#uia hashtag via instagram | #uia images

#uia | See the top and most browsed pictures and videos about the #uia

Beklager hvis det er litt rolig fra oss i disse dager. Vi er i full gang med montering av en ny park. Denne gang for Universitetet i Agder 😊 Apparatene er på vei opp, deretter skal det legges fallunderlag før vi er ferdige🙂 #treningspark1 #uia #Kristiansand #universitetetiagder #trenute #folkehelse #rvl13 #calisthenic #sprekejenter #sterkegutter #iform #treningsindustrien #shapeupnorge

. READYSTOCK 💯 🔘NIKE AIRMAX97🔘 🌈WHITE LINE GREEN . PRICE :RM100 . 📲📲📲Pm admin kat link bio 👇 Stok terhad 💢 #kasutonlinemurah #kasut #kasutlelong #freegiveaway #couplesetmurah #branded #trendingnow #igshopmurah #igshopkasutmurah #utm #up #k.l #borongmurah #sembangtehtarik #imissyou #poslaju #ukm #uitm #uia #rakkasut #raya2018 #abangkasssut #september

. READYSTOCK 💯 🔘NIKE AIRMAX97🔘 🌈BLACK LINE GREEN . PRICE :RM100 . 📲📲📲Pm admin kat link bio 👇 Stok terhad 💢 #kasutonlinemurah #kasut #kasutlelong #freegiveaway #couplesetmurah #branded #trendingnow #igshopmurah #igshopkasutmurah #utm #up #k.l #borongmurah #sembangtehtarik #imissyou #poslaju #ukm #uitm #uia #rakkasut #raya2018 #abangkasssut #september

. READYSTOCK 💯 🔘NIKE AIRMAX97🔘 🌈BLACK LINE GREY . PRICE :RM100 . 📲📲📲Pm admin kat link bio 👇 Stok terhad 💢 #kasutonlinemurah #kasut #kasutlelong #freegiveaway #couplesetmurah #branded #trendingnow #igshopmurah #igshopkasutmurah #utm #up #k.l #borongmurah #sembangtehtarik #imissyou #poslaju #ukm #uitm #uia #rakkasut #raya2018 #abangkasssut #september

. NEW🔥NEW🔥NEW🔥 . READYSTOCK 💯 🔘NIKE AIRMAX 97🔘 ...UNDEFEATED... 🌈WHITE. BLACK. . PRICE :RM100 . 📲📲📲Pm admin kat link bio 👇 Stok terhad 💢 #kasutonlinemurah #kasut #kasutlelong #freegiveaway #couplesetmurah #branded #trendingnow #igshopmurah #igshopkasutmurah #utm #up #k.l #borongmurah #sembangtehtarik #imissyou #poslaju #ukm #uitm #uia #rakkasut #raya2018 #abangkasssut #september

Digg dynjakke fra Scotch & Soda og de deiligste chinos i organisk bomull fra Knowledge Cotton Apparel... #scotchandsoda #knowledgecottonapparel #oddenklær #oddensenteret #grimstad #fashion #jakke #chino #uia #uiagrimstad

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 BRAND:DISNEY LOLLEY VALLEY BROWN #disneybyfaa PRICE:RM10.00 EXC POS ! WATER CONTENT:42% SIZE:14MM DURATION:6MONTHS NON POWER AVAILABLE! POWER 1.00 - 8.00 ONLY AVAILABLE ! WHATSAPP:01110156362 (FAA) #contactlenskorea #contactlensmurah #contactlensmalaysia #contactlensdisney #lensmurahmalaysia #contactlens #barbielens #disneylens #lollipoplens #sweetylens #dreamcolor1 #unikl #usm #ukm #uitm #uia #perkahwinan #mua #makeuptutorial #weddingdress #lenskorea #selfie #kawaiilens #korealens

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 BRAND:DISNEY LOLLEY VALLEY MOCHA CHOCO #disneybyfaa PRICE:RM10.00 EXC POS ! WATER CONTENT:42% SIZE:14MM DURATION:6MONTHS NON POWER AVAILABLE! POWER 6.50 - 8.00 ONLY AVAILABLE ! WHATSAPP:01110156362 (FAA) #contactlenskorea #contactlensmurah #contactlensmalaysia #contactlensdisney #lensmurahmalaysia #contactlens #barbielens #disneylens #lollipoplens #sweetylens #dreamcolor1 #unikl #usm #ukm #uitm #uia #perkahwinan #mua #makeuptutorial #weddingdress #lenskorea #selfie #kawaiilens #korealens

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 BRAND:DISNEY LOLLEY VALLEY GRAY #disneybyfaa PRICE:RM10.00 EXC POS ! WATER CONTENT:42% SIZE:14MM DURATION:6MONTHS NON POWER AVAILABLE! POWER 2.00 - 8.00 ONLY AVAILABLE ! WHATSAPP:01110156362 (FAA) #contactlenskorea #contactlensmurah #contactlensmalaysia #contactlensdisney #lensmurahmalaysia #contactlens #barbielens #disneylens #lollipoplens #sweetylens #dreamcolor1 #unikl #usm #ukm #uitm #uia #perkahwinan #mua #makeuptutorial #weddingdress #lenskorea #selfie #kawaiilens #korealens

small camera case for final year project by Unikl Miat student . Thanks for suppoting us

