#utp hashtag via instagram | #utp images

#utp | See the top and most browsed pictures and videos about the #utp

Ellos me soportaron, sufrieron, pero aprobaron!! La cosecha de proyectos fue buena. #utp #faco #alumnos #diseñografico #vectorial

Listening to offers -cleanest non DS pair in the USA -sz 8 -listening to inquiries

🍉🍇🍐🍒🥝 Como cuando tus alumnos necesitan puntos y hacen todo por elevar el promedio final 😂 #finales #examenes #utp #faco #adobe #vectorial

The #hednesfordtownfc line up & formation 🆚 #lichfieldcityfc tonight #UTP #staffordshirefa 2nd round

Foi uma grande jornada até aqui, mais foi bom ter compartilhado todos esses momentos com vocês. Vou sentir muita saudade de ver vocês todos os dias. 🤗 #designdemoda #fashiondesign #utp #turmalinda

Más maluco 😭😅 #MemesUTP #MemesUniversitários #UTP

Etiqueta a tu amiga de los labios compartidos 😂😂😂 #MemesUTP #MemesUniversitários #UTP

On Saturday Joe Dodoo collected his Player of the month and Goal of the month awards before the match against Charlton 🍊🍊🧡🧡 congratulations @joedodoo14 #blackpoolfc #UTP #UTMP🍊 #joedodoo

Before Saturdays game, Joe Dodoo collected his Goal and Player of the Month awards for November #goalofthemonth🍊 #playerofthemonth🍊 @bfc1887 @joedodoo14 #blackpool #blackpoolfc #tangerinearmy #seasiders #utmp #utp #bfc #leagueone #efl #football

Supreme Marble Camo 1997 Box Logo Tee -amazing condition for being over 2 decades old -sz XL but since old also weird sizing best for M-L -message if interested -trades welcome ( looking for sum crews ) -BIN 875$ shipped 💤 -have seen worse condition ones sell 4 digits

Supreme x TNF x GORETEX Denim Windstopper Parka -sz M fits L -message if interested -really love this piece but need cash ASAP!

No lo lean por favor ! 😮 Porque he andado los caminos y conozco el desafío comprobé que todo pasa porque tiene una razón cuando a veces nos cegamos fue que no quisimos ver y el porqué de equivocarnos casi siempre es aprender como locos damos vueltas en la rueda de la vida sin siquiera darnos cuenta que uno mismo es quien la gira - Uno mismo 👊😊🔥🌟 . . . . . . . . #pereira #risaralda #osos #osopolar #navidad2018 #utp #ejecafetero #shirtstyle #natureboy #style #diciembre2018 #bears #polarbears #whitebear #greenlife #christmas🎄 #cali #hawaiilife #hawaiian #valle #modeling #goodstyle

Gonna be an interesting fixture this one!! Not only will the Sunderland fans outnumber us nearly 3/1 but my hubby will be sat with the 8,000 traveling Mackems 😬 #rivalry🍊 @bfc1887 @sunderlandafcofficial #blackpool #blackpoolfc #tangerinearmy #seasiders #utmp #utp #bfc #leagueone #efl #football #sunderland #sunderlandafc #safc #blackcats #mackems #homegame #homematch #bloomfieldroad #newyearsday #newyearsday2019 #maythebestteamwin

IN HAND SHIPS ON THE 15th -secure yours now -ANY SIZE -100% guaranteed or your money back -message if interested in getting SECURED 🔑💤

Don’t sleep only taking a few pre orders💤 -message me to get these SECURED -ANY SIZE

#elsotano #utp #finalweek 💪 #dark #light #cars 🙏

Precios especiales en cables UTP, vendemos por metro o por carreta. Tenemos cable UTP categoría 5 y categoría 6 para interiores y para exteriores, también contamos con cable UTP tipo siamés. Pregunte por nuestros precios. #cable #cables #utp #cableutp #medellin #medallo #venta #laestrella #caldas #sabaneta #itagui #envigado #elpoblado #bello #copacabana #barbosa #medellinmotors #medellintattoo #medellinstyle #medellingourmet #camaras #camara #camaradeseguridad #camarasdeseguridad #medellingay #medellinfitness #quehacerenmedellin

