasa la korang ye atau nk whatsapp kak bai 019-3594456 pon bole. #tupperware #tupperwaremalaysia #tupperwarebrands #tupperwaremurah #tupperwarekelanajaya #tupperwareshahalam #tupperwarepetalingjaya

TREASURE KEEPER SET ๐ŸŒˆ Purple . . . ๐ŸŒˆ 5.7L ๐ŸŒˆ 6.9L ๐ŸŒˆ 10L . . . #tupperwarenazitah #sayajualtupperware #tupperwaremalaysia #tuppylover #readystock #bangi

Follow us social media accounts


This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.