Oppgave i foto #høstbilde 🍁 #uia #grimstad #foto #motlys

Oppgave i foto med lang lukkertid 📷 #uia #grimstad #E18 #multimedia

The thing about roads is sometimes you happen upon them again. Sometimes you get another chance to travel down the same path / The Light We Lost by Jill Santopolo. . . #bookreview #bookquotes #shotoniphone #bookreviewer #bookrecommendation #bookworm #travel #road#trip#air #airplane #flight #ataturkairport @fly_uia #uia #мау #turkey #istanbul #instanbul #sea #likeabird #likesforlikes

Applikasi terkini. Free installation(google play@app store).Boleh topup prepaid seluruh dunia (550+- prepaid services). ❌ perlu tukar sim@no ✅ hanya aplikasi+internet 💵 5% KEUNTUNGAN utk dealer berdaftar (free registration) ❌ perlu cari network@downline ✅ kadar panggilan SUPER LOW (boleh refer dlm app utk kadar setiap negara) ✅ 🇲🇾➡️🇲🇾 RM0.10/minit walaupun berada di luar 🌏 ***hubungi pegawai kami 0199249424 utk info lanjut #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupdiperlukan #agenttopupneeded #prepaid2u #prepaidjimat #onexox #agenttravel #travelagent #travelagentmalaysia #topup #onexoxdealer #topup2rich #topupmurah #janaincomedarirumah #janaincome #surirumahbergaji #bual #bual2u #prepaid #uiagombak #uitm #politeknik #kedairuncit #student #pelajar #uia #uitm #uitmdihatiku

Sayang sayang dah pilih ke nak Sayang warna apa? . Warna untuk batch kedua ni lain dengan batch pertama tau! . . RM 69 Free pos 💖 . . #busanasignature #blousemenyusu #tunikungu #tunikmurah #tunikmuslimah #blousemuslimah #blousebaru #blousebaru #tunikbaru #sayanglongtop #sistv9 #alhijrah #KualaLumpur #johorbahru #putrajaya #shahAlam #bangi #uitm #uia #unisas #uum #upm #uk

🌸 Coin purse 🌸 Material: Canvas Saiz : 14cm x 12cm Muat card dan duit Zipper Harga : RM7 exc pos Beli 3 RM19 Pos rm8 sm / rm12 ss #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #malaysia #totebagcomel #totebagmalaysia #totebagmurah #slingbagmurah #slingbagcomel #slingbagmalaysia #sayajualtotebag #sayajualslingbag #bazaarpaknil #instashop #instashopmalaysia #jomshopping #utm #utem #ukm #usim #uia #utp #uitm

🌸 Coin purse 🌸 Material: Canvas Saiz : 14cm x 12cm Muat card dan duit Zipper Harga : RM7 exc pos Beli 3 RM19 Pos rm8 sm / rm12 ss #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #malaysia #totebagcomel #totebagmalaysia #totebagmurah #slingbagmurah #slingbagcomel #slingbagmalaysia #sayajualtotebag #sayajualslingbag #bazaarpaknil #instashop #instashopmalaysia #jomshopping #utm #utem #ukm #usim #uia #utp #uitm

🌸 Coin purse 🌸 Material: Canvas Saiz : 14cm x 12cm Muat card dan duit Zipper Harga : RM7 exc pos Beli 3 RM19 Pos rm8 sm / rm12 ss #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #malaysia #totebagcomel #totebagmalaysia #totebagmurah #slingbagmurah #slingbagcomel #slingbagmalaysia #sayajualtotebag #sayajualslingbag #bazaarpaknil #instashop #instashopmalaysia #jomshopping #utm #utem #ukm #usim #uia #utp #uitm

🌸 Coin purse 🌸 Material: Canvas Saiz : 14cm x 12cm Muat card dan duit Zipper Harga : RM7 exc pos Beli 3 RM19 Pos rm8 sm / rm12 ss #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #malaysia #totebagcomel #totebagmalaysia #totebagmurah #slingbagmurah #slingbagcomel #slingbagmalaysia #sayajualtotebag #sayajualslingbag #bazaarpaknil #instashop #instashopmalaysia #jomshopping #utm #utem #ukm #usim #uia #utp #uitm

🌸 Coin purse 🌸 Material: Canvas Saiz : 14cm x 12cm Muat card dan duit Zipper Harga : RM7 exc pos Beli 3 RM19 Pos rm8 sm / rm12 ss #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #malaysia #totebagcomel #totebagmalaysia #totebagmurah #slingbagmurah #slingbagcomel #slingbagmalaysia #sayajualtotebag #sayajualslingbag #bazaarpaknil #instashop #instashopmalaysia #jomshopping #utm #utem #ukm #usim #uia #utp #uitm

🌸 Coin purse 🌸 Material: Canvas Saiz : 14cm x 12cm Muat card dan duit Zipper Harga : RM7 exc pos Beli 3 RM19 Pos rm8 sm / rm12 ss #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #malaysia #totebagcomel #totebagmalaysia #totebagmurah #slingbagmurah #slingbagcomel #slingbagmalaysia #sayajualtotebag #sayajualslingbag #bazaarpaknil #instashop #instashopmalaysia #jomshopping #utm #utem #ukm #usim #uia #utp #uitm