Get Money Monday! 💰💪🏾 #uncut #daplug #oneway #dumbway

Tickets are now available for Blackpools League One Boxing Day fixture at Rochdale. Tickets are priced at: £22 for Adults £16 for Over-65s £16 for 21 and under £5 for juniors under 16’s Free for under 2’s The club have initially been given 324 unreserved seating tickets for the match #ticketnews🍊 @bfc1887 @officiallydale #blackpool #blackpoolfc #tangerinearmy #seasiders #utmp #utp #bfc #leagueone #efl #football #rochdale #rochdaleafc #rafc #awaygame #awaymatch #awayday #awaydaysarethebest #awaytrip #roadtrip #spotland

Apartamento en alquiler en CONDADO DEL REY. PH. TORRES DE MILAN *2 RECAMARAS *1 BAÑOs *1 PARKING ‎El precio real de alquiler en el mercado es de $850 Dólares al MES, pero si usted toma acción de alquiler hoy o más tardar el día 17 de Diciembre. Se lo entregamos por solo $700 Dólares MENSUALES incluyendo amoblado y Aire. Tome acción a tiempo y evite perder esta oportunidad Llámeme hoy mismo a mi teléfono personal 6132-0809 #condadodelrey #centenial #altaplaza #torresdemillan #torrestoscana #eldoradopanama #panama #tumbamuerto #apartamentosenalquiler #apartamentoentumbamuerto #apartamentosenalquilerpanama #alquileresapartamentopanama #alquilerespty #alquilerespanama #anunciospty #anunciopanama #anuncie #alquilerespty #betaniapanama #utp #universidadtecnologica

BURGUNDY BOX LOGO CREWNECK RAFFLE -8/10+ condition -8$ a ticket -111 tickets -message to join -HAPPY HOLIDAYS AND GOOD LUCCC -NUMBERS TAKEN: 69, 101

Y tu, cuantas instalaciones puedes hacer en 1 minuto?⏱ Instalamos tus conectores de red y telefónicos en nuestro local CC. Sigo, frente al banco Banplus. Puedes contactarnos, link directo en el perfil ↗📲📩📞 #Email #Whatsapp #RespuestaInmediata #Sers #Maturin #Monagas #AtencionPersonalizada #Redes #UTP #electronic #geek #nerd #electronics #technology #VentasMatruin #VentasMonagas

On the way to Harstad.

SET PUTIH PARMENET UNTUK KEKAL CANTIK . Sis suka sgt dgn set ni, sbb ramai customer sis yg consistent, sekali beli akan grab 2 3 kotak sekali. Ok pertama, alasan beli byk sbb JIMAT BANYAK, yg ke2 TAHAN LAMA x perlu tnggu abg poslaju ketuk2 rumah uolls setiap bulan so xda masa nk skip skip sbb brg pending. Yg ke3 DAPAT FREE GIFT GEMPAK dari sis. YAHOOO suka sangat 😍😍. . 1 box pon dh putih kulit wajah smpai ke kaki nampak urat hijau ungu, ni kan pula kalau berkotak kotak. Mmg double triple la kulit makin cerah uolls. Apa yg bestnye TWC ni mmg dari bahan super premium bahan berkualiti GRED A so x hairanlah kesannya setanding harga. Kalau uolls beli byk, byk lah sis bg diskaun 😍😍 . sapa2 berminat boleh wasapp sis ye 0192639717 . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #janganbencicintaku #twc #putih48jam #collahenywc #whiteningcollagen #kulitputih #alvinchong #penang #ipoh #suriaroses #sabunmuka #slimming #antipenuaan #jelapang #cantik #bazarpaknil #seriiskandar #utp #uitmsi #kpmsi