🌸 Coin purse 🌸 Material: Canvas Saiz : 14cm x 12cm Muat card dan duit Zipper Harga : RM7 exc pos Beli 3 RM19 Pos rm8 sm / rm12 ss #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #malaysia #totebagcomel #totebagmalaysia #totebagmurah #slingbagmurah #slingbagcomel #slingbagmalaysia #sayajualtotebag #sayajualslingbag #bazaarpaknil #instashop #instashopmalaysia #jomshopping #utm #utem #ukm #usim #uia #utp #uitm

🌸 Coin purse 🌸 Material: Canvas Saiz : 14cm x 12cm Muat card dan duit Zipper Harga : RM7 exc pos Beli 3 RM19 Pos rm8 sm / rm12 ss #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #malaysia #totebagcomel #totebagmalaysia #totebagmurah #slingbagmurah #slingbagcomel #slingbagmalaysia #sayajualtotebag #sayajualslingbag #bazaarpaknil #instashop #instashopmalaysia #jomshopping #utm #utem #ukm #usim #uia #utp #uitm

🌸 Coin purse 🌸 Material: Canvas Saiz : 14cm x 12cm Muat card dan duit Zipper Harga : RM7 exc pos Beli 3 RM19 Pos rm8 sm / rm12 ss #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #malaysia #totebagcomel #totebagmalaysia #totebagmurah #slingbagmurah #slingbagcomel #slingbagmalaysia #sayajualtotebag #sayajualslingbag #bazaarpaknil #instashop #instashopmalaysia #jomshopping #utm #utem #ukm #usim #uia #utp #uitm

🌸 Coin purse 🌸 Material: Canvas Saiz : 14cm x 12cm Muat card dan duit Zipper Harga : RM7 exc pos Beli 3 RM19 Pos rm8 sm / rm12 ss #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #malaysia #totebagcomel #totebagmalaysia #totebagmurah #slingbagmurah #slingbagcomel #slingbagmalaysia #sayajualtotebag #sayajualslingbag #bazaarpaknil #instashop #instashopmalaysia #jomshopping #utm #utem #ukm #usim #uia #utp #uitm

🌸 Coin purse 🌸 Material: Canvas Saiz : 14cm x 12cm Muat card dan duit Zipper Harga : RM7 exc pos Beli 3 RM19 Pos rm8 sm / rm12 ss #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #malaysia #totebagcomel #totebagmalaysia #totebagmurah #slingbagmurah #slingbagcomel #slingbagmalaysia #sayajualtotebag #sayajualslingbag #bazaarpaknil #instashop #instashopmalaysia #jomshopping #utm #utem #ukm #usim #uia #utp #uitm

🌸 Coin purse 🌸 Material: Canvas Saiz : 14cm x 12cm Muat card dan duit Zipper Harga : RM7 exc pos Beli 3 RM19 Pos rm8 sm / rm12 ss #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #malaysia #totebagcomel #totebagmalaysia #totebagmurah #slingbagmurah #slingbagcomel #slingbagmalaysia #sayajualtotebag #sayajualslingbag #bazaarpaknil #instashop #instashopmalaysia #jomshopping #utm #utem #ukm #usim #uia #utp #uitm

🌸 Coin purse 🌸 Material: Canvas Saiz : 14cm x 12cm Muat card dan duit Zipper Harga : RM7 exc pos Beli 3 RM19 Pos rm8 sm / rm12 ss #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #malaysia #totebagcomel #totebagmalaysia #totebagmurah #slingbagmurah #slingbagcomel #slingbagmalaysia #sayajualtotebag #sayajualslingbag #bazaarpaknil #instashop #instashopmalaysia #jomshopping #utm #utem #ukm #usim #uia #utp #uitm

🌸 Coin purse 🌸 Material: Canvas Saiz : 14cm x 12cm Muat card dan duit Zipper Harga : RM7 exc pos Beli 3 RM19 Pos rm8 sm / rm12 ss #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #malaysia #totebagcomel #totebagmalaysia #totebagmurah #slingbagmurah #slingbagcomel #slingbagmalaysia #sayajualtotebag #sayajualslingbag #bazaarpaknil #instashop #instashopmalaysia #jomshopping #utm #utem #ukm #usim #uia #utp #uitm

🌸 Coin purse 🌸 Material: Canvas Saiz : 14cm x 12cm Muat card dan duit Zipper Harga : RM7 exc pos Beli 3 RM19 Pos rm8 sm / rm12 ss #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #malaysia #totebagcomel #totebagmalaysia #totebagmurah #slingbagmurah #slingbagcomel #slingbagmalaysia #sayajualtotebag #sayajualslingbag #bazaarpaknil #instashop #instashopmalaysia #jomshopping #utm #utem #ukm #usim #uia #utp #uitm

#airtoair somewhere over the Black Sea spotted from #uia to #kbp #avgeek #windowseat #instaplane #airtoair #uia #plane

#kbp #uia #sunrise #ukraine #boryspil

Besar Kecil itu Pilihan! 😊 Besar Kecil itu Pilihan Anda masing-masing.. Tapi , Tahukah Anda bahwa Hal Pertama yg dilihat Pria pada Wanita selain Wajah yg Menarik adalah Payudara yg Besar dan Indah ? Ya kebanyakan Pria tertarik Payudara Besar Mungkin Wajah Anda sudah menarik di Pandangan Kaum Pria. Tetapi jika Payudara Anda Kecil apakah itu Pilihan Anda seumur Hidup ? Coba bayangkan mungkin dengan Payudara yg Besar , Kencang dan tentunya Indah akan menarik kaum Pria berlari kepada Anda ? Lupakan Mencari Pria . Karna Wanita itu Dicari Pria bukan Mencari Pria 😆 Tunjukkan Penampilan Anda yg Sempurna di kaum Pria dan temukan Pasangan Terbaik untuk Hidup Anda 😊 Chat kami sekarang di : 📲 PIN : E3A4B326 📲LINE : healthbeautyplus_ 📲 WA. : 085774007139 Sudah ratusan org terbantu punya payudara yang di idam-idamkan hanya dlm 1-2 minggu saja, aman & tentunya tanpa efek samping. BERGARANSI 100JIKA TIDAK ADA PERUBAHAN. #dandan #parfum #bodylotion #kantongmahasiswa #maskerwajah #masker #maskeralami #maskermurah #maskerherbal #jualmasker #jualmaskerwajah #jualmaskermuka #jualmaskerkomedo #hijabers #penghilangjerawat #komedo #perawatanwajah #perawatankulit #perawatanmuka #maskerjerawat #kosmetikmurah #skincareaman #skincare #beautycare #kencingmanis #nakkurus #kusam #jeragat #kulitkering #uia

heyh uols❗️nak kan kulit muka licin kan ☺️30 HARI MIRACLE TONER boleh tolong uols❗️laki 👱🏻‍♂️perempuan 👩🏼 boleh guna tau. zaman sekarang ni bukan perempuan je jaga kulit❗️laki pun pandai jaga kulit uols😱 . tak kan uols nak biar kan kulit muka macam tu je❗️apa yang MIRACLE TONER ni boleh buat☺️ . 📌mengecilkan liang pori yang terbuka 📌anti sebum 📌menghilangkan jerawat dan jeragat 📌memulihkan kulit yang tidak sekata 📌mencerahkan kulit muka 📌toner yang tidak menghakiskan kulit muka kerana mempunyai pelembab 📌membuang sel sel kulit mati . 💯 ORIGINAL dari KOREA . 👉🏻RM65/botol EXCLUDED postage . 📱0196033389 📱0196033389 📱0196033389 . #miracletoner #tonerviral #tonerkorea #30daystoner #v10toneupcreammalaysia #somebymimalaysia #miracletonerviral #tonerviral #miraclecleansingbarsomebymi #miracletonersomebymi #miracleserumsomebymi #miraclecreamsomebymi #v10toneupcreamsomebymi #bazarpaknil #sayajual #bazaarpaknil #uthm #ukm #upm #uia

Size 18cm. So cute.. Fully Rattan Bag Originally from Bali.. P/s: td masa nk post bag order customer, staff kt pos office bg tau kalau dr Vietnam boleh dpt lg murah.. tapi kualiti kurang sikit la dr Bali.. opss.. For me.. i rather get it from Bali.. sbb ini asli kerajinan Bali. Mahal kalau ambil dari Bali kata dia... For me, sesuai dengan hasil kerja tangan mereka.. I’m lovin it.. Enhh ter #mcdonalds plk #rattanbagkl #bagrattankl #bagrattanbali #bagrotanmalaysia #bagrotanmurah #bagrotanviral #malaysia #sukmaperak2018 #pulauperhentian #travel #putrajaya #sayajual #bahagiabukanbidaan #cintalemonmadu #subangjaya #uitm #uia #uum #ootd

Yang ada masalah kulit muka / badan : ‼️kulit kusam ‼️masalah jerawat / bekas jerawat ‼️sunburn ‼️terdedah dengan habuk akibat kerja luar ‼️kulit kaki merekah ‼️muka berminyak ‼️kulit kering ‼️whitehead/blackhead . Ada masalah diatas ? Whatsapp kita terus tau😘😘 . BIARKAN KULIT ANDA BERNAFAS . . Dyas scrub bermula dengan harga RM 10 sahaja👍🏻 . Berminat ingin cuba ? Jom whatsapp sekarang sementara stocks masih ada 🏃🏻‍♀️✨ . 📲 011-2673 4526 📲 011-2673 4526 📲 011-2673 4526 . Atau tekan link di bio @de.laafss 💕 . #dyascrub #dyaslover #dyasbest #jomcuba #trustedselleronline #uia #iium #hotselling #murahmurah #bazaarpaknil #bahanorganik #tipscantik #jomcantikk #hellochoco #dyasscrub #dyascrub #freshop #dyaslovers #dyasscrub #jombeli #produkkecantikan #tipscantik #sajat #faithfleur #faithfleurshampoo #organik #bazaarpaknil #trustedseller #onlineseller #dyasscrubmurah