SET PUTIH PARMENET UNTUK KEKAL CANTIK . Sis suka sgt dgn set ni, sbb ramai customer sis yg consistent, sekali beli akan grab 2 3 kotak sekali. Ok pertama, alasan beli byk sbb JIMAT BANYAK, yg ke2 TAHAN LAMA x perlu tnggu abg poslaju ketuk2 rumah uolls setiap bulan so xda masa nk skip skip sbb brg pending. Yg ke3 DAPAT FREE GIFT GEMPAK dari sis. YAHOOO suka sangat 😍😍. . 1 box pon dh putih kulit wajah smpai ke kaki nampak urat hijau ungu, ni kan pula kalau berkotak kotak. Mmg double triple la kulit makin cerah uolls. Apa yg bestnye TWC ni mmg dari bahan super premium bahan berkualiti GRED A so x hairanlah kesannya setanding harga. Kalau uolls beli byk, byk lah sis bg diskaun 😍😍 . sapa2 berminat boleh wasapp sis ye 0192639717 . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #janganbencicintaku #twc #putih48jam #collahenywc #whiteningcollagen #kulitputih #alvinchong #penang #ipoh #suriaroses #sabunmuka #slimming #antipenuaan #jelapang #cantik #bazarpaknil #seriiskandar #utp #uitmsi #kpmsi

SET PUTIH PARMENET UNTUK KEKAL CANTIK . Sis suka sgt dgn set ni, sbb ramai customer sis yg consistent, sekali beli akan grab 2 3 kotak sekali. Ok pertama, alasan beli byk sbb JIMAT BANYAK, yg ke2 TAHAN LAMA x perlu tnggu abg poslaju ketuk2 rumah uolls setiap bulan so xda masa nk skip skip sbb brg pending. Yg ke3 DAPAT FREE GIFT GEMPAK dari sis. YAHOOO suka sangat 😍😍. . 1 box pon dh putih kulit wajah smpai ke kaki nampak urat hijau ungu, ni kan pula kalau berkotak kotak. Mmg double triple la kulit makin cerah uolls. Apa yg bestnye TWC ni mmg dari bahan super premium bahan berkualiti GRED A so x hairanlah kesannya setanding harga. Kalau uolls beli byk, byk lah sis bg diskaun 😍😍 . sapa2 berminat boleh wasapp sis ye 0192639717 . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #janganbencicintaku #twc #putih48jam #collahenywc #whiteningcollagen #kulitputih #alvinchong #penang #ipoh #suriaroses #sabunmuka #slimming #antipenuaan #jelapang #cantik #bazarpaknil #seriiskandar #utp #uitmsi #kpmsi

SET PUTIH PARMENET UNTUK KEKAL CANTIK . Sis suka sgt dgn set ni, sbb ramai customer sis yg consistent, sekali beli akan grab 2 3 kotak sekali. Ok pertama, alasan beli byk sbb JIMAT BANYAK, yg ke2 TAHAN LAMA x perlu tnggu abg poslaju ketuk2 rumah uolls setiap bulan so xda masa nk skip skip sbb brg pending. Yg ke3 DAPAT FREE GIFT GEMPAK dari sis. YAHOOO suka sangat 😍😍. . 1 box pon dh putih kulit wajah smpai ke kaki nampak urat hijau ungu, ni kan pula kalau berkotak kotak. Mmg double triple la kulit makin cerah uolls. Apa yg bestnye TWC ni mmg dari bahan super premium bahan berkualiti GRED A so x hairanlah kesannya setanding harga. Kalau uolls beli byk, byk lah sis bg diskaun 😍😍 . sapa2 berminat boleh wasapp sis ye 0192639717 . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #janganbencicintaku #twc #putih48jam #collahenywc #whiteningcollagen #kulitputih #alvinchong #penang #ipoh #suriaroses #sabunmuka #slimming #antipenuaan #jelapang #cantik #bazarpaknil #seriiskandar #utp #uitmsi #kpmsi