Sampai ke TEMBOK BESAR CHINA yer kau pergi anak oii 😍 Tula tuah anak yg baik,bagus berkhidmat pada tuan dia,sampai ke CHINA dibawa berjalan kau yer.. TAHNIAH DYAS! #dyassrub 🎊 . Yang ada masalah kulit muka / badan : ‼️kulit kusam ‼️masalah jerawat / bekas jerawat ‼️sunburn ‼️terdedah dengan habuk akibat kerja luar ‼️kulit kaki merekah ‼️muka berminyak ‼️kulit kering ‼️whitehead/blackhead . Ada masalah diatas ? Whatsapp kita terus tau😘😘 . BIARKAN KULIT ANDA BERNAFAS . . Dyas scrub bermula dengan harga RM 10 sahaja👍🏻 . Berminat ingin cuba ? Jom whatsapp sekarang sementara stocks masih ada 🏃🏻‍♀️✨ . 📲 011-2673 4526 📲 011-2673 4526 📲 011-2673 4526 . Atau tekan link di bio @de.laafss 💕 . #dyascrub #dyaslover #dyasbest #jomcuba #trustedselleronline #uia #iium #hotselling #murahmurah #bazaarpaknil #bahanorganik #tipscantik #jomcantikk #hellochoco #dyasscrub #dyascrub #freshop #dyaslovers #dyasscrub #jombeli #produkkecantikan #tipscantik #sajat #faithfleur #faithfleurshampoo #organik #bazaarpaknil #trustedseller #onlineseller #dyasscrubmurah

Yang ada masalah kulit muka / badan : ‼️kulit kusam ‼️masalah jerawat / bekas jerawat ‼️sunburn ‼️terdedah dengan habuk akibat kerja luar ‼️kulit kaki merekah ‼️muka berminyak ‼️kulit kering ‼️whitehead/blackhead . Ada masalah diatas ? Whatsapp kita terus tau😘😘 . BIARKAN KULIT ANDA BERNAFAS . . Dyas scrub bermula dengan harga RM 10 sahaja👍🏻 . Berminat ingin cuba ? Jom whatsapp sekarang sementara stocks masih ada 🏃🏻‍♀️✨ . 📲 011-2673 4526 📲 011-2673 4526 📲 011-2673 4526 . Atau tekan link di bio @de.laafss 💕 . #dyascrub #dyaslover #dyasbest #jomcuba #trustedselleronline #uia #iium #hotselling #murahmurah #bazaarpaknil #bahanorganik #tipscantik #jomcantikk #hellochoco #dyasscrub #dyascrub #freshop #dyaslovers #dyasscrub #jombeli #produkkecantikan #tipscantik #sajat #faithfleur #faithfleurshampoo #organik #bazaarpaknil #trustedseller #onlineseller #dyasscrubmurah

Muka rasa licin jeee. Haaa tak nak kee rasai best nya dyS scrub ni🤗🤗 . Yang ada masalah kulit muka / badan : ‼️kulit kusam ‼️masalah jerawat / bekas jerawat ‼️sunburn ‼️terdedah dengan habuk akibat kerja luar ‼️kulit kaki merekah ‼️muka berminyak ‼️kulit kering ‼️whitehead/blackhead . Ada masalah diatas ? Whatsapp kita terus tau😘😘 . BIARKAN KULIT ANDA BERNAFAS . . Dyas scrub bermula dengan harga RM 10 sahaja👍🏻 . Berminat ingin cuba ? Jom whatsapp sekarang sementara stocks masih ada 🏃🏻‍♀️✨ . 📲 011-2673 4526 📲 011-2673 4526 📲 011-2673 4526 . Atau tekan link di bio @de.laafss 💕 . #dyascrub #dyaslover #dyasbest #jomcuba #trustedselleronline #uia #iium #hotselling #murahmurah #bazaarpaknil #bahanorganik #tipscantik #jomcantikk #hellochoco #dyasscrub #dyascrub #freshop #dyaslovers #dyasscrub #jombeli #produkkecantikan #tipscantik #sajat #faithfleur #faithfleurshampoo #organik #bazaarpaknil #trustedseller #onlineseller #dyasscrubmurah

Tak tau la kenapa kami inlove sangat dengan peach ni. Bau dia wangi sangat. Skin makin halus jeragat makin hilang. Huwaaaaa sukanya😭. Srs jimat tau kalau beli botol besar. . Siapa nak hampa boleh order dekat kami naih. Kami pakai kami jual tau😘 . . Yang ada masalah kulit muka / badan : ‼️kulit kusam ‼️masalah jerawat / bekas jerawat ‼️sunburn ‼️terdedah dengan habuk akibat kerja luar ‼️kulit kaki merekah ‼️muka berminyak ‼️kulit kering ‼️whitehead/blackhead . Ada masalah diatas ? Whatsapp kita terus tau😘😘 . BIARKAN KULIT ANDA BERNAFAS . . Dyas scrub bermula dengan harga RM 10 sahaja👍🏻 . Berminat ingin cuba ? Jom whatsapp sekarang sementara stocks masih ada 🏃🏻‍♀️✨ . 📲 011-2673 4526 📲 011-2673 4526 📲 011-2673 4526 . Atau tekan link di bio @de.laafss 💕 . #dyascrub #dyaslover #dyasbest #jomcuba #trustedselleronline #uia #iium #hotselling #murahmurah #bazaarpaknil #bahanorganik #tipscantik #jomcantikk #hellochoco #dyasscrub #dyascrub #freshop #dyaslovers #dyasscrub #jombeli #produkkecantikan #tipscantik #sajat #faithfleur #faithfleurshampoo #organik #bazaarpaknil #trustedseller #onlineseller #dyasscrubmurah

Yang ada masalah kulit muka / badan : ‼️kulit kusam ‼️masalah jerawat / bekas jerawat ‼️sunburn ‼️terdedah dengan habuk akibat kerja luar ‼️kulit kaki merekah ‼️muka berminyak ‼️kulit kering ‼️whitehead/blackhead . Ada masalah diatas ? Whatsapp kita terus tau😘😘 . BIARKAN KULIT ANDA BERNAFAS . . Dyas scrub bermula dengan harga RM 10 sahaja👍🏻 . Berminat ingin cuba ? Jom whatsapp sekarang sementara stocks masih ada 🏃🏻‍♀️✨ . 📲 011-2673 4526 📲 011-2673 4526 📲 011-2673 4526 . Atau tekan link di bio @de.laafss 💕 . #dyascrub #dyaslover #dyasbest #jomcuba #trustedselleronline #uia #iium #hotselling #murahmurah #bazaarpaknil #bahanorganik #tipscantik #jomcantikk #hellochoco #dyasscrub #dyascrub #freshop #dyaslovers #dyasscrub #jombeli #produkkecantikan #tipscantik #sajat #faithfleur #faithfleurshampoo #organik #bazaarpaknil #trustedseller #onlineseller #dyasscrubmurah

Alhamdulillah 😍😍 semoga bermanfaat dengan dyas scrub ya💕 . Yang ada masalah kulit muka / badan : ‼️kulit kusam ‼️masalah jerawat / bekas jerawat ‼️sunburn ‼️terdedah dengan habuk akibat kerja luar ‼️kulit kaki merekah ‼️muka berminyak ‼️kulit kering ‼️whitehead/blackhead . Ada masalah diatas ? Whatsapp kita terus tau😘😘 . BIARKAN KULIT ANDA BERNAFAS . . Dyas scrub bermula dengan harga RM 10 sahaja👍🏻 . Berminat ingin cuba ? Jom whatsapp sekarang sementara stocks masih ada 🏃🏻‍♀️✨ . 📲 011-2673 4526 📲 011-2673 4526 📲 011-2673 4526 . Atau tekan link di bio @de.laafss 💕 . #dyascrub #dyaslover #dyasbest #jomcuba #trustedselleronline #uia #iium #hotselling #murahmurah #bazaarpaknil #bahanorganik #tipscantik #jomcantikk #hellochoco #dyasscrub #dyascrub #freshop #dyaslovers #dyasscrub #jombeli #produkkecantikan #tipscantik #sajat #faithfleur #faithfleurshampoo #organik #bazaarpaknil #trustedseller #onlineseller #dyasscrubmurah

Dah tahu ke belum? dah perasan ke belum? DYAS SCRUB DAH KELUARKAN FLAVOUR BARU 👉🏿 PEACH yang membantu kulit dengan khasiat ANTI OXCIDANT! . Makin hari kulit kita tak boleh lari dari -kusam,kering,penuaan,dan jeragat.jadi untuk mencegah serta melambatkan kulit dari mendapat kesan ini,uols perlu amalkan product yg mempunyai bahan yg tinggi anti-oxidant. Peach adalah pilihan Dyas,dan anda bagaimana? 😋 #newflavour . Harga : serendah empat belas ringgit malaysia sajer (50g).tak try tak tahuuuu! . Yang ada masalah kulit muka / badan : ‼️kulit kusam ‼️masalah jerawat / bekas jerawat ‼️sunburn ‼️terdedah dengan habuk akibat kerja luar ‼️kulit kaki merekah ‼️muka berminyak ‼️kulit kering ‼️whitehead/blackhead . Ada masalah diatas ? Whatsapp kita terus tau😘😘 . BIARKAN KULIT ANDA BERNAFAS . . Dyas scrub bermula dengan harga RM 10 sahaja👍🏻 . Berminat ingin cuba ? Jom whatsapp sekarang sementara stocks masih ada 🏃🏻‍♀️✨ . 📲 011-2673 4526 📲 011-2673 4526 📲 011-2673 4526 . Atau tekan link di bio @de.laafss 💕 . #dyascrub #dyaslover #dyasbest #jomcuba #trustedselleronline #uia #iium #hotselling #murahmurah #bazaarpaknil #bahanorganik #tipscantik #jomcantikk #hellochoco #dyasscrub #dyascrub #freshop #dyaslovers #dyasscrub #jombeli #produkkecantikan #tipscantik #sajat #faithfleur #faithfleurshampoo #organik #bazaarpaknil #trustedseller #onlineseller #dyasscrubmurah

Yang ada masalah kulit muka / badan : ‼️kulit kusam ‼️masalah jerawat / bekas jerawat ‼️sunburn ‼️terdedah dengan habuk akibat kerja luar ‼️kulit kaki merekah ‼️muka berminyak ‼️kulit kering ‼️whitehead/blackhead . Ada masalah diatas ? Whatsapp kita terus tau😘😘 . BIARKAN KULIT ANDA BERNAFAS . . Dyas scrub bermula dengan harga RM 10 sahaja👍🏻 . Berminat ingin cuba ? Jom whatsapp sekarang sementara stocks masih ada 🏃🏻‍♀️✨ . 📲 011-2673 4526 📲 011-2673 4526 📲 011-2673 4526 . Atau tekan link di bio @de.laafss 💕 . #dyascrub #dyaslover #dyasbest #jomcuba #trustedselleronline #uia #iium #hotselling #murahmurah #bazaarpaknil #bahanorganik #tipscantik #jomcantikk #hellochoco #dyasscrub #dyascrub #freshop #dyaslovers #dyasscrub #jombeli #produkkecantikan #tipscantik #sajat #faithfleur #faithfleurshampoo #organik #bazaarpaknil #trustedseller #onlineseller #dyasscrubmurah