SET PUTIH PARMENET UNTUK KEKAL CANTIK . Sis suka sgt dgn set ni, sbb ramai customer sis yg consistent, sekali beli akan grab 2 3 kotak sekali. Ok pertama, alasan beli byk sbb JIMAT BANYAK, yg ke2 TAHAN LAMA x perlu tnggu abg poslaju ketuk2 rumah uolls setiap bulan so xda masa nk skip skip sbb brg pending. Yg ke3 DAPAT FREE GIFT GEMPAK dari sis. YAHOOO suka sangat 😍😍. . 1 box pon dh putih kulit wajah smpai ke kaki nampak urat hijau ungu, ni kan pula kalau berkotak kotak. Mmg double triple la kulit makin cerah uolls. Apa yg bestnye TWC ni mmg dari bahan super premium bahan berkualiti GRED A so x hairanlah kesannya setanding harga. Kalau uolls beli byk, byk lah sis bg diskaun 😍😍 . sapa2 berminat boleh wasapp sis ye 0192639717 . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #janganbencicintaku #twc #putih48jam #collahenywc #whiteningcollagen #kulitputih #alvinchong #penang #ipoh #suriaroses #sabunmuka #slimming #antipenuaan #jelapang #cantik #bazarpaknil #seriiskandar #utp #uitmsi #kpmsi

SET PUTIH PARMENET UNTUK KEKAL CANTIK . Sis suka sgt dgn set ni, sbb ramai customer sis yg consistent, sekali beli akan grab 2 3 kotak sekali. Ok pertama, alasan beli byk sbb JIMAT BANYAK, yg ke2 TAHAN LAMA x perlu tnggu abg poslaju ketuk2 rumah uolls setiap bulan so xda masa nk skip skip sbb brg pending. Yg ke3 DAPAT FREE GIFT GEMPAK dari sis. YAHOOO suka sangat 😍😍. . 1 box pon dh putih kulit wajah smpai ke kaki nampak urat hijau ungu, ni kan pula kalau berkotak kotak. Mmg double triple la kulit makin cerah uolls. Apa yg bestnye TWC ni mmg dari bahan super premium bahan berkualiti GRED A so x hairanlah kesannya setanding harga. Kalau uolls beli byk, byk lah sis bg diskaun 😍😍 . sapa2 berminat boleh wasapp sis ye 0192639717 . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #janganbencicintaku #twc #putih48jam #collahenywc #whiteningcollagen #kulitputih #alvinchong #penang #ipoh #suriaroses #sabunmuka #slimming #antipenuaan #jelapang #cantik #bazarpaknil #seriiskandar #utp #uitmsi #kpmsi

SET PUTIH PARMENET UNTUK KEKAL CANTIK . Sis suka sgt dgn set ni, sbb ramai customer sis yg consistent, sekali beli akan grab 2 3 kotak sekali. Ok pertama, alasan beli byk sbb JIMAT BANYAK, yg ke2 TAHAN LAMA x perlu tnggu abg poslaju ketuk2 rumah uolls setiap bulan so xda masa nk skip skip sbb brg pending. Yg ke3 DAPAT FREE GIFT GEMPAK dari sis. YAHOOO suka sangat 😍😍. . 1 box pon dh putih kulit wajah smpai ke kaki nampak urat hijau ungu, ni kan pula kalau berkotak kotak. Mmg double triple la kulit makin cerah uolls. Apa yg bestnye TWC ni mmg dari bahan super premium bahan berkualiti GRED A so x hairanlah kesannya setanding harga. Kalau uolls beli byk, byk lah sis bg diskaun 😍😍 . sapa2 berminat boleh wasapp sis ye 0192639717 . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #janganbencicintaku #twc #putih48jam #collahenywc #whiteningcollagen #kulitputih #alvinchong #penang #ipoh #suriaroses #sabunmuka #slimming #antipenuaan #jelapang #cantik #bazarpaknil #seriiskandar #utp #uitmsi #kpmsi

BAWAL CORNSKIN VIRAL . ❌JARANG ❌ MUDAH KEDUT ❌ LICIN ❌ PANAS ❌ MAHAL . . #class #classywoman #luxurylifestyle #uitm #um #ukm #upm #usm #utm #ump #uiam #uum #unimas #ums #upsi #usim #usas #uitm #umt #uthm #utem #unimap #unisza #umk #upnm #aimst #utp #oum #intiiu #mmu