SWATCH ORIGINAL °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° PRICE : RM390 °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° * PRODUCT DETAIL Collection: Chronograph Movement type: Swiss Quartz Case size: 41mm Strap material: Aluminum Water resistant: 3 ATM • Dealing Method COD n Postage • #sowmenswatch#sayajualjammurah #jamunisex #sayajualjamtangan #jamoriginal #sayajualjamoriginal #sayajualmurah #sayajualonlinemurah #sayajualjam #jamtanganoriginal #jamcouple #upm #utm #uitm #unisel #uthm #uia #unitar #unikl #original

AZKAYRA BY QAMISSQA ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 1PCS RM79 FREE POSTAGE 2PCS RM150 FREE POSTAGE ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ✔ MATERIAL SOFTED COMO CREPE ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ✔ CUTTING YANG SANGAT BEST SESUAI SEMUA PERINGKAT UMUR ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ✔ KEISTIMEWAAN SAIZ DARI S HINGGA 2XL ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ✔ NURSING & WUDHUK FRIENDLY ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ✔ 7 WARNA MEMUKAU SERTA MENAMBAT HATI ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ✔ REKAAN TERBARU PALING UP TO DATE & PALING BEST ANTARA SEMUA SEBAB ADA POKET BERSAMA HIASAN “CUTE BUTTON” #blouse #muslimah #bajulabuh #blousemurah #bajumurah #bajucantik #blousecantik #blousewanita #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #qamissqa #qamissqangels #qamissqaagent #qamissqangles #uitm #um #ukm #usm #kptm #putrajaya #lelakikirimantuhan #bobodimana #uia #kelantan #pahang #terengganu #kautakkantahu #gegarvaganza

AZKAYRA BY QAMISSQA ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 1PCS RM79 FREE POSTAGE 2PCS RM150 FREE POSTAGE ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ✔ MATERIAL SOFTED COMO CREPE ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ✔ CUTTING YANG SANGAT BEST SESUAI SEMUA PERINGKAT UMUR ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ✔ KEISTIMEWAAN SAIZ DARI S HINGGA 2XL ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ✔ NURSING & WUDHUK FRIENDLY ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ✔ 7 WARNA MEMUKAU SERTA MENAMBAT HATI ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ✔ REKAAN TERBARU PALING UP TO DATE & PALING BEST ANTARA SEMUA SEBAB ADA POKET BERSAMA HIASAN “CUTE BUTTON” #blouse #muslimah #bajulabuh #blousemurah #bajumurah #bajucantik #blousecantik #blousewanita #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #qamissqa #qamissqangels #qamissqaagent #qamissqangles #uitm #um #ukm #usm #kptm #putrajaya #lelakikirimantuhan #bobodimana #uia #kelantan #pahang #terengganu #kautakkantahu #gegarvaganza

Follow @vintagepantscantik untuk pants high quality😍 . All items FREE POSTAGE😊 1 helai RM15 3 helai RM30 . #vintagepantspreloved #vintagepantsmurah #uitm #upm #uia #seluarmuslimah #seluarmurahberkualiti #hargastudent #knitwear #kimonocardigan #vintageproducts #localbusiness

BAWAL CHIFFON TERBAIK DUNIA ! . Material : High Quality Chiffon Jojet  #bawalchiffon . ✅ Mudah dibentuk ✅ Ironless ✅ Tidak terlalu jarang 4/5 ✅ Tidak perlu strach ✅ Flowy & Sejuk . Bidang 50 : RM 20 Bidang 55 : RM 20 Bidang 60 : RM 22 . 💓FREE BROOCH 💓Buy 5 FREE postage . Pilih: @cutting straight . @cutting curves . @cutting 2 straight 2 curves . COD for Banting | Klang . To order kindly 🤳Klik Link on Bio . . #sayajual  #sayajualtudung  #tudunglabuh #bawalchiffon  #Bazaarpaknil  #bazaarkarat  #usim #uia  #kuis  #bawalchiffonmurah  #bidangbesar #prilaga  #bawalchiffon  #bawalbidang45  #bawal #bawalchiffonmurah  #bawalbidang55 #bawalbidang50  #bawalbidang60  #bawalplain #bawallabuh  #aurainsta  #aurainsta13

AZKAYRA BY QAMISSQA ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 1PCS RM79 FREE POSTAGE 2PCS RM150 FREE POSTAGE ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ✔ MATERIAL SOFTED COMO CREPE ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ✔ CUTTING YANG SANGAT BEST SESUAI SEMUA PERINGKAT UMUR ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ✔ KEISTIMEWAAN SAIZ DARI S HINGGA 2XL ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ✔ NURSING & WUDHUK FRIENDLY ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ✔ 7 WARNA MEMUKAU SERTA MENAMBAT HATI ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ✔ REKAAN TERBARU PALING UP TO DATE & PALING BEST ANTARA SEMUA SEBAB ADA POKET BERSAMA HIASAN “CUTE BUTTON” #blouse #muslimah #bajulabuh #blousemurah #bajumurah #bajucantik #blousecantik #blousewanita #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #qamissqa #qamissqangels #qamissqaagent #qamissqangles #uitm #um #ukm #usm #kptm #putrajaya #lelakikirimantuhan #bobodimana #uia #kelantan #pahang #terengganu #kautakkantahu #gegarvaganza