SET PUTIH PARMENET UNTUK KEKAL CANTIK . Sis suka sgt dgn set ni, sbb ramai customer sis yg consistent, sekali beli akan grab 2 3 kotak sekali. Ok pertama, alasan beli byk sbb JIMAT BANYAK, yg ke2 TAHAN LAMA x perlu tnggu abg poslaju ketuk2 rumah uolls setiap bulan so xda masa nk skip skip sbb brg pending. Yg ke3 DAPAT FREE GIFT GEMPAK dari sis. YAHOOO suka sangat 😍😍. . 1 box pon dh putih kulit wajah smpai ke kaki nampak urat hijau ungu, ni kan pula kalau berkotak kotak. Mmg double triple la kulit makin cerah uolls. Apa yg bestnye TWC ni mmg dari bahan super premium bahan berkualiti GRED A so x hairanlah kesannya setanding harga. Kalau uolls beli byk, byk lah sis bg diskaun 😍😍 . sapa2 berminat boleh wasapp sis ye 0192639717 . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #janganbencicintaku #twc #putih48jam #collahenywc #whiteningcollagen #kulitputih #alvinchong #penang #ipoh #suriaroses #sabunmuka #slimming #antipenuaan #jelapang #cantik #bazarpaknil #seriiskandar #utp #uitmsi #kpmsi

Kad to brt lati pod svoje 🤣 #serverrack #netadmin #sysadmin #server #ethernet #lan #netiks #cablemanagement #utp #rj45

SET PUTIH PARMENET UNTUK KEKAL CANTIK . Sis suka sgt dgn set ni, sbb ramai customer sis yg consistent, sekali beli akan grab 2 3 kotak sekali. Ok pertama, alasan beli byk sbb JIMAT BANYAK, yg ke2 TAHAN LAMA x perlu tnggu abg poslaju ketuk2 rumah uolls setiap bulan so xda masa nk skip skip sbb brg pending. Yg ke3 DAPAT FREE GIFT GEMPAK dari sis. YAHOOO suka sangat 😍😍. . 1 box pon dh putih kulit wajah smpai ke kaki nampak urat hijau ungu, ni kan pula kalau berkotak kotak. Mmg double triple la kulit makin cerah uolls. Apa yg bestnye TWC ni mmg dari bahan super premium bahan berkualiti GRED A so x hairanlah kesannya setanding harga. Kalau uolls beli byk, byk lah sis bg diskaun 😍😍 . sapa2 berminat boleh wasapp sis ye 0192639717 . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #janganbencicintaku #twc #putih48jam #collahenywc #whiteningcollagen #kulitputih #alvinchong #penang #ipoh #suriaroses #sabunmuka #slimming #antipenuaan #jelapang #cantik #bazarpaknil #seriiskandar #utp #uitmsi #kpmsi

Alhamdulillah done job for today.. Arch balloons & helium balloons..Tq PETRONAS LUNRICANTS (PLISB) Jom dapatkan pakej2 yg menarik dr @s.s_creations_ dengan harga 😆❤️mur mur je, berbaloi & mampu milik uollss... jom cepat2 Whtssp areyl untk booking 018-3903536 😘😘 #sscreations #tabledecorations #birthdayparty #nauticaltheme #flowerbox #flowerbouquet #sayagubah #matbunga #delivery #klselangor #happybirthday #happyanniversary #surprisegift #happyconvocation #graduationday #unimep #unikl #uitm #utp #redcarpet

SET PUTIH PARMENET UNTUK KEKAL CANTIK . Sis suka sgt dgn set ni, sbb ramai customer sis yg consistent, sekali beli akan grab 2 3 kotak sekali. Ok pertama, alasan beli byk sbb JIMAT BANYAK, yg ke2 TAHAN LAMA x perlu tnggu abg poslaju ketuk2 rumah uolls setiap bulan so xda masa nk skip skip sbb brg pending. Yg ke3 DAPAT FREE GIFT GEMPAK dari sis. YAHOOO suka sangat 😍😍. . 1 box pon dh putih kulit wajah smpai ke kaki nampak urat hijau ungu, ni kan pula kalau berkotak kotak. Mmg double triple la kulit makin cerah uolls. Apa yg bestnye TWC ni mmg dari bahan super premium bahan berkualiti GRED A so x hairanlah kesannya setanding harga. Kalau uolls beli byk, byk lah sis bg diskaun 😍😍 . sapa2 berminat boleh wasapp sis ye 0192639717 . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #janganbencicintaku #twc #putih48jam #collahenywc #whiteningcollagen #kulitputih #alvinchong #penang #ipoh #suriaroses #sabunmuka #slimming #antipenuaan #jelapang #cantik #bazarpaknil #seriiskandar #utp #uitmsi #kpmsi

SET PUTIH PARMENET UNTUK KEKAL CANTIK . Sis suka sgt dgn set ni, sbb ramai customer sis yg consistent, sekali beli akan grab 2 3 kotak sekali. Ok pertama, alasan beli byk sbb JIMAT BANYAK, yg ke2 TAHAN LAMA x perlu tnggu abg poslaju ketuk2 rumah uolls setiap bulan so xda masa nk skip skip sbb brg pending. Yg ke3 DAPAT FREE GIFT GEMPAK dari sis. YAHOOO suka sangat 😍😍. . 1 box pon dh putih kulit wajah smpai ke kaki nampak urat hijau ungu, ni kan pula kalau berkotak kotak. Mmg double triple la kulit makin cerah uolls. Apa yg bestnye TWC ni mmg dari bahan super premium bahan berkualiti GRED A so x hairanlah kesannya setanding harga. Kalau uolls beli byk, byk lah sis bg diskaun 😍😍 . sapa2 berminat boleh wasapp sis ye 0192639717 . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #janganbencicintaku #twc #putih48jam #collahenywc #whiteningcollagen #kulitputih #alvinchong #penang #ipoh #suriaroses #sabunmuka #slimming #antipenuaan #jelapang #cantik #bazarpaknil #seriiskandar #utp #uitmsi #kpmsi

Choco Jar Homemade ♥️ 🌀 100% menggunakan coklat masakan berjenama & berkualiti 💯 🌀 Bubble rice yang rangup 👍🏻 🌀 Coklat yang sentiasa moist, tidak mengeras dan TIDAK PERLU rendam air panas sebelum makan. 😍 🌀 Lepas makan boleh simpan semula, bekas jar yang boleh ditutup kemas, bubble rice juga akan kekal rangup dan tidak rosak ✨ 🌀 Tahan lama sehingga 3 bulan-4 bulan☝🏻 🌀 Puluhan feedback positif daripada customer 👍🏻 How to order? Klik www.wasap.my/601128331998/ 🚘 Delivery area 📍Bota 📍Seri Iskandar 📍Damansara 📍MRT Sg. Buloh. 📦 Postage seluruh Malaysia #chocojar #chocojarsedap #chocojarmurah #bota #seriiskandar #uitmseriiskandar #utp #chocojardamansara #coddamansara

Alhamdulillah done job for today.. tropical & Hawaian theme.. Tq PETRONAS DAGANGAN BERHAD (PDB) Jom dapatkan pakej2 yg menarik dr @s.s_creations_ dengan harga 😆❤️mur mur je, berbaloi & mampu milik uollss... jom cepat2 Whtssp areyl untk booking 018-3903536 😘😘 #sscreations #tabledecorations #birthdayparty #nauticaltheme #flowerbox #flowerbouquet #sayagubah #matbunga #delivery #klselangor #happybirthday #happyanniversary #surprisegift #happyconvocation #graduationday #unimep #unikl #uitm #utp #redcarpet

Alhamdulillah done job for today.. tropical & Hawaian theme.. Tq PETRONAS DAGANGAN BERHAD (PDB) Jom dapatkan pakej2 yg menarik dr @s.s_creations_ dengan harga 😆❤️mur mur je, berbaloi & mampu milik uollss... jom cepat2 Whtssp areyl untk booking 018-3903536 😘😘 #sscreations #tabledecorations #birthdayparty #nauticaltheme #flowerbox #flowerbouquet #sayagubah #matbunga #delivery #klselangor #happybirthday #happyanniversary #surprisegift #happyconvocation #graduationday #unimep #unikl #uitm #utp #redcarpet