LAKU KERAS⚡ Bawal heavy chiffon -jahitan baby seam- (Bidang 45) RM 12 Postage rm8sm/rm11ss Bawal ni kain dia macam shawl chiffon tu, tapi senang bentuk tidak jarang dan lembut je tau Cara nak order 📷 screenshot gambar 📲whatsappp ke 017-3473536 (ain) #tudungbawal #tudungborong #bawalbidang60 #bawalbidang45 #bawalprinted #bawalchiffonmurah #tudungneelofa #bawalchiffon #tudungbawalmurah #tudungmalaysia #bawalchiffonmurah #bawalchiffonvoilemurah #bawalheavychiffon #bawalcotton #tudungbawalcotton #tudungruffle #tudungsilk #tudungshawl #bazarpaknil #tudungviral #kasutmurah #kasutcantik #innersilang #iium #uia #sanggulbulu #sanggultudung #innersilangneelofa #tudungjualmurah

LAKU KERAS⚡ Bawal heavy chiffon -jahitan baby seam- (Bidang 45) RM 12 Postage rm8sm/rm11ss Bawal ni kain dia macam shawl chiffon tu, tapi senang bentuk tidak jarang dan lembut je tau Cara nak order 📷 screenshot gambar 📲whatsappp ke 017-3473536 (ain) #tudungbawal #tudungborong #bawalbidang60 #bawalbidang45 #bawalprinted #bawalchiffonmurah #tudungneelofa #bawalchiffon #tudungbawalmurah #tudungmalaysia #bawalchiffonmurah #bawalchiffonvoilemurah #bawalheavychiffon #bawalcotton #tudungbawalcotton #tudungruffle #tudungsilk #tudungshawl #bazarpaknil #tudungviral #kasutmurah #kasutcantik #innersilang #iium #uia #sanggulbulu #sanggultudung #innersilangneelofa #tudungjualmurah

PRE ORDER BAKINI | RM199 ❗❗ DEPOSIT RM40 ONLY ❗❗ . 🙋 Official PS BA #teampowerbasa 🎁 FREE SERVICE CHARGE 🚘  Pickup klang/shah alam/puchong hicom 📲  Whatsap nad utk booking slot kt 0182117403 or klik link nak.la/cantekmelatops - free postage dlm Malaysia - free socks - free tudung - free Bella Ammara box - free waterproof pouch - free Bella Ammara brooch

LAKU KERAS⚡ Bawal heavy chiffon -jahitan baby seam- (Bidang 45) RM 12 Postage rm8sm/rm11ss Bawal ni kain dia macam shawl chiffon tu, tapi senang bentuk tidak jarang dan lembut je tau Cara nak order 📷 screenshot gambar 📲whatsappp ke 017-3473536 (ain) #tudungbawal #tudungborong #bawalbidang60 #bawalbidang45 #bawalprinted #bawalchiffonmurah #tudungneelofa #bawalchiffon #tudungbawalmurah #tudungmalaysia #bawalchiffonmurah #bawalchiffonvoilemurah #bawalheavychiffon #bawalcotton #tudungbawalcotton #tudungruffle #tudungsilk #tudungshawl #bazarpaknil #tudungviral #kasutmurah #kasutcantik #innersilang #iium #uia #sanggulbulu #sanggultudung #innersilangneelofa #tudungjualmurah

LAKU KERAS⚡ Bawal heavy chiffon -jahitan baby seam- (Bidang 45) RM 12 Postage rm8sm/rm11ss Bawal ni kain dia macam shawl chiffon tu, tapi senang bentuk tidak jarang dan lembut je tau Cara nak order 📷 screenshot gambar 📲whatsappp ke 017-3473536 (ain) #tudungbawal #tudungborong #bawalbidang60 #bawalbidang45 #bawalprinted #bawalchiffonmurah #tudungneelofa #bawalchiffon #tudungbawalmurah #tudungmalaysia #bawalchiffonmurah #bawalchiffonvoilemurah #bawalheavychiffon #bawalcotton #tudungbawalcotton #tudungruffle #tudungsilk #tudungshawl #bazarpaknil #tudungviral #kasutmurah #kasutcantik #innersilang #iium #uia #sanggulbulu #sanggultudung #innersilangneelofa #tudungjualmurah

LAKU KERAS⚡ Bawal heavy chiffon -jahitan baby seam- (Bidang 45) RM 12 Postage rm8sm/rm11ss Bawal ni kain dia macam shawl chiffon tu, tapi senang bentuk tidak jarang dan lembut je tau Cara nak order 📷 screenshot gambar 📲whatsappp ke 017-3473536 (ain) #tudungbawal #tudungborong #bawalbidang60 #bawalbidang45 #bawalprinted #bawalchiffonmurah #tudungneelofa #bawalchiffon #tudungbawalmurah #tudungmalaysia #bawalchiffonmurah #bawalchiffonvoilemurah #bawalheavychiffon #bawalcotton #tudungbawalcotton #tudungruffle #tudungsilk #tudungshawl #bazarpaknil #tudungviral #kasutmurah #kasutcantik #innersilang #iium #uia #sanggulbulu #sanggultudung #innersilangneelofa #tudungjualmurah

Follow us social media accounts


This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.