SET PUTIH PARMENET UNTUK KEKAL CANTIK . Sis suka sgt dgn set ni, sbb ramai customer sis yg consistent, sekali beli akan grab 2 3 kotak sekali. Ok pertama, alasan beli byk sbb JIMAT BANYAK, yg ke2 TAHAN LAMA x perlu tnggu abg poslaju ketuk2 rumah uolls setiap bulan so xda masa nk skip skip sbb brg pending. Yg ke3 DAPAT FREE GIFT GEMPAK dari sis. YAHOOO suka sangat 😍😍. . 1 box pon dh putih kulit wajah smpai ke kaki nampak urat hijau ungu, ni kan pula kalau berkotak kotak. Mmg double triple la kulit makin cerah uolls. Apa yg bestnye TWC ni mmg dari bahan super premium bahan berkualiti GRED A so x hairanlah kesannya setanding harga. Kalau uolls beli byk, byk lah sis bg diskaun 😍😍 . sapa2 berminat boleh wasapp sis ye 0192639717 . #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #thesuriaroses #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriaroseipoh #bulatanmeru #amanjayaipoh #ipoh #detox #janganbencicintaku #twc #putih48jam #collahenywc #whiteningcollagen #kulitputih #alvinchong #penang #ipoh #suriaroses #sabunmuka #slimming #antipenuaan #jelapang #cantik #bazarpaknil #seriiskandar #utp #uitmsi #kpmsi

Felíz inicio de semana💫 Recuerda que cada carrera lleva su color de piedra que la distingue, pero descuida, en inversiones NyJ tenemos la que corresponde a tu anillo. #graduacion🎓 #507 #pty #anillosplata #anillosdegrado #anillo #arosdegrado #sortijaspanama #inversionesnyj3000 #graduation2018🎓 #graduation🎓 #grådö #panamacity #utp #uip #universidades #ulacex #universidadnacional #escuelas #colegios #ingeniería #licenciatura #bachilleres

Arrancamos la #semana con estos #destacados de #cables #utp - #glc y #cygnus . . 🔘Instalaciones interiores y exteriores. 🔘Conductores 💯 cobre. . #cableadoestructurado #cableutp #cobre #seguridad #camarasdeseguridad #cctv #segurcenter

: : Banyak dah sold out 😍 Art socks ni baru restock balik tau sebab terlajak laris 😘😘 untuk cute sock pun baru lepas update and semua ready stock tau☺️😉 Kain stoking punya material nii serious best tiptop 👍🏻👍🏻👍🏻Untuk students uitm seri iskandar anda boleh terus whatsapp saya kerana kawasan uitm free cod 🤗🤗 stok terhad tau 😉 untuk yang duduk jauh jangan risau kami boleh pos kan pada anda ☺️ 😍😍🧦🧦: : : : #art #artsocks #artist #artistsoninstagram #artistoninstagram #artsy #art_spotlight #arts #shopping #good #instagood #goodprice #student #uitm #ukm #utp #uitmseriiskandar #uitmshahalam #uitmpuncakalam #uitmmelaka #uitmjasin #uitmmachangkelantan #stokingmurah #stokings #stoking #stokin #stokinborong #stokinmurah #stokingmurah #stokinmuslimah #stokingmurahmalaysia

============== DEBUNGA KURUNG ============== . ✅ Material ROYAL SILK ✅ Kain selesa dipakai ✅ Kain mudah diurus , tidak luntur Warna slpas dibasuh ✅Mudah digosok, kurang renyukan DESIGN : 👚Mini Kurung Modern( bukan jenis potongan ketat,terletak di badan) 👚span di bahagian bahu 👚Pingang getah JENIS KAIN : 👚mermaid cutting 👚zip tepi kain . HARGA : RM110 SM / RM115 SS 📫Free postage . 📌READYSTOCK ‼️ 📌NO BOOKING ‼️ . 📍PROCEED ODER 1-3 DAYS BEKERJA(tempoh item akan diproses) Whatsapp 019-5966373 #putrajaya #kualalumpur #klcc #cyberjaya #shahalam #petalingjaya #bangi #kuantan #ryanazcollection #kotabharu #alorsetar #alorgajah #ipoh #johorbahru #seremban #pulaupinang #arau #kuching #uitm #politeknik #langkawi #kolejkomuniti #cameronhighlands #usas #ukm #utp #usm #upnm #upm #terapiinstagram

cold, grey, peaceful

Follow us social media accounts


This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All InstagramTM logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.